Siste evalueringer (102)

Vask og maling av sameigebygg,tomtestørrelse 3642kvm

Tok tid før di var i gang, men ble raskt og bra utført når di var i gang.

Louisa Maria Espedal, 4. okt. 2019

Maling av 3 store leilighetsbygg i pedersgata,stavanger

Vi benyttet Helens Byrå til et stort prosjekt i sameiet vårt (3 store leilighetsbygg - totalt 32 enheter). De gjorde en helt topp jobb. - Først vasket og sjekket de all kledning grundig, og kom med forslag til evt utbedringer før maling. - De målte fargekoder og gikk gjennom oppdraget. - De hjalp de til med utbedringer av puss/mur og grunnet ubehandlet treverk før de malte. - De ordnet med stillas og sikring for jobb i høyden. - Jobben ble gjort nøyaktig og helt uten rot. - De opptrådte profesjonelt og ryddig gjennom prosjektet og var i tillegg svært konkurransedyktig på pris. Alt i alt strålende fornøyd med jobben og nøler ikke med å anbefale de. Jeg kan kontaktes for referanse.

Oddleif Tornes, 1. okt. 2019

Maling av enebolig og garasje

Vi leide inn Helens Byrå for å få malt garasjen og huset to strøk. Jobben ble raskt og smertefritt gjennomført. De var proffe, ryddige og effektive. Jeg gir tommel opp. Hyggelige mennesker.

Thomas Lie, 16. sep. 2019

Maling av hus med murpuss

Vi er svært fornøyd og imponert over arbeidet Helens Byrå har gjort med vår murgård i tre etasjer. Fem svært lange arbeidsdager, og nøyaktig og grundig arbeid med både fiksing av murpuss, grunning og maling. Velvillige og blide karer, som til og med gjorde litt mer enn det som var avtalt. Det var lett å kommunisere med dem, og vi fikk alltid rask tilbakemelding på sms hvis vi hadde spørsmål. Vi anbefaler dem videre og vil gjerne benytte dem igje.

Hege Vigran, 11. juli 2018

Utvendig maling av 2 sider på enebolig

Veldig fornøyd med arbeidet. Hyggelig mennesker. Informering når oppstart var kunne vært litt bedre.

Brit Drengstig, 2. juli 2018

Vask og maling av hus og garasje utvendig

Helens byrå har vasket huset og en stor garasje grundig og malt to strøk, på vegger og mur. Arbeidet har blitt utført raskt, svært nøye og pent. Fire menn har vært sammen om arbeidet. De har vist stor kompetanse og flid. Ikke noe søl, god beskyttelse overalt. Malerne er hyggelige og imøtekommende. Jeg er svært fornøyd over resultatet. Dette firmaet får min beste anbefaling.

Jorunn Brit Ommundsen, 29. juni 2018

Maling av 135kvm enebolig i rekke.

Helens Byrå utførte jobben svært bra. Vasket huset og hadde på algedreper først. Ventet noen dager og målte så fuktigheten i veggen før malingsjobben startet. To strøk maling ble utført på 4 dager. Dekket godt til rundt huset så det ble ikke noe søl. De var til tider fire mann på jobben. Vår kontaktperson var profesjonell, serviceinnstilt og ryddig. Anbefales! !

Marie Horvei, 20. juni 2018

Male hus utvendig,grunnflate 65kvm

Jeg er veldig fornøyd. Raskt og bra utført nøye. Hyggelige malere.

Gerd-lillian Grude, 3. mai 2018

Maling av enebolig på ca. 100 m2

Meget godt utført utendørs malingsjobb. Både raskt og pent arbeid.

Tore Bjørn Hatleskog, 16. april 2018

Maling av hus 170 kvadratmeter

Anbefales. De gjør jobben raskt og med god kvalitetskontroll underveis. Rent og ryddig.

Kurt Dyrli, 9. april 2018

Utvask

Kan absolutt anbefale Helens byrå. Rask tilbakemelding på mail, møtte til avtalt tid og sendte kontrakt med garanti i forkant. Veldig fornøyd med selve utvasken, prisen og tiden de brukte på jobben!

Siv Hege Johnsen, 29. jan. 2018

Nedvask av hus etter salg

Kom når de skulle og leverte som avtalt.

Jon Skogstad, 17. des. 2017

Utvendig maling av vertikaldelt bolig; 80m2 grunnflate,2 etasjer

Helens byrå gjorde en utmerket jobb! Effektivt utført uten søl og gjort på en sikker måte med bruk av stillas og lift. Hyggelige og høflige folk.

Andre Thorsen, 6. okt. 2017

Maling av hus utvendig

Vi er meget godt fornøyd. God tildekking slik at det ikke ble flekker med maling på belegningsstein eller andre steder. Arbeidet utført til avtalt tid, og hyggelige personer å samarbeide med.

Helge Askildsen, 6. aug. 2017

Husvask og maling av enebolig

Godt og raskt gjennomført arbeid til overkommelig pris. Hyggelige folk.

Terje Handeland, 29. juni 2017

Maling av gavlvegger,ca 50m²

Maling av enebolig og garasje. Dette er en seriøs, ryddig og effektiv bedrift som holder det de lover! Malearbeidet på hus og garasje ble utført med stor nøyaktighet av blide og hyggelige håndverkere. God maskering/tildekking ga minimalt med søl på mur, vegetasjon etc. De ryddet grundig opp etter seg; sparklet til og med hullene etter festekrokene til stillasene. Faktura iht kontrakt. Kan anbefale Helens Byrå på det varmeste!

Marit Høie, 28. april 2017

Maling av nytt ende rekkehus ca 100 kvm

Anbefales! Jobben ble utført på en god og effektiv måte. Profesjonelle og hyggelige folk ☺.

Stian Torkildsen, 15. april 2017

Maling hus og garasje

Godt utført arbeid.

Anna Mari K.priesner, 10. april 2017

Fasadevask

Veldig fornøyd, raskt og godt utført.

Nancy Noraas, 5. april 2017

Utvask av 107 m^2 leilighet

Bra vask. Ingenting å utsette.

Helge Dørheim, 5. april 2017

Rekkehus,100kvm,2 etasjer

Kom som avtalt. Grundig og god jobb.

Stian Bakke, 1. april 2017

Utvendig vask og maling av 80m2 enebolig

Veldig fornøyd. Hyggelige, effektive og ikke noe søl. Har ingenting å utsette på Helens Byrå og kan anbefale dem for vask og maling av hus.

Gunnar Hagen, 21. mars 2017

Hovedvask av fysioterapilokaler på ca 170 kvadratmeter.

Vi var veldig fornøyde med den jobben som dette firmaet gjorde for oss. Lokalene våre ble grundig vasket. Jeg har anbefalt dem til flere andre på Rennesøy.

Aktiv Helse V/elin Rasch Lunde, 7. feb. 2017

Flyttevask

Det kom to menn fra Helens byrå og vasket ut leiligheten vår. De kom fem minutter forsinket og glemte utsiden av et lite vindu. Ellers gjorde de en super jobb og jeg har ingenting å utsette på dem. De hadde med mye utstyr og vasket ordentlig rent. De ga beskjed 30 minutter før de var ferdige å vaske, slik at jeg kunne se over leiligheten etterpå. De var høflige og respektfulle. Er godt fornøyd og kunne glatt benyttet deres hjelp igjen.

Janne-margrethe Bogevik Pedersen, 6. feb. 2017

Maling av 9 hus i rekke (4+5),sundetunet borettslag.

Helens byrå gjorde en meget god malejobb i vårt borettslag. De var grundige og effektive, og det ble ikke noe søl. De ryddet opp etter seg når jobben var ferdig. Vi var veldig fornøyd.

Marit Rossing, 14. sep. 2016

Male hus utvendig.

Veldig seriøs i tilbudsrunden. De var mange mann på male jobben som besto i et strøk visir og to med maling. De var veldig flinke, effektive og ryddige. Absolutt noen som kan anbefales.

Kent Salte, 19. juni 2016

Flyttevask

Kan godt anbefale Helens Byrå. De var veldig flinke med tilbakemeldinger under planlegging, stilte opp til avtalt tid og utførte flyttevasken raskt og grundigt. Både jeg og huseier ble godt fornøyde.

Geirinn 81, 13. juni 2016

Male hele huset

Fra første besøket til slutten har de vært veldig prof. Rask og godt arbeid, ingen forstyrrelse, god pris. Vi anbefaler Helens Byrå.

, 6. juni 2016

Maling av 2 store eneboliger på sola

Vi hadde flere til befaring. Valget gikk fort på Helens Byrå pga seriøst, med hyggelige proffe folk og konkurransedyktig pris! Jobben ble godt utført til avtalt pris og tid. Resultatet ble meget bra uten søl. Ryddet alt etter seg. Kan på det sterkeste anbefale Helens Byrå til utvendig maling og beising av hus. Husene ble grundig vasket også først!

Espen Lindal, 29. mai 2016

Male hus utvendig

Dyktige arbeidskarer og meget effektive! Anbefales på det varmeste!

Melissa Øren, 28. mai 2016

Vask før visning av enebolig.

Vi brukte Helen`s byrå til å vaske ut huset vårt i forbindelse med salg. De ankom til avtalt tid, var effektive og resultatet ble meget bra. De er også konkurransedyktige på pris. Anbefales!

Anders Salte, 19. mai 2016

Utvendig maling av en enebolig

Vaske og male enebolig. Godt utført arbeid. God opprydding. Ingen søling. Høflig og hyggelig folk. Prisen var avtalt. Anbefales. ! Svein m. Iversen mai 16.

Svein Moss-iversen, 12. mai 2016

Vaske og male enebolig,oljemaling

Jobben utført tidligere enn forventet, såvidt innenfor været sine begrensninger. Kvaliteten ser god ut. God opprydding. God oppførsel av folkene. Prisen var avtalt. Tilsynelatende et lovlydig firma. Kan anbefales.

Magnor Mossige, 28. april 2016

Utvendig vask og maling av enebolig - slåtthaug

Godt utført arbeid. Som avtalt og meget profesjonelt. Anbefales!

Terje Helland, 25. april 2016

Ut vask av leilighet

Bra jobba.

Marius Espeland, 28. mars 2016

Utvask leilighet

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort med utvask av toroms leilighet. Og vi kan absolutt anbefale dette firmaet til andre!

Erica Restoften, 27. mars 2016

Male barnerom 2 strøk vegg og gulv

Gunstig pris. Bra utført.

Camilla Kvia, 10. mars 2016

Utvask av hus med leilighet uke 8

Helenes Byrå har utført utvask av vårt hus inkl. Leilighet. Vi er veldig fornøyde med jobben som ble utført. De kom til avtalt tid, utførte jobben utmerket, og fakturerte oss til avtalt pris. Anbefales fra oss :).

Jan Erik Askeland, 8. mars 2016

Utvask av leilighet

Dette var en hyggelig erfaring. Jeg fikk 9 henvendelser under ett døgn etter jeg hadde lagt ut jobben på mittanbud.no. (Jeg gjorde det samme på mittoppdrag.no, der fikk jeg bare respons fra 2), og De fleste tilbydere virket seriøse. Helens byrå var ikke billigst, de gav en rimelig fast pris, og de beskrev jobben godt. De kom til avtalt tid, 2 personer jobbet iherdig, og resultatet ble til min store tilfredshet. Jeg anbefaler Helens byrå godt!

Johan Iversen, 8. feb. 2016

Flyttevask

Vasking av leilighet og maling av vegger og tak samt vindu og dørlister. Godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Bruker gjerne dette firmaet igjen selv, og kan lett anbefale de til andre.

Kurt Ekrem, 3. feb. 2016

Flyttevask

Kjempe flott utvask! Kom til avtalt tid og gjorde en kjempe jobb. De vasket en dag før overtakelse av nye eiere, på overtakelse dagen luktet det nyvasket og var prikkfritt i hele leiligheten! Kan anbefales videre :).

Maiken Helmikstøl, 3. jan. 2016

Male hus+rekkverk samt dør og vinduer

Malejobben ble utført som avtalt. Ble pga været en del ventetid før jobben kunne utføres. Når det først ble vær og andre jobber var ferdige, så gikk jobben fort unna. Benyttet nødvendig sikkerhetsutstyr.

Eimund Waldemar, 6. des. 2015

Utvask av leilighet på eiganes

Har bare positive tilbakemeldinger å komme med! Kom med det KLART beste anbudet, fikk jobben gjort raskt og til avtalt tid. Resultatet ble prikkfrikk! Kan absolutt anbefales på det sterkeste :).

Ingeborg Lekve, 30. nov. 2015

Maling av husfasade

Ytre husvask og maling av husfasade, 2 strøk. Arbeidet ble pent utført. Lite malingssøl. Dyktige arbeidere.

Rune Svendsen, 18. nov. 2015

Utvendig vask og maling

Meget bra jobb.

Erik Frafjord, 29. okt. 2015

Husmaling

Utvendig skraping, spyling og maling av stort hus. Arbeidet er veldig grundig og fint utført og til en svært bra pris. (En noe lang arbeidsperiode kan skyldes vekslende vær. ) Absolutt et firma som anbefales! ).

Håvard Knoph, 7. okt. 2015

Maling av hus

Veldig bra og nøyaktig utført jobb. Skudde ned takrenner og lamper før de startet. Lite søl. Tegnet kontrakt i forkant med avklaring av ansvar. Kan anbefales på det sterkeste.

Mads Johansen, 5. aug. 2015

Flyttevask

Kom og gjorde jobben som avtalt til avtalt pris. God oppfølging etterpå.

Yngve Sundt, 26. juli 2015

Nytt hus

De kom sent i gang med arbeidet, men så har det vært mye regn dette året. Når de kom var de effektive og ble ferdig på 2 dager. De gjorde en kjempejobb.

Marit Nårstad, 25. juli 2015

Male hus på røyneberg

De var veldig nøyaktige i arbeidet, i tillegg til at de ansatte var veldig hyggelige og hjelpsomme. Anbefaler Helens Byrå på det sterkeste! Veldig godt fornøyd.

Annette Myhre, 17. juli 2015

Male hus

Kan anbefale dette firma. Godt utført arbeid til en fornuftig pris og kontrakt. Dekket fint til før oppstart og ryddet etter seg. God informasjon dagene før oppstart . Vi kjøpte all maling selv, mens de hadde egen lift og utstyr selv. Ryddig og effektivt.

Morten Svela, 6. juli 2015

Utvask av rekkehus

De møtte mannsterke opp til avtalt tid på kort tidsfrist og fikk flyttevask gjort på avtalt tid. Ved inspeksjon var det en del ting som måtte vaskes på nytt (kjellergulv, 2 x sluk, noen vegger), men det ble tatt umiddelbart etterpå.

Fredrik Høymer Fossan, 25. juni 2015

Hei Dette er noe av det beste jeg har gjort ,Helens byrå tok raskt kontakt etter jeg la det ut på mittanbud og var helt fantastisk ,de var flinke,raske,billigste og veldig nøye ,så det firma skal jeg bruke mer Mvh Tor Knoph.

, 24. juni 2015

Flytting av møbler og esker.

Kom to vokse menn til avtalt tid. Kanon flinke. Dekket til bordplater og var veldig forsiktig. Rimelige og hardt arbeidende. Vi er kjempe fornøyd. Anbefales!

Tonje Frydenberg, 11. juni 2015

Male rekkehus i sandnes

Svært fornøyd med arbeidet. Jobbet fort og godt, og de ble ferdige innen en stram tidsfrist til tross for mye dårlig "malevær" i perioden. Høflige og til å stole på i kommunikasjonen. Rause med malingen selv om den var inkludert i prisen.

Bernt Ove Flekke, 31. mai 2015

Fasadevask hus

Vaskejobben på våre 3 bygninger i sameiet som består av 32 leiligheter er utført svært tilfredstillende, og innen avtalt tid. Vi kan gi Helens Byrå de beste anbefalinger på en slik jobb. Med hilsen Sameiet Kannik Boligpark.

Kåre M Mæland, 7. mai 2015

Grundig utvask av liten leilighet

Veldig bra utvask. Grundig arbeid og ble utført mer enn avtalt. Bra pris og ny eier hadde ingen ting å påpeke. Kan anbefale andre å bruke Helens byrå.

Gaute Heggland Ljosdal, 30. april 2015

Maling av grunnmur

Kan anbefales.

Palma M Kydland, 29. april 2015

Flyttevask

Superhyggelige mennesker som gjorde en fantastisk bra jobb med flyttevask. Utførte jobben i henhold til avtalen både i forhold til hva de skulle gjøre og punktlighrt. Nøye og dyktige, anbefales virkelig.

Anett Kr Nilsen, 11. april 2015

Flyttevask

Godt fornøyd med utført arbeid.

Geir Sagerup, 10. jan. 2015

Flyttevask leilighet 70 m2

Bra vasking.

, 30. des. 2014

Flyttevask

Helens Byrå gjorde en god jobb når de skulle vaske leiligheten vår før nye eiere skulle overta. Både vi og de nye eierne var fornøyd med vasken, og prisen var bra.

Levi, 15. des. 2014

Maling av 1,5 etasjes enebolig med 90 kvm grunnflate

Litt seine med å komme i gang, men gjorde god og grundig jobb.

Paul Bjarne Lyse, 11. des. 2014

Male takbord

Var fullt tilfreds med jobben deres utført av hyggelige folk. Kan anbefales og vil bruke dere igjen om aktuelt behov.

Jens Bang, 19. nov. 2014

Flytte et hagebord

Tok jobben samme dag og gjorde jobben til avtalt pris og tid. Veldig bra.

Benedicte Veggeland Hvidsten, 8. okt. 2014

Ønsker pris på vask av hus

Veldig fornøyd med utført jobb. Grundig, raskt og etter avtale. Veldig bra!

Elisabeth Tjøstolvsen, 6. okt. 2014

Flytte piano

Presise og flinke flyttefolk!

, 29. sep. 2014

Ønsker tilbud på maling av fasade

Firmaet var flinke, tok seg god tid, og arbeidet ble vel utført til en gunstig pris.

Roger Thorsen, 23. sep. 2014

Ønsker vask og utvendig maling av hus i sandnes området

Meget grundig og bra jobb. Grundig vask før maling. Ikke noe søl. Ryddet alt etter seg. Løsnet takrenner etc, slik at det ikke ble noe søl der. Heller ikke søl på vinduer, presis med karmer etc. Kan absolutt anbefales.

Anette Lima, 5. sep. 2014

Male innendørs trapp

Kjempebra malejobb, grundig og raskt, dekket godt til med plast og teip og støvsugde/ryddet veldig bra. Eneste minus er at noe maling trengte under maskeringsteipen, men det skyldes dårlig lakkeringsjobb av trappetrinnene (annen bedrift). Anbefales trygt!

Eirik Anderssen, 20. aug. 2014

Maling av bygg

Meget bra arbeid utført innenfor alle tidsfrister og til avtalt pris ! Renhold og rydding helt upåklagelig, kan anbefales.

John M. Hestnes, 4. aug. 2014

Utvendig vask og maling av enebolig.

Det tok litt tid før de faktisk begynnte å male, men det gikk fort når de først satte i gang. Veldig fornøyd med resultatet - lite søl, og de ryddet opp alt etter seg.

Solveig Danielsen, 2. aug. 2014

Nygårdsveien 27,madla

Tilbudet var ryddig og vi laget en kontrakt basert på Huseiernes standard. De kom til avtalt tid og jobbet godt, kanskje litt for lange dager, men de stresset litt som følge av værmeldingen. Arbeidet var ferdig på tre dager og tre timer før regnet.

Torstein Gjesteland, 7. juli 2014

Vask og maling av fasade

Hyggelige folk og godt utført arbeid. Savnet informasjon i forkant om oppstart og gjennomføring. Måtte mase litt, men når de kom i gang var det bra.

Annika Herlod, 4. juli 2014

Maling av 270 kvm enebolig

Jeg fikk et 270kvm hus malt. Helens Byrå gjorde en god jobb. Ryddig. Hyggelige medarbeidere. God pris. Villig til å skrive under på skriftlig avtale. Eneste lille ting som trekker litt ned er at arbeidet tok lang tid fordi de tidvis bare hadde en person på jobben.

Dag Engelsvoll, 19. juni 2014

Utvendig maling av hus + garasje

Utførte et godt arbeid. Dekket godt for søling. Maskerte godt på vanskelige steder. Løsnet takrenner, lamper og annet som sto i veien, samt festet dette tilbake etter at jobben var utført. Jeg kan anbefale dette selskapet til denne typen oppdrag.

, 18. juni 2014

Maling av hus

Veldig godt utført jobb. Hyggelige og pålitelige.

Erling Brevik, 8. juni 2014

Innendørs maling av takpanel og taklister

Helen`s byrå ble brukt til innvendig maling av tak. Arbeidet ble startet og fullført innen avtalt tid. God kommunikasjon (på Norsk) med alle innvolverte. Arbeidet var av høy kvalitet og vi var meget godt fornøyd. Helen`s byrå kan trygt anbefales. .

Thomas Lind, 11. april 2014

Maling av lakkert trapp i 2 etasjer

Veldig godt fornøyd med resultatet av trappen som ble malt. Noe malingssøl på veggen, men ellers ingenting å utsette. Veldig hyggelige folk, kom kjapt på befaring, raskt gjennomført og trappa ble veldig fin.

, 1. april 2014

Flyttevask

Bra vask til gunstig pris.

Bjørn Aksdal, 23. mars 2014

Male innvendig tak +litt øverst på vegg

Var veldig godt fornøyd med maling av tak i stua. Hyggelige og pålitelige folk.

Marit Ekeland, 18. feb. 2014

Pusse opp stuen

Helens Byrå med Dawrani Haroon gjorde en svært god jobb. Prisen var konkurransedyktig. Arbeidet ble utført profesjonelt og innenfor tidsrammen. De kan anbefales. Vi kommer til å bruke de på andre oppdrag :-).

Siw Stenerud, 1. feb. 2014

Maling enebolig

Vi var veldig fornøyd med male jobben Helens Byrå utførte. Malerene jobbet rydig og professionelt og var hyggelige å gjøre med.

Sander Vankan, 17. okt. 2013

Maling av vertikaldelt tomannsbolig,gr. flate 44 m2.

Firmaets representant gjorde et meget godt og sympatisk inntrykk allerede ved befaring. Han ga en nøktern vurdering av hvor mye malerabeid som var nødvendig. Pristilbudet var veldig bra. Arbeidet ble utført av dyktige og trivelige ansatte, og kommunikasjonen med disse gikk greit. Vi var svært godt fornøyde med sluttresultatet, og betalte det avtalte beløpet. Anbefaler gjerne Helens Byrå til andre!

Snorre Sveen, 2. okt. 2013

Flyttevask,våland stavanger

God service fra byrået, alt gikk etter planen. Veggene kunne vært bedre vasket, men sett bort fra det er vi veldig fornøyd. Og viktigst av alt, kjøper var fornøyd!

Nathalie Håkonsen, 4. sep. 2013

Maling av utvendig fasade inkludert tilstøtende garasje

Byrået var en av de første til å levere tilbud. Fra arbeidet startet gikk det en uke til det var ferdigstilt. Enkle å forholde seg til. Fikk fast pris på jobben. De brukte flere malere som jobbet effektivt og uten søl. Anbefales.

Geir Morten Øvestad, 24. aug. 2013

Male trapp

Trappen ble fin og ferdig til avtalt tid.

Arne Gjøse, 21. aug. 2013

Male enebolig 2 strøk

Raske og effektive. God dialog underveis. Kan anbefale Helens Byrå.

Cecilie Thoresen, 5. aug. 2013

Beising av innvendig fasade (inn mot atrium),holbergs gate 16,sandnes

Jobben ble gjort på en dag av flere personer. Den ble godt og fagmessig utført, og innen satt tidsfrist. Anbefales.

Johnny Myklebust, 2. aug. 2013

Utvask av bolig

Enkelt og greit å forholde seg til. Vasket grundig og de som overtok huset var fornøyd.

Kenneth Torsteinbø, 1. aug. 2013

Torleiv kvalviksgt. 3b,4022 stavanger

Utvendig maling av hus. Skikkelig arbeid ble utført - av tillitsvekkende folk. Disse kan anbefales! Mvh, Tor Bjelland.

Tor Bjelland, 27. juli 2013

Maling av enebolig

Vask, skraping og maling av hus. Grundig og raskt utført arbeid til avtalt pris. Veldig forhøyd med jobben som ble utført.

Frode Svaboe, 22. juli 2013

Maling av hus

De gjorde en god jobb hos oss. Lite søl, og det de sølte vaska de bort. Flinke og effektive.

Randi Grude, 21. juli 2013

Utvask sandnes mai 2013

Generelt bra jobb, stekeovnen var grundig rengjort, det samme med kjøleskap, toaletter og bad.

Johan Bjerka, 20. juni 2013

Maling utvendig

Vask og maling av hus og garasje på Kvernaland i juni 13. Jobben vart godt og effektivt utført. ,Dei vaska grundig og skrapa dei få plassane på huset der det var nødvendig. Vi er svært nøgde og kan gi Helens Byrå gode tilrådingar med omsyn til husmåling.

Knut Norddal, 16. juni 2013

Beising av hus

Grundig i alt fra vask av hus, tørketid, og gjennomføring av beisejobben. Ikke noe søl. En blid gjeng, som så ut til å arbeide i et fornuftig tempo og ikke hastverk. Huset har aldri vært penere beiset, og jeg anbefaler disse.

Stein Oddvar Sægrov, 3. juni 2013

Husmaling av ny panel

God pris og mange folk til jobben. Noe malingssprut på vinduene. Brukte billig maling så da blir resultatet der etter.

Johan Nesbakken Lognvik, 27. mai 2013

Maling av løevegg og vegger på heimehus

Eg vil rå andre til å ta kontakt med byrået. Dei gjorde ein god jobb og var greie å ha med å gjera.

Else Berit Hattaland, 27. mai 2013

Utvendig maling av enebolig

Proffe og positive folk som gjorde en veldig god jobb. Vi er veldig fornøyd med jobben, som ble gjort unna på noen få dager.

Christian Backe, 7. mai 2013

Utvask av leilighet

Godt fornøyd. Jobben utført etter avtale.

Eivind Birkeland, 7. mars 2013

Utvasking av leilighet i blokk

Meget godt arbeid. Kan anbefales!

Tora Bjordal, 2. mars 2013

Utvask av rekkehus

Veldig bra vask. Kjøkkenvifta var glemt men ble vasket med en gang vi oppdaget det. Veldig fornøyde. Rent og pent.

Heidi Ulland, 28. feb. 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Peiskongen AS

4.8 65 evalueringer Stavanger

Handy Service

4.7 117 evalueringer Stavanger