Siste evalueringer (8)

Legge panel innvendig

Fikk hjelp av R&S Gruppen til å legge alt panel innvendig på en hytte. Er veldig fornøyd med jobben de gjorde. Nøyaktig og fint arbeid. God kommunikasjon på engelsk gjennom hele prosjektet. Kan absolutt anbefale de om man trenger dyktige snekkere.

Simen, Aurdal, 4. april 2022

Maling og laminatgulv legging av en leilighet

Er veldig fornøyde på både utførelse av det arbeid de har gjort. Punktlig og effective arbeider! Gjort jobben til avtalt tid og pris! Vil bruke dem igjen i fremtiden!

Masoud, Lillehammer, 1. mars 2021

Maling av bolig 110 kvm

Kunne ikke vært mer fornøyd med valget av bedrift! Jeg hadde fire bedrifter på befaring og det var ikke tvil om hvem jeg skulle velge. Malerne var både effektive, nøye og ryddige. Vi kommuniserte på engelsk underveis, noe som fungerte bra. De malte hele boligen, inkludert trapp og lakkering av kjøkken. Har nå både venner og familie som ønsker å bruke R&S gruppen i fremtiden 😊.

Camilla, Hønefoss, 24. feb. 2021

Male skråtak på bad samt eventuelt (deler av) resten av fritidsleilighet

Sparkling og maling av badetak og resten av liten fritidsleilighet. God forståelse av jobben, god kommunikasjon bare for nødvendige avklaringer, fint og nøyaktig arbeid. Oppstart og ferdigstilling til avtalt tid.

Bjarne, Hyggen, 21. jan. 2021

Sparkling av vegger og himling + maling av himling

R&S Gruppen sparklet og malte innvendige vegger og tak etter totalrehabilitering av 2. Etg i min enebolig fra 30-tallet. De rettet også opp og pusset og malte en pipe med tilhørende brannmur, til plettfri overflate. Jeg er meget fornøyd med arbeidet. De kom når de sa de skulle komme, jobbet effektivt, og ble ferdig i god tid før fristen vi ble enige om. Kan anbefale R&S gruppen til andre som trenger bistand med sparkling og maling!

Magnus, Gjøvik, 20. okt. 2020

Platting med nedfelt grillplass

Profft utført arbeid og god dialog underveis.

Paal, Aurdal, 11. juni 2020

Legging gulv ,veggplater og take.

Dyktige medarbeidere.

Nebai, Leira i valdres, 26. feb. 2020

Beising av 9 bygg på vaset i vestre slidre kommune

R&SGruppen/Maler Snekker Byggservice har beiset 9 bygg på Vaset for oss. Jobben er gjort samvittighetsfullt med god kvalitet. Vi er fornøyd med kvalitet og pris. Vasetgrenda Sameie.

Vasetgrenda, Røn, 16. okt. 2019
Vis flere evalueringer

Kart