FIX RØR AS

4.7 (14 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Ryensvingen 11E, 0680 Oslo
 • Åpent i dag til klokken 18
  Søndag Stengt

FIX RØR AS

Vårt mål er å yte folket, med en god faglig kompetanse, kvalitetsarbeid og gode råd, Gi kunden en trygghetsfølelse fra start til slutt. Vi har vår kjernekompetanse innen rørleggerfaget og er spesialister våtrom hvor vi skreddersyr etter kundens behov og interesse.

Det skjer mye spennende i disse fagene, og vi i Fix Rør AS passer på å holde oss oppdaterte på det nyeste innen innovative produkter og effektive løsninger, slik at du som kunde får de beste løsningene på markedet.

Vi er et godt sammen spleiset team som har jobbet mange år og sammen 35 års erfaring fra faget. Vi har god kommunikasjon, du trenger som regel kun å forholde deg til en og samme person som tar på seg ansvaret og følger opp slik at jobben utført i henhold til dine ønsker og behov.Med mange useriøse aktører på markedet og manglende kunnskap, kan for eksempel det nye drømmebad bli til et mareritt. Vårt mål er å eliminere disse risikofaktorene ved og gi gode råd, gi en utfyllende forklaring på hva som skal utføres og det som allerede er utført, vi ønsker og dele vår kunnskaper og erfaringer med våre kunder for å utføre alle oppdrag på en best mulig -og kostnadseffektiv mulig måte uten "overraskelser". Med dette ønsker vi at du som kunde sitter igjen med et god følelse og et godt resultat. Fornøyde kunder med et smil om munnen og gode kundeopplevelser er vårt mantra.Dokumentasjon og FDV dokumenter er en selvfølge, og overleveres etter avsluttet arbeid. Vi takker alle våre kunder for tilliten!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 18
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften