Siste evalueringer (9)

Legge ny terrasse med vedlikeholdsfri terrassebord

Veldig fornøyd med kvaliteten på jobben. Pålitelig og effektiv, med god dialog underveis.

Jane, Kristiansand s, 20. sep. 2021

Maler

Ayad tok imot oppdraget med å male huset vårt. Jobben ble gjort veldig bra og nøyaktig. Vi er kjempe fornøyde og anbefaler denne bedriften på det sterkeste!

Forozan, Kristiansand s, 3. sep. 2021

Innvendig maling+litt sparking av 50kvm garasje ink tak

Jobben ble utført etter avtale.

Anders, Søgne, 3. aug. 2021

14 m2 terrasse på bakkeplan

Jeg var veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Ayad var en hyggelig mann som det var lett å kommunisere med.

Jon, Kristiansand s, 20. juli 2021

Tilbud på å kle igjen trapp/lage bod

Effektiv, god service og meget god pris. Kreativ og flink til å lage nye løsninger der standard ål ikke passer inn. Anbefales.

Geir-Ove, Kristiansand s, 28. juni 2021

Bygge platting

Kunne ikke vært mer fornøyd! Plattingen Ayad bygde hos oss kunne virkelig ikke blitt bedre! Kvaliteten på utført arbeid, tiden som ble brukt, kommunikasjonen og ikke minst prisen - tipp topp! Kommer absolutt til å kontakte Ayad for andre oppdrag også, og anbefaler han sterkt videre til andre.

Sabina, Kristiansand s, 23. juni 2021

Sette opp sponplater på kjøkken

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som Ayad Yousif gjorde for oss. Han la sponplater på kjøkkenet vårt. Arbeidet var nøye og pent gjennomført. Han kommuniserte tydelig og klart underveis, og kom til avtalt tid. Blid og hyggelig, og behagelig å ha i hus. Det var tydelig at det var kundens behov som sto i fokus. Vi kan absolutt anbefale hans arbeid!

Isabell, Kristiansand s, 10. juni 2021

Levegg og spilegjerde

Nordicgrossisten AS var akkurat det jeg trengte. De gav meg faglige gode råd og forslag til utforming av levegg og gjerde i min oppkjørsel, og ønsket å gjøre arbeidet billigst mulig for min del ved å bruke rester av materialer jeg hadde fra tidligere, og gjennom samarbeid om å plukke nye materialer på trelastlager hos forhandler. Serviceinnstillingen var utmerket, jobben ble raskt utført og sluttresultatet ble veldig bra. Jeg er storfornøyd, og kommer til å bruke dem igjen ved fremtidige anledninger!

Magnus, Hamresanden, 2. juni 2021

Sette opp stakittgjerde på betongmur.

Ayad er dyktig og gir seg ikke før kunden er 100% fornøyd med arbeidet. Alt ble gjort som avtalt og med nøyaktighet og profesjonalitet. Dersom utfordringer dukket opp underveis var dialogen tett og kunden følte seg alltid sikker på at arbeid ble gjort i henhold til avtale. I tillegg arbeidet Ayad raskt og var en hyggelig kar å forholde seg til. Anbefales på det sterkeste!

Snorre, Kristiansand s, 27. mai 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kristiansand Elektro AS

4.7 201 evalueringer Kristiansand s

Q M Bygg Sør Qutaiba Mohamad Alabou

4.3 49 evalueringer Kristiansand s

Reco Bygg og Skadeteknikk AS Avd Agder

4.9 29 evalueringer Kristiansand s