Siste evalueringer (4)

Trenger utvikler for nettside og tilhørende app

Holdt seg til avtalt selv om prosjektet ble større enn først antatt. Utførelsen av prosjektet ble bra, og er i full sving fra overtagelse dag. Prosjektet tok noe lengre tid en antatt, men resultatet av ventingen var verdt det.

Kenneth, Sandsli, 6. feb. 2020

Trenger en ny app

Veldig seriøst og ryddig. Lett å ha med å gjøre og de leverte de vi ønsket på kort tid. Svært tydelig at selskapet har god forståelse for det globale markedet og de hjelper med alt fra A til Å.

Thomas, Tromsø, 10. aug. 2016

Ny webside

Styr unna ! Krever forskuddsbetaling, leverer ingenting ;-((( må gå rettens vei for å få tilbake forskuddsbetaling .

Lars, Hønefoss, 18. juli 2016

Hei, Lars Henrik Karlsen / Certificat AS. Trist at du føler det slikt. Ditt prosjekt stod klart til levering men ble trukket av deg siste uken før levering/siste faktura (?). Vilkår var 50% ved prosjektstart og 50% ved levering. Totalt 40.500 hvor 20.250 er mottatt og utestående. Skulle du ombestemme deg er du velkommen til å ta kontakt. Noe vi også har oppfordret til i email og brev til deg da du ikke svarer på tlf lengre. God sommer!

APPSMAKERSTORE HOLDING AS 19. juli 2016

Enkel ipad app

Vi valgte appmakerstore etter en lang evalueringsprosess, og angrer ikke. De har levert et produkt som kommer til å gjøre hverdagen vår mye enklere. De har vært profesjonell, og rask i responsen fra dag 1. Resultatet er over forventning og Appmakerstore kan anbefales på det sterkeste. Vær dog var på at all utveksling går på engelsk, så man må være påpasselig på bruk av tydelig engelsk slik at det ikke skal oppstå misforståelser.

Stian, Harstad, 11. april 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Firetech AS

  Oslo

Fantasylab AS

5.0 7 evalueringer Oslo

Appsmakerstore Holding AS

3.8 4 evalueringer Oslo