Siste evalueringer (48)

Sette opp innevegg med skyvedør

Meget fornøyd med den utførte jobben, kan anbefales! Meget bra kommunikasjon underveis. Veldig ryddig.

Olga, Ås, 18. okt. 2021

Større oppussing

God oppfølging og presis leveranse.

Silje, Moss, 27. mars 2021

Tilbygg//veranda/wc/bod

Jeg valgte Tre og Stein AS dels av økonomiske årsaker, men også fordi jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger på referansene jeg sjekket. Oppdraget gjaldt riving av terrasse, og påbygg/utvidelse av enderekkehus. Oppdraget ble litt forsinket, men var likevel ferdigstilt som avtalt i kontrakt. Jeg oppfattet dialogen med daglig leder og fast montør som god hele veien, og det var lett å få gjort justeringer og korrigeringer underveis i prosessen. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale Tre og Stein AS for lignende oppdrag.

Knut-Yngve, Sofiemyr, 4. mars 2021

Dele opp et rom i to mindre

Tre og Stein AS ga en av de beste prisene jeg fikk kun basert på mine bilder og beskrivelse, uten egen befaring (som ikke lot seg gjøre pga karantene). Gjennomførte arbeidet raskere enn avtalt. Tok tak i mitt halvferdige arbeid og rettet feil og fullførte uten noen spørsmål. Bygde lydhimlingen slik det skal gjøres, mange tilbydere skjønte ikke hva som var viktig. Anbefales.

Oliver, Oslo, 6. des. 2020

Legge gulv m/varme i stue,entre og kjøkken

Profesjonelt gjennomført fra A til Å med svært god oppfølging og dialog underveis. Arbeidet er utført innenfor avtalt tid og til redusert pris ift anbudet, da arbeidet viste seg å være mindre omfattende en antatt. Tre & Stein AS har gitt gode råd og forslag til løsninger underveis og anbefales.

Jill, Langhus, 3. nov. 2020

Bygge nytt rom,flytte kjøkken,skifte gulv,vinduer m.m.

Vi kan anbefale Zanas og Tre og Stein. Vi pusset opp stuen med nytt gulv, nye vinduer, ytterdør, åpnet opp ved å fjerne deler av vegg, flyttet terassedør, malte tak og vegger med mer. Zanas kom med gode råd underveis, spurte når noe ikke var avklart og holdt seg til tidsplanen. Opplevde god kommunikasjon og er fornøyd med både resultatet og prisen.

Jostein, Kolbotn, 14. okt. 2020

Skivedør og ett vindua

Jeg anbefaler på det sterkeste Tre Og Stein for de som måtte trenger oppussing. De seriøse og proffe og ryddige. Ikke minst mye bedre priser for oppdrag Jeg og familien min er takke nemlig for den perfekte jobbe de har utført😊👍 Ønsker de lykke til.

Soran, Langhus, 13. jan. 2020

Innvendig og utvendig oppussing enebolig

Har totaloppusset enebolig med Tre og Stein As v/ Zanas Grigutis. Oppsummering av prosjektet: etterisolering og ny ytterkledning, skifting av alle vinduer og dører, bygging av ny terrasse og platting, riving eksisterende garasje og bygging av ny, steinlegging på gårdsplass og bygging av støttemurer og ny trapp, totalrenovering av bad, gjestetoalett og vaskerom, gulvsliping og gulvlegging, gipsing alle overflater innvendig og diverse malerarbeid. Er totalt sett meget godt fornøyd med jobben som er utført av Tre og Stein AS, inkl deres norske samarbeidspartnere (rørlegger og elektriker). Jobben ble utført med meget god kvalitet (sett over av takstmann), ryddighet underveis og pålitelighet.

Ola, Sarpsborg, 10. jan. 2020

Maling innendørs i rekkehus (100 m2) på sofiemyr ved kolbotn.

Maling av trapper og vegger, kosmetisk puss og maling av kjellervindu. Veldig fornøyd. , God kommunikasjon, utført profft og i henhold til tidsskjema. Ryddig og bra.

Terje, Sofiemyr, 15. des. 2019

Snekkertjeneste,rominndeling

Ryddig og seriøst utført med meget godt arbeide. God kommunikasjon, absolutt meget fornøyd!

Milla, Langhus, 12. des. 2019

Lekte ned taket med gips,og legge opp til spotter

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort! Zanas sørget for god kommunikasjon og gjennomføring underveis.

Espen, Ski, 3. nov. 2019

Smartpanel,listing og dører

Meget god kommunikasjon under hele prosessen, godt utført arbeid til avtalt tid og grei pris.

Lars, Nesodden, 28. okt. 2019

Lydisolering av tak i soverom

Seriøs bedrift. Hyggelig og pålitelig.

Vegard, Drøbak, 5. sep. 2019

Vask og beising av leilighetsbygg

Tre og Stein AS gjorde en kjempefin jobb med utvendig vask og maling av vårt leilighetsbygg i Drøbak i sommer. Været skapte noen utfordringer underveis, men det ble taklet flott av Zanas og hans hyggelige arbeidere. Arbeidet ble sluttført innenfor tidsrammen som ble avtalt for prosjektet. Tre og Stein AS kan trygt anbefales til andre.

Stig, Drøbak, 18. juli 2019

Terrasse platting med levegg (kebony)

Brukte de til å lage platting og levegg. Kjempebra. Kvalitet til avtalt pris.

Anita, Son, 6. juni 2019

Ny veranda

Vi valgte Tre og Stein AS/Zanas til å rive vår eksisterende veranda, samt bygge en ny og større. God på pris, pålitelig og effektiv. Litt justeringer underveis, som var null problem. Vi er superfornøyde og de er absolutt å anbefale!

Hege, Moss, 29. april 2019

Utvendig etterisolering og kledning av enebolig

Veldig fornøyd, ryddige, endringer underveis ble priset fornuftig, om det var noe som ikke var helt bra ordnet de opp uten å diskutere.

Bernt, Ski, 24. mars 2019

Rehabilitering av hytte drøbak

Jeg fikk rehabilitert min hytte av Tre og Stein AS høsten 2018. Nytt tak, nye takrenner, ny kledning og isolering, nytt bad, riving av gammel pipe og brannmur, nye gulv med folie samt gips på vegger. Jeg er veldig fornøyd med teamet som gjorde jobben med Zanas i spissen. Endringer underveis ble løst på en utmerket måte. Jobben ble utført til avtalt pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Tre og Stein til alle. Sverre Ording.

Sverre, Drøbak, 10. jan. 2019

Påbygg med bad og bod,19,2 m2

Tre og Stein leverte det beste tilbudet prismessig. Etter gjennomgang av tilbudet og befaring med Zanas, valgte vi Tre og Stein. Alt har blitt levert som vi har avtalt, og de har vært fleksible på justeringer underveis. All kommunikasjon blir besvart og fulgt opp. Vi kan trygt anbefale Tre og Stein til andre.

Simen, Knapstad, 19. des. 2018

Maling,vask og stålbørsting av sameie med 11 leiligheter

Maling av et borettslag bestående av 11 leiligheter. Jobben ble nøye utført, og lite søl. Noe rest arbeid som ikke ble oppdaget av malere. Ble rettet etter påvisning. Prismessig lå anbudet lavt sammenlignet med andre. Kommunikasjonen foregikk greit på engelsk. Opprydding underveis og etterpå foregikk uten problem. Kan anbefale dette firmaet.

Steinar, Drøbak, 26. okt. 2018

Lett oppussing av 94kvm leilighet.

Allerede på befaringen merket jeg at Zanas var veldig profesjonell, han tok nøyaktige mål og skisserte opp alt jeg ønsket, han kom også med gode tips til løsninger. De kom som avtalt, jobbet målrettet og effektivt. Håndtverket er av ypperste kvalitet og Zanas og hans kollegaer er faglig sterke, høflige og pålitelige. Vi er så fornøyd at vi har valgt å Tre og Stein til å utføre et større oppdrag på vår enebolig. Anbefales på det sterkeste!

Frederic, Moss, 2. mai 2018

Ønsker tilbud på etterisolering to yttervegger uten vindu/dør

Fikk etterisolert og byttet kledning samt et vindu på eldre enebolig i rekke fra 1965. Oppdraget er utført meget bra til avtalt tid. Alt avfall ryddet og fjernet. Jeg vil ikke nøle med å engasjere TRE Og STEIN AS om det skulle være behov.

Ketil, Drøbak, 14. mars 2018

Maling og ny parkett,leilighet på blindern (oslo)

Oppussing leilighet i Oslo. Effektiv og behagelig befaring, ryddig og oversiktlig tilbud, god pris, effektiv gjennomføring (ferdig før tiden), fint arbeid, gode løsninger hvor det krevdes kreativitet, og skikkelig sluttbefaring. Noen utbedringer var ønskelige, dette tok de på strak arm. God kommunikasjon underveis, rask respons på alle henvendelser. Styrte elektriker og rørlegger smertefritt Anbefales!

John, Oslo, 13. mars 2018

Totalrenovere 1. etg. i enebolig

Tre og Stein AS har håndtert alt fra rivearbeid, nytt reisverk til vindfang, utskifting av kledning, endring- og innsetting av vinduer/terrassedør, ny inngangsdør, lekting av tak, gulvlegging, bygging av stort baderom, installasjon av spesialdesignet trapp, gips/sparkling, malearbeid, etterisolering og mye mer. Daglig leder Zanas har vært en fleksibel, løsningsorientert og imøtekommende samarbeidspartner og får mine varmeste anbefalinger!

Kenneth, Oslo, 29. jan. 2018

Lydisolering av ca. 70 m2 leilighet

Godt oppsett på spesifisert tilbud. God kommunikasjon under hele prosjektet. Godt utført arbeid.

Roar, Kolbotn, 24. des. 2017

Bytte vinduer

Meget flinke folk, som er både ryddige og profesjonelle i det de gjør. Kvaliteten på arbeidet er meget bra.

Espen, Nesoddtangen, 9. des. 2017

Bygging av ny veranda i 2. etg på enebolig i drøbak (byggetillatelse er godkjent)

Zanas og hans arbeidere gjorde en flott jobb til avtalt pris og tid. Anbefales. . . . .

Erik, Drøbak, 30. aug. 2017

Asfaltering/steinlegging av innkjørsel + liten støttemur

Det var en fornøyelse å bruke disse gutta. De leverte nøyaktig hva de lovte på forhånd og til en konkurransedyktig pris. De tok initiativ til dialog underveis i oppdraget for å avklare spørsmål som dukket opp. Jeg gir mine beste anbefalinger til de som trenger steinlegging av innkjørsel og/eller muring.

Kristian, Oppegård, 29. mai 2017

Bytte utvendig bordkledning på liten vegg

God kommunikasjon gjennom hele prosessen og veldig fornøyd med resultatet. Tilbudet var detaljert og godt spesifisert og ingen ubehagelige overraskelser når regningen kom. Vi har allerede planer om å bruke samme firma igjen til andre byggprosjekter. Kan trygt anbefales videre.

Elisabeth, Son, 1. mai 2017

Bytte vindu + montere 2 ventiler i vegg

Veldig effektivt og godt arbeid! Listingen er så fint gjort at det er som snekkerarbeid og malerarbeid i en og samme operasjon. Jeg kan absolutt anbefale dette firmaet.

Eirik, Oslo, 16. feb. 2017

Legging av belegningsstein

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort av dette firmaet. Svært ryddige og holder avtaler. Kontrakter og pris ble holdt og vi hadde god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Ikke minst var de som jobbe hos oss trivelige og de kom med gode forslag til løsninger. Vi er med glede referanse for disse, og vi ønsker å benytte disse ved en senere anledning.

Lasse, Ski, 23. sep. 2016

Takk så mye!

TRE OG STEIN AS 27. sep. 2016

Bygge ny veranda på hytte i vestby kommune

Tre og Stein AS rev en gammel veranda og bygget en ny på hytta vår. Vi er veldig godt fornøyde med arbeidet de gjorde. Kontrakten var ryddig og jobben ble gjort til tiden. Det var veldig enkelt å samarbeide med Zanas.

Audhild, Hvitsten, 6. juni 2016

Utvidelse av terrasse

Vi ble veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De ble ferdig til avtalt tid og pris med terrassen, samt at de fikk lagt mdf plater på vårt kjøkken også dette til avtalt tid og pris. Vi anbefaler Tre og Stein A/S på det varmeste.

Jan, Langhus, 23. mai 2016

Bytte kjøkken og gulv,samt diverse

Vi skulle bytte kjøkken, legge parkett på alle gulv, male alle vegger og tak, samt sette inn ny lettvegg og to nye innedører. Sjefen (Zanas) ga oss et detaljert og meget oversiktlig tilbud. Jobben ble påbegynt og avsluttet til avtalt tid. Underveis hadde vi tett og god kontakt. De administrerte også alle innkjøp (unntatt kjøkken) og elektriker og rørlegger. Resultatet ble meget bra og vi er VELDIG fornøyd. Tre og Stein anbefales på det varmeste!

Asbjørn, Oslo, 23. mars 2016

Montering av kjøkken

Hyggelige folk som gjorde en bra jobb med å montere kjøkken fra Kvik, til en rimelig pris. Kan anbefale dem!

Kjetil, Oslo, 9. mars 2016

Tømreroppdrag - ås

Jobben bestod i å skifte panel og male en yttervegg + utskifting av 5 vinduer. TRE OG STEIN AS ga et solid inntrykk på befaring og hadde en konkurransedyktig pris. Jeg er veldig godt fornøyd med resultatet og jobben ble utført godt innenfor avtalt tid og til avtalt pris. Jeg anbealer gjerne TRE OG STEIN til andre. Vidar Stensrud.

Vidar, Ås, 21. april 2015

Snekker- og malearbeid på halvparten av en 4-mannsbolig

Veldig fornøyd med Tre og Stein As. Kan anbefales på det sterkeste! Godt utført arbeid. Raskt, ryddig, hyggelig og ordentlig. Har engasjert de til arbeid innvendig arbeid også - til å rive en kjøkkenvegg. Superfornøyd med det også!

Therese, Nesoddtangen, 21. jan. 2015

Montering av garasje (byggesett fra norgesgarasjen)

Jeg hadde Zanas fra TRE OG STEIN AS på befaring. Han var veldig hyggelig og enkel å kommunisere med. Etter at vi ble enige om pris og tid, laget Zanas et kontraktsforslag. De startet til avtalt tid, og jobben ble utført raskt og effektivt i henhold til montasjebeskrivelse fra garasjeleverandøren. Vi hadde en ferdigbefaring før jeg mottok faktura. Jeg kan trygt anbefale firmaet for lignende type arbeid.

Tor, Nittedal, 7. jan. 2015

Diverse snekkerarbeid

Veldig bra gjennomført jobb. Ryddig og seriøs. Kom til avtalt tid.

Lone, Oppegård, 25. nov. 2014

Innendørs jobb i 150kvm hus,foring av vinduer,tak,gipsvegger,gulv

Veldig bra utfört jobb. Alt av arbeid ble godt kommunisert og gjennomfört til riktig kvalitet,pris og forventning. Jeg kan trygt anbefale Tre og Stein til alle. Vi vil også bruke de igjen ved en senere anledning på nytt prosjekt. Veldig hyggelige arbeidere som det er enkelt å kommunisere med, noe som er et stort pluss. Anders Pettersen, Moss.

Anders, Moss, 1. nov. 2014

Gjenoppbygging av terrasse

Jeg anbefaler Tre og Stein AS på det sterkeste. Vi kontaktet mange og fikk tilbakemelding fra blant andre Tre og Stein v/ Zanas. Det skulle gjenoppbygges en terrasse på ca 70m2 samt en drenering jobb av krypkjeller. Fikk pris på jobben og den holdt. Alt gikk på skinner alt ble ferdig etter avtale. Resultatet ble meget bra, Anbefales på det sterkeste. Lars Ryen, Hallangen, Nordre Frogn.

Lars, Nordre frogn, 21. okt. 2014

Snekker arbeid

Veldig bra utført arbeid.

Magnus, Dilling, 9. okt. 2014

Diverse snekkerarbeider 2-3 uker

Topp leveranse.

Haakon, Kolbotn, 2. okt. 2014

Bygge mur og gjerde

Anbefales! Dyktige håndverkere som både bygget mur, gjerde, stor platting og trapp i hagen vår. Etter befaring kom de med et detaljert pristilbud. De møtte opp på en ekstra befaring da vi kom på noen nye ting vi ønsket at de skulle se på. De sendte oss en grundig kontrakt med pris og dato for ferdigstillelse som vi underskrev før de satte i gang. Arbeidet ble utført som avtalt av høflige og flinke arbeidere. Vi er svært fornøyd.

Henrik, Bærums verk, 31. juli 2014

Graving av fundament til stablesteinsmur

Veldig fornøyd med den utførte jobben. Zanas gjorde grundig arbeid og var lett å samarbeide med. Resultatet ble meget pent. Kan absolutt anbefale Tre og steinservice.

Ove, Ski, 22. juli 2014

Nyoppført hus på ubehandlet tomt. ønsker fyllmasse,jord,avretting og diverse.

Etter noen raske meldinger gjennom denne siden kom det en hyggelig fyr på befaring. Et par dager etterpå hadde jeg et skikkelig godt tilbud i hånda, med forventet oppstart og ferdigstillelse av arbeidet. Jobben ble utført raskt, ryddig og skikkelig. Jeg kan virkelig anbefale Tre og Stein AS til andre, og har allerede gitt flere av naboene nummeret deres. Resultatet ble topp!

Trond, Vestby, 19. juni 2014

Ca 45 m2 terrasse pluss tretrinns trapp

Bedriften lagde en ny terrasse på ca. 35 m2 og skiftet bord (ca. 7 m2) på en annen. Jobben ble utført raskt og effektivt. Vi er godt fornøyd med den utførte jobben. Det var dessuten hyggelige folk og vi kan absolutt anbefale bedriften til andre. Tor Chr. Johansen.

Tor, Moss, 1. mai 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart