Siste evalueringer (55)

Maling av enebolig nålestien 26a

Arbeidet ble utføert til avtalt tid og pris. Utførelsen av malingsarbeidet var meget bra. Opprydding etter utført arbeid kunne ha vert bedre.

Gisle Mæland, 12. okt. 2018

Hel sparkle over strie

God kommunikasjon og presis oppmøte. Fullførte etter plan.

Gunvor Andreassen, 18. sep. 2018

Maling og vask av hus på sola (rogaland). 100m2,2 etasjer.

Startet og avsluttet arbeid etter avtale. Jobbet effektivt og var til tider 4 personer i aktivitet. Veldig fornøyd med resultatet. Faktura med avtalt beløp ble mottatt etter at arbeid var godkjent.

Knut Folkvord, 29. aug. 2018

Maling av 104 kvm enebolig

Innvendig og utvendig malejobb. Veldig fornøyd!

Merethe Annaniassen, 20. aug. 2018

Beising av enebolig i sandnes

Kjapt og effektivt. Litt (men lite) søl. Vi er godt fornøyd.

Joakim Haugen, 12. aug. 2018

Beising av hus

Veldig fornøyd med jobben som ble gjordt. Ryddig og ordentlig kommunikasjon under oppdraget. Arbeidet ble ferdig før tidsfristen og arbeidet var gjordt nøye og uten malingssøl rundt huset. Kan anbefale Maler og Renholdssevice Mosaui.

Silje Svarstad Hebnes, 6. aug. 2018

Maling av enderekkehus grødem ,randaberg

Veldig fornøyd med maler jobben som ble utført på vårt hus, raskt og fint utført til avtalt pris, veldig hyggelige folk. Kan anbefale dette firma.

Dag Terje Goa, 13. juli 2018

Maling av fasade - sameie

Får jobben gjort, resultatet ble kjempe bra og brukte kortere tid enn først antatt. God pris og punktlige folk.

Joakim Thu, 30. mai 2018

Maling av enebolig

Utvendig maling av enebolig. Vi hadde en farge på kledning, en annen på karmer og vannbor og en tredje på grunnmur. Kontrakt ble skrevet på forhånd via mittanbud. Maler kjøpte maling og tok seg av alt i forbindelse med malingen. Kjempefornøyd med utført arbeid. Dekket godt til når de malte og vi har ikke hatt problemer med noe malingssøl. Anbefales!

Therese Wium Jakobsen, 6. mai 2018

Maling av trapp

Vi har brukt firma til maling av innvendig trapp. Han har vært punktlig og nøyaktig. Meget godt utført jobb.

Siv Grethe Rege, 8. mars 2018

Sparkle og male

Pålitelige, ble ferdige raskere enn avtalt. Anbefales.

Sanja Roknic-kuic, 16. des. 2017

Maling av enebolig

Valgte Mosaui basert på de gode evalueringene han hadde. Utvendig maling av enebolig, to strøk. Jobben ble utført raskt og effektivt. Er veldig fornøyd. Lars.

Lars Erik Dyrnes, 26. sep. 2017

Maling av huskledning

Kan anbefale dette firma, men det var noen småting som ikke var helt på profesjonelt. Dobbeltsjekking var også nødvendig ved flere anledninger, og alt som var avtalt ble ikke gjort. Fikk valg om å betale kontant eller deler av summen kontant, som jeg vil si er "spesielt". Faktura som jeg fikk tilsendt var profesjonell og ryddig. God pris og rask gjennomføring.

Jon Heskestad, 11. sep. 2017

Maling av cirka 100 m2 leilighet i stavanger

Raske med å komme på befaring, og raske til å starte jobben. Fint utført malerarbeid. De vasket også terrassene veldig godt. Det ble gjort en feil med maling av karmer, men dette var de raske med å utbedre da vi påpekte det. Var litt uforsiktige ved ett tilfelle, da de dro ut kontakten av kjøl/frys som ikke var avrimet uten å sette den inn igjen. Det gikk heldigvis bra. Fakturert iht avtale. Vi er fornøyd og kunne godt brukt dem igjen.

Ragnhild Storeide Folgerø, 15. aug. 2017

Maling av 4 3 etasjes lavblokker på randaberg

Maler & Renhold Service Mosaui utførte maling av 4 stk. - 3 etasjes blokker I Nyvollveien på Randaberg. De har utført alt I henhold til avtalen vi inngikk og ble ferdig til avtalt tid. I forbindelse med vaskingen rengjorde de alle terrassene for grønske og skit som en ekstra service. Malingen ble utført effektivt på en veldig god tilfredstillende måte! Kan absolutt anbefales :).

Dag Svendsen, 3. juli 2017

Maling av 75m2 enebolig

Meget godt fornøyd med utførelse av jobben!

Ellen Marie Stokka, 7. juni 2017

Male stue og trappegang 100 m2

Hyggelige og gjorde en grei jobb på veggflatene. Ikke alt som var avtalt ellers ble gjort slik vi forventet, og finnishen både på maling og opprydning måtte vi ta selv.

Bente Aae, 6. juni 2017

Male hus/ levegg og terrasse

Maling av Enebolig, 2 stk terrasse og gjerde. Levert iht avtale og god pris. Hadde befaring etter jobb der noen funn måtte utbedres. Kort tid etter var dette fikset.

Frode Røyland, 24. april 2017

Maling av ytterdør og flislegging

Veldig nøye og vel utført jobb på kort tid. Anbefales for andre.

Carla Weibull, 9. april 2017

Maling av vegger i 109 m2 enebolig

Sparkling og maling / enebolig 109 m2. Veldig bra utført sparkling, og fin malingsjobb. Noe slurv rundt lister og karmer. En del " søl " bla. I tak, på gulv og på diverse møbler trekker ned helhetsinntrykket. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris.

Morten Hjorth Mosnes, 1. des. 2016

Maling av 67 m2 leilighet

Malte tak og vegger i leilighet samt la nytt gulv Kan anbefales på det sterkeste. Effektive, ryddige, høflige og løsningsorienterte. Kom til avtalt tid og fullførte jobben til avtalt tid til en pris som var avtalt på forhånd. Ryddet opp etter seg.

Hilde Coates, 16. nov. 2016

Maling,tapetsering og gulvsliping i enebolig vurderes

Godt utført malerjobb i henhold til avtale.

Tom Daniel Enger, 3. nov. 2016

Maling av bolig på storhaug

Kjempejobb. Raske, billige og flinke folk.

Gaute Løland, 2. okt. 2016

Flott utført jobb. Mvh Helene.

, 20. sep. 2016

Maling av leilighet innvendig

Godt gjennomført oppdrag. Leiligheten ble som ny innvendig. Ryddig gjennomført til avtalte frister og til en grei pris. Har ingen problem med å anbefale bedriften for denne typen jobber. Bruker dem gjerne igjen selv.

Tor Aase, 10. sep. 2016

Vasking og maling av fasade,2 etasjer leilighet grunnflate ca 75 m2 men bare 3 vegger.

Veldig fornøyd med jobben som vart gjort, vasking var fort gjort, kom nokre dager med fint vær å da var maling unnagjort på eit par dager. Minus var maling på dørhåndtak, men det er vell så å sei ingen som klarer å unngå litt søl når man maler, Pris var etter avtale.

Knut-bjarne Øydvin, 25. juli 2016

Maling av 140m2 enebolig

Malerne gjorde en veldig god jobb. Raskt og nøyaktig, vi er kjempefornøyde!

Elisabeth Tønnessen, 19. juli 2016

Maling av fasade enebolig,liggende trepanel kleding ca 90 m2.

Jobben ble utført raskt og profesjonelt. Jeg fikk malt utvendig fasade på en enebolig. Mosaui er lett å kommunisere med. Han er hands-on på prosjektet og påser at detaljer er utført nøyaktig. Arbeidet ble meget godt utført og jeg kan anbefale dette firmaet. Godt jobbet.

Vegar Austlid, 17. juli 2016

Male og sparkle

Veldig godt fornøyd med jobben som blei utført hos meg. De malt hele nybygget innvendig ca 180m3 i grunnflate og gammel del utvendig. De jobbet raskt og kom til avtalt tid og var også det rimeligste alternativet. Annbefales:).

Roger Olsen, 11. juli 2016

Maling of ca 100 m2 utvegg på 2 sider

De har gjort en god jobb med maling og god pris.

Ganesh Sivakumar, 10. juli 2016

Utvendig maling av ny enebolig.

Kjempe fornøyd. Jobbet raskt, ryddigt og effektivt til en veldig bra pris. Skulle ha malt en 250 kvm enebolig utvendig for første gang - inklusiv maling av +60m rekkverk. Selskapet leverte en kvalitetsjob og det var i kvalitetsgjennomgangen ingen anmerkninger. Kan basert på min opplevelse med selskapet, varmt anbefale de til andre. Mvh Kaspar.

Kaspar Fjetland Højvig, 20. juni 2016

Husvask

Bra arbeid, malingsrester over alt men god pris.

Lars Magne Haugen, 17. juni 2016

Maling av hus

Malte huset 2 strøk raskt, effektivt og presist. Utrolig fornøyd med resultatet.

Tea Dizdar , 15. juni 2016

Vasking og maling av enebolig

Vasking og maling av hus utført som avtalt. Flinke, nøyaktige og effektive håndverkere som holder avtaler. Bruker gjerne dette firmaet igjen og vil anbefale disse til alle som ønsker flinke malere til utvendig maling av hus etc.

Gunnar Stangeland, 7. juni 2016

Malerjobb - enebolig i tananger

Veldig fornøyd med utført arbeid. De gikk grundig til verks og skrapte skikkelig før de malte. Hyggelige og greie folk. Bruker dem gjerne igjen.

Turid Jensen Kolnes, 27. april 2016

Innvendig malerarbeid av nybygg

Oppdrag på nybygg. Resultat ble veldig dårlig, med mange feil. Alle vår svarte vinduer har nå hvite malingflekker på seg. Får ikke tak i de mer. Står nå selv med en stor omgang skraping og maling av helt nye vinduer!

Steffan Kruse Lindsø, 12. feb. 2016

Maling av enebolig,pluss pluss

Dyktige, nøye og arbeidsomme folk som leverte et godt resultat til en god pris. Lette å samarbeide med. Ryddet godt opp etter seg. Anbefales på det sterkeste.

John Fredrik Thomter, 23. juni 2015

Male trappeoppgang

De malte trappeoppgang for 3 etasjer, rev opp gammel gulv og la inn et nytt. Prisen var veldig bra, de er ryddige og raske.

Sarra Dahman, 21. nov. 2014

Husmaling av enebolig på sandnes

Firmaet gjorde en strålende utvendig malerjobb av enebolig på Bogafjell til bra pris. Arbeidet ble utført raskt & effektivt, uten søl, og er kvalitetssikret av malermester etterpå. Kommer definitivt til å bruke firmaet igjen i fremtiden. Også¨hyggelige folk. Anbefales!

Gorm Kipperberg, 8. okt. 2014

Maling og sparkling av gang på 15 mm2 samt legging av fliser på gulv

Firmaet ble plukket ut på bakgrunn av pris og tidligere evalueringer. Jobben gikk ut på sparkling,malig og fliselegging av gang. Er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. De virker seriøse. De kom til avtalt tid og vi hadde en god dialog underveis. Det var ikke så mange tilbakemeldinger på flisearbeid de hadde gjort tidligere, men karen som gjorde dette var arbeidssom og dyktig. Flott resultat. Faktura kom på avtalt beløp. Kan anbefales.

Helge Andreas Svensen, 23. sep. 2014

Male hus - egersund sentrum

Burde tatt bedre tid til grundig skraping og grunning av bare områder FØR maling med toppstrøk. Måtte be om ekstra rengjøring av områder som åpenbard var for dårlig rengjort. Fikk malt to strøk, men har "helligdager". Pass på MVA registrering er gjort.

