Siste evalueringer (10)

Sette opp panel på yttervegg

Vi la ut en jobb om skifting av panel på to yttervegger på mitt anbud, og fikk raskt melding fra Overlegen-Eiendom. De fulgte raskt opp med pristilbud, og var både seriøse,hyggelige og hjelpsomme under denne prosessen. De gjorde en meget god jobb hos oss, så vi valgte de til å sette opp en bod også. Like hjelpsomme og ryddige med pristilbud. Må si at dette firmaet er absolutt å anbefale å bruke, og vil anbefale det til andre.

Berit I. Stenerud, 1. juni 2018

Etterisolering av bolig,bygging av terrasse samt overbygg over inngangsparti med ny trapp

Er veldig fornøyd med arbeidet som er blitt gjort. Fikk en spesiallaget trapp og overbygg etter eget ønske. Terrassen ble stor og fin. De har klart å levere til avtalt tid men unntak av leveranse av vindu som ble noe forsinket pga feilbestilling. Men det kom veldig fort på plass når de fikk riktig vindu. Det jeg hadde å plukke på ble kjapt rettet opp og de tok også noe ekstraarbeid utenom kontrakt. Prismessig var det ikke noe å si på her.

Mona Nesfeldt, 3. okt. 2016

Male to trapper i bolighus på røa,oslo - 27-29. mai

Jørgen og co var raske, kom på befaring med en gang og begynte å male neste morgen, og gjorde jobben på avtalt tid til avtalt pris. Veldig fornøyd med det.

Vår Staude, 10. juni 2016

Påbygg over eksisterende tilbygg på enebolig.

Hei. Vi valgte overlegen eiendom. Firmaet var veldig behjelpelig med alt, så vi er veldig fornøyd. Det tok en del lenger tid enn det som var avtalt, men det er ikke dem's feil. De ryddet opp etter seg, og gjorde en bra jobb.

Marianne Hennie, 9. nov. 2015

Bygge på inngangsparti (7 kvm) ..hele prosessen. fra tegning til ferdig påbygg

Gjennomgående god kvalitet på arbeid , men store forsinkelser og fortsatt noe gjenstående arbeid, tre måneder etter at arbeidet skulle ha vært ferdig. . . .

Trond Ruud Hilmo, 21. okt. 2015

Maling av enebolig i 2 etasjer

Det gjør jobben til avtalt tid og pris. De retter også opp evnt. Feil raskt.

Sjur Ryen-hansen, 11. sep. 2015

Garasje/uthus

Fikk god hjelp utover min forespørsel om kun å sette opp reisverk og tak. Hele garasjen ble satt opp fra grunnen av på rekordtid av hyggelige folk.

Øyvind Grenaker, 29. juni 2015

Sparkle,male,og sette inn baderomsmøbel

Malte tak, vegger, sparklet på vaskerommet, samt satt inn baderomsmøbel med ny servant. Jørgen kom raskt på befaring og kunne utføre arbeidet til en god pris. Han gjorde jobben til vi var fornøyde, og resultatet ble veldig bra! Anbefales til slike jobber!

Kine, 15. juni 2015

Maling av hus utvendig

Overlegen Eiendom gjorde en glimrende jobb, da vi skulle vaske og male huset vårt. De stilte opp raskt og brukte kort tid på jobben. De var serviceinnstilte og veldig hyggelig. Oppdraget ble utført akkurat sånn vi hadde tenkt. Huset vårt ble kjempe fint etter endt jobb. De anbefales på det varmeste. Kommer til å bruke de i igjen om vi har behov for det.

Cecilie Finstad / Martin Kristiansen, 21. juni 2014

Legge nytt linoleumsgulv på toalettet

Overlegen- eiendom gjorde en grundig jobb hos oss da vi ville renovere toalettrommet. De skiftet gulv og monterte ny vask og toalett. Vi fortalte hva vi ønsket og de handlet inn materialene,slik at det ble akkurat som vi hadde tenkt. De var opptatt av å gjøre en grundig og god jobb, og vi ble veldig fornøyd med resultatet. Jeg kan anbefale dem til andre som trenger å gjøre en tilsvarende jobb!

Ragnhild Hamnes-dalberg, 2. nov. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart