IVALDE AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

IVALDE AS

Ivalde AS ble stiftet i mai 2013.

Hos oss gis du ditt eget nettsted med tilhørende epostkontoer.

Nettstedet leveres med publiseringsløsningen Concrete5 som rammeverk, bestående av de mest moderne teknologiene som idag finnes. Det kan bli inneholdende et ubegrenset antall sider inklusive ditt eget intranet for deg og dine ansatte eller dine kunder, hvorav du med brukergrupper bestemmer hva som kan ses av hvem. Vi har spesialisert oss på utvikling av avanserte database opererte løsninger som leveres som moduler, og kan gi deg de spesialtilpassede løsningene som gir deg eksakt hva du vil ha, enten det er et enkelt lite medlemsregister eller et stort varakatalog register.

Rammeverket Concrete5 er veldig brukervennlig og lar deg enkelt publisere dine egne sider. Med Concrete5 gis du mulighet for en rekke standardiserte plugins som eksempelvis en bildegalleri programvare eller en forside slider inneholdende reklamebannere i rotasjon. I vår utvikling av modulene inneholdende de database opererte løsningene vektlegges den samme brukervennligheten, for deg som sluttbruker veldig enkelt å kunne håndtere det alt sammen.

Nettstedet er inneholdende responsiv design med at det automatisert tilpasses bruken av PC, nettbrett eller mobil, og utseendet kan varieres i det uendelige med bruk av standard seksjoner som settes sammen og farges enten med et utvalg av standardiserte farger eller dine egne unike farger.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften