Siste evalueringer (105)

Sette opp lettvegg - b: 3,5,h: 3,7 meter

👍🏼.

Kjersti Skavik, 13. mars 2020

Malejobb - stue,gang og soverom ca 25 kvm.

Paul leverte en fantastisk jobb på kortere tid enn forventet. Er meget fornøyd med resultatet og anbefaler Bildea Company til alle og enhver.

Christer Svendsen, 12. mars 2020

Maling stue/kjøkken + to soverom

Vi brukte Bildea Company til å male stue/kjøkken samt korridor inkl 6 dører. De gjennomførte arbeidet til avtalt tid, pris og kvalitet. Svært fornøyd med kommunikasjon og profesjonalitet. Ville anbefalt Bildea til alle :).

Benedicte Brekke, 2. mars 2020

Sletting av vegger

Jeg benyttet Bildea Company til å slette og grunne vegger. Kommunikasjonen med Paul har vært upåklagelig. Kvaliteten på vegger, skjøter, etc. Ble veldig bra, og han fikset også småting underveis som ikke var skrevet i kontrakten. Prisen var også meget god sammenlignet med konkurrenter. Vil anbefale Bildea Company, og kommer garantert til å benytte de igjen.

Sondre Høyeraal Graver, 21. feb. 2020

Pusse opp 8kvm soverom,vegger,tak,gulv.

Jeg benyttet Bildea Company i forbindelse med oppussing av et barnerom. Rommet skulle helsparkles, males og listes. Jeg ble veldig fornøyd med arbeidet som ble utført rask, effektivt og ikke minst til en edruelig pris. Paul som holdt i kommunikasjonen var enkel å ha med å gjøre og sendte oppdateringer underveis. Arbeidet ble ferdig som avtalt (faktisk litt før). Jeg vil absolutt anbefale Paul og hans Bildea Company til andre.

Kjetil Andersen, 31. jan. 2020

Flytte to døråpninger,blende igjen vegger.

Hyggelige og pålitelige arbeidere. Meget bra kvalitet og effektivitet på arbeidet, og til gunstig pris. Satte opp vegger og dører innendørs, sparklet og malte. Meget god kommunikasjon underveis.

Ingeborg Simensen, 27. jan. 2020

Oppussing av to soverom

Paul gjorde en kjempejobb med å fjerne gamle garderobeskap, montere skyvedørsgarderober, sparkle og male alle vegger, samt nye karmer på vinduer og dører. Han bygde også nye vegger bak skapene. Kommunikasjonen var veldig god, og de ble ferdige med jobben før vi antok. Han løste problemer underveis, og holdt oss oppdatert på alt. Anbefaler ham på det varmeste videre.

Gunn-torill Bentsen, 13. jan. 2020

Legge parkett i enebolig

Bildea Company utførte helsparkling og maling av kjøkken, stue, hems og trapperom. Samt gulvsliping. Veldig fornøyd med resultatet. Problemer som dukket opp underveis fant de løsninger på. Lett å kommuniserer med, veldig hyggelige folk. Anbefales!

Karianne Megard Grønli, 10. nov. 2019

Helsparkling av vegger/tak

God respons, utførte oppdraget til avtalt pris og avtalt tid. Sendte bilder for å dokumentere fremdrift. Kan anbefales. Jeg kommer til å bruke samme igjen.

Eirik Løvseth, 3. nov. 2019

Helsparkle/legge gips over glassfiberstrie. 60kvm leilighet.

Meget flinke, lett å kommunisere med underveis. Pålitelig og god kvalitet på arbeidet som måtte gjøres. God pris i forhold til konkurrenter. Anbefales på det sterkeste.

Mitch R., 17. sep. 2019

Fjerning av strietapet/ helsparkling av vegger

Dersom jeg kunne markere alle punktene på spørsmålet "hva er du spesielt fornøyd med", hadde jeg markert for samtlige. Bildea er profesjonelle og utfører kvalitetsarbeid. Paul og kollegene har gjort en suveren jobb i form av å rive tapet, sparkle vegger, male, legge nytt gulv, lister mm. Resultatet er imponerende og prisen er konkurransedyktig. Bildea la til rette for rask oppstart og fullførte arbeidet innen avtalt tid. Kommunikasjonen underveis var upåklagelig, med jevne oppdateringer på telefon. Trivelige og pålitelige mennesker. Jeg kommer til å benytte meg av Bildea ved behov i fremtiden. Selskapet kan virkelig anbefales på det varmeste!

Silje Hammervold Hoff, 10. aug. 2019

Helsparkling og maling av vegger i stue,kjøkken,gang og trappeoppgang

Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet med helsparkling og maling av stue, kjøkken, gang og trappeoppgang. Paul er veldig behagelig å kommunisere med. De kunne starte på kort varsel, og hadde en veldig hyggelig pris sammenlignet med andre tilbud vi fikk. De arbeidet mens vi var bortreist og vi kom hjem til ferdigsparklede og malte vegger. Ryddet veldig fint opp etter seg da de var ferdig, sendte bilder av fremgangen på prosjekter hver dag og vannet til og med krydderplantene mens vi var på ferie. Kun et par småting å påpeke når de var ferdig, og det fikset de med en gang. Anbefales!

Linn Kustås, 3. aug. 2019

Helsparkling og maling av stue og kjøkken

Veldig fornøyd med kvaliteten og prisen på arbeidet. God kommunikasjon hele veien og Paul var fleksibel og løsningsorientert når det oppstod endringsønsker underveis. Anbefales!

Stephen Ramthun, 2. aug. 2019

Diverse småsnekring,listing og noe maling

God kommunikasjon med Paul. Flink til å vurdere prioriteringer og hva som bør gjøres i hvilken rekkefølge. Fin finish og rask/effektiv gjennomføring. Utøvende håndterverker var Constantin. Svært hyggelig person. Snekring, maling, sparkling, listing ++.

Martin Aannestad, 15. juli 2019

Helsparkling

Vi er svært fornøyd med jobben, Paul var pålitelig og profesjonell. Han sto på også når det kom uforutsette problemer.

Anne Linn Kvalsund, 12. juli 2019

Maling i leilighet,ca 65 m2

Maling av vegger ble utført før vi flyttet inn. Oppdaget at det var kommet maling i tak på et soverom. Meldte fra om dette men ingen respons fra firmaet.

Irene Slåttøy, 2. juli 2019

Sparkling og maling av vegger/tak i ca

Meget god kommunikasjon. Pålitlighet og meget god kvalitet.

Johannes Rød, 16. juni 2019

Legge laminat i stue+ 2 soverom + male smartpanel i stue

La nytt gulv i tre rom og malte stuen. God kommunikasjon med Paul hele veien, og svært flott resultat. God pris, høy kvalitet og svært ryddig etter arbeidet var ferdig. Gjorde alt som vi ble enige om i avtalen. Tommel opp!

Silje Næss, 20. mai 2019

Helsparkle og male ca. 95 m² strietapet.

Jobben ble gjort svært fint. Det ble noe tilleggsarbeid som Bildea gjorde på strak arm uten at det påvirket avtalt pris, og denne prisen var det laveste tilbudet vi fikk inn. Kommunikasjonen underveis var veldig god.

Vegar Schwartz, 4. april 2019

Sette opp to små vegger med en dør

Meget god kvalitet til en god pris. Og veldig hyggelige folk. Anbefales.

Yngvar Lindberg, 22. mars 2019

Legge laminatgulv

Bildea utførte en veldig god jobb ved å legge nytt laminatgulv, sparkling, maling og annet diverse oppussingsarbeid. Fikk god veiledning av Bildea underveis i oppussingsprosjektet og de viste god fleksibilitet da omfanget av oppussingen endret seg underveis.

Daniel Bratli, 23. feb. 2019

Sparkling og maling av to gasspeiser

Vi og vår nabo fikk installert gasspeis i leilighetene våre. Det ble kun satt inn en innsats dekket av brannplater. BILDEA sto for alt arbeid (grunning, sparkling, sliping, maling) og gjorde en fantastisk jobb. De kunne startet arbeidet raskt og gjorde jobben svært grundig. Paul var også svært behagelig å kommunisere med. Vil uten tvil benytte de igjen!

Martin Aarestrup, 13. nov. 2018

Helsparkling av stue og gang

Vi er veldig fornøyde med arbeidet! Paul var enkel å kommunisere med, kom med gode forslag og han var oppriktig opptatt av å levere bra kvalitet. Han helsparklet og malte stue og gang, la nytt gulv på kjøkkenet, og satte opp et IKEA kjøkken. Underveis var Paul svært behjelpelig med å kjøpe og transportere de materialene vi trengte og fjernet søppel når vi ønsket det. Vi vil absolutt anbefale Bilde Company til alle vi kjenner!

Maria Skare Larsen, 11. nov. 2018

Fjerne tapet og sparkle i liten stue

Pålitelig og godt utført jobb til en bra pris.

Bjørn Erik Sandnes, 30. okt. 2018

Flislegging

Paul og medarbeidere anbefales på det sterkeste. Løsningsorienterte og fleksible. God håndtering av prosjektet som ble priset gunstig!

Bernt Bachke, 30. okt. 2018

Montering av gipsvegger på rom på c. 25m2

Veldig godt fornøyd med både arbeid, pris og kommunikasjon med Paul & co. I Bildea. Meget bra utført.

Espen Granly, 26. okt. 2018

Legge gulv

Veldig fornøyd med både forarbeid og utført arbeid. Alt i til riktig tid, og etter avtale. Ryddig og fleksibel, og veldig effektive. Stilte opp på svært kort varsel.

Linus Lundberg, 22. okt. 2018

Sparkling - maling

Veldig fornøyd med arbeidet! God kvalitet, god dialog underveis og til å stole på. Anbefales.

Marina Birgitte Heyerdahl, 7. okt. 2018

Maling og tapetsering av spisestue/stue

Paul stilte relevante spørsmål på befaring og tilbød en svært god pris sammenliknet med de andre tilbudene. Vi kommuniserte godt underveis og han var fleksibel og samarbeidsvillig. Arbeidet ble utført effektivt og til avtalt tid, og med pent resultat.

Silje Vold, 7. okt. 2018

Sparkling

Veldig fornøyde med jobben og samarbeidet som ble utført. De var effektive og imøtekommende for endringer underveis.

Lise-lotte Ramdahl, 4. sep. 2018

Male vegg bakgård og portdør

Veldig fornøyd med maling av murvegg i bakgård. Lett å kommunisere og koordinere. God pris og kvalitet. Takk.

Erik Eriksen, 14. aug. 2018

Sparkling og maling av stue

Bildea ble valgt for helsparkling og maling av veggene i stuen vår. Oppdraget ble utvidet med pussing av peis, maling av tak og vindu. Alt utført på en veldig god måte. Vill også framheve at tider ble holdt og vikk fikk raske og greie svar på våre henvedelder. Anbefales!

Jan Eivind Malmo, 8. juli 2018

Pusse vegger

Vi hadde eldre ujevne murvegger fulle av sprekker som skulle rettes opp og pusses. Firmaet møter til avtalte tider og får jobben gjort med god kvalitet. Vi er veldig fornøyd med resultatet og kan trygt anbefale Bildea videre.

Steinar Simensen, 21. april 2018

Flislegging kjøkken + riving,sparkling,maling og gulvsliping av rom

Bra dialog hele veien, jobben tok litt lengre tid enn forespeilet. Greit resultat stort sett. De kunne ha gjort en bedre jobb med tapetsering, løsnet flere lister m. M. Men hyggelige og pålitelige folk.

Johannes Ødegård, 24. des. 2017

Bytte dører (innendørs),listing,malingetc.

Kom til avtalt tid og viste fort at de kan det de driver med. Jobbet fort og var veldig enkle og kommunisere med. Anbefales!

Line Kayser, 19. nov. 2017

Maling hybel-leilighet og snekkerarbeide

Veldig bra utført!

Arnfinn Istad, 10. nov. 2017

Sparkle og male

Imøtekommende og godt utført jobb.

Tone Karen Haugland, 8. okt. 2017

Hei,jeg pusser opp hjemme og trenger hjelp til platlegging,sparkling og maling av tak og vegger

Veldig flinke og løsningsorientert, anbefales!

Tina Falch, 5. aug. 2017

Maling av 54m2 leilighet

Superfornøyd med arbeidet som er gjort, og også med kommunikasjonen som var i forkant og under arbeidet. Kom når de skulle og det var ryddig og fint ryddet opp etter at arbeidet var avsluttet. Vil virkelig anbefale bruk av Bildea Company.

Sølvi Lein, 13. juli 2017

Behandle vegger i kjeller.

Dette er det beste selskapet vi noensinne har hatt i hus. Glimrende arbeid, effektive, løsningsorienterte, presise, hyggelige, ryddige. Og ikke minst: meget gode på kommunikasjon. Vi vil bruke dette selskapet på all framtidig oppussing.

Trine Rogndokken, 29. juni 2017

Pusse/sparkle tak etter revet skillevegg + helsparkle over strie.

Paul og teamet hans gjorde en flott jobb og iht. Tilbud. Lette å snakke med og de utførte de oppgaver vi hadde blitt enige om og mottatt tilbud for på en god måte. Kan anbefales. Helsparklet tak og vegger i to rom + monterte branndør med utforing og lister. De hadde litt mye å gjøre i denne perioden så ikke alltid han svarte på telefon med en gang men Paul svarte alltid tilbake.

Per Tore Johansen, 16. juni 2017

Tomannsbolig. pussing/maling av grunnmur,div. innvendig maling.

Paul Bildeas firma gjorde følgende i vår tomannsbolig: Ute: Pussing/maling av grunnmur og ytterdører, byttet planke. Inne: Maling av bad, kjellergulv- og trapp, trappeoppgang/gang fra 1. Til 3. Etg. (tak, vegger, trapp/gulv, dører, karmer, gelender). Paul har holdt alle avtaler, som befaring, tilbud, utførelse og oppgjør. Arbeidet ble påbegynt og avsluttet til avtalt tid, og til meget god kvalitet. Vi kan anbefale Paul Bildea. Knut Halvorsen.

Knut Halvorsen, 29. mai 2017

Legge sponplater,sparkling,maling og gulv i to innendørs boder 8 + 7 m2

Hyggelig, raskt og profesjonelt.

Morten Tandberg Eriksen, 5. mai 2017

Helsparkling og maling av rom på ca 21 kvm

Dette var veldig bra. Fikk et bra tilbud og med mulighet for rask oppstart. Jobben ble effektivt og nøyaktig utført, både sparkling, maling, oppsett av panel og gipsing av døråpning. Det lille som var av uklarheter underveis ble raskt avklart. Jeg har hatt flere håndverkere innom siste halvannet året, og Bildea vil jeg si har vært de beste. Flinke og hyggelige folk. Kan klart anbefale dem.

Øyvind H. Walding, 3. mai 2017

Helsparkling og maling + litt snekring

Godt utført jobb, til god pris. Hyggelige og flinke folk. Kan anbefales!

Robert Oseland, 19. april 2017

Sparkling og maling av vegger,legging av parkett,montering av nytt kjøkken m.m.

Paul Bildea foretok en grundig befaring, hvor han kom med gode innspill som jeg selv ikke hadde tenkt på. Deretter leverte han et konkurransedyktig anbud. Arbeiderne hans var vennlige, serviceinnstilte og gjorde en svært god jobb. Underveis ønsket jeg at de skulle gjøre noe ekstraarbeid, noe de takket ja til. Jeg er meget godt fornøyd med resultatet. Bildea Company anbefales på det sterkeste.

Knut Erling Landet, 11. april 2017

Sparkling,maling og listing i tak og vegger på soverom

Kjempe flinke folk som kom til avtalt tid! Paul var veldig hyggelig og lett å snakke med. Jobben ble utført etter avtale og vi er veldig fornøyde!

Kristina Sandbu Netland, 26. mars 2017

Flislegging av kjellerstue

Vi er veldig fornøyde med jobben som Paul og Bildea Company har gjort. De avrettet gulvet, slipte ned "topper" som var for høye til å avrette, og la fliser i en 27 kvm stor kjellerstue. De var pålitelige, nøyaktige, hyggelige og effektive. Ved et uhell la de en feil flis (en vareprøve som ligner veldig på flisene vi hadde valgt) og da de ble gjort oppmerksomme på dette, kom de og rettet det opp med en gang! Kan trygt anbefale Bildea Company!

Siri Lader Bruhn, 14. mars 2017

Maling og grunning

Vi har 54kvm leilighet som skulle grunnes og males, både vegger og tak. Bildea Company og Paul som hadde ansvaret for prosjektet gjorde en fantastisk jobb. Paul er veldig opptatt av god service og fornøyde kunder. Han kan det han snakker om og leverer det han lover + MER. Vi hadde noen som gjorde en sparkle jobb, og Paul og teamet rettet opp en del feil de gjorde i tillegg, uten ekstra kostnader. ANBEFALER DETTE SELSKAPET STERKT, proffe og flinke.

Bai Noah Ndure, 9. mars 2017

Pussing/sparkling/maling av 2 vegger + litt snekkerarbeid

Hyggelige, effektive, og meget dyktige! Anbefales til alle på det sterkeste!

Jørund Kolsvik, 23. feb. 2017

Installasjon av skyvedør x 2 og 1 stk. ny lettvegg - installation of two sliding doors + one new wall

Veldig pålitelig og serviceinnstilt firma. Paul Bildea tar prisestimatet på alvor, gjør de nødvendige forundersøkelser og stiller de riktige spørsmålene. Han er også en god diskusjonspartner underveis, dersom man står mellom ulike mulige løsninger og trenger innspill fra håndverker. Arbeidet ble veldig fint utført - og inntrykket er at de er pliktoppfyllende og retter opp eventuelle feil også.

Agnete Klevstrand, 10. jan. 2017

Liten lettvegg,sittebenk montering og flislegging kjøkkenvegg (2kvm)

Arbeid utført etter avtale og tidsramme. Godt arbeid/håndtverk og kan anbefales videre.

Patrick Valeur, 28. des. 2016

Flislegging av kjøkkengulvet (12 m2)

Flinke flisleggere! Raske, nøyaktige, ryddige, punktlige og hyggelige:) Anbefales.

Anastasia Poroshina, 8. des. 2016

Sette opp/ bygge lettvegg ca 5m lang og 3m høy

Sykt flinke folk! Møtte opp til avtalt tid, holdt tidsfrist og var ufattelig dyktige. Vi ønsket oss en lettvegg på soverom for å dele det i to, gammel bygårdsleilighet med 3 meter under taket og stukkatur. Vi ønsket veggen med en fordypning fra hovedsov for "innebygd" plass til garderobe. De bygde veggen på en dag/listet den og brukte to dager på sparkle/fuge. Pent arbeid, og delikat utført rundt stukkaturet! Bruker dem gjerne igjen!

Kjartan Øyno Kirksæther, 6. des. 2016

Sparkle stuevegger ca 30 kvadrat

Svært fornøyd!

Jsb, 22. okt. 2016

Sette opp lettvegg

Paul Bildea tilbydde seg å utføre jobben vi hadde lagt ut etter kort tid. Han foreslo selv en tidsplan og holdt alle tidsfrister. Paul er en svært hyggelig kar, som har med seg noen hyggelige ansatte. De jobbet effektivt, holdt orden, ryddet opp etter seg, osv. Vi er også godt fornøyd med sluttresultatet. Bruker dem gjerne igjen, og anbefaler dem med glede for andre!

Elisabeth Tveit Jørgensen, 22. okt. 2016

Oppussing av stue,kjøkken,gang og trapp

Flott utført jobb! Alt i henhold til avtale. Arbeidet ble utført til riktig tid, pris og kvalitet. Meget godt fornøyd. Firmaet holdt i tillegg god orden gjennom hele prosjektet. Anbefaler Paul og hans gjeng videre!

Jarle Gehrken, 19. okt. 2016

Maling og legge ny parkett

Vi var ute etter et firma som utførte et godt håndverk, var punktlige, grundige og opptatt av kvalitet (da undertegnede er over middels opptatt av detaljer;). Dette fikk vi til det fulle erfart etter å ha valgt Bildea Company! De utførte arbeidet til avtalt tid og pris og på et solid vis. Meget løsningsorienterte og enkle å kommunisere med! Vi vil definitivt benytte oss av Bildea igjen. Takk til Paul og hans menn, for vel gjennomført arbeid!

Line Bjørne-larsen, 29. sep. 2016

Riving av laminatgulv på kjøkken og i gang + litt maling

Kjempebra jobb med å rive opp gulv og slipe til nytt, i tillegg fin maling av dører og lister. Veldig enkle å ha med å gjøre og profesjonelt arbeid. Anbefales!

Eivor Hovde Hoff, 27. sep. 2016

Gipsplater i tak,bytte 3 dører med karm

Bildea Company gipset tak, la smartpanel på vegger og listet tak og gulv. Ryddige på tilbud, presise på avtalt tid, og utførte meget bra arbeid med godt sluttresultat. Kan trygt anbefale Bildea Company, og jeg kommer sannsynligvis til å bruke de senere.

Espen Saga, 8. aug. 2016

Riving av eksisterende parkett og legging av ny + maling av tak og vegger i leilighet på 99 m2

Bildea Company gjorde en utmerket jobb på dette prosjektet. Paul og folkene hans var veldig hyggelige, og viktigst av alt, jobben som ble gjort var upåklagelig. Paul sendte flere ganger bilder underveis, og jobben ble ferdig til avtalt tid. Kan trygt anbefale Bilde Company til andre, og kommer definitivt til å bruke dem igjen dersom vi har andre jobber som skal gjøres.

Steinar Bjørnsson, 3. aug. 2016

Pusse opp stue-,gang- og kjøkkenvegger

Lagde vegger med strukturtapet helt slette og malte og listet etterpå. Veldig bra resultat. Det var dog litt mangelfull kommunikasjon i mine øyne, og jeg følte jeg måtte regelrett mase for å få informasjon. De få ekstra forespørslene jeg la til ble ikke gjort 100%, noe jeg mistenker skyldes smådårlig kommunikasjon dem i mellom.

Mia Aasbakken, 24. juli 2016

Sparkle og eventuelt male et rom med total veggflate på ca. 26m2

Paul og kollegaen gjorde en strålende jobb. Paul ga gode råd underveis og gjennomførte jobben til avtalt tid. Vi er veldig fornøyde med resultatet og bruker ham gjerne igjen en annen gang.

Andreas Grenasberg, 22. juni 2016

Male vegger,gang og soverom

Sympatisk kontaktmann, lydhør for kundens ønske. Selv om oppdraget ble fullført, var det dessverre en del slurv med finish'en. Ikke alt lot seg rette opp 100 % i ettertid.

Per Egil Selvaag, 2. feb. 2016

Rive/flytte lettvegger og installere skyvedør.

Veldig godt utført arbeid tid avtalt pris og tid.

Marius Friis Stensland, 1. feb. 2016

Tak i loftstue

Flott og raskt utført arbeid med legging av takplater i loftstue. Meget hyggelige håndverkere som kan anbefales på det varmeste.

Hjørdis Østgård, 17. des. 2015

Sparkling,tapetsering,gulvlegging og lister på soverom ca 8 kvm

Godt utført jobb, svært behjelpelige med å skaffe materialer og utstyr. Punktlige og fleksible. Ryddige og ordentlige, god kommunikasjon. Anbefales!

Lillian Anette Jensen, 17. nov. 2015

Legging av laminatgulv

Skiftet parkett og listet. Pålitelige, hyggelige og flinke. Konkurransedyktig pris.

Ida Marie Haugli, 30. okt. 2015

Fjerne 26m2 vannskadet parkett,legge ny styrofoam og parkett

Paul completed the job in a timely manner, and with great flexibility when the materials arrived late. Would recommend him for future jobs.

Vegard Vik, 17. okt. 2015

Legge fliser på baderoms gulv ca 8 kvm (flis på flis)

Helt topp, flinke og effektive. Kan anbefales. .

Rene Olsen Kartveit, 13. okt. 2015

Sparkle,pusse og male leilighet

Jeg er veldig fornøyd med jobben gjort av Bildea company. De utførte jobben til avtalt tid og pris. I tillegg ble resultatet veldig bra. Anbefales!

Kim Anders Berglund, 21. sep. 2015

Sette opp lettvegg med skyvedør.

Raske, dyktige, rimelig og hyggelige.

Dag Kristoffer Helmen, 2. mars 2015

Sparkling,maling. overfladisk oppussing av liten hybel.

Veldig fornøyd!

Ingeborg Nyvang, 15. feb. 2015

Legge parkett i leilighet på 67 kvm

Effektive og hyggelige folk. Kom med et godt tilbud etter befaring, og kunne starte raskt. De utførte jobben på kortere tid en avtalt, og resultatet ble meget bra. Jeg kommer til å bruke de igjen.

Espen Berg, 29. jan. 2015

Oppussing av 8 m2 stort soverom

Dyktige folk!

Torleif Halkjelsvik, 17. nov. 2014

Bytte av vindski på bolig + skrape og male takutstikk / change of weatherboards and paint job

Pålitelig, effektive og serviceminded.

Raymond Hanslien, 19. okt. 2014

Oppsett og maling av lettvegg 2,5m x 2,25 m

Bildea Company satt opp og malte en lettvegg hos oss. De kom til avtalt tid, og sluttresultatet er vi meget godt fornøyd med. Prisen var også det vi ble enige om. I tillegg var de flinke til å rydde opp etter seg. Kan anbefales.

Christian Unsgaard, 13. okt. 2014

Lage soverom på eksisterende hems / create bed room on existing loft

De gjorde jobben rask og greit. Ingen problemer med dette firmaet. De fikk også flere oppdrag av meg som også ble godt uført. Kom til avtalt tid og ryddet etter seg også.

Atle Myklebost, 4. okt. 2014

Maling av enebolig 90 kvm,garasje 30 kvm grunnflate

Arbeidet ble utført til fast pris, fagmessig og raskt uten noen problemer. Kan trygt anbefales.

Per Herman Sørlie, 27. sep. 2014

New parkett floor and 2 new bedroom doors,new trappetrinn.

Bildea did an excellent job quickly and without mess. The handwork was very well done. I am very happy with them and will be using them again.

Chris Harrison, 23. aug. 2014

Montering av skyvedør

Dragos, som utførte jobben, var meget pålitelig, serviceinstillt og behjelpelig. Kommunikasjonen gikk veldig bra, på engelsk. Meget fornøyd med utførelsen av jobben, og sluttresultatet. Vil ikke nøle med å bruke Dragos igjen til liknende jobber.

Endre Bergesen, 19. aug. 2014

Ombygging av lettvegg i leilighete i oslo

Jobben ble utført effektivt og med god kvalitet. Kommer til å bruke dem også ved senere oppussingsprosjekter hjemme.

Mari Hyvönen, 3. aug. 2014

Oppussing av kjellerom

Renovering av kjellerrom Gipsplater, rettet og flislagt gulv, skiftet kjellervindu, rettet og justert kjellerdør, inkludert sparkling, maling og andre tilpasninger. Dette er meget dyktige håndverkere, som gjorde en fantastisk jobb på alle måter. Pålitelige og serviceinnstilte, meget hyggelige. Imponert også over arbeidsinnsatsen og nøyaktigheten deres. Vi er strålende fornøyd med resultatet. Vi kommer til å bruke Bildea Company igjen, og anbefaler det med glede til andre.

Sture Ombler, 14. juli 2014

Nytt gulv i stua!

Disse gutta avrettet gulvet vårt og la ny parkett på rekordtid og svært pent. Rimelig pris ble en bonus.

Einar Tørnquist, 1. juli 2014

Rette opp gulv i gang.

Vi hadde Bildea hos oss hvor de rev opp en 15kvm skeiv gang,for så å rette opp gulvet og legge fliser. Vi er super fornøyd med jobben som ble gjort. Veldig hyggelige,løsningsorienterte og flinke håndverkere! Veldig nøyaktige og nøye på at vi var fornøyde, noe vi er! Kommer absolutt til å bruke dem igjen! Mvh Espen Røisland.

Espen Røisland, 15. juni 2014

Lettvegger og dører i kjeller

Vi valgte Paul Bildea for vår jobb med å sette opp to lettvegger med dører i kjelleren, samt noe tapetsering og maling. De gav et veldig godt inntrykk på befaringen og hadde et meget konkurransdyktig tilbud mhp pris. Arbeidet ble gjennomført ihenhold til avtale og med meget god kvalitet. Vi er meget fornøyde og kommer til å kontakte Paul Bildea neste gang vi har en oppussingsjobb.

Ulf Eide, 25. mai 2014

Maling av ca 60 kvm tak og taklistene

Tak og lister ble veldig bra! Jeg utvidet oppdraget til å bli vinduer også. Kan trygt anbefales og vil bruke de igjen. Prismessig var de absolutt konkurransedyktige.

Ragnhild Skjold, 14. mai 2014

Lage et soverom i kjellerstue,fjerne murpeis og lage ny utvendig trapp ved hoved inngang

Gjorde jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Jeg fikk mange tilbakemeldinger fra flere firmaer på oppdraget men Bildea Company var første som vil komme raskt på befaring, virket veldig seriøst og ga akseptabelt pris. Hadde bra dialog under hele prosessen og de kom med konstruktive inspill. Ryddige og trivelige folk. Ryddet etter seg når jobben var ferdig. Var veldig forsiktig med ting Kan anbefales.

Khan, 19. april 2014

Maling,elektriker,snekker,murer

Paul Bildea og Co gjorde en utmerket jobb for oss når vi skulle pusse opp i vår leilighet. De sparklet og malte vegger og lister i gang, stue, kjøkken og kjeller. I tillegg sparklet og malte de trappetrinnene i vår trapp, som var blitt slitt og merket etter 10 år. Videre byttet de ut vår kjøkkenvifte med en ny. Jeg har stående avtale om å benytte dem for utskifting av alle kjøkkenskap i vår/sommer. Hyggelige karer som kom på tid til alle avtaler.

Levard Olsen, 17. mars 2014

Nytt kjøkken,ny vegg,nytt golv

Løsningsorienterte, flinke og sympatiske folk som stod på for at resultatet skulle bli bra. De ryddet int opp etter seg. Og holdt fristen. Da det ble materialer til overs, la de nytt golv på et ekstra rom. Resultatet ble altså bedre enn forventet, og jeg kan trygt anbefale firmaet til andre. Det eneste som trakk ned for min del, var at prisen steg med 25% - uvisst om grunnen var språkproblemer (med/uten moms) eller fordi jeg ikke betaler kontant.

Karin Svendsen Værnes, 28. feb. 2014

Legging ca. 50 m2 stuegulv,sette opp innvendig vegg og noe overflatearbeid innvendig

Bildea-gutta gjorde en tilnærmet totalrenovering av en etasje hos oss. Nytt gulv, nytt innvendig tak, monterte opp kjøkken, rev noen vegger og satt opp et par nye, overflatebehandlet alle vegger, nye dører, installering av ventilasjon og maling av alle flater. Alltid presise, veldig god kommunikasjon (på engelsk), veldig hyggelige og høflige og dyktige snekkere. De beste anbefalinger herfra!

Hans Erik Holmen, 14. feb. 2014

Sette opp lettvegger i leilighet

Gjorde jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Hadde bra dialog under hele prosessen og de kom med konstruktive inspill. Ryddige og trivelige folk. Kan anbefales.

Hans-mikal Johnsen, 29. okt. 2013

Oppføring av bod,oppsett av liten skillevegg,liten stige til hems

Skikkelig, ryddig og fint gjennomført. Hyggelige arbeidere.

Ragnhild Astad, 27. sep. 2013

Maling og reparasjon av utvendig øst-vegg

Arbeidet ble utført til avtalt tid och med veldig godt resultat. God dialog gjennom hele prosessen og konkurransedyktig pris.

Jørgen Lundqvist, 10. sep. 2013

Pussing av vegger og tak i kjeller

Vi er svært fornøyde med arbeidet Bildea Company utførte for oss; bygging/pussing av vegger, isettelse av dør etc. Jobben ble raskt og nøyaktig utført, høflige og imøtekommende arbeidere, og til en bra pris. Vi kan anbefale dette firmaet til alle.

Morteza Farahmandjam, 23. aug. 2013

Utskifting av vindu

Jobben besto i å montere et nytt vindu. To flinke menn som gjorde jobben bra og til en svært gunstig pris. Kunne ha vært noe mer presis, og kommet til avtalt tid. Men alt i alt veldig fornøyd.

Ina Ellingsen, 17. juli 2013

Hus i oppgegår kommune - snekkerarbeid søkes

Kjempe karer! Stiller opp til rett tid. Tar ikke på seg oppgaver de mener de ikke klarer og veldig dyktige håndverkere. Vil anbefale de. De var også rimelig i pris.

Ramesh Satchi, 2. juli 2013

Montering av inndrager på ytterdør

Jobben besto i å montere en drager på en ytterdør i rustfri stål. To hyggelige karer fra Bildea Company kjøpte drager og gjorde jobben grundig og effektivt til en fornuftig pris.

Eirik Willyson, 29. juni 2013

Snekkring og montering av utebod (ca 17m2). asfaltering av parkeringsplass,oppusning av trappeoppgang. montering av ytterdør.

Bedre, flinkere og mer pålitlige håndverker kan man ikke få! De var raske til og komme og gi tilbud, utførte jobbe på en utmerket måte. Anbefales på det sterkeste. Vala Agustdottir.

Vala Agustsdottir, 12. juni 2013

Lage overskap til eksisterende kjøkkenskap

De gjorde en fantakstisk jobb! Guttene som møtte opp var veldig høflige, respektfulle, ville være helt sikre på at de hadde gjort riktig, og kom med forslag til bedre løsninger underveis. De ville ikke forlate jobben før de var helt sikre på at jeg var 100% fornøyd! Prisen var det heller ikke noe å utsette på. De gjorde t. O. M. Ting som ikke hadde blitt avtalt på forhånd, uten tillegg i pris. Varmeste anbefalinger, kommer til å bruke de igjen!

Viviann Holås, 4. juni 2013

Nytt glass i vindu ønskes snarest

Selskapet svarte raskt, kom raskt for å vurdere jobben og utførte jobben kjapt og med bra resultat!

Anna Nunes, 26. mai 2013

Reparasjon / utskifting av vindu

Effektiv utført, og et godt stykke arbeid.

Kim Fredrik Haug, 21. mai 2013

Maling,diverse innedørs.

Bildea company jobbet hos oss i 4 dager med å fullføre vårt påbegynte oppussingsarbeid (maling, flislegging etc. ). Bildea company var dyktige, pålitelige og nøyaktige, og våre forventninger til arbeidet de skulle gjøre ble fullt innfridd. De var også veldig hyggelige og sympatiske, de kom presis til alle avtaler og jobbet effektivt. Vi vil derfor anbefale Bildea company.

Espen Ottesen Vattekar, 12. mai 2013

Treverk trapper + terraasser

Meget dyktige fag folk med proff opptrend fra A - Å. Avtalte gunstig pris på forhånd, hentet varer, og fullførte oppdraget akkurat som avtalt til tross for at oppdraget viste seg å være mer tidskrevende og vanskeligere pga fjell, kompenserte de med hardere arbeid uten at det gikk utover prisen eller tiden! Jeg er meget fornøyd med resultater og kan personlig anbefale disse hyggelige gutter på det sterkeste! !

Fahad Rehman, 3. mai 2013

Skifte tapet

Profesjonell opptreden var en av de viktigste faktorene for mitt valg, Bildea Company ga det inntrykket og var i tillegg blant de beste på pris. De var punktlige og grundige, noe jeg satt stor pris på. Forventningene ble absolutt innfridd og jeg anbefaler Bildea Company til andre!

Petter Danielsen, 22. april 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart