Siste evalueringer (42)

Bytting av to balkongdører og vinduer

David kom på befaring og vi fikk en realistisk pris og arbeidsmengde. Jobben bestod av å bytte to balkongdører med tilhørende vinduer. Alt arbeidet ble gjort i løpet av en hel arbeidsdag, og håndverkerne ordnet med foring og listing i tillegg. De ryddet opp og etterlot rommene i fin tilstand. Svært blide og effektive menn. Hadde ekstern befaring etterpå, ingenting å utsette på arbeidet. Ble fakturert avtalt pris og har fått garantibevis for utført arbeid.

Camilla Velle, 22. aug. 2020

Nytt bad

Smilende Hus har akkurat bygget bad for oss, og vi kunne ikke vært mer fornøyde med resultatet. Sjefen, David, leverte topp kundeservice fra start til slutt og var alltid tilgjengelig om vi hadde spørsmål. Han kom også med gode råd underveis. Hans snekker/murer var både meget dyktig og effektiv. David sørget også for at både elektriker og rørlegger dukket opp til rette tider, slik at badet ble ferdig i god tid innen avtalt tid. Smilende Hus leverte et bad vi er strålende fornøyde med, og de er også konkurransedyktige på pris. Anbefales.

Øystein Styrvold, 3. des. 2019

Maling av rekkverk utvendig

Lett å kommunisere med. Godt gjennomført arbeid.

Lars Hjørnevik, 1. okt. 2019

Flislegging kjøkken

Veldig bra og effektiv. Godt utført jobb.

Tommy Jensen, 27. sep. 2019

Nytt gulv på bad i andreetasje

Smilende Hus AS leverte over all forventning! Jobben skulle vært mye mindre enn først planlagt, men Smilende Hus var så gode med tips og råd at det endte opp med at de rev ned hele badet, bygget det opp igjen til et helt vanvittig pent drømme bad. Kommunikasjonen underveis kunne ikke vært bedre. David bisto til enhver tid på mtp, farvevalg etc. Tusen takk for et nydelig bad.

Joakim Kristiansen, 19. aug. 2019

Maling av 105 m2 enebolig snarest

Kom til avtalt tid, og gjennomførte oppdraget på en meget tilfredsstillende måte. God pris sammenlignet med andre tilbydere.

Sven-erik Og Kristin Petersen, 17. juli 2019

Bad

Sjefen var en bedriten kar men arbeiderene hans var veldig dyktige og flinke.

Kjell Erik Kjexrud, 18. juni 2019

Flis på flis / 3m2 / baderom

To be honest I did not know what to select in the category "Hva er du spesielt fornøyd med? ". . . I am really entirely satisfied with every aspect of the work David and his crew performed. I would not hesitate in any case to contact them again! !

Sebastien Didierjean, 10. mai 2019

Oppussing av bad

Oppdraget gjaldt totalrenovering av bad, ca. 4 kvm. Arbeidet ble bra utført, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg ble oppdatert på arbeidet gjennom hele prosessen, og David var lett å kontakte underveis. Renoveringen ble gjennomført i henhold til avtalt tid. Kan anbefales!

Andrea Elise Larsen, 8. okt. 2018

Totalrenovering av baderom ca 4kvm

Smilende hus AS var en av åtte som var på befaring da jeg skulle totalrennovere badet i en nylig kjøpt leilighet på Stabekk. Badet var i utgangspunktet 3kvm, men det ble utvidet til 6kvm etter kreative løsningsforslag presentert av Smilende hus. Jeg var skeptisk i starten da selskapet ikke hadde noen anbefalinger på mitt anbud, men etter flere samtaler og litt research så gikk jeg for dem. De har vært veldig imøtekommende, serviceinstilte, og har gjort alt for å få meg 100% fornøyd, og som stjernene tilsier så ble jeg det også. Sluttresultatet ble meget bra! Anbefales!

Sverre Willumsen, 15. april 2018

Montering av ikea mobler

David gjorde en utmerket jobb til en svært rimelig pris.

Preetimayee Nayak, 2. april 2018

Flislegging av bad

Pent arbeid og hyggelige folk. Kan anbefales.

Chris-alexander N. Lunder, 27. juni 2017

Renovering av bad

Deividas gjorde en meget god jobb med renovering av badet. Han organiserte flisleggere, rørlegger og elektrikker effektivt. Alt arbeid ble utført til avtalt tid og ikke minst ble alt arbeid utført med meget god kvalitet. Kan anbefales på det sterkeste på oppbygging av bad. Hilsen Vibecke og Robert.

Vibecke Severinsen Grønli, 27. april 2017

Lime tapet på vegg

Raske og effektive.

Trond Wingaard, 9. april 2017

Rehab bad

Rehab bad. Nye varmekabler, fliser, alt nytt av innredning. Koble elektro og rør. Avtalt pris og fremdrift, alt levert 100 %. Kom når de skulle hver dag, aldri opplevd dette før. Meget pent og nøyaktig arbeid, flott kvalitet. Ingen forsinkelser, ingen tillegg i pris. Ryddet og levert all søppel og skrot etterpå. Kan absolutt anbefales. Hilsen Gunnar.

Arne Gunnar Sem, 13. mars 2017

Skifte av to vinduer,standard størrelse 110*120

Dyktige, flinke og hjelpsomme. Resultatet ble bra, og en fin oppgradering.

Ivar Hapalahti, 20. okt. 2016

Gulvavretting og legging av parkett

Proffe, høy fokus på kvalitet og holde tidsfrister. Ryddige og hyggelig folk. Anbefaler disse absolutt.

Trond Stridal, 13. sep. 2016

Bygge 5×5m terasse

Flott utført. Intet å klage på. Anbefales!

Philip Lauritzen, 10. sep. 2016

Maling og legge gulv i leilighet på ca. 45 kvm

Veldig fornøyd etter at jobben ble utført langt innenfor vår tidsfrist. Flott resultat og bra pris. Anbefales.

Hege Dahl, 14. aug. 2016

Legge terrasse

Flott utført jobb til bra pris, og raskt. Anbefales.

Øyvind Skeie Bauer, 22. juli 2016

Belegningstein

Jobben ble raskt og tilfredsstillende utført. Til avtalt pris.

Turid Blom, 18. april 2016

Legging av ca. 80 m2 parkett-/laminat-gulv.

Jobben ble større enn først estimert, da det i tillegg til gulvlegging og listverk, ble inkludert veggsparkling i to rom . Fagmessig ble jobbene veldig bra utført, og ferdigstilt iht tidsplan, selv om det ble noe senere oppstart grunnet ferieavikling. Arbeiderne var flinke til å rydde verktøy og materiall, samt koste opp støv, etter endt arbeidsdag. Arbeidsleder var meget god i engelsk og det var ingen kommunikasjonsproblemer underveis.

Gunnar Reinh Mathiesen, 22. jan. 2016

Flytte dør,rive/sette opp lett vegg

Godt fornøyd med jobben. Kom til avtalt tid og gjennomførte jobben som ønsket.

Vibeke Jørgensen, 19. des. 2015

Flising

Bra jobbet men dårlig norsk.

Aksu, 13. des. 2015

Lage fall på betong gulv

De laget fall på garasjegulvet mitt ca 60m2. De kom kjapt. Jobben ble bra utført. Jeg skal flislegge etterpå, så overflaten behøver ikke være helt glatt. Skulle jeg hatt malt den så burde det vært enda finer finish. De ryddet når de var ferdige med jobben. Ingen problemer. Det ble en del dyrere enn avtalt ca pris, men det er delvis min feil pga dårlig oppmåling.

Reidulf Holm, 1. okt. 2015

Snekker

Kvalitet på arbeid.

Gita Heravi, 4. sep. 2015

Grunnmurspuss og utsparring av tre vinduer.

Jobb utført i henhold til beskrivelse. Flinke folk og pent utført arbeid.

Hans-christian Moy, 3. sep. 2015

Støping av utetrapp + rapping av mur

Jobben ble greit utført. Rapping kunne de imidlertid ikke utføre, så det må vi få noen andre til. Det tok litt tid for å feste en søyle, men alt i alt greit.

Grete Hassum, 26. juni 2015

Liste tak og gulv

Listing av gulv samt tak ca 9m2 meget fornøyd gikk fort å effektivt var to karer som sto på å gjorde det dem skulle anbefales for andre å vil bli brukt i gjenn ved ett annet prosjekt.

Kim, 25. juni 2015

Flislegge vegger på 3 m2 bad

Gjorde en bra jobb med å flislegge badet. Raske og effektive. Bra på pris.

Morten, 25. juni 2015

Nytt baderomsgulv

Quick Fix har bistått oss i rehabiliteringen av bad, gang og utvendig trapp. De har vært punktlige, raske og utført jobben svært tilfredsstillende.

Kaj Indergård, 16. juni 2015

Oppussing av bad

Gjorde en fin jobb med å pusse opp badet. Flinke til å legge fliser.

Camilla Hansen, 8. juni 2015

Fjerne den gamle terrasse og bygge ny

Det ble en flott terrase. To arbeidskarer møtte opp presist og utførte jobben til avtalt tid. De var ganske nøye og presise. Terrasen ble akkurat som jeg hadde ønsket. Anbefaler på det sterkeste!

Pournima Patil, 19. mai 2015

Legge fire nye fliser på bad.

Hyggelige håndverkere fjernet flere gamle fliser, skjulte rør etter fjernet bidè og la ny fliser på bad. Arbeidslederen snakket litt norsk og meget godt engelsk. Kommunikasjonen og oppfølgingen fungerte utmerket. Arbeidet ble utført raskt etter avtale og tilfredsstillende. Konkurransedyktig pris på arbeidet.

Robert Langevei, 25. april 2015

Muring

Jeg er forbløffet over svært bra utført jobb, av hyggelige folk, som ble utført på rekordtid. Stenen de la i gården er nydelig lagt. Jeg vil gi mine sterkeste anbefalinger.

Lauritzen, 14. april 2015

Flislegging 30 kvm

Veldig bra utført. Fornøyd med hvordan flisene ble lagt mot vegg og overganger til dører etc. Ryddige og god planlegging før jobben ble påbegynt.

Svein Olav Svensson, 8. april 2015

Fjerning av bærevegg på kjøkken innfelling av h-bjelke

Kom rask og ga et overslag på pris. Satt i gang på avtalt tid og avsluttet på avtalt tid til avtalt pris. 2 hyggelige karer. Greit å kommunisere på engelsk med de. Jobben ble gjennomført på en meget tilfredsstillende måte.

Torgeir Strupe, 1. april 2015

Legge ny blekk og takrenner på 4+4 meter

Gjorde jobben til tiden og raskt og effektivt. Holdt seg til den avtalte prisen. Kan anbefales!

Amund Skarning, 27. feb. 2015

Flislegging over kjøkkenbenk

Quick Fix gjorde en bra jobb til avtalt tid og pris, kan absolutt anbefalles!

Perry Sakstad Brekke, 16. feb. 2015

Bytte 2 velux takvinduer på ca 1x1m (velux vindu og ramme)

Hadde en ganske krevende jobb hvor jeg måtte bytte en ødelagt velux vindu med en annen som var større. Ståltak, vinter og krevende forhold. Quick Fix gjorde jobben uten problemer og hos dem så var det aldri problemer, bare løsninger. De gjorde jobben skikkelig uten å ta snarveier og til en bedre pris enn jeg hadde fått av noen. Kommer til å bruke dem på flere prosjekter. Anbefales på det sterkeste. God service, møter opp til tida, best på pris!

Jashar Nikkhah, 17. jan. 2015

Liten renovering av lite bad 4 kvm

Effektive, proffe og ryddige.

Kebel Marin, 22. nov. 2014

Sette opp 2 garderobeskap

Punktlig og flink.

Else Støring, 28. okt. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart