Siste evalueringer (66)

Legging nytt tak gang. ca 15 kvm + listing.

Høy kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon, topp profesjonalitet og ryddighet. Anbefales!

Kristjan Haraldsson, 2. jan. 2019

Sparkling og maling av to vegger

Arbeidet ble gjennomført med kjempebra kvalitet, mye raskere enn avtalt. Alt var inkludert i prisen og vi fikk ingen overraskelser. Kjempeservice, hyggelige mennesker og veldig bra resultat! Strålende fornøyd! Tusen takk :-).

Sonja Berg, 4. des. 2018

Sparkle over strie + snekke

Jeg er kjempefornøyd med arbeidet Dragos og Armand utførte. Høy kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon, topp profesjonalitet og ryddighet. Og ganske rimelig pris. Anbefales!

Dmitrij Semashkov, 4. des. 2018

Sparkle og male innvendig pipe

Dragos er en super-hyggelig fyr, og kom helt presis til avtalt tid. Jobben ble utført eksemplarisk, og hele prosessen var veldig ryddig. Kommer til å bruke ham igjen!

Morten Jacobsen, 4. des. 2018

Hjelp til å få slette vegger- stue ca. 70 km2

Veldig fornøyd med arbeidet. Resultatet ble veldig bra, å arbeidet ble utført på en ryddig og profesjonelt.

Silje Johnsrud, 14. nov. 2018

Rive fliser og legge nye over kjøkkenbenk

Dragos tok ned gamle fliser og la nye fliser på kjøkkenet vårt. Møtte til avtalt tid. Utførte jobben etter avtale. Rask og rimelig. Gjorde jobben som om det var hjemme hos seg selv. Like nøye og forsiktig. Blid og hyggelig. Anbefales!

Kristinløvoll, 16. sep. 2018

Sparkling og maling mellom overskap og kjøkkenbenk

Dragos sparklet og malte kjøkkenvegg hos oss. Arbeidet ble utført tidsriktig og på en god måte. Dragos selv var lett å forholde seg til og oppdaterte oss løpende.

Christian Herje, 8. aug. 2018

Fjerne og sette opp lettvegger,fjerning av parkett

Dragos gjorde en utmerket jobb hos oss. Han er rask, effektiv, fleksibel og nøyaktig i det han gjør. Dragos er rask med å svare på meldinger og mailer. Veldig hyggelige folk som vi kan anbefale på det varmeste og som vi kommer til å benytte oss av igjen. Godt utført arbeid førte til at vi fikk Dragos til å sett opp og helsparkle vegger i en leilighet og male denne. Alt til avtalt pris, tid og veldig bra kvalitet. Det jobber veldig pent og rydder.

Betzy Hedding, 26. juni 2018

Maling stue og flislegge en vegg på kjøkken.

Dette er andre gang vi har brukt Dragos. Alltid like fornøyd. Kom tidsnok og fullførte male og flisjobben dagen før. Anfefales.

Siri Thuen Dragland, 26. juni 2018

Sette opp lettvegg med dør,muligens sparkling og maling

Jobben ble gjort raskt og effektivt. Resultatet ble utmerket, og vi kan absolutt anbefale firmaet til andre!

Åge Jan Barlund, 28. april 2018

Pusse helsparklet leilighet ca 40 kvm areal (leiligheten er ferdigsparklet)

Veldig fornøyd! Dragos er presis, nøye og hyggelig. Kommer til å bruke han igjen.

Lars Erik Haugerud, 23. mars 2018

Flislegging

Dragos og Emile gjorde ein særs god jobb med å legge fliser på kjøkkenet mitt. Høg kvalitet på handverket. I tillegg var dei to veldig hyggelege og serviceinnstilte. Eg kjem utvilsamt til å nytte Dragos igjen ved behov. Han får mine varmaste anbefalingar.

Stein Erik Nogva Mårstøl, 8. des. 2017

Pusse vegger glatte

Hyggelig, dyktig og effektiv. Anbefales! Høy kvalitet på sluttresultat, vi er veldig fornøyde!

Anders Edlund, 13. nov. 2017

Helsparkling av vegger

Fra start til slutt har Dragos vært svært profesjonell og utført jobben eksemplarisk til avtalt tid. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd! Anbefaler denne bedriften på det sterkeste.

Hakan Celayir, 1. nov. 2017

Helsparkling og maling av soverom og stue 17m2 + 20m2

Kjempe dyktig, imøtekommende og tålmodig kar. Holdt oss godt oppdatert under hele prosessen av sparkling, pussing og maling. Resultatet ble helt fantastisk. Vil absolutt anbefale han til venner og andre som er ute etter å få malt eller sparklet.

Daniel Nordeng Woods, 5. okt. 2017

Helsparkle tak og vegger i stue

Den hyggelige og serviceinnstilte Dragos gjorde en svært god jobb til en god pris. Han holdt avtaler og løste ting som oppsto underveis med et smil og vennlighet. Jeg vil gi ham mine beste anbefalinger.

Ole-jørgen Andersen, 19. sep. 2017

Sparkling og maling

Dragos er en særdeles behagelig og hyggelig mann. Jeg var 100% trygg under hele prosessen og all kommunikasjon har vært veldig god. Jobben er utført på et mye bedre nivå enn hva jeg forventet - og han kom med gode løsninger på ting jeg ikke hadde rukket å tenke på. Han er proaktiv, ryddig, ydmyk, snill og ekstremt dyktig i sitt arbeide. Anbefaler Dragos på det varmeste!

Bettine Helland, 3. juli 2017

Pusse opp vegger på soverom

Veldig kjapt og profesjonelt utført, samt god kommunikasjon underveis. Jeg kommer til å bruke Dragos igjen til fremtidige oppussingsprosjekter. Anbefales!

Anders Baggethun, 4. april 2017

Sparkling og pussing av soverom

Fjerning av tapet samt sparkling av soverom ca 16 m2. Veldig fornøyd! Brukte 4 dager. Ble veldig pent! Var ryddig og serviceminded.

Marianne Løgith Rustad, 19. jan. 2017

Oppussing av stue og gang

Dragos er en nøye og veldig flink håndverker. Han er utrolig flink med sparkling. Det ble så glatt og fint at det nesten ikke trengtes å slipe. Fantastisk for da slipper man også støv. Han er pålitelig og har stor arbeidskapasitet. Vi er veldig fornøyde med jobben han har gjort og har til og med allerede anbefalt han til familie som skal pusse opp. Vi vil garantert bruke han igjen om vi trenger håndverker. Han var også prisgunstig.

Soraya Jimenez, 17. jan. 2017

Nytt gulv,sparkle og male vegg

Dragos er en utrolig hyggelig og arbeidsom mann. Han utførte jobben til avtalt pris og tid, samtidig som han gikk utover det som var forventet! I motsetning til andre leverte han tilbud inkl. Mange forbruksmaterialer samt at han handlet alt selv. Dette sparte oss for mye tid og usikkerhet. Hele tiden kommuniserte han godt og tok viktige avklaringer fortløpende. Vi kommer uten tvil til å bruke Dragos til alt av fremtidig oppussing.

Erik Story, 21. nov. 2016

Slette vegger med spotkasser

Dragos var blid og enkel å kommunisere med. Han møtte opp som avtalt og jobbet kontinuerlig med oppdraget til jeg var fornøyd. Er meget fornøyd med resultatet og har ingen problemer med å anbefale Dragos. Han helsparklet vegger, bygget en spotkasse og anbefalte elektriker for montering samt la fliser i gangen.

Morten, 3. nov. 2016

Maling og sparkling av 15m2 soverom

Dragos er veldig flink, veldig vennlig, rimeligere enn mange andre vi fikk tilbud av. Jobben ble gjort meget bra, ringer ham igjen.

Vigdis Mæhlum Arntzen, 29. okt. 2016

Flislegging over kjøkkenbenken

Dragos var en topp fyr. Møtte opp til avtalt tid, blid og hyggelig. Han gjorde en god jobb :-).

Mari Norendal, 25. aug. 2016

Flislegging over kjk.benk

Arbeidet: flislegging over kjøkkenbenk ble ferdigstilt til avtalt tid og til avtalt pris. Veldig fornøyd med det arbeidet Dragos gjorde. Han var lett å kommunisere med underveis og kom med gode forslag til løsninger. Anbefaler han gjerne.

Hanne Svagård, 5. juli 2016

Sparkling av en ca.2 m lang vegg i leilighet.

Byggeleder Dragos gjorde en veldig ryddig, profesjonell og god jobb. Han er imøtekommende, dyktig, punktlig og hyggelig. 10 av 10 poeng. Vi kommer helt sikkert til å bruke Dragos igjen.

Alexander Levorsen, 5. juli 2016

Helsparkling av ca 120 kvm vegg

Dragos gjorde en jobb som innebar helsparkling av 4 rom, maling, lister, bytting av dører, fjerning av dørkarmer og tapet, samt diverse annen ferdigstilling. Jobben ble gjennomført på en god måte, som avtalt, og med svært godt resultat. Dragos var også imøtekommende og hyggelig å jobbe med. Jeg vil gjerne bruke Dragos igjen til fremtidige jobber, og anbefaler han gjerne videre til andre.

Espen Steiro, 19. juni 2016

Helsparkling og maling av to rom. ominnredning og maling av bod

Dragos gjorde en svært god jobb hos oss. Han snakker godt engelsk og er lett å kommunisere med. I tillegg spør han om ting som er uavklart/uklart for å være sikker på at det blir som kunden har tenkt, og kommer med tips/forslag om endringer til det bedre. Arbeidet hans er av høy kvalitet, og han står på for å levere som lovet. Ingenting å utsette, vil definitivt ta kontakt med han ved behov for mer hjelp. Anbefales!

Per Jørgen Svendsen, 31. mai 2016

Flislegging på vegg,kjøkken

Dragos la marokkanske fliser på to vegger på vårt kjøkken. Vi ble veldig godt fornøyde. Dragos er hyggelig, pålitelig og en dyktig håndtverker. Vi hadde en god dialog under hele arbeidsprosessen og han er generelt veldig løsningsorientert. Ville ikke nølt med å bruke han igjen. Anbefaler trygt videre.

Siri Børø, 6. mai 2016

Sparkling og maling av soverom

Vi er utrolig fornøyde med Dragos og den jobben de gjorde! De var utrolig hyggelige, jobbet effektivt og grundig til en god pris. De kom med forslag på hvordan ting kunne løses, og vi er veldig fornøyde med resultatet. De fikk også en tilleggsjobb med å bygge inn et skap, fordi den første jobben ble gjort så bra. Vi vil bruke han igjen ved en senere anledning, og anbefaler han absolutt videre! -Ida og Martin.

Ida Amble Ruge, 28. april 2016

Flislegging av kjøkken,ca 6 m2.

VELDIG fornøyd med jobben. Punktlig, nøyaktig og til avtalt pris. Jeg kommer til å benytte Dragos igjen ved neste flisejobb.

Simen Ødegaard, 23. april 2016

Flislegging av 11,5 kvm balkong

Dragos og hans kollega la historiske fliser på vår 11,5 kvm balkong. Vi er svært fornøyde med jobben som ble gjort!

Ingrid Kløgetvedt Hansen, 23. april 2016

Oppussing to soverom

Svært fornøyd, jobben ble gjort som avtalt med godt resultat.

Jørn-morten Innselset, 15. april 2016

Helsparkle glassfibervegger

Meget dyktige håndverkere. Kjappe og serviceinnstilte. Gjorde et utrolig flott arbeide. Anbefales på det sterkeste.

Rolf Schyberg Andreasen, 9. april 2016

Flislegge på kjøkken ca. 3m2

Den beste håndverkeren jeg har hatt. Riktig pris, riktig tid, meget pent utført arbeid. Ryddig kar med godt humør. Anbefales på det sterkeste. Trygve Dammen.

Trygve Dammen, 2. mars 2016

Flislegge 3,5 m2 kjøkkenvegg.

Veldig fin utført jobb. Ble veldig fornøyd.

Morten Stenseth, 10. feb. 2016

Flislegge 5 kvm kjøkken

Dragos flisla vegg på kjøkken å la silikonfuger. Jobben ble utført veldig kjapt, med god kvalitet og ryddig. Prisbildet er godt! Dragos er en veldig livlig, blid og imøtekommende mann. Er svært fornøyd, og vil garantert booke han igjen. Anbefales!

Lisa Henriksen, 1. feb. 2016

Flislegging av kjøkken

Vi brukte byggeleder Dragos for flislegging og bygge inn et rør på vårt kjøkken. Vi er meget fornøyd. Han hadde god pris, var svært nøye, ryddet etter seg og var veldig hyggelig. Kan trygt anbefale han videre.

Siri Thuen Dragland, 12. jan. 2016

Sette opp en lettvegg med skyvedør

Flink, punktlig og grei.

Hilde Grydeland, 9. jan. 2016

Maling (stue) og legging av nytt gulv (laminat)

Dragos og hans team la isolasjon i gulv og nytt laminat gulv i andre eatasje i både stue og soverom. Sparklet og malte vegger i stuer, kjøkken, soverom og gang. La nye gipsplater i tak (med hull for spotter), sparklet og malte. Malte gammelt tretak i stue og malte også trapp. Sparklet og malte også en liten murvegg og pipeløpet i stuen. Har også montert skyvedører til garderobe i gangen og på soverom. Svært fornøyd med arbeidet som er utført.

Svein Ove Karstensen, 28. des. 2015

Sette opp to kjøkken,en lettvegg,lage en bod og sette inn tre nye dører

Dragos og hans mannskap har gjort en fantastisk jobb. De fikk en del mer arbeid etter hvert som tiden gikk i og med at arbeidet de utførte var så eksemplarisk. De er utrolig hyggelige og gjør alt som planlagt og til en god pris. De er raske og nøyaktige i sitt arbeid. Vi kommer ikke til å benytte oss av noen andre, så vi anbefaler Dragos på det sterkeste.

Stian Alexander Grann, 26. des. 2015

Sette opp en lettvegg i leilighet på grünerløkka

Proffesjonelt utført jobb, raske, hyggelige og pålitelige.

Knut Strandenæs, 5. des. 2015

Sparkling av strie og forberedelseav murvegg for montering av kjøkken

Dragos did an outstanding job on our livingroom. He worked fast and accurately. When the wallpaper started falling off he just started over, smiling while doing so. He was even helpful and gave us good advise on the paintjob we were doing in another room. Great guy who did a great job. We are very happy with how the livingroom looks and have allready booked him for another job.

Anne Kjerstina Tyldum, 11. sep. 2015

Legge fliser over kjøkkenbenk

Dragos gjorde en svært god jobb til avtalt tid og pris. Han var flink til å informere underveis, møtte opp på relativt kort varsel og vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Hyggelige folk vi absolutt kan anbefale videre.

Ida Ingeberg, 27. juli 2015

Sparkling av gipstak

Dragos gjorde en kjempejobb med taket til avtalt tid og pris. Han kom tilbake å sparklet og malte til jeg var helt fornøyd. Dragos er en meget hyggelig og pålitelig håndverker som jeg trygt anbefaler andre å bruke.

Stefan Johannessen, 23. juli 2015

Legge fliser på kjøkkenet

Meget god jobb med legging av fliser på kjøkken! I tillegg en super positiv innstilling og herlig humør!

Lars Haugen, 18. juli 2015

Helsparkling over stire

Dragos og Julian gjorde en fantastisk jobb da de hjalp meg med å sparkle og male over strien vi hadde på veggen i leiligheten vår. Møtte opp til avtalt tid, og prisen ble som først avtalt. Veldig ryddige og flink folk. Anbefales!

Simen Krogstad Sommer, 6. juli 2015

Helsparkling av ca 27m2 veggflate

Dragos og Adrian gjorde en super jobb da de reparerte taket og helsparklet veggene i stuen og på kjøkkenet vårt. Hele prosessen var ryddig og god og jobben ble ferdig til avtalt tid og pris. I tillegg er Dragos en veldig trivelig type. Jeg vil anbefale Byggeleder Dragos Iacobescu på det sterkeste! !

Martin Halla, 2. juli 2015

Fliselegging av 14m2 balkong

Dragos er en hyggelig og faglig flink person. Jobben ble gjort på avtalt tid til avtalt pris. Meget godt fornøyd med resultatet av fliseleggingen. Anbefales på det sterkeste.

Willy Hetland, 29. april 2015

Bygging av liten utebod

Møtte presis, utførte jobben til avtalt tid. Kom tilbake etterpå når jegtrengte litt mer hjelp! Bra folk.

Svein Jarle Eide, 7. april 2015

Oppussing av to soverom

Dragos gjorde en svært god god med å pusse opp to soverom! Arbeidet besto av riving, sparkling, maling, bytte dører og legging av nytt gulv. De opptrådte veldig profesjonelt: Kontrakt i forkant av oppstart, mottok kopi av kvitteringer for materialer fortløpende, grundig i tildekking av andre områder i leiligheten, rydding og fjerning av søppel hver dag. Jeg var så fornøyd at jeg sendte de videre til mine foreldre for å pusse opp der. Anbefales!

Jan Nylund, 26. mars 2015

Sette opp tre lettvegger - snekker

Rask, effektiv og nøyaktig utført. Dragos var fleksibel og kom med forslag til justering som gjorde at resultatet ble bedre enn hva vi hadde sett for oss. Konkurransedyktig på pris, med faktura og registrering i mva-registeret gjorde oss trygge på at papirene var iorden. Godt utført arbeid førte til at vi fikk Dragos til å montere ett kjøkken og helsparkle vegger i en leilighet og male denne. Alt til avtalt pris, tid og veldig bra kvalitet.

Per Christian Sandved, 9. feb. 2015

Maling av lister,vinduskarmer og tak

Dragos gjorde en utmerket jobb hos oss. Avtaler og tider ble holdt og det kom raske svar på meldinger og mailer. Veldig hyggelige folk som vi kan anbefale på det varmeste og som vi kommer til å benytte oss av igjen.

Inger Gundersen, 3. des. 2014

Legge natursten i entre

Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Resultatet ble meget bra. Anbefales absolutt videre.

Arne Finstad, 28. nov. 2014

Monteting av ny ytterdør

Dragos fikk oppdraget med å sette inn ny ytterdør. Vi er meget godt fornøyd med jobben som ble utført. Dragos var rask med tilbakemeldinger, møtte opp til avtalte tider, blid og hyggelig. Alle papirer i orden, inkl. Kontrakt og faktura. Rimelig pris. Han er en pliktoppfyllende og dyktig snekker som vi vil benytte igjen ved senere anledninger og som vi anbefaler overfor venner og bekjente. Vennlig hilsen Kirsti Gullikstad, Haslum.

Kirsti Sofie Gullikstad, 12. nov. 2014

Flislegging av badekar

Flislegging av badekar Dragos Iacobescu utførte jobben pent og nøyaktig, og til avtalt tid og pris. Han er svært serviceinnstilt og kommuniserer godt. Veldig fornøyd med jobben. Anbefales videre.

Else Marie Bjørkli, 5. nov. 2014

Flislegge over kjøkkenbenk

Vi er meget fornøye med arbeidet som er gjort. Hyggelig og serviceinnstilt, samt rydder opp etter seg. Anbefales! !

Nina Jordan, 1. nov. 2014

Murer/snekker til noen småjobber

Jeg fikk skiftet fliser over kjøkkenbenk, byttet silikonlister på bad og byttet vannbord på garasje. Dragos har utført oppdraget på en god måte, fra grunnarbeid til en pen avslutning. Jobben har blitt gjort til avtalt tid, og til avtalt pris. Dragos er hyggelig, imøtekommende og lett å samarbeide med. Han avsluttet på en skikkelig måte med å rydde etter seg. Veldig bra! ANBEFALES.

Kari U. Sveinar, 15. okt. 2014

Indørsmaling/sparkling

Dragos Iacobescu og Claudia har fjernet tapet, hel sparklet veggene og malt leiligheten vår. I tillegg ble tak malt. Jobben ble utført som avtalt, til avtalt tid og med bra kvalitet. De hadde bra pris. De var lette å kommunisere med, fleksible og veldig ryddige. Vi er veldig fornøyd og regner med å bruke deres service igjen. Åsmund og Aline Østvold.

Aline Østvold, 30. sep. 2014

Skifte ut gammelt vindu på baderom med nytt vindu.

Meget fornøyd med jobben som ble gjort. Byggleder kom presis til avtalt tid og gjorde jobben tilfredstillende og innenfor tidsrammen som ble bestemt. Godt humør og trivelig å samarbeide med. Anbefaler han på det sterkeste og vil bruke han igjen ved neste behov. Prisen var også gdo.

Lars Gjerdåker, 3. sep. 2014

Sparkling og maling

Reparasjon av kjøkkenvegg, samt sparkling og maling av kjøkkenvegg. Maling av en vegg i stuen. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Nøyaktig og pent gjort. Arbeidet ble ferdig til avtalt tid, og avtalt pris. Grei pris. Hyggelig og serviceinstilt. Anbefaler han gjerne videre, og kommer til å benytte med av han igjen om jeg skulle ha behov for å få gjort noe i leiligheten.

Trude Guldbakke Mork, 25. aug. 2014

Snekker: montering av dør innendørs

Jeg benyttet meg av Dragos til å sette inn en dør. Han var nøyaktig, fant en god løsning og resultatet ble meget pent. Rimelig pris og hyggelig i kontakten. Anbefales!

Sofie Aminoff, 3. aug. 2014

Maling av liten enebolig + bytte av planker

Veldig positiv opplevelse, god kommunikasjon. Kom til avtalt tid og utførte arbeidet veldig bra til avtalt pris. Svært arbeidssom og pålitelig. Dro selv og kjøpte og la ut for ekstra materiell når det trengtes. Vasket og skrapte huset, byttet mange bord, malte to strøk. Kommer til å benytte oss av firmaet igjen ved behov.

Heidi Strand, 26. juli 2014

Maling av kjøkken samt oppsett av servantskap på bad inkludert kran og tilkobling av rør. noe maling og sparkling av diverse vindus karmer.

Jobben utført på en utmerket måte til avtalt pris og tid.

Per-jonny Kristiansen, 15. juli 2014

Bygging av uteskur

Vi er svært tilfreds - høy kvalitet på arbeidet, kom til avtalt tid, arbeidet raskt og effektivt, løsningsorientert, lett å samarbeide med, og leverte til avtalt pris. Vi gir han vår beste anbefaling.

Tore Fjørtoft, 10. juli 2014

Flislegging

Trengte hjelp til å legge nye fliser på kjøkkenet, hvor også gipsveggen måtte erstattes etter riving av gamle fliser. Han utførte jobben raskt og nøyaktig, svarte alltid på mail, sms og telefon, og var svært serviceinnstilt og hyggelig. Kan absolutt anbefale han.

Raymond Andersen, 28. juni 2014
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2012

i enhetsregistret
  • Ansatte
    1
Roller
Innehaver
Dragos Iacobescu
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2012-11-20
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 22-05-2019 00:40:43
Se hele regnskapet til BYGGELEDER DRAGOS IACOBESCU på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart