Siste evalueringer (58)

Sparkle,male og legge lister på soverom

Jeg brukte Magomadov til å sparkle, male og legge lister. De fulgte alle avtaler til punkt og prikke, var blide og hyggelige, og jobbet raskt. Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Jeg kommer til å bruke Magomadov neste gang jeg har behov for oppussing, og anbefaler dem gjerne til andre.

Andreas Alme Norum, 16. nov. 2020

Maling av hus på høvik

Jobben ble utført som avtalt, med god kvalitet og god kommunikasjon underveis. Pris ble justert med noen mindre avtalte tillegg og oppgjør veldig ryddig. Vil definitivt anbefale Magomadov til andre og bruker de gjerne selv ved neste anledning.

Roger Vangsnes, 9. aug. 2020

Beising av rekkehus

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De startet på jobb til avtalt tid og gjorde en god og grundig jobb. Jeg bruker de gjerne igjen.

Svein Dyb, 29. juni 2020

Vask og maling av hus

Veldig hyggelig og ryddige folk. Jobbet raskt og effektivt og med god stemning. Anbefales!

Ole Jakob Bøe Skattum, 15. juni 2020

Beising av hus og gjerde

Pålitelig, men litt unøyaktig enkelte steder.

Sindre Jansen, 26. mai 2020

Utvendig maling av enebolig

Jobben ble utført som avtalt, og vi er veldig fornøyd med hele prosessen fra anbud til ferdigstillelse. Oppleves som ærlige og veldig enkle å samarbeide med. Har ingen betenkeligheter med å anbefale disse guttene videre.

Mette Aamodt, 30. april 2020

Maler

Magomadov vasket og oljet huset mitt utvendig. Liggende Royal panel og olje fra Marnar Bruk, Kristiansand. Siden noen bord var skiftet siden huset sto ferdig var det vanskelig å oppnå lik farge, men de gjorde en god jobb. De opptrådte profesjonelt og var punktlige og nøyaktige. God kommunikasjon under veis. Jeg kan absolutt anbefale Magomadov til vasking og maling/oljing av hus utvendig.

Anton Gjørven, 22. april 2020

Henge opp to speil (1.18x1.18) på murvegg

Fantastisk bra å komme på en søndag for å utføre arbeid. Rask tilbakemelding, veldig hyggelige og profesjonelle folk. Skal brukes i fremtiden.

Bent Kristian, 2. mars 2020

Montering av induksjon topp

Veldig rask og effektiv service.

Balaji Srinivasan, 29. des. 2019

Male leilighet- stue,gang og kjøkken. vegg-tak-vindu og lister. pluss slipe og behandle eieikeparkett ca 90 kvm

Veldig flinke og pålitelige. Gir mine beste anbefalinger.

Bente Sandal, 22. des. 2019

Maling av 150 kvadrat enebolig på nesøya

Vi er ekstremt nøye og opptatt av at det ikke skulle være maling søl overalt etter endt oppdrag. Det var absolutt ingenting å utsette på verken maling søl, nøyaktighet eller profesjonalitet. Alt ble utført i henhold til avtale, super effektive og veldig hyggelige arbeidere alle mann. Kan absolutt anbefales av oss.

Mikkel Schack, 27. juli 2019

Maling av 170m2 enebolig 1/2 part

Jeg valgte Magomadov til å male hele eneboligen vår. Andre tilbød noe lavere pris, men jeg valgte Magomadov likevel fordi de ga et helproft inntrykk ved befaring, og jeg ble ikke skuffet. Profesjonelt gjennomført, ryddig og god kommunikasjon og ferdig til avtalt tid. Jeg bruker dem nok neste gang også.

Jon Arve Nilsen, 21. juli 2019

Maling av 235 m2 enebolig

Utvendig maling av hus i tre etasjer. God pris (faktura med mva), god og redelig kommunikasjon. Jobben ble utført innen avtalt frist og er etter det vi kan vurdere godt utført.

Ole André Oftebro, 23. juni 2019

Maling av rekkehus

Bra kvalitet på arbeidet Stor fagkunnskap Veldig bra kommunikasjon underveis Ryddig Pålitelig og effektiv.

Unni Straumann, 16. juni 2019

Maling av rekkehus

Raske med god kvalitet på arbeidet. God kommunikasjon og oppfølging hele veien. Anbefales!

Frida Devlin, 21. mai 2019

Maling,en vegg på et hus.

Solide og hyggelige. Jobbet effektivt og bra. Kan anbefales på det varmeste.

Hilde Enoksen, 5. mai 2019

Avfallshåndtering - spesifisert i beskrivelse

Veldig bra inntrykk og bra jobb.

Elisabeth Havn, 1. mai 2019

Vask og beising av enebolig

Magomadov har gjort en bra jobb, som vi er veldig fornøyd med. Fornuftig tilbud som er overholdt uten tillegg, jobben er utført i henhold til avtale, og maleren har vært ryddig under hele jobben, kan anbefales.

Freddy Andersen, 16. april 2019

Vask og utvendig maling av enebolig

Veldig god jobb, absolutt ingenting å utsette på kvaliteten og presisjonen i arbeidet. Konkurransedyktig pris og raskt levert. Kunne vært administrativt ryddigere, men det blir en bagatellmessig innsigelse.

Kyrre Holm, 10. april 2019

Maling av 60 kvm stue.

Anbefaler Magomadov på det varmeste. Sparkling og malerarbeid ble raskt utført til avtalt tid, og de var nøyaktige. Malerne var pliktoppfyllende, hyggelige og kom med gode innspill.

Kristin Dalen, 25. mars 2019

Maling av stue. vegger og tak

Vi skulle pusse opp stua vår. Taket var ubehandlet furu, dette ønsket vi malt, samt lister, dører og de fleste vegger skulle være samme farge. Vi ønsket en kontrast vegg, denne skulle ha samme farge som peisen og pipa. Zambek og gutta tok utfordringen på strak arm og gjorde akkurat det vi ba om. Resultatet var FANTASTISK. Disse gutta vet virkelig hva de driver med. De maler med en utrolig presisjon og nøyaktighet. De er ryddige og effektive. De har konkurransedyktige priser. Og ikke minst de har overholdt alle avtaler. Jeg vil absolutt anbefale Magimadov om du trenger malere. Sesilie Øie Tlf 45487696.

Sesilie Øie, 20. mars 2019

Noe malerarbeid og snekkerarbeid iforbindelse med salg av leilighet

Magomadov gjorde en oppfrisking/maling av leiligheten min før jeg skulle selge den. De kan absolutt anbefales. Jeg kunne selv ikke være tilstede mens arbeidet ble gjort, men fikk oppdateringer underveis om hvordan det gikk både per telefon, SMS og bilder tilsendt. Er veldig fornøyd med god kommunikasjon underveis. De kom med tips og råd om hva som var lurt å få gjort for at leiligheten skulle se best mulig ut for salg.

Karin Ranhoff, 13. mars 2019

Male 20 m² trappeoppgang

Pålitelige, effektive og dyktige. Enkel og fleksibel kommunikasjon via SMS. Vi er veldig fornøyd med resultatet og oppryddingen etter jobben. Kommer til å anbefale Magomadov videre til andre vi kjenner, og benytter de gjerne igjen.

Frank Tore Sveen, 28. feb. 2019

Male stue tak + vegger

Vi brukte Magomadov til å male hele stuen, samt å sparkle og male hele gangen vår. Vi er veldig fornøyd med jobben, de er effektive, flinke og behjelpelige med gode løsninger hvis man lurer på noe :-).

Marthe Børresen, 9. feb. 2019

Sparkling og maling av rom på ca 8 m2

Helt grei jobb, men angrer på fastpris. Ble litt dyrt.

Jan Peter Valheim, 17. jan. 2019

Innendørs maling rekkehus på kolsås

Vi skulle male alt innendørs - gulvlister, vegg, taklister og tak i alle rom samt litt tapetsering. Magomadov holdt oss godt informert underveis i arbeidet og gjorde en veldig god jobb. Vi kommer til å anbefale Magomadov videre til andre vi kjenner!

Geir Vikane, 16. jan. 2019

Fikse ødlagt gips vegg

Kom fort og på tide til jobben.

Fredrik Tollerud, 28. des. 2018

Maling av tak og vegger

Fint gjennomført arbeid. Gjorde det de fikk beskjed om. Litt dårlig jobb med gulv listene, sparkel av spikerslag og pussing av dette etterpå. Litt slurv med maling av gulv listene mot parkett. Ellers er alle andre overganger fine. Begge som malte var hyggelige.

Line Strømmen Gareid, 8. des. 2018

Maling av rom 12kvm. er malt kalk først.

Dyktig, kunnskapsrik, og hurtig.

Hege Møller, 20. okt. 2018

Maling av 150 kvm hus.

Meget fornøyd med utført arbeid. Grundige og nøyaktige. Behagelige å forholde seg til. Rydder godt opp etter utført arbeid.

Helge Fisknes, 17. sep. 2018

Maling av rekkehus bestående av 6 seksjoner

Maling av rekkehus i Bærum sommeren 2018. Arbeidet besto i vask, skraping av løs maling, to strøk maling på vegg og vinduer. Etter avtale ble nødvendige plank skiftet ut. Vi er meget fornøyd med arbeidet. Eventuelle endringer eller rettelser ble utført raskt. Ryddet flott opp etter seg også. Dialogen underveis var meget god, og hyggelige arbeidsfolk å forholde seg til. Kan trygt anbefales videre Marit (tlf. 90668368).

Marit Bergh, 9. sep. 2018

Maling av hus

Vi hyret dem til å male vår tomannsbolig på Gullhaug/Bærums Verk og er strålende fornøyd med jobben. De var ryddige i forkant, underveis og i etterkant. Alltid på plass når de skulle og var det noe vi ville endre så ble det gjort umiddelbart. Det jeg likte spesielt godt var arbeidsmiljøet dem i mellom, de hadde det gøy og bra på jobb og ble godt ivaretatt av sjefen sin. Anbefales på det sterkeste.

Maybritt, 31. aug. 2018

Maling hel tomannsbolig

Vi hadde 15 bedrifter på befaring. Dette firma viste viste god kunnskap om jobben som skulle gjøres. De hadde gode referanser. De kom til avtalt tid (noe før) og ferdig som avtalt. Høflige og hensynsfulle ansatte, som spurte dersom tvil underveis. Anbefalinger til løsninger kom når vi ønsket det. De utbedret der tidligere håndtverk ikke var utført forskriftsmessig. Sluttbefaring genererte mindre utbedring, som raskt ble rettet opp.

Pål Stenberg, 10. aug. 2018

Maling av tre høye vegger på enebolig

Magomadov ga det beste tilbudet og fikk oppdraget. Jobben er nå gjort, og jeg er meget fornøyd med resultatet. De er faglig flinke, kom med gode råd og ryddet bra etter seg. Kan absolutt anbefales! Espen Christiansen.

Espen Chrisitiansen, 8. aug. 2018

Maling av enebolig 140 kvm

Huset mit i Vollen ble raskt og professionelt malt, samt at jeg fikk utført endel nødvendig utbedring og snekring til en fornutig pris. Meget godt fornøyd med Magomadov/Zambek!

Anders Rosness, 7. aug. 2018

Flytting av vegg,elektrisk arbeid og overflatebehandling

Godt fornøyd med resultatet etter at Magomadov tok på seg jobben med å overflatebehandle leiligheten min. De har koordinert med elektriker underveis og vært svært hjelpsomme underveis i hele prosessen. Tidsbruken var som avtalt. Alt i alt veldig fornøyd.

Elin Andresen Hofstad, 21. des. 2017

Utvendig vask samt maling av hus og garasje

Vask og maling hus og garasje ble utført etter avtale. Vi har ingenting å utsette på arbeidet.

Freddy Klaudiussen, 17. juli 2017

Maling (utvendig) av 200m2 enebolig+ garasje 45m2

Effektiv og bra job. Veldig god dialog og veldig hyggelige karer. Jeg kan anbefale bedriften til alle som trenger å male huset uten stress!

Paul Bellini, 2. juni 2017

Maling av 3mannsbolig. grunnflate 155m2 - ønsker flere tilbud

Veldig bra utført arbeid. Nøyaktig og raske. Hyggelige og serviceinnstilte.

Bente Kittelsen, 21. mai 2017

Maling av hus

Hyggelige og effektive karer!

Christer Farstad, 12. mai 2017

Utvendig maling av enebolig på 340kvm.

De gjorde en fantastisk jobb til avtalt pris og tid. God dialog både før og under arbeidet. Meget bra service. Eirik.

Eirik Zimmer, 20. juni 2016

Maling av 1sk utvendig vegg.

Gutta gjorde jobben raskt, grundig og veldig bra. Så anbefaler gjerne til andre som trenger malerhjelp.

Jose Ballesteros, 15. juni 2016

Utvendig maling av enebolig,grunnflate ca 90m2.

Energiske og blide arbeidskarer. Kom alltid som avtalt og gjorde jobben som bestilt. Raskt, effektivt og grundig. Skal du male hus kan disse gutta anbefales.

Terje Nielsen, 8. juni 2016

Maling av utvendig panel,halvpart av 2 etasjes bolig. min del er på 50kvm.

De gjorde en rask , billig og bra jobb da de malte huset utvendig . Skal be dem gi anbud på sparkling av gipsplater og deretter tapetsering.

Sissel Biørnstad, 5. juni 2016

Maling av frontparti av to rekkehus

Gutta gjorde jobben raskt, grundig og veldig bra. Så anbefaler gjerne selskapet til andre som trenger malerhjelp.

Lise Andersen, 20. mai 2016

Hente og kaste avfall

Veldig raskt og godt utført!

Jannicke Røhr Trøa, 11. mai 2016

Kjøre bort hageavfall

Veldig fornøyd. Kom som avtalt, gjorde en god jobb til avtalt pris. Hyggelig og grei å forholde seg til, kan anbefales!

Sonja, 9. mai 2016

Reparering av gips vegg.

Effektiv, og bra jobb + hyggelig service. Blir garantert brukt igjen!

Mia Sandbekk, 13. juli 2015

Utvendig vask/skraping og maling av en vegg.

Jobben ble utført raskt og skikkelig etter avtalt tilbud. Noen bord ble skiftet og veggen fikk to strøk maling. Jeg er veldig fornøyd og vil kontakte samme firma når jeg skal få videre vedlikehold utført.

Petter Døvle, 25. juni 2015

Male hytte og anneks,utvendig i svelvik

Jeg møtte en hyggelig og faglig dyktig håndverker, som utførte jobben på en svært tilfredsstillende måte. Vi hadde god dialog underveis, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Kan anbefales.

Lars Petter Bjaaland, 15. juni 2015

Hente en peisinnsats på lier og kjøre til jar

Jobben ble gjort som avtalt, til en god pris.

Anders Kølbel, 26. mars 2015

Bortkjøring og kasting av avfall etter rehabilitering av kjøkken

Bra pris for bortkjøring av avfall. Konklusjon: rimelig og effektiv bortkjøring av avfall.

Bente Bryhn, 8. jan. 2015

Tapetsere gang ca 15m2

Anbefales:-).

Kerstin Bystrøm Stavsholt, 2. des. 2014

Fjerning av stor dypfryser

Rask og greit! Godt utført jobb, møtte opp til avtalt tid, veldig veldig bra! ! ! Anbefales til andre :-).

Berit Hovring, 19. okt. 2014

Transport lysaker (cc vest) - oslo (grenseveien 69)

Veldig fornøyd med dette samarbeidet. Vi avtalte pris enkelt over tlf og han møtte presis for å hjelpe meg å frakte scooteren. Han hadde med stropper og sørget for at den sto stødig og trygt. Kan anbefales videre. Gaute.

Gaute Ormåsen, 14. okt. 2014

Fjerne hageavfall

Godt utført jobb!

Peter Bjørnsson, 12. juli 2014

Maling av 1/2 4-mannsbolig

Zambek og kollegaene sine leverte et solid og velutført malingarbeid av huset vårt. Alltid tilgjengelige per telefon, de var også veldig selvstendig og fleksibelt. Han kom med gode råd om valg av malingstype og farge. Ryddet godt etter seg. Prisen var også grei i forhold til andre tilbud vi fikk på same tid. Ryddig med kvitteringer og faktura. Kort sagt: anbefales.

Thomas Lavergne, 21. okt. 2013

Maling av en gave og en langside på enebolig med løft grunnflate125 kvm

Jobben gjort til avtalt tid og pris. Lite firma. Normal faktura med organisasjonsnummer og mva som avtalt. Kan anbefales til andre på relativt små jobber som det var tilfelle hos oss.

Vegard Rian, 28. aug. 2013
Vis flere evalueringer

Kart