NOR CONSTRUCTION AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Fredrik Selmersvei 2, 0663 Oslo

NOR CONSTRUCTION AS

Nor-Construction AS har over lang tid levert entreprenørtjenester over et vidt fagspekter, både som totalentreprenør, total underentreprenør, og underentreprenør for landets største entreprenører.Vi kan gjennom vårt nettverk av høyt kvalifiserte samarbeidspartnere ta på oss større entrepriser, men har som hovedsak spisset virksomheten vår de siste år mot spesialiserte fagområder.


Selskapet startet sin virksomhet i 2006 med mindre oppussing og renoveringsjobber, før selskapet så fikk anledning til å renovere tusenvis av hotellrom for de største kjedene.


Neste milepæl i selskapets historie var da den første eneboligen ble bygget i 2010, dernest var det et stort steg fremover da vi bygget det første passivhuset i 2012. Dette har vi senere gjort til vår ekspertise, og har levert flere unike prosjekter.


I 2014 fikk selskapet sin største kontrakt som total underleverandør for AF-gruppen hadde 120 mann i arbeide med fasadebekledningen på det nye Sentralsykehuset i Østfold på Kalnes.


De siste årene har selskapet vært engasjert i et større ombyggingsprosjekt i Halden der et institusjonsbygg har blitt konvertert til boliger, samt en rekke UE- leveranser til landets største entreprenører.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften