MALER OG SNEKKER SAULIUS VALINCIUS

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Fodnesvegen 57, 2900 Fagernes
 • Åpner Mandag kl. 08
  Søndag Stengt

MALER OG SNEKKER SAULIUS VALINCIUS

Vi tilbyr deg et kvalitetstilbud som også er gunstig på pris. Enten du trenger å male ditt hjem, så kan vi hjelpe deg med å få det fint. Vi tilbyr diverse tjenester innenfor maling og snekring til ditt hjem. Vi har også god erfaring med tak.
Enten du trenger å male utsiden eller innsiden av ditt hjem, så kan vi hjelpe deg med å få det fint med vår ekspertise. Dersom du for eksempel har gamle møbler du ønsker å restaurere, så tar vi oss av både restaurering med snekkerferdighetene våre, men også maling/spraying av møblene for en bedre look.


Vi tilbyr også diverse snekkertjenester både for utsiden og innsiden av ditt hjem. Dersom du for eksempel trenger nye ytterdører eller vinduer, så er vi en håndverker du kan stole på. Vi har også god erfaring med tak. Enten det skal løftes for å tillegges ny etasje, renoveres eller simpelthen tekkes med nytt dekke, så har vi ekspertisen som skal til for at du får et godt resultat.?


På innsiden av ditt hjem kan vi hjelpe deg med å forbedre ethvert rom. Blant annet tilbyr vi montering av gipsplater i dine vegger. Vi installerer også diverse typer gulv og parkett. Dersom du skal få det fint, så gjelder det å sette noen på jobben som har vært borti det før. Dette gjelder da kanskje spesielt flisene på badet, en jobb vi mange ganger har gjort kundene fornøyd med. Sist men ikke minst tilbyr vi diverse tjenester knyttet til dekor for ditt hjem.?


Dersom du er en av mange nordmenn som liker å ta vare på ditt hjem, både på utsiden og innsiden, så er vi et sikkert valg. Vi tilbyr et bredt spenn av tjenester av høy kvalitet og det til en fornuftig pris!
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2013

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Saulius Valincius
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2013-08-01
Bransje
43.341 Malerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 11-09-2019 13:52:05
Se regnskapstall
 • Åpner Mandag kl. 08
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften