Siste evalueringer (5)

Støttemur og asfaltering av gårdsplass

Akershus Utemiljø satte opp en støttemur i en skråning på tomtegrensa mot nabotomta for oss i juli-august 2015. Kommunen krevde full søknad og de hadde papirene i orden for dette. Muren ble støpt i betong og forankret til fjell. Meget fornøyd med sluttresultatet. Lagde drenering og asfalterte plassen etterpå. Veldig fornøyd med både utførelse og pris, og kan anbefale de på det sterkeste til denne type jobb .

Pål Kirstistuen, 19. des. 2015

Planering av tomt

Arbeidene omfattet planering av tomt, oppbygging av støyvoll, etablering av drensbasseng, utvidelse av gårdsplass og bygging av støyskjerm og legging av ferdig gress. Arbeidene startet som avtalt og ble utført raskt og professjonelt. 2 - 3 mann med hensiktsmessige maskiner ble satt på jobben, som ble utført med god kvalitet. Endringer under veis i arbeidet var helt uproblematisk og kommunikasjonen med firmaet var svært positiv. Akershus utemiljø kan anbefales!

Bjørn Holthe Andersen, 26. mai 2015

Legging av hageheller

Akershus Utemiljø AS fikk jobben fordi de ga en god totalpris og kunne utføre jobben raskt. Thomas Jordet kom på befaring på torsdag, ga meg tilbud på fredag og begynte jobben på mandag. Alt måtte gjøres med håndkraft, fjerning av plen og masse og deretter påfylling av ny masse under hellene. To mann måtte kjøre trillebårlass gjennom to hager for å komme til min. Jobben ble gjort på avtalt tid og jeg er svært fornøyd med resultatet. Anbefales!

Marianne Brauten, 8. april 2015

Bygge hagemur

Kan anbefale Akershus utemiljø, etter meget bra utført jobb.

Rolf Espen Henriksen, 25. juli 2014

Anlegging av parkeringsplass

Arbeidet gjaldt opparbeidelse av parkeringsplasser og oppgradering av uteområde. Området ble steinsatt. Vi er svært godt fornøyd med kvaliteten på arbeidet - både forarbeid og selve steinleggingen. Forventningene er i aller høyeste grad innfridd. Avtalt pris ble holdt. Det eneste vi har å påpeke, er at tidsramma sprakk. De startet senere enn de skulle, og ble heller ikke ferdige innen forespeilet tid. Bortsett fra det, et utmerket arbeid!

Bjørn Hals, 3. nov. 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

T.J BYGG OG ANLEGG JOHANSEN

4.8 23 evalueringerBetalt Gjerdrum

UNI-PROTECTION V/ FINN ÅGE RISENG

4.5 23 evalueringerBetalt Elverum

T.haraldsen Maskin

4.9 22 evalueringer Gjerdrum