Siste evalueringer (4)

Omarbeidelse av varekatalog

Bedriften har et godt og tydelig grep om grafisk design og kommer med nyttige innspill. Vi kommer også til å benytte oss av tjenester fra denne bedriften fremover.

Kristian, Hølen, 27. nov. 2013

Russelogo

Dette er en veldig god bedrift! Vi var 7 gutter som trengte russelogo, vi ga han konsept og navn, og han var veldig engasjert og ga oss mange gode ideer! Veldig høflig, og veldig dedikert! Absolutt å anbefale videre for laging av logoer! :).

Simen, Oslo, 13. nov. 2013

Russelogo

Vi er en gjeng på 15 stykker som var ute etter en som kunne lage en fet logo som vi kunne ha på gensere, og parkaser i russetiden. Vi kom i kontakt med Lauveng design og forklarte hvordan vi ville at logoen skulle se ut. Denne karen vet hva han driver med, og vi fikk en utrolig kul logo. Anbefaller han på det sterkeste. Han er utrolig kreativ og dersom vi trenger en logo eller liknene i fremtiden vet vi akkurat hvem vi skal kontakte. - Alice.

Alice, Barkåker, 1. nov. 2013

Grafisk arbeid

Vi på Auto Vask AS hadde behov for design til en god del objekter. Vi trengte design til følgende objekter: - Fasadeskilt - Tilbudsplakat - Prisplakat - Visittkort - Rabattkort - 2-sidet reklamebrosjyre i a5-format Vi fikk tilbud fra Kenneth på 1800 kr + mva for hele arbeidet, noe som var utrolig lavt i forhold til andre tilbud. Her sparte vi mye penger, og kvaliteten er det ingenting å si på. Kommer til å benytte oss av Lauveng Design igjen!

Usman, Oslo, 18. okt. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Lauveng Design

5.0 4 evalueringer Skjetten

Digital Mediexpert AS

4.7 3 evalueringer Skjetten

Mediagenten AS

5.0 3 evalueringer Skjetten