HEMER LÅS & DØRTELEFON AS

5.0 (5 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

HEMER LÅS & DØRTELEFON AS

Kort fortalt om oss:

Hemer Lås & Dørtelefon A/S er et selskap heleid av de tidligere eierne av det i dag utfusjonerte Rolf A. Hemer A/S, med den samme gamle høyt kompetente staben avhyggelige ansatte.

Hemer Lås & Dørtelefon A/S er en Mesterbedrift, og låsesmedene er personlige medlemmer av NL Foreningen Norske Låsesmeder.

Vi innehar høy kompetanse innen dørtelefonanlegg, adgangskontroll, låssystemer, dør/portautomatikk, vi var en av Oslo`s første som begynte med sikring av Borettslag og Boligsameier med dørtelefonanlegg, og låssystemer fra oppstarten i 1978 igjennom selskapet Rolf A. Hemer AS.

Hemer Lås & Dørtelefon A/S er en totalleverandør innen sikkerhetsløsninger, ingen jobber for små, og ingen for store.

Besøk oss i Vogtsgt 56 på Torshov, hvor vi har butikk, verksted, systemavd, og konsulenter som vil kunne veilede deg igjennom alle spørsmål og ønsker du vil ha innen forskjellige sikkerhetsløsninger.

Vi er en Dorma Partner Pro + som betyr at vi har et meget tett samarbeid med Dorma som er en av Norges største leverandører innen Lås, Dørautomatikk, Skyvedørsautomatikk, Mekaniske dørlukkere, etc.

Svakstrømsavdelingen i selskapet samarbeider med Siedle, Aiphone, Siemens og Comelit som er en totalleverandører av Dørtelefoner, Kodelåser, og Adgangskontroll.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften