Siste evalueringer (15)

Jordingsfeil

De ga meg et godt tilbud pr mail og fulgte opp med telefon. Avtalte tid og utførte jobben etter avtalen. Jeg vil anbefale firmaet på det sterkeste. De ordnet også alle papirer mot mitt lokale E-verk.

Tormod Lien, 9. mars 2015

Utbedring av elektrisk anlegg i bolig

Raskt svar, kom og så over jobben og ga kjapp tilbakemelding om pris. Jobben ble utført effektivt og ordentlig og jeg kan trygt anbefale Holmstykket Multiservice til andre. I tillegg er han en veldig hyggelig og imøtekommende kar, som kommer med gode råd til løsninger.

Nils Erik Strømnes, 22. aug. 2014

Utvide kjøkken,bygge vaskerom

Utførte alt el-arbeidet ved utvidelse av kjøkken, bygging av nytt vaskerom, samt montering av nytt sikringsskap. Opplegg av diverse nye kurser. Arbeidet ble utført på en glimrende måte etter våre ønsker og til avtalt tid. Vil bruke han igjen ved neste prosjekt. Anbefales! !

Per Arne Simensen, 13. aug. 2014

Montere 5 stikkkontakter og legge opp ny kurs for oppvaskmaskin på kjøkken

Meget dyktig og service minded ! Kom som avtalt og gjorte en meget bra jobb ! Ønsker du en håndverker som både er dyktig , service mined og som man kan stole på så er Holmstykkeet multiservice det rette valget ! Mvh h. Gissing.

Helmuth Gissing, 28. juli 2014

Oppføging kontroll fra nettleverandør ( hadeland energi )

Raskt og rimelig utført, til avtalt pris. Meget god oppfølging v/innrapportering til nettleverandør, anbefales.

Bjørn Trygve Velo, 24. juli 2014

Elektrisk arbeid i rekkehusleilighet

Jeg trengte hjelp til forskjellige arbeider - installering av flere stikkontakter, skifte gammelt opplegg, montering av ny belysning m. M. Befaring ble gjort etter avtale og spesifisert anbud mottatt. Datoer og tider ble overholdt, og arbeidet ble utført etter mine ønsker med nyttige og kreative innspill fra elektrikeren. Dette var et veldig behagelig og profesjonelt samarbeid, og jeg vil gjerne anbefale elektrikeren til andre. Vera Fogh, Nittedal.

Vera Fogh, 6. mai 2014

Flytting av ledninger og montering av nye stikkontakter på soverom/hjemmekontor

God kommunikasjon, god pris, godt utført jobb.

Rønnaug Skorem, 18. okt. 2013

Bl.a. legge inn nytt sikringsskap.

Firmaet utførte jobben på en utmerket måte. Kom til avtalt tid, jobbet raskt og gjorde en pen og god jobb, til avtalt pris. Vedk. Som også var medeier i firmaet ,var i tillegg en meget hyggelig kar. Vil på alle måter kunne anbefale firmaet og dere vil garantert ikke bli skuffet.

Einar Martin Renna, 17. okt. 2013

Ferdigkobling av downlights + diverse på bad

Veldig godt utført jobb og god service! Arbeidet ble utført innen fristen, til tross for noen uventede utfordringer som ble løst på en god måte. God kommunikasjon når det gjelder planlagt arbeidstid og eventuelle forandringer i planene. Anbefales!

Ida Marie Degvold Dalen, 15. aug. 2013

Legging av varmekabler,14m²,våtrom

Jobben omfattet legging av varmekabler i våtrom kjeller. Bedriften hadde det laveste anbudet. Både omfang og tidsrom for jobben ble overholdt. Sluttsummen ble også som anbudet sa. Jeg oppfatter kvaliteten som fin og sørvis som flott. Firmaet stilte opp som avtalt. Bare gode erfaringer med dette firmaet.

Torgrim Kristoffersen, 14. aug. 2013

El-arbeid i forbindelse med rehabilitering av kjøkken

Hyggelig ung mann, som kommer til avtalt tid, er løsnings orientert og gjør godt arbeid. Meget fornøyd med pris og utførelsen av arbeidet.

Per-christian Ingebretsen, 14. aug. 2013

Bytte av el-anlegg i gammel bolig

Grunnet sommerferie hos Hafslund (netteier), tok det svært lang tid å få jobben ferdig. Men det var Hafslund som var bremsen der. Hafslund har sommerferie hele juli og tydeligvis mesteparten av august. Holmstykket gjorde en kjempefin jobb, kom når han skulle og ryddet opp etter seg. Vi så ikke så mye som en kobberstump når han var ferdig. Han tar hensyn til hva som blir billigst og best for kunden, og har vår varmeste anbefaling!

Marianne Symes, 8. aug. 2013

Ny kurs til varmepumpe

Meget bra utført og til avtalt pris. Bedriften anbefales på det sterkeste.

Bekkvang Service As, 27. juli 2013

Fast installasjon på et rom

Bra tilbud på jobben og raskt og bra utført arbeid. Kan anbefales til alle!

Sverre Håkon Rehnstrøm, 22. juli 2013

Henge opp en lampe og fikse strømkoblingen i veggen.

Meget fornøyd med pris, punktlighet og utførelse.

Anja Irene Rødø Eliassen, 21. juni 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Holmstykket Multiservice AS

4.9 15 evalueringer Gran

Byggtjenester Hadeland AS

3.3 3 evalueringer Gran

Piotr Krzyzewski

4.7 7 evalueringer Brandbu