Kjell Tore Vinningland, 19. sep. 2014

Maling av trappegang og utskifting av gulvbelegg.

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Kvaliteten på arbeidet var ok. Tett oppfølging er nødvendig for å sikre godt resultat.

Fredrik Varpe, 17. sep. 2014

Maling av hus på 200 kvm

Vi er veldig tilfreds med jobben de gjorde. De fikk en real utfordring med vårt vanskelige hus! De ga seg ikke før vi ble fornøyde. Svarte alltid på sms/telefon, og holdt avtaler. Bruker de gjerne igjen, og anbefaler til venner og kjente.

Inger Fossli, 17. aug. 2014

Maling av enebolig / painting a single house

Godt fornøyd. Grundig og lite søl med malingen, ryddet opp etter seg :-).

Arne Solås, 5. aug. 2014

Maling av enebolig

Veldig bra arbeid etter avtale. Uten noe søl og utført til rett tid. Mvh Pål Morten Borgli Sandnes.

Pål Morten Borgli, 29. juli 2014

Male gjerde og overbygg

Er godt fornøyd med malejobben som ble utført.

Torstein Thomassen, 17. juli 2014

Maling av ca 180 m2 bolig

Maler jobben med et strøk maling ble utført raskt, effektivt og uten mye maling søl. Vi fikk beskjed om at jobben kunne ta opp til 7 dager, og ble svært overrasket, da de var ferdige etter to og en halv dag. Dersom du ønsker effektive malere som alltid er på eller litt før avtalt tid så er dette et firma til å anbefale. Hyggelige folk som stod ekstra på slik at de ble ferdige før ferien vår. Prisen var også bedre enn de fleste andre firma.

Mette Britt, 15. juli 2014

Maling utvendig av 200 kvam enebolig

Raskt, rimelig og bra resultat.

Tone Nordhagen, 3. juli 2014

Maling av enebolig - vår 2014

Jobben ble utført raskt og til avtalt pris. Pent resultat. De unngikk også rot og flekker rundt huset. Kan anbefales.

Anders Hepsø, 11. juni 2014

Maling enebolig

Topp karakterer på alle punkter. Flott arbeid, hyggelige og blide folk og de ble ferdig med jobben mye raskere enn avtalt. Konkurransedyktig på pris. Anbefales! Tore Andersen, Sola.

Tore Andersen, 29. mai 2014

Enkelt malerarbeid utendørs

Veldig hyggelige og utførte jobben raskt. Veldig pent resultat, anbefales!

Cecilie Clark, 9. mai 2014

Sparkling/ klargjør til maling

Jobben skulle bli gjort i løpet av uken. Firmaet trengte i følge dem selv 3 dg på jobben, og skulle begynne på onsdag. Dem var ferdig mandagen uken etter, uten å gi beskjed om at det ble forsinket. Ikke samme person på befaring og jobb, noe som resulterte i at vi måtte vise dem to ganger. Dekket ikke til noe, ryddet ingenting når dem var ferdig. En dag kom dem kl. 16 for å jobbe. Useriøst firma, som vi aldri vil bruke igjen.

Tom Arne Bø-pedersen, 27. mars 2014

Maling av enebolig

Grundig og effektivt arbeid gjennomført.

Lars Øy, 8. okt. 2013

Vaske og male taket på kjøkken - enkelt oppdrag

Veldig flink og lojal maler. Utførte forarbeid og malerarbeidet meget bra. Jeg anbefaler ham og bruker ham som første valg neste gang.

Jorunn Rettedal, 14. aug. 2013

Maling av lister innendørs

Malerjobben ble raskt levert og med god kvalitet.

Silje Miljeteig, 15. juli 2013
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2012

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Daniel Mosaui
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2012-07-23
Bransje
43.341 Malerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 14-05-2019 14:01:57
Se hele regnskapet til MALER & RENHOLDSSERVICE MOSAUI på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart