Siste evalueringer (41)

Sette inn 2 vinduer på 120x140cm

Veldig fornøyd.

Florian Aresvik, i går

Støping av såle til garasje på 50 kvadratmeter

Flinke folk.

Tor Kristian Rødahl, 3. sep. 2019

Bytte ytterdør

Arbeid utført til avtalt tid og pris.

Atle Wadstensvik, 3. feb. 2019

Påbygg

Meget godt fornøyd. Satte opp et tilbygg på 30kvm, 3 soverom, og konstruerte et flott vaskerom i eksisterende del av huset. Skiftet deler av taket og monterte vinduer. Flinke og hyggelige håndtverkere som var nøyaktige i alle aspekter av jobben. Alt fra fundamentering til flislegging og listverk, alt var nøyaktig og fint utført. Imponert over fremdriften, de jobbet lange, effektive dager, og ofte 6 dagers uke. Ikke alle snakket norsk eller engelsk, men Burz var selv rask til å ta en telefon hvis det var nødvendig, og hans norsk er helt på topp, så kommunikasjon var ikke noe problem. Ville valgt Burz Bygg igjen.

Arne Larsen, 6. nov. 2018

Sparkling og maling stue 35.5m2

Utført iht. Avtalt tid og pris. God kvalitet, og alltid rask tilbakemelding.

Torstein Svendsgaard, 21. sep. 2018

Div tapetsering,snekkerarbeid innendørs

Arbeidet utført etter avtale, uten forsinkelser. Det vi ikke ble fornøyd med, ble rettet på, også det til avtalt tid. Svært rask responstid på alle henvendelser til Burz, han svarer på SMS og mailer i løpet av 5 minutter.

Rigmor Bøe, 6. juli 2018

Bytt tak/takrenner + ny kledning på vegg + oppgradere utbygg

Detaljert og beskrivende tilbudsbesvarelse og konkurransedyktig pris. Arbeid utført i god tid innenfor avtalt tidsramme selv om det kom tilleggsarbeid underveis. Har selv ikke vært tilstede underveis, men er blitt holdt informert underveis med ukentlige bildeoppdateringer. Litt rot rundt huset i starten, men det ble ordnet på etter at det ble påpekt. En sterk 4-er. Anbefales!

Jens Tore Steenslid, 1. juli 2018

Maling og legging av gulv

Flott arbeid utført, til riktig tid og avtalt pris. Kjappe tilbakemeldinger og rask oppstart. Kan anbefales.

Roar Gils, 4. juni 2018

Bytte av dører og lister!

Veldig fornøyd med arbeidet de gjorde. Var veldig flink til å holde meg oppdatert underveis, og gjorde rent etter seg og støvsugde etter hver gang de var der. Veldig grei å forholde seg til, og holder avtaler. Er også veldig fornøyd med jobben de gjorde, det ble virkelig fint.

Eva F Brevig, 23. mai 2018

Bygge trapp

Godt utført arbeid. Pålitelig. Ferdig innen tidsfrist. God kommunikasjon med daglig leder.

Are Rognskog, 5. feb. 2018

Gulv,vegger og tak på hyttekjøkken

All jobb i henhold til avtale, og ikke minst flinke folk.

Ole Melhus, 24. jan. 2018

Utvide soverom ved å kle inn veranda

Utført arbeid og pris helt i henhold til tilbud. Effektiv gjennomføring og ordentlig opprydding når oppdraget var utført.

Stig Piel, 11. jan. 2018

Oppussing kjeller

Prosjektet ble levert på tid og kostnad /fastpris) Tilgjengelig og smidig ift justeringer som jeg ønsket underveis. Arbeidet som er utført er av meget god kvalitet. Kan trygt annbefale Burz Bygg.

Arne Solhaug, 31. okt. 2017

Oppussing av soverom

Superfornøyd. Anbefales på det sterkeste. Skal bruke de igjen hvis det behøves.

Bente Bergstrøm, 3. sep. 2017

Snekkeroppdrag

Rask og god kommunikasjon, bra pris, bra utført jobb.

Nina Rebekka Tolcsiner, 15. aug. 2017

Tapetsering & maling av vegg/tak,fjerning av lettvegg.

Greit utført, men hadde forventet mye bedre i henhold til lovde forventninger. Overholdt ikke avtalt tidsforbruket som de selv satte med 5 dager ekstra. Blir ikke brukt igjen på andre prosjekt jeg skal i gang med. Ikke haste med å engasjere firma om du tenker prisen er for god til å være sant, det er den alltid!

Lars Rune Solheim, 14. okt. 2016

Måling av mur på ca 120kvm hus

Valgte ovennevnte firma, de gjorde en utmerket jobb. Presis og hurtig, og til avtalt pris. Kan trygt anbefale Burz Bygg til andre, og benytter dem gjerne ved en senere anledning.

Anne Grethe Holmen, 22. mai 2016

Pristilbud utvendig renovering hus

Utrolig flinke folk! ! Holdt meg hele tiden underrettet om fremdrift, ryddet byggeplassen hver dag etter endt arbeid, punktlig oppmøte og holdt absolutt alle avtaler. Kontaktet meg også etter endt oppdrag og spurte om jeg var fornøyd med jobben,- kort sagt, de gjorde mer enn hva jeg hadde forventet. Anbefales på det sterkeste! !

Oddny Irene Skomsøy, 2. feb. 2016

Flislegging med 60x60 flis i hall

Flisleggeren gjorde en bra jobb med å legge 60x60 fliser oppå de gamle.

Bjørnar B. Hansen, 1. feb. 2016

Rekkverk på allerede oppsatt natursteinsmur + lage platt/veranda

Respons samme dag som annonsen ble lagt ut. Befaring av arbeidet kort tid etter. Startet arbeidet 1 uke etter annonsen ble lagt ut. Alt arbeid unnagjort på 1-2-3. Burz gjorde en kjempejobb. Veldig godt fornøyd!

Tommy Frøseth Aae, 16. april 2015

Lage gulv mellom etasjer + taklegging

Raskt utført jobb.

Randi Gaarder, 7. april 2015

Maling og litt listing

Raskt og godt jobbet.

Heidi, 26. mars 2015

Omtekking av skifertak

Selskapet var konkurransedyktig, gjorde seg ferdig innenfor avtalt tid og hadde hyggelige og driftige arbeidsfolk. Vår oppfatning er at de har gjort en faglig god jobb, grundig og iht avtale. Selskapet ryddet ordentlig etter seg, og ingen overraskelser eller tilleggsregninger. Vi kan anbefale firmaet Andrei Burz. Petter Ingeborgvik/Therese R. Ingeborgvik.

Petter Ingeborgvik, 16. mars 2015

Utbedring av skader på kjøkkenvegg,samt mulig flislegging eller lignende

Kjapt, rimelig og fint!

Line Fagermo, 2. mars 2015

Legge stein utenfor inngangsparti 20-25 m2

Utførte jobben raskt og fint. Lett tilgjengelig og svarte raskt på spørsmål underveis.

Gunnar & Trine Mittet, 18. feb. 2015

Nytt tak på enebolig

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som Andrei og gutta gjorde. De var punktlige, nøyaktig og leverte etter avtale. De utbedret en rekke problemer underveis som ikke inngikk i avtalen uten ekstra kostnad. De lyttet også til mine spørsmål og ønsker. Jeg anbefaler Andrei Burz på det sterkeste.

Endre Gustad, 4. feb. 2015

Skifte tak

Andrei Burz gjorde en meget god jobb med utskifting av skifertaket og maling av huset i Dalegata 26 i Kristiansund. - Jobben ble gjort til avtalt pris og selv om det dukket opp noen småting underveis (som ikke var endel av prisen) tok de ikke ekstra betalt for dette. - Vi hadde hele veien god kontakt og vi ble alltid opplyst om det skulle være noe. - Prosjektet ble også veldig godt dokumentert med bilder av hele prossessen fra start til slutt.

Kenneth Hagen Brattetaule, 24. jan. 2015

Skifte bordkledning og bytte et vindu

Dårlig kommunikasjon med entreprenør. Fikk tilsendt blodige bilder av skadet finger, som unnskyldning for forsinket oppstart. Hadde avtalt at hvis det ble avdekket råte og annet som ville kreve ekstraarbeide skulle oppdragsgiver bli kontaktet. De hevdet at de aldri ville dekke over slike ting. Det var imidlertid det som skjedde. Vi har bilder og tilbakemeldinger fra naboer og andre, dette er ikke godt håndverk. Jeg ble ikke kontaktet .

Hanne Edvardsen, 6. jan. 2015

Skifte av tak på enebolig

Jeg vil aller først takke Mittanbud.no for den bistand som jeg fikk i forbindelse med skifting av tak på vår enebolig - dere er et redskap som gjør det enkelt for oss i den "jungelen" byggebransjen er. Firmaet som fikk anbudet må jeg gi beste karakter. Allerede i tidlig fase før jeg valgte anbyder utmerket firmaet seg med en etterrettelighet og en pris som ga tillit. Jeg kan på det varmeste anbefale andre å bruke dette firmaet.

Helge A. Carlsen, 25. nov. 2014

Fliselegging og støp av gulv på bad.

Bestillte fliselegging av et lite bad fra firmaet Andrei Burz. Fikk en god dialog med Andrei for hvordan vi ville ha jobben utført, og firmaet leverte en godt utført jobb til avtalt tid og pris. Kan anbefale dette firmaet til andre. Hermann Bersås.

Hermann Bersås, 30. okt. 2014

Skifte bordkledning.

Skifte av bordkledning bakside av rekkehus, samt skiftet 5 stk vinduer og andre forbedringer. Alt arbeid utført punktlig, effektivt, og nøyaktig. Ryddig avtale og veldig bra informasjon ang jobben. Lett å kommunisere med samt hyggelige folk. Utført på fast pris som ble overholdt samtidig som kvalitet på jobben ble meget bra. Lett å få tatt andre utbedringer med det samme. Andrei Burz kan trygt anbefales, hos meg vil han bli brukt på evt ny jobb.

Tore Gjøvikli, 30. sep. 2014

Skifting av vinduer og balkongdør .

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. Jobben besto i og skifte ut 4 vinduer og en balkongdør. Alt ble utført på en meget profesjonell måte og de var punktlige, nøye og effektive. Så jeg sier takk til Andrei Burz og de ansatte som var her, og vil helt klart bruke dette firmaet neste gang også:).

Liv Brannan, 27. juni 2014

Ny bordkledning på yttervegg ca 50m2 + utskifting av 6 vinduer

Byggfirma Andrei Burz i Kristiansund gav det beste tilbudet. Jobben ble gjennomført effektivt, ryddig og meget nøyaktig. Samarbeidet med firmaet var både hyggelig og enkelt. Resultatet var førsteklasses. Firmaet Andrei Burz anbefales uten forbehold ! !

Thomas Chr. Thomassen, 25. juni 2014

Skraping/maling av husvegg,ca 84 m2 mulig skifte litt bordkledning om nødvendig.

Utrolig fornøyd :) raskt, effektiv gjeng, som vasket, skrapet og malte husveggen , malte rundt vinduer og skiftet vindskje. Vi kommer til å bruke Andrei Burz til våre andre oppussingsprosjekter i fremtiden :).

Christopher Høvik, 14. mai 2014

Skifte av værvegg,forsterke isolasjon (?),evt. skifte av vinduer (?).

Det gjenstår fortsatt litt arbeid, men må si meg svært godt fornøyd med utførelsen. Hyggelige og arbeidssomme folk. Flink til å overholde avtaler når det gjelder tid. Ut fra min vurdering gjør de et godt faglig arbeid. Det er det viktigste for meg! Har inngått ny avtale om utvidelse av det opprinnelige prosjektet. Bør være et kvalitesstempel.

Nils T. Walseth, 27. april 2014

Justering av leddet garasjeport

Godt fornøyd med jobben.

Synnøve Betten, 30. mars 2014

Malling av tomannsbolig ca 253 kvm

Veldig bra arbeid. God kontakt og innformasjon fra firma hele veien. Ryddig og bra samarbeid. Veldig hjelpsomme og ga masse ekstra service og hjalp til med masse utover arbeids oppgavene. Meget imøttekommende . Vil anbefalle Andrei Burz på det sterkeste, lett og jobbe med og veldig ryddig og overholdt alle avtaler. Jobben er flott utført , veldig fint sluttresultatt.

Christin Elisabeth Melder, 23. mars 2014

Div. snekkerarbeid

Dette firmaet gjorde en stor renovasjonsjobb for meg både innvendig og utvendig. Ryddig tilbud og kontrakt. Kom som avtalt og holdt alle frister. Ingen problemer å gjøre endringer underveis. De gjorde et fint arbeid. Andrei var enkel å kommunisere med underveis (på norsk) og arbeiderne var enkle å kommunisere med (på engelsk). Ryddet fint etter seg. Fakturert for materiell på forskudd (ved levering) og arbeid underveis til avtalt pris. Anbefales!

Bente Bjerkestrand, 20. feb. 2014

Opppussing av soverom ca 12 m2

Er meget godt fornøyd med arbeide som ble gjort av opppussing av soverom. Nye plater på vegger og tak,Nytt gulv. Listverk,maling og tapesering utført på en utmerket måte. Tidsfristen som ble gitt ble overholdt,og kan trygt anbefale Firmaet Andrei Burz. Mvh Frank Mikalsen.

Frank Mikalsen, 18. feb. 2014

Maliing sparkling av tak,vegg etter vannskade.

Meget bra utført jobb.

Kåre Håholm, 10. feb. 2014

Skifte kledning og vinduer

Fikk hjelp til å skifte kledning + skifte av fem vinduer. Gjorde jobben til kortere tid enn avtalt, og til avtalt pris. Utrolig fornøyd med jobben. Både eier og arbeidere var veldig greie. Arbeiderne snakket godt engelsk. Veldig lett å komme i kontakt med eier dersom det skulle være noe. Alt i alt - veldig fornøyd med arbeidet. Kan virkelig anbefales.

Pauline Kondov, 21. aug. 2013

Tusen takk.

BURZ BYGG AS 22. aug. 2013

Vis flere evalueringer

Kart

Kart