Siste evalueringer (51)

Trenger en hjemmeside

Rune leverer glimrende nettside. Raskt og effektivt. Veldig god kommunikasjon underveis. Anbefales.

Bente, Lørenskog, 5. juli 2021

Liten nettbutikk

Her får man en voksen, proff og dreven fagmann til rimelig pris. - ikke noe ekstra tull , selvom det dukker opp skjær i sjøen . Hans lange erfaring gjør at man får alt ordnet straks. Ikke nødvendig med telefoner , - han leser og forstår alt i mailer , - dette siste er noe jeg setter stor pris på.

Sverre, Moss, 30. mai 2021

Trenger ny hjemmeside

Veldig god pris i forhold til andre leverandører. Veldig bra produkt.

Roy, Mosjøen, 9. des. 2020

Trenger hjelp til design av klinikknettside

Fin nettside.

Marie, Fetsund, 11. nov. 2020

Trenger ny nettside med mulighet for nettbutikk

Vi er superfornøyd med resultatet så langt! Totalweb AS er super dyktige på oppfølging, og kundeservicen er topp. Veldig fornøyd med jobben de har gjort for oss, og vi kan trygt anbefale de videre. Beste hilsen gjengen i Vakt 24.

Kai, Kjeller, 23. juli 2020

Koding av plugins til nettside evt. til wordpress

Fornøyd med Rune gjennom hele prosessen. Anbefales på det sterkeste.

Eirik, Tromsø, 7. okt. 2019

Web hjemmeside

Hei, jeg brukte TotalWeb til å lage hjemmesiden min, til et firma som jag har startet. Jeg er veldig fornøyd med jobben de gjorde. God kommunikasjon, rask utførelse. Og en veldig god pris. Jeg har bare godt å si om måten det ble utført på. Kan trykt anbefales. Menysystem.no Asle Havre.

Asle, Fjell, 9. juli 2019

Trenger hjep med websiden

Bra men lit treg for å svare.

Jean, Oslo, 19. des. 2018

Etablering av nettbutikk

Vi er godt fornøyd. Arbeidet ble utført i henhold til avtale. Vil også bruke Totalweb i nye prosjekter.

Robert, Bergen, 17. aug. 2018

Wordpress hjelp

Er kjempefornøyd med resultatet. Jobben ble raskt utført og hyggelig dialog underveis. Vil varmt anbefale Totalweb om du trenger hjelp til nettside. Kommer helt klart til å bruke dem videre!

Vilde, Bergen, 6. aug. 2018

Trenger ny hjemmeside

Jeg er strålende fornøyd med min nettside! Jeg opplevde et svært godt samarbeid med Totalweb, og vi hadde god kommunikasjon gjennom hele prosessen med å utarbeide nettsiden. Jeg kan anbefale Totalweb på det varmeste. Man får et svært godt produkt til en veldig hyggelig pris!

Karoline, Skedsmokorset, 15. juli 2018

Trenger ny webside

Meget bra jobb, nettsiden blir mye bedre som forventet , veldig hyggelig kontakt, anbefalle absolut å bruke totalweb! ! ! ! Svært fornøyd med resultatet, jeg kommer garantert til å fortsette å bruke Totalweb på min nettside og nettbutikk. Tusen takk for jobben! Oliver Vogt, Jørpeland www. Carvingcenter.no.

Oliver, Jørpeland, 2. jan. 2018

Trenger en ny hjemmeside

Da har vår organisasjon fått ny nettside til vår utleiehytte. Prosessen har vert rask profesjonell og tilfredsstillende på alle mulige kriterier vi måtte ha. Fikk flere tilbud på jobben, men Totalweb skilte seg klart ut med en forståelse for pris å ønsket resultat, at det var ingen vanskelig avgjørelse. Sterkt anbefales. Erik Stangeland.

Erik, Sandnes, 1. jan. 2018

Starte nettbutikk

Rune Brynestad hjalp meg med min web side, og den ble knall fin.

Line, Tananger, 7. nov. 2017

Nettmagasin & bloggportal

Rimelig og raskt utført jobb! Vil absolutt bruke totalweb videre på webløsninger, samt anbefale videre =).

Sandra, Oslo, 7. juli 2017

Trenger enkel hjemmeside til mitt nyoppstartede firma.

Svært fornøyd med sluttresultatet, prisen og kommunikasjonen med Rune i Totalweb. Kommer til å bruke Totalweb igjen når jeg trenger større endringer på vår webside. Anbefaler Totalweb til de av dere som trenger profesjonell hjelp! Mvh Olav Staib Daglig leder QuadroFlix AS.

Olav, Råholt, 30. mai 2017

Hjemmeside i wordpress etc

Rask respons, suveren på pris, effektiv kommunikasjon og meget kjapt levert hjemmeside helt i tråd med våre ønsker og behov. Anbefales! !

Kenneth, Trondheim, 19. mars 2017

Opprette nettside for salg av bilder/postere.

Veldig profesjonell og ryddig prosess. Fornøyd med arbeid og resultat.

Cathrine, Horten, 1. mars 2017

Ny hjemmeside - wordpress

Veldig bra og strukturert gjennomføring. Gjorde arbeid i Wordpress, noe han har utført med stor kompetanse. Og absolutt fornuftig pris på en avgrenset oppgave. , andre ba om 10x mere - ikke la dere lure. Vil bruke ham til mange flere websider.

Sven, Oslo, 29. des. 2016

Etablering av 2 stk nettbutikker på eksiterende nettsider

Totalweb har gjort en særdeles god jobb. Det har vært et seriøst og grundig arbeid langs hele linja. Vi hadde kommunikasjonen via epost. Det fungerte ypperlig, da kontaktpersonen var tilgjengelig, tydelig og fleksibel. Jeg anbefaler Totalweb til alle. Vi kommer garantert til å fortsette å bruke Totalweb på våre nettsider og nettbutikk. Tusen takk for hjelpen så langt! Joachim Norcon AS.

Joachim, Stavanger, 21. nov. 2016

Lucas organisasjonen trenger nettside

Rune i totalweb har gjort en utrolig jobb med vår nettside. Han brukte mindre tid på og lage nettsiden enn hva han hadde sakt. Vi fortalte litt hvordan vi kunne tenke oss designet og han leverte et helt perfekt resultat. God kommunikasjon hele veien. Totalweb kan jeg anbefale til andre, og neste gang vi trenger oppdatering av nettsiden så er det Rune som blir kontaktet !

Henrik, Randaberg, 21. okt. 2016

Lage hjemmeside og logo

Kjempe god service, vi er meget fornøyd med resultatet.

Odd, Jørpeland, 25. aug. 2016

Konvertere hjemmesiden

Har fått konvertert vår nettside over til WordPress. . Totalweb tok på seg jobben og gjorde det over all forventning. Siden vår ble utrolig bra og vi er stolte og fornøyde med resultatet. Vi har tidligere brukt design byråer, som har blitt meget kostbart og vi har ikke sittet igjen med en løsning vi "eier" og kan redigere 100%. Det har vi endelig fått av Totalweb Vi kommer til å bruke Totalweb til alle våre fremtidige web-prosjekter!

Preben, Oslo, 9. aug. 2016

Trenger ny hjemmeside

Kan trygt anbefales. Rask og ryddig prosess, rimelig uten at dette på noen som helst måte går utover endelig produkt. Super oppfølging i etterkant og god dialog hele veien.

Daniel, Oslo, 30. mai 2016

Hjelp til markedsføring av bedrift.

Veldig fornøyd med resultatet og oppfølging. Raske og konstruktive tilbakemeldinger. God pris.

Martens, Oslo, 2. mars 2016

Trenger ny oppdatert hjemmeside

Rune har laget kjemefine nye hjemmesider til brudesalongen min. Jeg var veldig fornøyd med dialogen underveis! Rask og flink. Anbefales videre. Jeg kommer til å benytte han igjen!

Tonje, Rykkinn, 21. jan. 2016

Trenger ny hjemmeside

Jeg valgte Totalweb for utvikling av hjemmeside, og er meget fornøyd med levert resultat! Det har vært en enkel og ryddig prosess fra start til slutt! Og jeg sitter igjen med ett produkt jeg er meget fornøyd med! Ryddig, rask, profesjonell og rimelig er noen nøkkelord. Jeg kan med glede anbefale Totalweb til andre.

Forsikringshuset, Lillestrøm, 5. okt. 2015

Bedriftslogo + hjemmeside

Jeg valgte Totalweb til design av logo/nettside for min bedrift og er strålende fornøyd med resultatet. Rask respons, god service og effektiv dialog preget prosessen og jeg vil gi dem mine varmeste anbefalinger. Topp leveranser til en gunstig pris.

Terje, Kolbotn, 18. sep. 2015

Hjemmeside

Meget fornøyd med min nye webside som ble levert raskt, effektivt og helt etter mitt ønske ! Og ikke minst svært rimelig, sammenlignet med andre tilbydere i markedet. En leverandør som forstår poenget med å gjøre det enkelt og fornuftig ! Mvh Solveig Grenness.

Solveig, Oslo, 16. sep. 2015

Hjemmeside

Valgte Totalweb for å framstille ny webside til min virksomhet. Jobben ble utført raskt og effektivt, med godt resultat til avtalt pris. Jeg er meget godt fornøyd med utførelsen av jobben og kan trygt anbefale Totalweb.

David, Oslo, 28. aug. 2015

Hjemmeside

En oversiktlig og ryddig prosess fra start til slutt. Totalweb leverte raskt og presist det som var avtalt, i tillegg opplevde jeg en forståelse og innsikt i jobben som gjorde hjemmesiden ennå bedre enn planlagt. Kompentanse, erfaring og strålende kundeservice er stikkord som oppsummerer opplevelsen av å jobbe med Totalweb. Det skal også nevnes den svært så konkurransedyktige prisen. Jeg opplevde trygghet, forståelse og profesjonalitet. Anbefales.

Jo, Oslo, 4. aug. 2015

Reimplementering av eksisterende hjemmeside

Valgte Totalweb for beste pris for ønsket løsning samt effektiv fremdrift og realisering av jobben som var skissert, med raske avklaringer underveis.

Jarle, Egersund, 3. aug. 2015

Trenger ny hjemmeside

Totalweb lagde en ny webside for vår organisasjon og vi er veldig fornøyde med både prosessen og resultatet! Totalweb kan absolutt anbefales!

Veronica, Oslo, 20. juli 2015

Nettbutikk/webside

Trengte en nettbutikk, la jobben ut på mittanbud. Fikk mange tilbake meldinger, men var et anbud som skilte seg betraktlig ut! - Rask tilbakemelding - Billigst av alle anbud - Beste kundeservice - Løsningsorientert - Realiserer dine behov - Nettbutikken var i drift etter kort tid Skal du ha en nettside/nettbutikk der du enkelt kan sende inn dine behov og få tilbake et ferdig produkt er Totalweb rette bedrift. Mvh forøyd kunde!

Johnny, Oslo, 10. juni 2015

Trenger en webside med hovedfokus på nettsalg.

Totalweb har levert det de har lovet på en profesjonelt måte. Kommunikasjon har vært veldig bra hele veien. Jeg anbefaler totalweb til alle som trenger en webside.

Paolo, Røyse, 3. juni 2015

Enkel hjemmeside med phpbb-type forum

Rune er rask, kundeorientert, og laget vår webside på en bra og tilstrekkelig måte. Kan absolutt anbefales! - Kristian H.

Kristian, Oslo, 31. mars 2015

Trenger ny hjemmeside

Jobben ble gjort veldig fort og jeg er utrolig fornøyd! Anbefaler sterk Totalweb! Hilsen N. H.

Nicole, Fjerdingby, 26. mars 2015

Trenger hjelp til hjemmeside

Totalweb utførte oppdraget med min nettside slik jeg ønsket at den skulle være. Oppdraget ble utført raskt, til en god pris. Jeg er svært godt fornøyd med jobben ( og mittanbud). Jeg vil bruke samme firma neste gang jeg skal ha noe gjort innenfor webdesign.

Øivind, Bergen, 14. mars 2015

Trenger ny hjemmmeside

Fikk laget ny WEB side for virksomheten. Www. Forenede. As og www. Forenedeforsikring.no. Vi ble svært fornøyde med resultatet. God dialog underveis. Effektiv, hurtig, ryddig og prisgunstig. Anbefaler Totalweb.no på det varmeste!

Erik, Tiller, 4. mars 2015

Trenger hjemmeside og nettbutikk.

En bedrift som gjorde det jeg forventet + mer. Fantastisk flink til å få det slik som jeg ville ha hjemmesiden min. Jeg fikk absolutt valuta for pengene. Jeg er strålende fornøyd, å det er det flere som vil bli. ANBEFALES PÅ DET STERKESTE. Her er mitt resultat: www. Fiskefeber. Net Mvh. Espen.

Espen, Vikhammer, 4. mars 2015

Trenger hjemmeside for norskmynthandel as

Meget dyktig og leverer det han lover til en bra pris. Kan absolutt anbefales.

Norsk, Haslum, 12. jan. 2015

Trenger å få laget hjemmeside

Jeg la ut en ganske konkret beskrivelse av jobben jeg ville ha utført, og føler jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg. Rask og god kommunikasjon. Jeg er rett og slett veldig fornøyd. Ingen ting å utsette på denne tilbyderen. Ville ikke nølt med å anbefale han til andre.

Helene, Oslo, 18. nov. 2014

Trenger ny nettside/responsiv

Veldig fornøyd med jobben og sammarbeidet. Kan anbefales videre uten problemer, her for du jobben gjort med kvalitet og god pris.

Karsten, Bergen, 28. okt. 2014

Søker etter webutvikler for å tilby hms kurs online

Jobben gikk ut på å lage kursportal for å tilby kurs online. Rune har gjort en god jobb. Han leverte systemet i løpet av 7-10 dager, deretter var han rask med å tilpasse systemet etter mitt ønske. Jeg anbefaler ham på det sterkeste. Min kursportal er under oppbygging, men du kan ta en titt på www. Helsepartner.no mvh Hossein Banitalebi.

Hossein, Oslo, 23. okt. 2014

Nye nettsider

Raske og presise tilbakemeldinger hvor alt ble tilpasset slik vi ønsket. Veldig bra resultat til en svært rimelig pris. Kan absolutt anbefales!

Øyvind, Fagerstrand, 5. aug. 2014

Hjemmeside til firma

Valgte totaltweb grunnet gode anmeldelser på mitt anbud, men også pga den lave prisen sammenlignet med en del andre tilbud. Vi er et liten nyoppstartet firma, og totaltweb har levert en hjemmeside over forventing. Han brukte logoen vi allerede hadde utarbeidet og har vært lett og kommunisere med, og ikke minst tilgjengelig. Leter du etter en enkel hjemmeside til en billig penge er dette et godt valg!

Ek, Oslo, 14. juli 2014

Søkeportal for eiendom

Totalweb / Rune viste raskt forståelse for mine behov og ønsker. Dialogen underveis var ryddig og fin, og resultatet ble veldig bra. Jeg er kort sagt godt fornøyd, og har ingen problemer med å anbefale Totalweb videre.

Skauen, Sandefjord, 22. juni 2014

Webside og logo

Hurtig og veldig imøtekommende. Meget bra service og profesjonalitet. Kan trygt anbefales videre.

Jon, Tørberget, 15. juni 2014

Trenger ny hjemmeside

Veldig raskt og effektivt gjennomført. Akkurat det vi trengte, enkel hjemmeside til rimelig penger.

Lundalen, Florvåg, 22. april 2014

Ønsker samarbeid med web programmerer

Profesjonell samarbeidspartner på webproduksjon. Rask respondering på henvendelser. Godt grafisk øye. Anbefaler Totalweb!

Gøril, Nesøya, 20. mars 2014

Enkel database (mysql + frontend)

Strålende levert! God forståelse av behov, meget ryddig dialog underveis - og fabelaktig sluttresultat!

Jon, Oslo, 23. feb. 2014
Vis flere evalueringer

Kart