Siste evalueringer (10)

Asfaltering av ca 440m2

Avtalt jobb til avtalt tid. Førsteinntrykk av jobben er bra :).

Simen Johannessen, 9. okt. 2018

Asfaltering

Meget godt utført!

Idar H. Simonsen, 6. okt. 2017

Asfaltering gårdsplass

Veldig raskt og effektivt gjort. Veldig fornøyd med resultatet.

Morten Vangen, 21. okt. 2016

Asfaltering av parkeringsplass

Artic Asfalt kom rimeligst ut på pris. Jobben ble utført som avtalt, de gjorde det raskt og er både hyggelige, profesjonelle og nøye. Etter mange år med planlegging av at borettslaget skal få asfaltert parkeringsplassen er dette endelig utført og alle beboerne er veldig fornøyde, takket være Artic Asfalt. Anbefales på det sterkeste.

Ninette Bull Sletholt, 4. okt. 2016

Asfaltering tennishall

Arctic Asfalt v V/Bjørn Pettersen svarte raskt på forespørsel og de kom best ut på pris. Befaring med oppmåling og utført asfaltlegging holdt en meget høy kvalitet og levert som lovet på avtalt dato. Vi hadde en veldig god dialog og oppfølging og anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Hilde Bakke, 2. juni 2016

Asfaltering 20-25 kvm2

Kjapt levert med bra kvalitet. Jobben var gjort noen dager etter befaring og avtale var gjort. Resultatet ser veldig bra ut.

Alf Ole Andenæs, 15. mai 2016

Asfaltering av innkjørsel til garasje 90kvm.

Kan på det varmeste anbefale Arctic Asfalt. Kjapp tilbakemelding på telefon. Kom til avtalt tid. Ønsket også utført noe tillegg etter at jobb var ferdig og det var ingen problem, kom på dagen. Jobb utført til konkurranse dyktig pris med et resultat som var meget tilfredstillende.

Pål Andre Berntsen, 3. juni 2014

Asfaltere oppkjørsel på ca 24 kvm og forberede for legging av varmekabler

Hyggelig prosess fra befaring til utført arbeid. Oversiktlig og raskt tilbud. Asfaltjobben ble utført i 2 omganger pga legging av varmekabler, men begge ganger på kort varsel. Disse gutta er svært selvgående og vet hva de driver med. Lite/ingen behov for oppfølging.

Fredrik Venturelli, 8. sep. 2013

Asfaltering av oppkjørsel og biloppstillingsplasser

Firmaet virket seriøst og bra på befaring. En god del billigere enn konkurrerende tilbyder. Var bortreist da jobben ble utført, men ble kontaktet på tlf med spørsmål og oppdatering da jobben var utført. Godt fornøyd med resultatet.

Siv Skogland Clausen, 28. aug. 2013

Reasfaltering i asker

Leverandøren gjorde en god jobb med asfalteringen av gårdsplassen. Jobben ble gjort i henhold til planen, effektivt og tidsriktig.

Thorgren Jakobsen, 19. aug. 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Arctic Asfalt AS

4.9 10 evalueringer Fjellhamar

Agvik AS

4.6 26 evalueringer Fjellhamar

Byggprof Mihajlovic

5.0 12 evalueringer Fjellhamar