Siste evalueringer (126)

Sparkling av en vegg (12 kvm)

Svært ryddig, punktlig mht tid og proft gjennomført. God kommunikasjon.

Mats, Oslo, 22. mars 2021

Maling av vegger. .

Godt og raskt jobbq.

Rolf, Oslo, 4. mars 2021

Sparkling + maling

Kjempefornøyd med jobben Paul gode. Pliktoppfylling, lett å kommunisere med og veldig bra arbeid. Kan anbefales på det varmeste!

Karina, Oslo, 12. feb. 2021

Sparkling av strietapet

Flott resultat, hyggelig og pålitelig.

Lise, Oslo, 11. feb. 2021

Maling av to rom + helsparkling av én vegg

Jobben ble gjort til avtalt tid og med god kvalitet. Paul er lugn og pålitelig.

Dejan, Oslo, 5. feb. 2021

Sparkling av kjøkken

Fikk en fastpris på jobben av Paul. Etter at avtalen ble signert, startet Paul umiddelbart. Paul renset veggen, reparerte noen områder og sparklet opp veggen igjen. Jobben ble gjort over flere dager slik at resultatet ble meget bra. Anbefaler Paul på det sterkeste. Hyggelig og veldig ryddig person.

Aasmund, Oslo, 2. feb. 2021

Helsparkle glassfiber strie

Helsparkling -og maling av vegger og tak. Kjempe fornøyd med arbeidet Paul gjorde. Fikk oppdateringer underveis.

Sofie, Oslo, 27. jan. 2021

Helsparkle vegger

Jeg kan anbefale Paul til alle jeg kjenner. Han gjorde en svært god jobb, oppdaterte meg underveis og var svært tilpasningsdyktig når andre håndverkere ikke leverte i tide. Topp score for Bildea Company!

Karoline, Oslo, 3. jan. 2021

Legge gulv. ca. 30kvm

Veldig god kommunikasjon underveis, godt arbeid med fint resultat og god pris. Veldig pålitelig og imøtekommende. Anbefales til alle. Jeg er spesielt imponert over oppfølgingen, informasjon underveis og kommunikasjonen.

Cici, Oslo, 12. des. 2020

Helsparkling av 50 m2 vegger

Førsteklasses håndverk, ryddighet og til avtalt pris. Anbefales!

Anette, Oslo, 28. okt. 2020

Maling av soverom

Soverommet ble malt; Han er veldig pålitelig, ryddig, høflig, blid og flink. Anbefales.

Unni, Oslo, 9. okt. 2020

Fjerne tapet og sparkle vegger

Strålende, knirkefritt. Pålitelig. 10/10.

Erlend, Oslo, 4. okt. 2020

Sparkle og pusse

Utførte arbeidet til avtalt kvalitet og pris. God dialog og rådgivning.

Jonas, Oslo, 10. sep. 2020

Helsparkling av stue

Veldig fornøyd med jobben han gjorde med helsparkling. Rask og effektiv, samt god pris. Vil bruke igjen, anbefales!

Reidar, Oslo, 14. aug. 2020

Gulvlegging og maling av 2 rom

Maling av tak, vegger og vinduer på 2 rom og legging av nytt ble utført til vår fulle tilfredshet og til riktig tid. Grei og ryddig kommunikasjon. Hyggelig fyr. Anbefales! Vi vil bruke dette firmaet igjen ved behov.

Tomm, Oslo, 13. aug. 2020

Helsparkle og pusse vegger i nytt bad og vaskerom

Svært fornøyd resultatet, grundig og effektivt gjennomført. Paul er også svært sympatisk og serviceinnstilt, kan anbefale hans tjenester på det sterkeste.

Marie, Oslo, 24. mai 2020

Sparkling og maling av soverom

Veldig fornøyd med hele prosessen, alt fra første kontakt til sluttprodukt. Ryddig og hyggelig. Har allerede planlagt et nytt prosjekt med Bildea.

Geir, Oslo, 13. mai 2020

Forarbeid og legging av laminat gulv

Godt utført jobb. Det ble en liten komplikasjon, men de kom tilbake samme dag og fikset det. God kommunikasjon med selskapet.

Vebjørn, Oslo, 3. mai 2020

Helsparkling av vegger rom 7-8 kvm

Bildea leverer rask befaring, god tilpasning til tidsplan og pris og viktigst av alt: utmerket kvalitet på arbeidet! Han gjennomførte helsparkling av rommet over 4 dager, og kom til og med innom på inspeksjon og oppfølging ved etterspørsel. Anbefales 10/10 👍🏼.

Inge, Oslo, 28. april 2020

Helsparkle vegger

Meget hyggelig fyr. Fikk en god pris på helsparkling av vegger på kjøkken og i gang, og resultatet ble veldig bra.

Bendik, Oslo, 26. mars 2020

40 kvm - legge nytt gulv (parkett) i fire rom

Topp levert! God kommunikasjon og høy kvalitet på leveranse.

Deniz, Oslo, 13. mars 2020

Sette opp lettvegg - b: 3,5,h: 3,7 meter

👍🏼.

Kjersti, Oslo, 13. mars 2020

Malejobb - stue,gang og soverom ca 25 kvm.

Paul leverte en fantastisk jobb på kortere tid enn forventet. Er meget fornøyd med resultatet og anbefaler Bildea Company til alle og enhver.

Christer, Oslo, 12. mars 2020

Maling stue/kjøkken + to soverom

Vi brukte Bildea Company til å male stue/kjøkken samt korridor inkl 6 dører. De gjennomførte arbeidet til avtalt tid, pris og kvalitet. Svært fornøyd med kommunikasjon og profesjonalitet. Ville anbefalt Bildea til alle :).

Benedicte, Oslo, 2. mars 2020

Sletting av vegger

Jeg benyttet Bildea Company til å slette og grunne vegger. Kommunikasjonen med Paul har vært upåklagelig. Kvaliteten på vegger, skjøter, etc. Ble veldig bra, og han fikset også småting underveis som ikke var skrevet i kontrakten. Prisen var også meget god sammenlignet med konkurrenter. Vil anbefale Bildea Company, og kommer garantert til å benytte de igjen.

Sondre, Oslo, 21. feb. 2020

Pusse opp 8kvm soverom,vegger,tak,gulv.

Jeg benyttet Bildea Company i forbindelse med oppussing av et barnerom. Rommet skulle helsparkles, males og listes. Jeg ble veldig fornøyd med arbeidet som ble utført rask, effektivt og ikke minst til en edruelig pris. Paul som holdt i kommunikasjonen var enkel å ha med å gjøre og sendte oppdateringer underveis. Arbeidet ble ferdig som avtalt (faktisk litt før). Jeg vil absolutt anbefale Paul og hans Bildea Company til andre.

Kjetil, Oslo, 31. jan. 2020

Flytte to døråpninger,blende igjen vegger.

Hyggelige og pålitelige arbeidere. Meget bra kvalitet og effektivitet på arbeidet, og til gunstig pris. Satte opp vegger og dører innendørs, sparklet og malte. Meget god kommunikasjon underveis.

Ingeborg, Oslo, 27. jan. 2020

Oppussing av to soverom

Paul gjorde en kjempejobb med å fjerne gamle garderobeskap, montere skyvedørsgarderober, sparkle og male alle vegger, samt nye karmer på vinduer og dører. Han bygde også nye vegger bak skapene. Kommunikasjonen var veldig god, og de ble ferdige med jobben før vi antok. Han løste problemer underveis, og holdt oss oppdatert på alt. Anbefaler ham på det varmeste videre.

Gunn-Torill, Oslo, 13. jan. 2020

Legge parkett i enebolig

Bildea Company utførte helsparkling og maling av kjøkken, stue, hems og trapperom. Samt gulvsliping. Veldig fornøyd med resultatet. Problemer som dukket opp underveis fant de løsninger på. Lett å kommuniserer med, veldig hyggelige folk. Anbefales!

Karianne, Tårnåsen, 10. nov. 2019

Helsparkling av vegger/tak

God respons, utførte oppdraget til avtalt pris og avtalt tid. Sendte bilder for å dokumentere fremdrift. Kan anbefales. Jeg kommer til å bruke samme igjen.

Eirik, Oslo, 3. nov. 2019

Helsparkle/legge gips over glassfiberstrie. 60kvm leilighet.

Meget flinke, lett å kommunisere med underveis. Pålitelig og god kvalitet på arbeidet som måtte gjøres. God pris i forhold til konkurrenter. Anbefales på det sterkeste.

Mitch, Oslo, 17. sep. 2019

Fjerning av strietapet/ helsparkling av vegger

Dersom jeg kunne markere alle punktene på spørsmålet "hva er du spesielt fornøyd med", hadde jeg markert for samtlige. Bildea er profesjonelle og utfører kvalitetsarbeid. Paul og kollegene har gjort en suveren jobb i form av å rive tapet, sparkle vegger, male, legge nytt gulv, lister mm. Resultatet er imponerende og prisen er konkurransedyktig. Bildea la til rette for rask oppstart og fullførte arbeidet innen avtalt tid. Kommunikasjonen underveis var upåklagelig, med jevne oppdateringer på telefon. Trivelige og pålitelige mennesker. Jeg kommer til å benytte meg av Bildea ved behov i fremtiden. Selskapet kan virkelig anbefales på det varmeste!

Silje, Oslo, 10. aug. 2019

Helsparkling og maling av vegger i stue,kjøkken,gang og trappeoppgang

Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet med helsparkling og maling av stue, kjøkken, gang og trappeoppgang. Paul er veldig behagelig å kommunisere med. De kunne starte på kort varsel, og hadde en veldig hyggelig pris sammenlignet med andre tilbud vi fikk. De arbeidet mens vi var bortreist og vi kom hjem til ferdigsparklede og malte vegger. Ryddet veldig fint opp etter seg da de var ferdig, sendte bilder av fremgangen på prosjekter hver dag og vannet til og med krydderplantene mens vi var på ferie. Kun et par småting å påpeke når de var ferdig, og det fikset de med en gang. Anbefales!

Linn, Oslo, 3. aug. 2019

Helsparkling og maling av stue og kjøkken

Veldig fornøyd med kvaliteten og prisen på arbeidet. God kommunikasjon hele veien og Paul var fleksibel og løsningsorientert når det oppstod endringsønsker underveis. Anbefales!

Stephen, Oslo, 2. aug. 2019

Diverse småsnekring,listing og noe maling

God kommunikasjon med Paul. Flink til å vurdere prioriteringer og hva som bør gjøres i hvilken rekkefølge. Fin finish og rask/effektiv gjennomføring. Utøvende håndterverker var Constantin. Svært hyggelig person. Snekring, maling, sparkling, listing ++.

Martin, Oslo, 15. juli 2019

Helsparkling

Vi er svært fornøyd med jobben, Paul var pålitelig og profesjonell. Han sto på også når det kom uforutsette problemer.

Anne, Oslo, 12. juli 2019

Maling i leilighet,ca 65 m2

Maling av vegger ble utført før vi flyttet inn. Oppdaget at det var kommet maling i tak på et soverom. Meldte fra om dette men ingen respons fra firmaet.

Irene, Oslo, 2. juli 2019

Sparkling og maling av vegger/tak i ca

Meget god kommunikasjon. Pålitlighet og meget god kvalitet.

Johannes, Oslo, 16. juni 2019

Legge laminat i stue+ 2 soverom + male smartpanel i stue

La nytt gulv i tre rom og malte stuen. God kommunikasjon med Paul hele veien, og svært flott resultat. God pris, høy kvalitet og svært ryddig etter arbeidet var ferdig. Gjorde alt som vi ble enige om i avtalen. Tommel opp!

Silje, Oslo, 20. mai 2019

Helsparkle og male ca. 95 m² strietapet.

Jobben ble gjort svært fint. Det ble noe tilleggsarbeid som Bildea gjorde på strak arm uten at det påvirket avtalt pris, og denne prisen var det laveste tilbudet vi fikk inn. Kommunikasjonen underveis var veldig god.

Vegar, Oslo, 4. april 2019

Sette opp to små vegger med en dør

Meget god kvalitet til en god pris. Og veldig hyggelige folk. Anbefales.

Yngvar, Oslo, 22. mars 2019

Legge laminatgulv

Bildea utførte en veldig god jobb ved å legge nytt laminatgulv, sparkling, maling og annet diverse oppussingsarbeid. Fikk god veiledning av Bildea underveis i oppussingsprosjektet og de viste god fleksibilitet da omfanget av oppussingen endret seg underveis.

Daniel, Oslo, 23. feb. 2019

Sparkling og maling av to gasspeiser

Vi og vår nabo fikk installert gasspeis i leilighetene våre. Det ble kun satt inn en innsats dekket av brannplater. BILDEA sto for alt arbeid (grunning, sparkling, sliping, maling) og gjorde en fantastisk jobb. De kunne startet arbeidet raskt og gjorde jobben svært grundig. Paul var også svært behagelig å kommunisere med. Vil uten tvil benytte de igjen!

Martin, Oslo, 13. nov. 2018

Helsparkling av stue og gang

Vi er veldig fornøyde med arbeidet! Paul var enkel å kommunisere med, kom med gode forslag og han var oppriktig opptatt av å levere bra kvalitet. Han helsparklet og malte stue og gang, la nytt gulv på kjøkkenet, og satte opp et IKEA kjøkken. Underveis var Paul svært behjelpelig med å kjøpe og transportere de materialene vi trengte og fjernet søppel når vi ønsket det. Vi vil absolutt anbefale Bilde Company til alle vi kjenner!

Maria, Oslo, 11. nov. 2018

Fjerne tapet og sparkle i liten stue

Pålitelig og godt utført jobb til en bra pris.

Bjørn, Oslo, 30. okt. 2018

Flislegging

Paul og medarbeidere anbefales på det sterkeste. Løsningsorienterte og fleksible. God håndtering av prosjektet som ble priset gunstig!

Bernt, Oslo, 30. okt. 2018

Montering av gipsvegger på rom på c. 25m2

Veldig godt fornøyd med både arbeid, pris og kommunikasjon med Paul & co. I Bildea. Meget bra utført.

Espen, Oslo, 26. okt. 2018

Legge gulv

Veldig fornøyd med både forarbeid og utført arbeid. Alt i til riktig tid, og etter avtale. Ryddig og fleksibel, og veldig effektive. Stilte opp på svært kort varsel.

Linus, Tårnåsen, 22. okt. 2018

Sparkling - maling

Veldig fornøyd med arbeidet! God kvalitet, god dialog underveis og til å stole på. Anbefales.

Marina, Oslo, 7. okt. 2018

Maling og tapetsering av spisestue/stue

Paul stilte relevante spørsmål på befaring og tilbød en svært god pris sammenliknet med de andre tilbudene. Vi kommuniserte godt underveis og han var fleksibel og samarbeidsvillig. Arbeidet ble utført effektivt og til avtalt tid, og med pent resultat.

Silje, Oslo, 7. okt. 2018

Sparkling

Veldig fornøyde med jobben og samarbeidet som ble utført. De var effektive og imøtekommende for endringer underveis.

Lise-Lotte, Tårnåsen, 4. sep. 2018

Male vegg bakgård og portdør

Veldig fornøyd med maling av murvegg i bakgård. Lett å kommunisere og koordinere. God pris og kvalitet. Takk.

Erik, Oslo, 14. aug. 2018

Sparkling og maling av stue

Bildea ble valgt for helsparkling og maling av veggene i stuen vår. Oppdraget ble utvidet med pussing av peis, maling av tak og vindu. Alt utført på en veldig god måte. Vill også framheve at tider ble holdt og vikk fikk raske og greie svar på våre henvedelder. Anbefales!

Jan, Oslo, 8. juli 2018

Pusse vegger

Vi hadde eldre ujevne murvegger fulle av sprekker som skulle rettes opp og pusses. Firmaet møter til avtalte tider og får jobben gjort med god kvalitet. Vi er veldig fornøyd med resultatet og kan trygt anbefale Bildea videre.

Steinar, Oslo, 21. april 2018

Flislegging kjøkken + riving,sparkling,maling og gulvsliping av rom

Bra dialog hele veien, jobben tok litt lengre tid enn forespeilet. Greit resultat stort sett. De kunne ha gjort en bedre jobb med tapetsering, løsnet flere lister m. M. Men hyggelige og pålitelige folk.

Johannes, Oslo, 24. des. 2017

Bytte dører (innendørs),listing,malingetc.

Kom til avtalt tid og viste fort at de kan det de driver med. Jobbet fort og var veldig enkle og kommunisere med. Anbefales!

Line, Oslo, 19. nov. 2017

Maling hybel-leilighet og snekkerarbeide

Veldig bra utført!

Arnfinn, Oslo, 10. nov. 2017

Sparkle og male

Imøtekommende og godt utført jobb.

Tone, Oslo, 8. okt. 2017

Hei,jeg pusser opp hjemme og trenger hjelp til platlegging,sparkling og maling av tak og vegger

Veldig flinke og løsningsorientert, anbefales!

Tina, Oslo, 5. aug. 2017

Maling av 54m2 leilighet

Superfornøyd med arbeidet som er gjort, og også med kommunikasjonen som var i forkant og under arbeidet. Kom når de skulle og det var ryddig og fint ryddet opp etter at arbeidet var avsluttet. Vil virkelig anbefale bruk av Bildea Company.

Sølvi, Oslo, 13. juli 2017

Behandle vegger i kjeller.

Dette er det beste selskapet vi noensinne har hatt i hus. Glimrende arbeid, effektive, løsningsorienterte, presise, hyggelige, ryddige. Og ikke minst: meget gode på kommunikasjon. Vi vil bruke dette selskapet på all framtidig oppussing.

Trine, Oslo, 29. juni 2017

Pusse/sparkle tak etter revet skillevegg + helsparkle over strie.

Paul og teamet hans gjorde en flott jobb og iht. Tilbud. Lette å snakke med og de utførte de oppgaver vi hadde blitt enige om og mottatt tilbud for på en god måte. Kan anbefales. Helsparklet tak og vegger i to rom + monterte branndør med utforing og lister. De hadde litt mye å gjøre i denne perioden så ikke alltid han svarte på telefon med en gang men Paul svarte alltid tilbake.

Per, Oslo, 16. juni 2017

Tomannsbolig. pussing/maling av grunnmur,div. innvendig maling.

Paul Bildeas firma gjorde følgende i vår tomannsbolig: Ute: Pussing/maling av grunnmur og ytterdører, byttet planke. Inne: Maling av bad, kjellergulv- og trapp, trappeoppgang/gang fra 1. Til 3. Etg. (tak, vegger, trapp/gulv, dører, karmer, gelender). Paul har holdt alle avtaler, som befaring, tilbud, utførelse og oppgjør. Arbeidet ble påbegynt og avsluttet til avtalt tid, og til meget god kvalitet. Vi kan anbefale Paul Bildea. Knut Halvorsen.

Knut, Oslo, 29. mai 2017

Legge sponplater,sparkling,maling og gulv i to innendørs boder 8 + 7 m2

Hyggelig, raskt og profesjonelt.

Morten, Oslo, 5. mai 2017

Helsparkling og maling av rom på ca 21 kvm

Dette var veldig bra. Fikk et bra tilbud og med mulighet for rask oppstart. Jobben ble effektivt og nøyaktig utført, både sparkling, maling, oppsett av panel og gipsing av døråpning. Det lille som var av uklarheter underveis ble raskt avklart. Jeg har hatt flere håndverkere innom siste halvannet året, og Bildea vil jeg si har vært de beste. Flinke og hyggelige folk. Kan klart anbefale dem.

Øyvind, Oslo, 3. mai 2017

Helsparkling og maling + litt snekring

Godt utført jobb, til god pris. Hyggelige og flinke folk. Kan anbefales!

Robert, Oslo, 19. april 2017

Sparkling og maling av vegger,legging av parkett,montering av nytt kjøkken m.m.

Paul Bildea foretok en grundig befaring, hvor han kom med gode innspill som jeg selv ikke hadde tenkt på. Deretter leverte han et konkurransedyktig anbud. Arbeiderne hans var vennlige, serviceinnstilte og gjorde en svært god jobb. Underveis ønsket jeg at de skulle gjøre noe ekstraarbeid, noe de takket ja til. Jeg er meget godt fornøyd med resultatet. Bildea Company anbefales på det sterkeste.

Knut, Oslo, 11. april 2017

Sparkling,maling og listing i tak og vegger på soverom

Kjempe flinke folk som kom til avtalt tid! Paul var veldig hyggelig og lett å snakke med. Jobben ble utført etter avtale og vi er veldig fornøyde!

Kristina, Oslo, 26. mars 2017

Flislegging av kjellerstue

Vi er veldig fornøyde med jobben som Paul og Bildea Company har gjort. De avrettet gulvet, slipte ned "topper" som var for høye til å avrette, og la fliser i en 27 kvm stor kjellerstue. De var pålitelige, nøyaktige, hyggelige og effektive. Ved et uhell la de en feil flis (en vareprøve som ligner veldig på flisene vi hadde valgt) og da de ble gjort oppmerksomme på dette, kom de og rettet det opp med en gang! Kan trygt anbefale Bildea Company!

Siri, Oslo, 14. mars 2017

Maling og grunning

Vi har 54kvm leilighet som skulle grunnes og males, både vegger og tak. Bildea Company og Paul som hadde ansvaret for prosjektet gjorde en fantastisk jobb. Paul er veldig opptatt av god service og fornøyde kunder. Han kan det han snakker om og leverer det han lover + MER. Vi hadde noen som gjorde en sparkle jobb, og Paul og teamet rettet opp en del feil de gjorde i tillegg, uten ekstra kostnader. ANBEFALER DETTE SELSKAPET STERKT, proffe og flinke.

Bai, Oslo, 9. mars 2017

Pussing/sparkling/maling av 2 vegger + litt snekkerarbeid

Hyggelige, effektive, og meget dyktige! Anbefales til alle på det sterkeste!

Jørund, Oslo, 23. feb. 2017

Installasjon av skyvedør x 2 og 1 stk. ny lettvegg - installation of two sliding doors + one new wall

Veldig pålitelig og serviceinnstilt firma. Paul Bildea tar prisestimatet på alvor, gjør de nødvendige forundersøkelser og stiller de riktige spørsmålene. Han er også en god diskusjonspartner underveis, dersom man står mellom ulike mulige løsninger og trenger innspill fra håndverker. Arbeidet ble veldig fint utført - og inntrykket er at de er pliktoppfyllende og retter opp eventuelle feil også.

Agnete, Oslo, 10. jan. 2017

Liten lettvegg,sittebenk montering og flislegging kjøkkenvegg (2kvm)

Arbeid utført etter avtale og tidsramme. Godt arbeid/håndtverk og kan anbefales videre.

Patrick, Oslo, 28. des. 2016

Flislegging av kjøkkengulvet (12 m2)

Flinke flisleggere! Raske, nøyaktige, ryddige, punktlige og hyggelige:) Anbefales.

Anastasia, Oslo, 8. des. 2016

Sette opp/ bygge lettvegg ca 5m lang og 3m høy

Sykt flinke folk! Møtte opp til avtalt tid, holdt tidsfrist og var ufattelig dyktige. Vi ønsket oss en lettvegg på soverom for å dele det i to, gammel bygårdsleilighet med 3 meter under taket og stukkatur. Vi ønsket veggen med en fordypning fra hovedsov for "innebygd" plass til garderobe. De bygde veggen på en dag/listet den og brukte to dager på sparkle/fuge. Pent arbeid, og delikat utført rundt stukkaturet! Bruker dem gjerne igjen!

Kjartan, Oslo, 6. des. 2016

Sparkle stuevegger ca 30 kvadrat

Svært fornøyd!

Jsb, Oslo, 22. okt. 2016

Sette opp lettvegg

Paul Bildea tilbydde seg å utføre jobben vi hadde lagt ut etter kort tid. Han foreslo selv en tidsplan og holdt alle tidsfrister. Paul er en svært hyggelig kar, som har med seg noen hyggelige ansatte. De jobbet effektivt, holdt orden, ryddet opp etter seg, osv. Vi er også godt fornøyd med sluttresultatet. Bruker dem gjerne igjen, og anbefaler dem med glede for andre!

Elisabeth, Oslo, 22. okt. 2016

Oppussing av stue,kjøkken,gang og trapp

Flott utført jobb! Alt i henhold til avtale. Arbeidet ble utført til riktig tid, pris og kvalitet. Meget godt fornøyd. Firmaet holdt i tillegg god orden gjennom hele prosjektet. Anbefaler Paul og hans gjeng videre!

Jarle, Oslo, 19. okt. 2016

Maling og legge ny parkett

Vi var ute etter et firma som utførte et godt håndverk, var punktlige, grundige og opptatt av kvalitet (da undertegnede er over middels opptatt av detaljer;). Dette fikk vi til det fulle erfart etter å ha valgt Bildea Company! De utførte arbeidet til avtalt tid og pris og på et solid vis. Meget løsningsorienterte og enkle å kommunisere med! Vi vil definitivt benytte oss av Bildea igjen. Takk til Paul og hans menn, for vel gjennomført arbeid!

Line, Oslo, 29. sep. 2016

Riving av laminatgulv på kjøkken og i gang + litt maling

Kjempebra jobb med å rive opp gulv og slipe til nytt, i tillegg fin maling av dører og lister. Veldig enkle å ha med å gjøre og profesjonelt arbeid. Anbefales!

Eivor, Oslo, 27. sep. 2016

Gipsplater i tak,bytte 3 dører med karm

Bildea Company gipset tak, la smartpanel på vegger og listet tak og gulv. Ryddige på tilbud, presise på avtalt tid, og utførte meget bra arbeid med godt sluttresultat. Kan trygt anbefale Bildea Company, og jeg kommer sannsynligvis til å bruke de senere.

Espen, Oslo, 8. aug. 2016

Riving av eksisterende parkett og legging av ny + maling av tak og vegger i leilighet på 99 m2

Bildea Company gjorde en utmerket jobb på dette prosjektet. Paul og folkene hans var veldig hyggelige, og viktigst av alt, jobben som ble gjort var upåklagelig. Paul sendte flere ganger bilder underveis, og jobben ble ferdig til avtalt tid. Kan trygt anbefale Bilde Company til andre, og kommer definitivt til å bruke dem igjen dersom vi har andre jobber som skal gjøres.

Steinar, Oslo, 3. aug. 2016

Pusse opp stue-,gang- og kjøkkenvegger

Lagde vegger med strukturtapet helt slette og malte og listet etterpå. Veldig bra resultat. Det var dog litt mangelfull kommunikasjon i mine øyne, og jeg følte jeg måtte regelrett mase for å få informasjon. De få ekstra forespørslene jeg la til ble ikke gjort 100%, noe jeg mistenker skyldes smådårlig kommunikasjon dem i mellom.

Mia, Oslo, 24. juli 2016

Sparkle og eventuelt male et rom med total veggflate på ca. 26m2

Paul og kollegaen gjorde en strålende jobb. Paul ga gode råd underveis og gjennomførte jobben til avtalt tid. Vi er veldig fornøyde med resultatet og bruker ham gjerne igjen en annen gang.

Andreas, Oslo, 22. juni 2016

Male vegger,gang og soverom

Sympatisk kontaktmann, lydhør for kundens ønske. Selv om oppdraget ble fullført, var det dessverre en del slurv med finish'en. Ikke alt lot seg rette opp 100 % i ettertid.

Per, Oslo, 2. feb. 2016

Rive/flytte lettvegger og installere skyvedør.

Veldig godt utført arbeid tid avtalt pris og tid.

Marius, Oslo, 1. feb. 2016

Tak i loftstue

Flott og raskt utført arbeid med legging av takplater i loftstue. Meget hyggelige håndverkere som kan anbefales på det varmeste.

Hjørdis, Oslo, 17. des. 2015

Sparkling,tapetsering,gulvlegging og lister på soverom ca 8 kvm

Godt utført jobb, svært behjelpelige med å skaffe materialer og utstyr. Punktlige og fleksible. Ryddige og ordentlige, god kommunikasjon. Anbefales!

Lillian, Oslo, 17. nov. 2015

Legging av laminatgulv

Skiftet parkett og listet. Pålitelige, hyggelige og flinke. Konkurransedyktig pris.

Ida, Oslo, 30. okt. 2015

Fjerne 26m2 vannskadet parkett,legge ny styrofoam og parkett

Paul completed the job in a timely manner, and with great flexibility when the materials arrived late. Would recommend him for future jobs.

Vegard, Oslo, 17. okt. 2015

Legge fliser på baderoms gulv ca 8 kvm (flis på flis)

Helt topp, flinke og effektive. Kan anbefales. .

Rene, Oslo, 13. okt. 2015

Sparkle,pusse og male leilighet

Jeg er veldig fornøyd med jobben gjort av Bildea company. De utførte jobben til avtalt tid og pris. I tillegg ble resultatet veldig bra. Anbefales!

Kim, Oslo, 21. sep. 2015

Sette opp lettvegg med skyvedør.

Raske, dyktige, rimelig og hyggelige.

Dag, Oslo, 2. mars 2015

Sparkling,maling. overfladisk oppussing av liten hybel.

Veldig fornøyd!

Ingeborg, Oslo, 15. feb. 2015

Legge parkett i leilighet på 67 kvm

Effektive og hyggelige folk. Kom med et godt tilbud etter befaring, og kunne starte raskt. De utførte jobben på kortere tid en avtalt, og resultatet ble meget bra. Jeg kommer til å bruke de igjen.

Espen, Oslo, 29. jan. 2015

Oppussing av 8 m2 stort soverom

Dyktige folk!

Torleif, Oslo, 17. nov. 2014

Bytte av vindski på bolig + skrape og male takutstikk / change of weatherboards and paint job

Pålitelig, effektive og serviceminded.

Raymond, Oslo, 19. okt. 2014

Oppsett og maling av lettvegg 2,5m x 2,25 m

Bildea Company satt opp og malte en lettvegg hos oss. De kom til avtalt tid, og sluttresultatet er vi meget godt fornøyd med. Prisen var også det vi ble enige om. I tillegg var de flinke til å rydde opp etter seg. Kan anbefales.

Christian, Oslo, 13. okt. 2014

Lage soverom på eksisterende hems / create bed room on existing loft

De gjorde jobben rask og greit. Ingen problemer med dette firmaet. De fikk også flere oppdrag av meg som også ble godt uført. Kom til avtalt tid og ryddet etter seg også.

Atle, Oslo, 4. okt. 2014

Maling av enebolig 90 kvm,garasje 30 kvm grunnflate

Arbeidet ble utført til fast pris, fagmessig og raskt uten noen problemer. Kan trygt anbefales.

Per, Oslo, 27. sep. 2014

New parkett floor and 2 new bedroom doors,new trappetrinn.

Bildea did an excellent job quickly and without mess. The handwork was very well done. I am very happy with them and will be using them again.

Chris, Oslo, 23. aug. 2014

Montering av skyvedør

Dragos, som utførte jobben, var meget pålitelig, serviceinstillt og behjelpelig. Kommunikasjonen gikk veldig bra, på engelsk. Meget fornøyd med utførelsen av jobben, og sluttresultatet. Vil ikke nøle med å bruke Dragos igjen til liknende jobber.

Endre, Oslo, 19. aug. 2014

Ombygging av lettvegg i leilighete i oslo

Jobben ble utført effektivt og med god kvalitet. Kommer til å bruke dem også ved senere oppussingsprosjekter hjemme.

Mari, Oslo, 3. aug. 2014

Oppussing av kjellerom

Renovering av kjellerrom Gipsplater, rettet og flislagt gulv, skiftet kjellervindu, rettet og justert kjellerdør, inkludert sparkling, maling og andre tilpasninger. Dette er meget dyktige håndverkere, som gjorde en fantastisk jobb på alle måter. Pålitelige og serviceinnstilte, meget hyggelige. Imponert også over arbeidsinnsatsen og nøyaktigheten deres. Vi er strålende fornøyd med resultatet. Vi kommer til å bruke Bildea Company igjen, og anbefaler det med glede til andre.

Sture, Oslo, 14. juli 2014

Nytt gulv i stua!

Disse gutta avrettet gulvet vårt og la ny parkett på rekordtid og svært pent. Rimelig pris ble en bonus.

Einar, Oslo, 1. juli 2014

Rette opp gulv i gang.

Vi hadde Bildea hos oss hvor de rev opp en 15kvm skeiv gang,for så å rette opp gulvet og legge fliser. Vi er super fornøyd med jobben som ble gjort. Veldig hyggelige,løsningsorienterte og flinke håndverkere! Veldig nøyaktige og nøye på at vi var fornøyde, noe vi er! Kommer absolutt til å bruke dem igjen! Mvh Espen Røisland.

Espen, Oslo, 15. juni 2014

Lettvegger og dører i kjeller

Vi valgte Paul Bildea for vår jobb med å sette opp to lettvegger med dører i kjelleren, samt noe tapetsering og maling. De gav et veldig godt inntrykk på befaringen og hadde et meget konkurransdyktig tilbud mhp pris. Arbeidet ble gjennomført ihenhold til avtale og med meget god kvalitet. Vi er meget fornøyde og kommer til å kontakte Paul Bildea neste gang vi har en oppussingsjobb.

Ulf, Oslo, 25. mai 2014

Maling av ca 60 kvm tak og taklistene

Tak og lister ble veldig bra! Jeg utvidet oppdraget til å bli vinduer også. Kan trygt anbefales og vil bruke de igjen. Prismessig var de absolutt konkurransedyktige.

Ragnhild, Oslo, 14. mai 2014

Lage et soverom i kjellerstue,fjerne murpeis og lage ny utvendig trapp ved hoved inngang

Gjorde jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Jeg fikk mange tilbakemeldinger fra flere firmaer på oppdraget men Bildea Company var første som vil komme raskt på befaring, virket veldig seriøst og ga akseptabelt pris. Hadde bra dialog under hele prosessen og de kom med konstruktive inspill. Ryddige og trivelige folk. Ryddet etter seg når jobben var ferdig. Var veldig forsiktig med ting Kan anbefales.

Khan, Løvenstad, 19. april 2014

Maling,elektriker,snekker,murer

Paul Bildea og Co gjorde en utmerket jobb for oss når vi skulle pusse opp i vår leilighet. De sparklet og malte vegger og lister i gang, stue, kjøkken og kjeller. I tillegg sparklet og malte de trappetrinnene i vår trapp, som var blitt slitt og merket etter 10 år. Videre byttet de ut vår kjøkkenvifte med en ny. Jeg har stående avtale om å benytte dem for utskifting av alle kjøkkenskap i vår/sommer. Hyggelige karer som kom på tid til alle avtaler.

Levard, Oslo, 17. mars 2014

Nytt kjøkken,ny vegg,nytt golv

Løsningsorienterte, flinke og sympatiske folk som stod på for at resultatet skulle bli bra. De ryddet int opp etter seg. Og holdt fristen. Da det ble materialer til overs, la de nytt golv på et ekstra rom. Resultatet ble altså bedre enn forventet, og jeg kan trygt anbefale firmaet til andre. Det eneste som trakk ned for min del, var at prisen steg med 25% - uvisst om grunnen var språkproblemer (med/uten moms) eller fordi jeg ikke betaler kontant.

Karin, Siggerud, 28. feb. 2014

Legging ca. 50 m2 stuegulv,sette opp innvendig vegg og noe overflatearbeid innvendig

Bildea-gutta gjorde en tilnærmet totalrenovering av en etasje hos oss. Nytt gulv, nytt innvendig tak, monterte opp kjøkken, rev noen vegger og satt opp et par nye, overflatebehandlet alle vegger, nye dører, installering av ventilasjon og maling av alle flater. Alltid presise, veldig god kommunikasjon (på engelsk), veldig hyggelige og høflige og dyktige snekkere. De beste anbefalinger herfra!

Hans, Oslo, 14. feb. 2014

Sette opp lettvegger i leilighet

Gjorde jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Hadde bra dialog under hele prosessen og de kom med konstruktive inspill. Ryddige og trivelige folk. Kan anbefales.

Hans-Mikal, Oslo, 29. okt. 2013

Oppføring av bod,oppsett av liten skillevegg,liten stige til hems

Skikkelig, ryddig og fint gjennomført. Hyggelige arbeidere.

Ragnhild, Oslo, 27. sep. 2013

Maling og reparasjon av utvendig øst-vegg

Arbeidet ble utført til avtalt tid och med veldig godt resultat. God dialog gjennom hele prosessen og konkurransedyktig pris.

Jørgen, Oppegård, 10. sep. 2013

Pussing av vegger og tak i kjeller

Vi er svært fornøyde med arbeidet Bildea Company utførte for oss; bygging/pussing av vegger, isettelse av dør etc. Jobben ble raskt og nøyaktig utført, høflige og imøtekommende arbeidere, og til en bra pris. Vi kan anbefale dette firmaet til alle.

Morteza, Oslo, 23. aug. 2013

Utskifting av vindu

Jobben besto i å montere et nytt vindu. To flinke menn som gjorde jobben bra og til en svært gunstig pris. Kunne ha vært noe mer presis, og kommet til avtalt tid. Men alt i alt veldig fornøyd.

Ina, Oslo, 17. juli 2013

Hus i oppgegår kommune - snekkerarbeid søkes

Kjempe karer! Stiller opp til rett tid. Tar ikke på seg oppgaver de mener de ikke klarer og veldig dyktige håndverkere. Vil anbefale de. De var også rimelig i pris.

Ramesh, Oppegård, 2. juli 2013

Montering av inndrager på ytterdør

Jobben besto i å montere en drager på en ytterdør i rustfri stål. To hyggelige karer fra Bildea Company kjøpte drager og gjorde jobben grundig og effektivt til en fornuftig pris.

Eirik, Oslo, 29. juni 2013

Snekkring og montering av utebod (ca 17m2). asfaltering av parkeringsplass,oppusning av trappeoppgang. montering av ytterdør.

Bedre, flinkere og mer pålitlige håndverker kan man ikke få! De var raske til og komme og gi tilbud, utførte jobbe på en utmerket måte. Anbefales på det sterkeste. Vala Agustdottir.

Vala, Oslo, 12. juni 2013

Lage overskap til eksisterende kjøkkenskap

De gjorde en fantakstisk jobb! Guttene som møtte opp var veldig høflige, respektfulle, ville være helt sikre på at de hadde gjort riktig, og kom med forslag til bedre løsninger underveis. De ville ikke forlate jobben før de var helt sikre på at jeg var 100% fornøyd! Prisen var det heller ikke noe å utsette på. De gjorde t. O. M. Ting som ikke hadde blitt avtalt på forhånd, uten tillegg i pris. Varmeste anbefalinger, kommer til å bruke de igjen!

Viviann, Oslo, 4. juni 2013

Nytt glass i vindu ønskes snarest

Selskapet svarte raskt, kom raskt for å vurdere jobben og utførte jobben kjapt og med bra resultat!

Anna, Oslo, 26. mai 2013

Reparasjon / utskifting av vindu

Effektiv utført, og et godt stykke arbeid.

Kim, Oslo, 21. mai 2013

Maling,diverse innedørs.

Bildea company jobbet hos oss i 4 dager med å fullføre vårt påbegynte oppussingsarbeid (maling, flislegging etc. ). Bildea company var dyktige, pålitelige og nøyaktige, og våre forventninger til arbeidet de skulle gjøre ble fullt innfridd. De var også veldig hyggelige og sympatiske, de kom presis til alle avtaler og jobbet effektivt. Vi vil derfor anbefale Bildea company.

Espen, Oslo, 12. mai 2013

Treverk trapper + terraasser

Meget dyktige fag folk med proff opptrend fra A - Å. Avtalte gunstig pris på forhånd, hentet varer, og fullførte oppdraget akkurat som avtalt til tross for at oppdraget viste seg å være mer tidskrevende og vanskeligere pga fjell, kompenserte de med hardere arbeid uten at det gikk utover prisen eller tiden! Jeg er meget fornøyd med resultater og kan personlig anbefale disse hyggelige gutter på det sterkeste! !

Fahad, Oslo, 3. mai 2013

Skifte tapet

Profesjonell opptreden var en av de viktigste faktorene for mitt valg, Bildea Company ga det inntrykket og var i tillegg blant de beste på pris. De var punktlige og grundige, noe jeg satt stor pris på. Forventningene ble absolutt innfridd og jeg anbefaler Bildea Company til andre!

Petter, Ski, 22. april 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 336 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 161 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 145 evalueringer Oslo