R&S GRUPPEN AS

4.9 (7 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Fodnesvegen 57, 2900 Fagernes
 • Åpner Mandag kl. 08
  Søndag Stengt

R&S GRUPPEN AS

Vi tilbyr deg et kvalitetstilbud som også er gunstig på pris. Enten du trenger å male ditt hjem, så kan vi hjelpe deg med å få det fint. Vi tilbyr diverse tjenester innenfor maling og snekring til ditt hjem. Vi har også god erfaring med tak.
Enten du trenger å male utsiden eller innsiden av ditt hjem, så kan vi hjelpe deg med å få det fint med vår ekspertise. Dersom du for eksempel har gamle møbler du ønsker å restaurere, så tar vi oss av både restaurering med snekkerferdighetene våre, men også maling/spraying av møblene for en bedre look.


Vi tilbyr også diverse snekkertjenester både for utsiden og innsiden av ditt hjem. Dersom du for eksempel trenger nye ytterdører eller vinduer, så er vi en håndverker du kan stole på. Vi har også god erfaring med tak. Enten det skal løftes for å tillegges ny etasje, renoveres eller simpelthen tekkes med nytt dekke, så har vi ekspertisen som skal til for at du får et godt resultat.


På innsiden av ditt hjem kan vi hjelpe deg med å forbedre ethvert rom. Blant annet tilbyr vi montering av gipsplater i dine vegger. Vi installerer også diverse typer gulv og parkett. Dersom du skal få det fint, så gjelder det å sette noen på jobben som har vært borti det før. Dette gjelder da kanskje spesielt flisene på badet, en jobb vi mange ganger har gjort kundene fornøyd med. Sist men ikke minst tilbyr vi diverse tjenester knyttet til dekor for ditt hjem.


Dersom du er en av mange nordmenn som liker å ta vare på ditt hjem, både på utsiden og innsiden, så er vi et sikkert valg. Vi tilbyr et bredt spenn av tjenester av høy kvalitet og det til en fornuftig pris!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 08
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften