Siste evalueringer (40)

Skivedør og ett vindua

Jeg anbefaler på det sterkeste Tre Og Stein for de som måtte trenger oppussing. De seriøse og proffe og ryddige. Ikke minst mye bedre priser for oppdrag Jeg og familien min er takke nemlig for den perfekte jobbe de har utført😊👍 Ønsker de lykke til.

Soran Kadir, 13. jan. 2020

Maling innendørs i rekkehus (100 m2) på sofiemyr ved kolbotn.

Maling av trapper og vegger, kosmetisk puss og maling av kjellervindu. Veldig fornøyd. , God kommunikasjon, utført profft og i henhold til tidsskjema. Ryddig og bra.

Terje Island, 15. des. 2019

Snekkertjeneste,rominndeling

Ryddig og seriøst utført med meget godt arbeide. God kommunikasjon, absolutt meget fornøyd!

Milla Næverlid, 12. des. 2019

Lekte ned taket med gips,og legge opp til spotter

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort! Zanas sørget for god kommunikasjon og gjennomføring underveis.

Espen Schei, 3. nov. 2019

Smartpanel,listing og dører

Meget god kommunikasjon under hele prosessen, godt utført arbeid til avtalt tid og grei pris.

Lars Norderhaug, 28. okt. 2019

Lydisolering av tak i soverom

Seriøs bedrift. Hyggelig og pålitelig.

Vegard Salomonsen, 5. sep. 2019

Vask og beising av leilighetsbygg

Tre og Stein AS gjorde en kjempefin jobb med utvendig vask og maling av vårt leilighetsbygg i Drøbak i sommer. Været skapte noen utfordringer underveis, men det ble taklet flott av Zanas og hans hyggelige arbeidere. Arbeidet ble sluttført innenfor tidsrammen som ble avtalt for prosjektet. Tre og Stein AS kan trygt anbefales til andre.

Stig Harald Øveraas, 18. juli 2019

Terrasse platting med levegg (kebony)

Brukte de til å lage platting og levegg. Kjempebra. Kvalitet til avtalt pris.

Anita Eriksen, 6. juni 2019

Ny veranda

Vi valgte Tre og Stein AS/Zanas til å rive vår eksisterende veranda, samt bygge en ny og større. God på pris, pålitelig og effektiv. Litt justeringer underveis, som var null problem. Vi er superfornøyde og de er absolutt å anbefale!

Hege Therese Borge, 29. april 2019

Utvendig etterisolering og kledning av enebolig

Veldig fornøyd, ryddige, endringer underveis ble priset fornuftig, om det var noe som ikke var helt bra ordnet de opp uten å diskutere.

Bernt Ola Karlstrøm, 24. mars 2019

Rehabilitering av hytte drøbak

Jeg fikk rehabilitert min hytte av Tre og Stein AS høsten 2018. Nytt tak, nye takrenner, ny kledning og isolering, nytt bad, riving av gammel pipe og brannmur, nye gulv med folie samt gips på vegger. Jeg er veldig fornøyd med teamet som gjorde jobben med Zanas i spissen. Endringer underveis ble løst på en utmerket måte. Jobben ble utført til avtalt pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Tre og Stein til alle. Sverre Ording.

Sverre Johan Ording, 10. jan. 2019

Påbygg med bad og bod,19,2 m2

Tre og Stein leverte det beste tilbudet prismessig. Etter gjennomgang av tilbudet og befaring med Zanas, valgte vi Tre og Stein. Alt har blitt levert som vi har avtalt, og de har vært fleksible på justeringer underveis. All kommunikasjon blir besvart og fulgt opp. Vi kan trygt anbefale Tre og Stein til andre.

Simen Saxebøl, 19. des. 2018

Maling,vask og stålbørsting av sameie med 11 leiligheter

Maling av et borettslag bestående av 11 leiligheter. Jobben ble nøye utført, og lite søl. Noe rest arbeid som ikke ble oppdaget av malere. Ble rettet etter påvisning. Prismessig lå anbudet lavt sammenlignet med andre. Kommunikasjonen foregikk greit på engelsk. Opprydding underveis og etterpå foregikk uten problem. Kan anbefale dette firmaet.

Steinar Preus-olsen, 26. okt. 2018

Lett oppussing av 94kvm leilighet.

Allerede på befaringen merket jeg at Zanas var veldig profesjonell, han tok nøyaktige mål og skisserte opp alt jeg ønsket, han kom også med gode tips til løsninger. De kom som avtalt, jobbet målrettet og effektivt. Håndtverket er av ypperste kvalitet og Zanas og hans kollegaer er faglig sterke, høflige og pålitelige. Vi er så fornøyd at vi har valgt å Tre og Stein til å utføre et større oppdrag på vår enebolig. Anbefales på det sterkeste!

Frederic Wedeld, 2. mai 2018

Ønsker tilbud på etterisolering to yttervegger uten vindu/dør

Fikk etterisolert og byttet kledning samt et vindu på eldre enebolig i rekke fra 1965. Oppdraget er utført meget bra til avtalt tid. Alt avfall ryddet og fjernet. Jeg vil ikke nøle med å engasjere TRE Og STEIN AS om det skulle være behov.

Ketil Dahl, 14. mars 2018

Maling og ny parkett,leilighet på blindern (oslo)

Oppussing leilighet i Oslo. Effektiv og behagelig befaring, ryddig og oversiktlig tilbud, god pris, effektiv gjennomføring (ferdig før tiden), fint arbeid, gode løsninger hvor det krevdes kreativitet, og skikkelig sluttbefaring. Noen utbedringer var ønskelige, dette tok de på strak arm. God kommunikasjon underveis, rask respons på alle henvendelser. Styrte elektriker og rørlegger smertefritt Anbefales!

John Bjørn Fossdal, 13. mars 2018

Totalrenovere 1. etg. i enebolig

Tre og Stein AS har håndtert alt fra rivearbeid, nytt reisverk til vindfang, utskifting av kledning, endring- og innsetting av vinduer/terrassedør, ny inngangsdør, lekting av tak, gulvlegging, bygging av stort baderom, installasjon av spesialdesignet trapp, gips/sparkling, malearbeid, etterisolering og mye mer. Daglig leder Zanas har vært en fleksibel, løsningsorientert og imøtekommende samarbeidspartner og får mine varmeste anbefalinger!

Kenneth A. Krøgenes, 29. jan. 2018

Lydisolering av ca. 70 m2 leilighet

Godt oppsett på spesifisert tilbud. God kommunikasjon under hele prosjektet. Godt utført arbeid.

Roar Furuhaug, 24. des. 2017

Bytte vinduer

Meget flinke folk, som er både ryddige og profesjonelle i det de gjør. Kvaliteten på arbeidet er meget bra.

Espen Andreas Grimstad, 9. des. 2017

Bygging av ny veranda i 2. etg på enebolig i drøbak (byggetillatelse er godkjent)

Zanas og hans arbeidere gjorde en flott jobb til avtalt pris og tid. Anbefales. . . . .

Erik Villand, 30. aug. 2017

Asfaltering/steinlegging av innkjørsel + liten støttemur

Det var en fornøyelse å bruke disse gutta. De leverte nøyaktig hva de lovte på forhånd og til en konkurransedyktig pris. De tok initiativ til dialog underveis i oppdraget for å avklare spørsmål som dukket opp. Jeg gir mine beste anbefalinger til de som trenger steinlegging av innkjørsel og/eller muring.

Kristian Larsen, 29. mai 2017

Bytte utvendig bordkledning på liten vegg

God kommunikasjon gjennom hele prosessen og veldig fornøyd med resultatet. Tilbudet var detaljert og godt spesifisert og ingen ubehagelige overraskelser når regningen kom. Vi har allerede planer om å bruke samme firma igjen til andre byggprosjekter. Kan trygt anbefales videre.

Elisabeth Grande, 1. mai 2017

Bytte vindu + montere 2 ventiler i vegg

Veldig effektivt og godt arbeid! Listingen er så fint gjort at det er som snekkerarbeid og malerarbeid i en og samme operasjon. Jeg kan absolutt anbefale dette firmaet.

Eirik Nilssen Brøyn, 16. feb. 2017

Legging av belegningsstein

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort av dette firmaet. Svært ryddige og holder avtaler. Kontrakter og pris ble holdt og vi hadde god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Ikke minst var de som jobbe hos oss trivelige og de kom med gode forslag til løsninger. Vi er med glede referanse for disse, og vi ønsker å benytte disse ved en senere anledning.

Lasse Iversen, 23. sep. 2016

Takk så mye!

TRE OG STEIN AS 27. sep. 2016

Bygge ny veranda på hytte i vestby kommune

Tre og Stein AS rev en gammel veranda og bygget en ny på hytta vår. Vi er veldig godt fornøyde med arbeidet de gjorde. Kontrakten var ryddig og jobben ble gjort til tiden. Det var veldig enkelt å samarbeide med Zanas.

Audhild Håvaldsrud, 6. juni 2016

Utvidelse av terrasse

Vi ble veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De ble ferdig til avtalt tid og pris med terrassen, samt at de fikk lagt mdf plater på vårt kjøkken også dette til avtalt tid og pris. Vi anbefaler Tre og Stein A/S på det varmeste.

Jan Erik Wågbø, 23. mai 2016

Bytte kjøkken og gulv,samt diverse

Vi skulle bytte kjøkken, legge parkett på alle gulv, male alle vegger og tak, samt sette inn ny lettvegg og to nye innedører. Sjefen (Zanas) ga oss et detaljert og meget oversiktlig tilbud. Jobben ble påbegynt og avsluttet til avtalt tid. Underveis hadde vi tett og god kontakt. De administrerte også alle innkjøp (unntatt kjøkken) og elektriker og rørlegger. Resultatet ble meget bra og vi er VELDIG fornøyd. Tre og Stein anbefales på det varmeste!

Asbjørn Kjekshus, 23. mars 2016

Montering av kjøkken

Hyggelige folk som gjorde en bra jobb med å montere kjøkken fra Kvik, til en rimelig pris. Kan anbefale dem!

Kjetil Kollerud Taugbøl, 9. mars 2016

Tømreroppdrag - ås

Jobben bestod i å skifte panel og male en yttervegg + utskifting av 5 vinduer. TRE OG STEIN AS ga et solid inntrykk på befaring og hadde en konkurransedyktig pris. Jeg er veldig godt fornøyd med resultatet og jobben ble utført godt innenfor avtalt tid og til avtalt pris. Jeg anbealer gjerne TRE OG STEIN til andre. Vidar Stensrud.

Vidar Stensrud, 21. april 2015

Snekker- og malearbeid på halvparten av en 4-mannsbolig

Veldig fornøyd med Tre og Stein As. Kan anbefales på det sterkeste! Godt utført arbeid. Raskt, ryddig, hyggelig og ordentlig. Har engasjert de til arbeid innvendig arbeid også - til å rive en kjøkkenvegg. Superfornøyd med det også!

Therese Clemetsen, 21. jan. 2015

Montering av garasje (byggesett fra norgesgarasjen)

Jeg hadde Zanas fra TRE OG STEIN AS på befaring. Han var veldig hyggelig og enkel å kommunisere med. Etter at vi ble enige om pris og tid, laget Zanas et kontraktsforslag. De startet til avtalt tid, og jobben ble utført raskt og effektivt i henhold til montasjebeskrivelse fra garasjeleverandøren. Vi hadde en ferdigbefaring før jeg mottok faktura. Jeg kan trygt anbefale firmaet for lignende type arbeid.

Tor Erling Ruud, 7. jan. 2015

Diverse snekkerarbeid

Veldig bra gjennomført jobb. Ryddig og seriøs. Kom til avtalt tid.

Lone Aasoldsen, 25. nov. 2014

Innendørs jobb i 150kvm hus,foring av vinduer,tak,gipsvegger,gulv

Veldig bra utfört jobb. Alt av arbeid ble godt kommunisert og gjennomfört til riktig kvalitet,pris og forventning. Jeg kan trygt anbefale Tre og Stein til alle. Vi vil også bruke de igjen ved en senere anledning på nytt prosjekt. Veldig hyggelige arbeidere som det er enkelt å kommunisere med, noe som er et stort pluss. Anders Pettersen, Moss.

Anders Pettersen, 1. nov. 2014

Gjenoppbygging av terrasse

Jeg anbefaler Tre og Stein AS på det sterkeste. Vi kontaktet mange og fikk tilbakemelding fra blant andre Tre og Stein v/ Zanas. Det skulle gjenoppbygges en terrasse på ca 70m2 samt en drenering jobb av krypkjeller. Fikk pris på jobben og den holdt. Alt gikk på skinner alt ble ferdig etter avtale. Resultatet ble meget bra, Anbefales på det sterkeste. Lars Ryen, Hallangen, Nordre Frogn.

Lars Anders Ryen, 21. okt. 2014

Snekker arbeid

Veldig bra utført arbeid.

Magnus Svartberg Ruud, 9. okt. 2014

Bygge mur og gjerde

Anbefales! Dyktige håndverkere som både bygget mur, gjerde, stor platting og trapp i hagen vår. Etter befaring kom de med et detaljert pristilbud. De møtte opp på en ekstra befaring da vi kom på noen nye ting vi ønsket at de skulle se på. De sendte oss en grundig kontrakt med pris og dato for ferdigstillelse som vi underskrev før de satte i gang. Arbeidet ble utført som avtalt av høflige og flinke arbeidere. Vi er svært fornøyd.

Henrik Sommerschild, 31. juli 2014

Graving av fundament til stablesteinsmur

Veldig fornøyd med den utførte jobben. Zanas gjorde grundig arbeid og var lett å samarbeide med. Resultatet ble meget pent. Kan absolutt anbefale Tre og steinservice.

Ove Holmquist Arntzen, 22. juli 2014

Nyoppført hus på ubehandlet tomt. ønsker fyllmasse,jord,avretting og diverse.

Etter noen raske meldinger gjennom denne siden kom det en hyggelig fyr på befaring. Et par dager etterpå hadde jeg et skikkelig godt tilbud i hånda, med forventet oppstart og ferdigstillelse av arbeidet. Jobben ble utført raskt, ryddig og skikkelig. Jeg kan virkelig anbefale Tre og Stein AS til andre, og har allerede gitt flere av naboene nummeret deres. Resultatet ble topp!

Trond Solberg, 19. juni 2014

Ca 45 m2 terrasse pluss tretrinns trapp

Bedriften lagde en ny terrasse på ca. 35 m2 og skiftet bord (ca. 7 m2) på en annen. Jobben ble utført raskt og effektivt. Vi er godt fornøyd med den utførte jobben. Det var dessuten hyggelige folk og vi kan absolutt anbefale bedriften til andre. Tor Chr. Johansen.

Tor Christian Johansen, 1. mai 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart