Siste evalueringer (32)

Videoproduksjon

Flott og effektivt levert etter god dialog og inspirerende samarbeid en kort formiddag. Håper jobben bidrar til jeg Hartvig Munthe-Kaas får flere stemmer som kandidat for Høyre i Bærum.

Hartvig, Sandvika, 1. sep. 2019

Bryllupsfotografering

Vi booket Erik til våres bryllup. Han var meget effektiv og dyktig. Tar masse flotte bilder og er «usynlig» igjennom hele dagen. Kan trygt anbefales videre!

Andreas, Engelsviken, 19. des. 2018

Fotograf til ball

Ryddig, blid og flink! Vi er veldig fornøyd med bilder fra vårt vinterball. Fotografen danset rundt ubemerket og tok stemningsfulle, lekre og naturlige bilder. Anbefales!

Kristin, Oslo, 29. okt. 2018

Nyfødt fotografering + søsken foto og familiefoto.

Veldig fornøyd med fotograferingen.

Aytekin, Lillestrøm, 11. okt. 2017

Fotograf til bryllup 16. september 2017

Erik stilte som fotograf og DJ til vårt bryllup, og leverte begge delene av oppdraget over all forventning! Fotografjobben resulterte i full tilgang til rett i underkant av 900 gode bilder, i full oppløsning. Erik var veldig grei å kommunisere med, og tok oppdraget på alvor. Han leverte over all forventning, og overrasket til og med med dronefoto & video. Kan anbefales på det sterkeste, og brukes gjerne igjen ved neste passende anledning!

Ramo, Noresund, 27. sep. 2017

Områdefotografering av boligtomt,eventuelt bruk av drone

God service. Alle avtaler ble overholdt.

Lillian, Oslo, 18. sep. 2017

Fotograf til bryllup 8. april 2017

Proff, effektiv og rimelig.

Jon, Finstadjordet, 28. april 2017

Fotograf til intimt bryllup på tinghuset 14/10-16

Vi har veldig god erfaring med Erik som fotograf. Han foreslo selv at han kunne komme litt tidligere slik at han kunne ta bilder før og under seremonien. Det er vi veldig glad for i etterkant. Erik er imøtekommende, punktlig og strukturert. Vi anbefaler han på det varmeste.

Åse-Line, Oslo, 1. nov. 2016

Fotograf til bryllup - 10 september på tjøme

Vi booket Erik Krafft som fotograf til vårt bryllup. Vi var kjempefornøyde med den jobben som ble gjort. Bildene vi har fått er av høy kvalitet. Vi vil garantert bruke han igjen ved fremtidig behov for fotograf. Takk for en kjempejobb Erik!

Kenneth, Tjøme, 23. sep. 2016

Fotograf til bryllup

Vi ønsket oss en fotograf som kunne ta uformelle bilder av oss etter vielsen. Erik Krafft svarte raskt, var svært gunstig på pris, og hjemmesiden bekreftet at han hadde tatt uformelle bryllupsbilder før. Krafft møtte oss presis, var lyttende samtidig som han hadde ideer, ga oss passe med instruksjoner underveis og var svært vennlig og behagelig å bli fotografert av. Og det beste av alt - bildene ble akkurat slik vi håpet på. Superfonøyd med alt!

Pia, Høvik, 5. sep. 2016

Retusjering

Litt treg start, mulig sommerferie, men jobben ble vel urført.

Bente, Oslo, 10. aug. 2016

Fotograf til bryllup

God pris, flink og hyggelig fotograf, rask levering av bilder i etterkant.

Sarah, Oslo, 15. juli 2016

Fotograf til bryllup

Erik gjorde en fantastisk jobb som fotograf i vårt bryllup. Vi ble enige om en kort og intens fotosession av vielsen og bilder rett etterpå frem til vi skulle spise. I tillegg overrasket han med å ta bilder med drone, og alle gjestene digget dette! I tillegg synes vi han er veldig behagelig å jobbe med for å få til de beste bildene. Anbefalles!

Lars-Henrik, Filtvet, 9. juli 2016

Fotograf til 10 klasse juleball ullern

Strålende gjennomføring og resultat!

Cecilie, Oslo, 14. des. 2015

Fotograf til testimoniumsball

Fleksibel fotograf som stilte opp på kort varsel. Rimelig pris og veldig fine bilder. Vi var et avgangskull ved UiO som var veldig fornøyde alle sammen. Fikk fanget stemningen hele kvelden.

Senthurran, Oslo, 28. juni 2015

Portrettbilde til bruk i forretningssammenheng,nettsider. haster!

Han ser ut til å kunne sakene sine meget godt, og gir seg ikke før vi begge er 100% fornøyd.

Tor, Oppegård, 10. mars 2015

Fotograf til bryllupsfotografering på lokasjon (oslo)

I anledning vårt bryllup ønsket vi å leie inn en fotograf kun for foto på lokasjon. Erik Krafft gav oss rask respons, og var også den fotografen som best svarte til våre ønsker. Erik stilte med profesjonelt utstyr, og vi opplevde ham som veldig fleksibel, dyktig og trivelig. Vi likte spesielt godt at han gav oss klare instrukser underveis for å få best mulige bilder. Vi er strålende fornøyde med resultatet, og vil helt klart anbefale Erik videre!

Hege, Frogner, 4. nov. 2014

Portretter til nettside

Erik Krafft utførte jobben til vår fulle tilfredsstillelse. Leverte flotte bilder og jobben ble gjort før fristen. Anbefaler Erik Krafft på det sterkeste.

Rikke, Oslo, 3. sep. 2014

Fotograf til bryllupp

To store smil fra min mann og meg . Vi fikk en alle tiders fotograf som virkelig fikk fanget mange spesielle øyeblikk. Ett minne for livet . Kan anbefale denne fotografen på det sterkeste :-) God pris, møtte presis og alt var profft utført :-) Så mange flotte bilder av oss og gjestene har vi aldri fått noen gang , megabra :-D.

Tone, Kongsberg, 23. aug. 2014

Foto av konfirmant

Vi, og ikke minst konfirmanten selv, er veldig fornøyd med valg av Erik Krafft som fotograf for konfirmasjonsbilder av vår sønn. Han var helproff og tok en rekke flotte bilder. Bildene var raskt på nett for utvelgelse og alltid rask respons på vår dialog med bildene. I tillegg var han noe rimeligere enn de fleste andre. Vi kunne ikke vært mer fornøyd! Kan anbefales på det varmeste!

Karianne, Oslo, 23. juni 2014

Fotograf til bryllup

Vi brukte Erik Krafft til vårt bryllup 29/3`14. Han fulgte oss med kameraet hele dagen, og var også vår DJ utover kvelden! Han er veldig god på å fange opp "øyeblikket" og de fine stundene. Utrolig behagelig å samarbeide med, og god på oppfølging hele veien! Resultatet var nesten 1300 fantastiske bilder til odel og eie. Han får de aller varmeste anbefalinger fra oss! !

Anne-Line, Asker, 10. april 2014

Fotografi av kunst

Meget bra og kjapt jobbet til god pris.

Michael, Oslo, 7. mars 2014

Fotograf til bryllup

Fint samarbeid og godt gjennomført arbeid. Fotografen har høy kunstnerisk standard og er ikke redd for å gi egne vurderinger.

Sven, Oslo, 25. feb. 2014

Fotograf til bryllup

Vi er kjempefornøyde med valget av erik kraft! Nydelige bilder, fanget mange øyeblikk, masse "drive", behagelig å samarbeide med. Anbefaler han gledelig videre.

Ingrid, Oslo, 1. feb. 2014

Fotograf til kjærestebilder

Flink og engasjert fotograf, hyggelig og imøtekommende. Vi fikk fantastiske bilder i forskjellige versjoner til en kjempe god pris. Vi kommer til å bruke Erik i all fotografering i fremtiden :) Anbefales på det sterkeste!

Merethe, Oslo, 23. jan. 2014

Fotograf til gruppebilde av 10 personer

Fotografen var energisk og enkel å jobbe med, tok initiativ til spennende motiver og sørget for at vi fikk flotte og profesjonelle bilder. Anbefales på det sterkeste!

Lotte, Oslo, 17. jan. 2014

Fotograf til bryllup i oslo 06.07.13

Erik Krafft er en veldig flink og engasjert fotograf, med alt av profesjonelt utstyr en kan tenke seg. Vi brukte ham da vi giftet oss, og han tok bilder av oss i både kirken, portrettbilder etterpå, og under mottakelsen. Resultatet er hundrevis av flotte bilder til en konkurransedyktig pris. Anbefales!

May, Oslo, 9. sep. 2013

Fotograf til bryllup 24.08.13

Vi brukte Erik Krafft som fotograf i vårt bryllup 24. 08. 13 og er meget godt fornøyd med jobben! Erik er hyggelig og imøtekommende, svært profesjonell, og effektiv (han hadde god kontroll underveis selv med lang reisevei mellom kirke og sermoni og gen. Stramt program) Få dager etter bryllupet fikk vi over 300 ferdig redigerte bilder tilgjengelig for nedlasting og deling med våre gjester. Meget bra kvalitet og oppløsning! Anbefales på det varmeste!

Hans, Oslo, 29. aug. 2013

Fotografering til bryllup

Dette var en meget godt forberedt fotograf, som kom til avtalt sted, til avtalt tid. Kvaliteten på utført oppdrag var helt upåklagelig. En bedre bryllups fotograf, skal du lete lenge etter! Anbefales på det sterkeste:-).

Helge, Vinterbro, 4. juli 2013

Fotograf til bryllup 15/06 oslo

Erik gjorde en meget god jobb i vårt bryllup! Han var alltid tilgjengelig til å svare på henvendelser og hadde med seg mye studioutstyr på selve dagen. Jeg satt også veldig pris på at han tok seg tid til å ta mange gode portrettbilder av gjestene. Erik gjorde en stor jobb med etterarbeid som førte til et meget bra resultat. Jeg vil absolutt anbefale Erik videre!

Ola, Oslo, 4. juli 2013

Fotograf til bryllup

Erik gjorde en kjempejobb pa bryllupet vart, til en veldig god pris. Han kunne ikke ha veart mer hyggelig og imote kommende. Vi var kjempe fornoyd og anbefaler han absolutt!

Magnus, Oslo, 11. juni 2013

Portrett i studio

God oppfølging og proff fotograf, anbefales :).

Linn, Oslo, 1. mai 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Lens 85 Paul-dan Dragoman

4.9 24 evalueringer Oslo