Siste evalueringer (10)

Interiørdesigner

Vi fikk super hjelp av Benedicte da vi skulle ha en bedre utnyttelse av leiligheten vår. Fargevalg, tips og ny kjøkkenløsning var helt etter vårt hjerte. Veldig fint å ha en kyndig veileder med i valg av farger, utforming og muligheter. Vi skulle ha brukt hjelp før. Tenk så mye penger og frustrasjon vi kunne spart oss. Det koster mye å bli enige i ett forhold om hvordan det bør være. Her fikk vi se hvordan det kunne bli og dermed var hele prosessen letter for oss.

Anita Salamonsen, 22. feb. 2019

Ombygging av 67m2 leilighet

Béni Design hjalp meg med å finne den optimale planløsningen da jeg skulle gjøre om en 67 m2 leilighet fra en 3-roms til en 4-roms. Resultatet ble to fine små ungdomsrom med en felles entré, som ga leiligheten en egen "ungdomsavdeling", og som fikk den til å virke større! Béni hentet inn dyktige håndverkere som gjorde en meget god jobb med nye vegger, oppbevarings- og kjøkkenløsninger og det elektriske anlegget. Jeg kan trygt anbefale Béni!

Trine Messel Amundsen, 22. sep. 2017

Innebygget hylle i entre

Bare gode ord og si fra befaring til ferdig produkt. De hørte på mine ønsker, kom med tips og forskjellige layouts på produktet. Absolutt å anbefale!

Ann-kristin Larsen, 24. juni 2016

Pusse opp og endre romløsning i kjeller

Benyttet denne leverandøren til tegning av løsning samt innhenting av tilbud fra leverandører. Tilbudet ble ikke bearbeidet før hun lempet det videre til oss som var 100% dyrere enn vi hadde satt opp som budsjett. Også dyr på egen fakturering.

Hans Olav Engli, 21. mars 2016

Vi jobber med faglærte håndverkere (eller med svennebrev) med 5 års garanti - da blir også prisen deretter. Ideen vi kom med for planløsningen i deres kjeller sparte dere for mange penger. Dere trengte ikke å hugge opp gulv etc. Dere kun selv velge om dere ville skifte ut alle vinduene, dører etc. eller bare noen.

BENI DESIGN/ Helene Benedicte Klaussen 31. jan. 2017

Farge på vegg og møbler

Det har vært en fornøyelse - gode innspill, lydhør for mine innspill/påfunn. Behagelig vesen - serviceinnstilt. Gode alternativ når forslag ble forkastet. Jeg kan trygt anbefale henne !

Heidi Høgdahl, 9. feb. 2016

Innredning av leilighet

Benedicte gjorde en fantastisk jobb med min leilighet. Jeg har vert passe treg med denne men er veldig fornøyd med det som ble presentert. I tillegg til selve jobben med å lage et design benyttet jeg Benedicte som prosjektleder for å få gjort de endringene som måtte til for å få det perfekt for meg. Veldig bra ideer og mange gode løsningorienterte kontakter som fikk ting gjort.

Roar Myklebust, 26. aug. 2015

Interiørkonsulent - oppussing av enebolig

Vi er veldig godt fornøyde med jobben som ble utført. Benedicte ga oss gode råd og tips om valg av løsninger når vi skulle pusse opp huset vårt. Hun styrte også prosjektet underveis. En veldig ryddig prosess. Resultatet ble veldig bra.

Marit Gåserød Garvik, 9. feb. 2015

Oppussing av leilighet majorstuen

Beni Design har levert høy kvalitet til en god. Gode forslag til farger og interiør, samt dyktige håndverkere har preget oppussingen. God og tett oppfølgning av arbeidet, samt av bestillinger av tekstiler og møbler.

Rune Johansen, 1. okt. 2014

Fargevalg og materialsammensetninger

Benedicte kom hjem til oss. Vi valgte å ha en idé time. Hun hadde med et stort spekter av farger. På den måten fant vi ut hvilke farger som passet til vårt hus. Hun hadde også tapeter. I etterkant har hun vært behjelpelig med lys,gardiner,farger, etc.

Ine J, 26. aug. 2014

Befaring av oppusingsobjekt (visning)

Vi fikk veldig god hjelp og veiledning under vurdering av boligkjøpog oppussing.

Karoline Nordbø Sturesson, 27. april 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart