Siste evalueringer (17)

Trefelling - felling og oppdeling av 4 stk. store trær på fritidseiendom i kjose,larvik.

Jobben er nå utført. MTM Skogservice møtte til avtalt tid. De var veldig profesjonelle, og jobbet raskt, effektivt og med presisjon. De var veldig hyggelige og positive. Kan anbefales på det sterkeste.

Tove, Larvik, 31. aug. 2014

Felling av stor bjørk ca. 30 meter i oberst rodes vei med motorsag.

Jeg kan ikke få fullrost MTM Skogservice v/ Tommy og Morten godt nok! Firmaet har vært serviceinnstilt og sammarbeidsvillig fra første stund. Teknisk sett virket de veldig proffe. De var nøye med å ikke skade nærliggende prydbusker og brukte ekstra tid på å sikre store grener som i fallet kunne gjøre skade. De kom til avtalt tid og prisen på arbeidene var det billigste av budene jeg mottok. Anbefaler firmaet på det sterkeste. Mvh. Bjørn Danielsen.

Bjørn, Oslo, 22. aug. 2014

Felling av inntil 12 trær

Veldig bra! Jobben ble gjort til avtalt pris og avtalt tidspunkt. Enkelt å kommunisere med firmaet, de kom som lovet, og resultatet ble veldig bra. Anbefales på det varmeste! !

Nicholas, Lier, 26. mai 2014

Trefelling

Raske svar. Ryddig prisoversikt. Sikker og effektiv trefelling. Kubbing av stammene var inkludert i prisen.

Trond, Arendal, 19. mai 2014

Trefelling

Veldig bra utført jobb. Jobbet sikkert, strukturert og nøye. Positive karer som var veldig enkle å samarbeide med. Anbefales på det sterkeste. Møtte opp i tide og ga god fast pris.

Bjørn, Jar, 8. april 2014

Felle tre i tett bebyggelse

Vi er veldig fornøyd med jobben de har gjort. Tid , sted og pris var som avtalt. Det var lett å være i kontakt med de før jobben ble gjort. Ryddet pent opp. Vil anbefale firmaet til andre. Alt gikk veldig greit og de var de beste på pris.

Cathrine, Drammen, 2. april 2014

Trefelling

Jobben bestod av felling av åtte trær, kvisting, oppkapping 30cm og opprydning med bortkjøring av kvist. Dette arbeidet ble utført meget profesjonelt til avtalt tid og pris. Prisen var desidert den beste vi mottok, sammenlignet med flere andre. Utrolig fornøyd med jobben som ble utført av veldig hyggelige folk som jobbet meget effektivt. Anbefaler MTM skogservice på det sterkeste! !

Kathrine, Tolvsrød, 2. april 2014

Trenges å sjare 2 trær ned

Kjempe fornøyd med utført arbeid. Fikk svar med en gang og beste pris på markedet. Anbefaler. .

Darius, Porsgrunn, 13. mars 2014

Felling av 2 trær

MTM møtte til avtalt tid. Blide og hyggelige karer. De felte trærne og kappet opp alt raskt og greit. Har ingen ting å klage på. Kan trygt anbefale disse. Geir J. Sørensen.

Geir, Stathelle, 11. feb. 2014

Trefelling

MTM Skogservice AS gjorde en meget god jobb. Fra første henv. På mail og telefon til de kom og så på jobben(til avtalt tid i motsetning til andre firmaer) var de veldig opptatt av at vi skulle være fornøyd med jobben, prismessig var det ingen som slo de. De kappet 3 stoore furu trær hvor det var masse ledninger mellom kvistene og trærne ble kappet i kubber, Jeg vil på det sterkeste anbefale MTM Skogservice AS til potensielle kunder.

Christian, Horten, 17. okt. 2013

Hagearbeid. felling av 4 trær samt klipping av hekk ca 30m.

Fornøyd. Dyktig og effektiv på felling av tre.

Johannes, Haslum, 6. okt. 2013

Felling av 6 trær og stubbefresing av 2 stubber

MTM Skogservice AS gjorde en meget god jobb hos oss til en god pris. Fra første henv. På telefon til oppfølgingssamtalen etter jobben var de utrolig greie å kommunisere med. De var opptatt av at vi skulle være fornøyd med jobben, og strakk seg langt for å yte det lille ekstra. Trærne ble kappet i kubber, og kvist ble kjørt bort, veldig enkelt og greit for oss som kunder. Jeg vil på det sterkeste anbefale MTM Skogservice AS til potensielle kunder.

Tor, Moss, 27. sep. 2013

Trefelling

Tommy og Morten hos MTM skogservice gjorde en super jobb! Felte 4 ganske store trær i hagen min uten problem. Kvistet, kubbet og ryddet pent opp etter seg. Jobben ble utført akkurat slik den skulle, og prisen ble som forespeilet. God dialog i forkant. Hensynsfulle og flinke arbeidsjern. Anbefales.

Christian, Oslo, 10. sep. 2013

Trefelling

MTM Skogservice og Tommy Kristoffersen var et meget positivt bekjentskap. God dialog i forkant og oppmøte presist som avtalt. Jobben perfekt utført; systematisk, skånsomt og veldig ryddig. Om det er behov for fremtidige trefellinger kommer jeg til å ta kontakt med MTM. Synd det ikke er flere enn fem stjerner i evalueringen. Med hilsen Sameiet Munkerudåsen 38.

Arne, Oslo, 2. sep. 2013

Trefellilng 5 trær i hage på sofiemyr

Raskt og ryddig utført!

Terje, Sofiemyr, 15. aug. 2013

Trefelling

Fantastisk service. Billig og utrolig bra utført. Utolig hyggelig kommunikasjon med kontoret, og ikke minst RASK tilbakemedling. Og med Tommy som utførte jobben. Presis og arbeidssom. Imøtekommende og veldig fleksibel. Anbefaller dette firmaet på det sterkeste til alle som måtte trenge trefellere.

Marius, Kjeller, 30. juli 2013

Felling av 1 stk furu

Vi hadde MTM Skogservice til å felle en furu i hagen. Kom presis og ihht avtale. Hyggelige og proffe folk. Gjorde en utmerket jobb. Meget konkurransedyktig på pris. Kan absolutt anbefales ! !

Roger, Oslo, 11. juli 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SVEINS GARDEN

4.8 24 evalueringerBetalt Skoppum

C&C Hagelykke Sem

  Kongsberg