Siste evalueringer (48)

Maling leil ca 52m2

Verdt 10 stjerner! ! ! Vi har brukt Piotr og hans gjeng flere ganger og kan ikke rose dem nok👍👍😊 Punktlige,ryddige, nøye i atbeidet, lette å kommunisere med og holder det de lover både mht til kvalitet på arbeid og pris. Anbefaler dem på det varmeste! !

Leah Hovland, 7. mai 2020

Full rehabilitering av gang

Vi valgte Petters Takservice fordi han hadde så mange fornøyde kunder her på mittanbud.no. Og nok en gang fikk vi bekreftet at mange gode referanser er den beste garantien. Vi fikk tillit til Piotr fra første stund, og tilliten ble styrket ytterligere under utførelsen av oppdraget. Det ble løst bedre enn vi hadde håpet. Grundighet, profesjonalitet, effektivitet, fleksibilitet og – noe av det viktigste – svært god kommunikasjon, preget hele oppdraget fra begynnelse til slutt. Når vi pusser opp resten, kommer vi ikke til å være i tvil: Petters Takservice får jobben hvis de er ledige.

Alf Gjøsund, 26. mars 2020

Gips,sparkle,fuge

Veldig flinke og effektive håndverkere! Ryddige, løsningsorienterte og pålitelige. Kommer til å benytte meg av disse gutta igjen!

Tommy Alvestad, 19. mars 2020

Forberedelse rom til nytt kjøkken og rive gammel peis

Petter and his team have done a great job. They have performed the work as agreed. He also suggested good solutions. They are focused on quality and details. The communication with Petter was easy and all team was very polite. We are very happy with the final result. We highly recommend their services.

Tiago Costa, 2. mars 2020

Bad. pigging,varmekabler.

Petter og hans team har totalrenovert badet mitt til en konkurransedyktig pris. . Fra riving av vegger, og pigging av gulv. Høflige, pålitelige, og fine folk å ha i hus. Alltid ryddig, og vi hadde tett kommunikasjon hele veien. De ser løsninger andre ikke tenker over. Jeg hadde selv tegnet baderomsinnredningen, og de utførte dette på en profesjonell måte uten å mukke. Kvalitet, og utmerket «finish» på alt fra avansert flislegging til til montasje av ulike innredninger. Jeg hadde en del uortodokse ideer under veis, og responsen på dette var alltid: «ingen ting er umulig» Disse gutta kommer jeg absolutt til å benytte igjen.

Karianne Haug, 7. des. 2019

Oppussing av furutrapp over to etasjer

Nøyaktig og pålitelig!

Ivan Fjeldheim-pettersen, 9. nov. 2019

Renovering av ca 25 m2 stort soverom

Er veldig fornøyd med jobben. Hyggelige og flinke folk. Anbefales!

Aud Berit Warlo, 19. okt. 2019

Maling 90m2 leilighet

Kunne vi gitt 10 stjerner hadde vi gjort det! ! Håndverkere med stor H! ! ANBEFALES! !

Leah Hovland, 19. okt. 2019

Legging/liming av steinplater på murvegg

Ryddig og ordentlig arbeid, samt tillitsfull og fin fyr.

Ole Ivar Berg, 18. okt. 2019

10 kvm aneks

Profesjonelt gjennomført kvalitetsarbeid. Veldig godt samarbeid, løsningsorienterte bidro til et optimale løsninger, ryddet etter seg. Pris som avtalt.

Lene Ingebretsen, 16. sep. 2019

Bytte skadet takstein - vedlikehold

Utførte jobben i hht avtale på en effektiv og ryddig måte.

Alette Alvh, 5. sep. 2019

Kjøkken renovering

Vi hadde et prosjekt for Petter å fornye kjøkkenet. Gjengen gjørde jobben helt bra, startet på bestemte dato og var ferdig på avtalte datoen. Det var ikke noe overraskelse fra leverandøren. Vi er veldig fornøyde med Petter.

Lili Guilani, 25. aug. 2019

Renovering

Supre folk, som gjør en super jobb. Iherdige og pålitelige mennesker. De order alt, og tenker ut ting som man kanskje ikke tenkte på selv. Utrolig dyktige!

Marianne Olsen, 5. aug. 2019

Flislegge trapp utendørs m skiferheller

Flislegge trapp utendørs med skiferfliser. Jobben bestod i å fjerne gamle, slitne fliser, og legge nye fliser. Jobben ble gjort helt i henhold til avtale, både med tanke på tid og pris. Vi er veldig fornøyd med resultatet, og kan anbefale Petters Takservice på det varmeste!

Berit Lyng Schiøtz, 12. april 2019

Skifte utvendig kledning på en fassade.

Dette var Håndverkere med stor H. Proffessionelt fra første møte til avsluttning av arbeidet. Hele teamet helt topp. Skal sikkert bruke det firmaet senere.

Hans G Loos, 21. feb. 2019

Fjerne gulvfliser

Jobben besto i oppussing av entre og gjestetoalett; fjerning av gulvfliser, avretting av gulv og legging av nye fliser, innsetting av nye innerdører, gipsing og maling av vegger, montering av vegghengt dusj toalett og innbygging av sisterne etc. Arbeidet er utført med høy kvalitet. Det var spesielt bra med dialog med Piotr/Petter underveis og gode forslag til løsninger. Avtaler og jobb ble utført til avtalt tid, og det var ryddig og fint etter hver enkelt dag. Prisen var ok. Det ene rommet ble dyrere enn forventet, også pga mange håndverkere engasjert. Et tips kan dermed være å gjøre gode nok avtaler på forhånd. Uansett kan vi sterkt anbefale Piotr og vil gjerne bruke han igjen selv.

Kirsten Fagerlid, 2. feb. 2019

Sette inn skyvedør,bytte veranda,bygge platting og gjerde

Vi er veldig fornøyd med utført jobb - bygge terasse og gjerde. Petter er pålitelig, profesjonell og lett å kommunisere med. Han kom raskt på befaring. Jobben gjort til avtalt tid og pris som var avtalt på forhånd.

Idunn Nygård, 8. jan. 2019

Nytt gulv og tak i kjøkken

Jobben ble utført meget effektivt og med meget god kvalitet og nøyaktighet på arbeidet. Å total renovere vårt kjøkken, med nytt gulv + tak + +, og i tillegg bygge opp/montere nytt HTH-kjøkken krevde de rette håndtverkerne. Vi var glad for valget av Petters Takservice som håndterte dette prosjektet meget bra og effektivt.

Thor Owe Johansen, 18. des. 2018

Snekkerarbeid

Jeg er veldig godt fornøyd med den jobben Peters takservice har gjort hos oss. Vi hadde en gjennomgang, og jobben er gjennomført slik vi avtalte. Ikke så store jobben, men jeg merket fort at han har fagkunnskap. Svært hyggelig og pålitelig kar. Anbefales til andre. Jeg bruker han gjerne igjen.

Terje Gulliksen, 21. okt. 2018

Div arbeider tomannsbolig åssiden,drammen

Vi er veldig fornøyd med det arbeidet som ble gjort. Petter kom før den avtalte tiden, han er nøyaktig, har god erfaring, er profesjonell og leverer pent arbeid. Vi kan anbefale han på det varmeste, og vil kontakte han igjen når det er andre oppussingsprosjekter som skal utføres.

Jorunn Strandmoen, 17. okt. 2018

Oppussing av enebolig

Oppussing av Enebolig Kan på det sterkeste anbefale Petters Takservice, nøyaktig, pliktoppfyllende og vel utført arbeid. Både snekker arbeid, spar kling, Listing,flislegging og bytte av vinduer, ble gjort med høy kvalitet og til en bra pris, og utført kjapt. Til avtalt tid. Ved endt prosjekt gikk vi over arbeidet sammen, og det var en hyggelig avslutting på en stor oppussings jobb. . PT er et trygt valg! ! Mvh Tomas Fureid - Solbergælva.

Tomas, 1. okt. 2018

Oppussing av leilighet

De er nå ferdig med oppussing av første leilighet. De har gjort en fantastisk jobb. Mye bedre en de jeg har brukt tidligere Ivar Olsen.

Ivar Olsen, 28. sep. 2018

Maling av enebolig og nytt verandagulv

Fantastisk jobb, pliktoppfyllende og raske.

Rune Holtan, 12. sep. 2018

Renovering av hytte flesberg

De utførte en meget stor renovering av hytte på Flesberg. Meget fleksible og løsningsorienterte gutter. De har gjort en kjempejobb på utførelse, løsninger og kvalitet. Vi er utrolig fornøyd med resultatet og deres innsats. Anbefales videre på det sterkeste.

Kjetil Lien, 3. aug. 2018

Bygge inn inngangsparti

VELDIG fornøyd med Petters Takservice! Firmaet skiftet 2 dører i gangen, skreddersydde garderobe tilpasset gangen, la fliser på gulvet, malte trappen, la plater på loftet for bedre lagringsplass, samt satte opp lettvegg med skyvedører i stuen slik at det ble et avgrenset kontorområde. Arbeidet er utført på en måte som vitner om innsikt og ferdighet. De arbeider effektivt og nøye, og til avtalt pris. Anbefales på det varmeste.

Cathrine Lyche Rambech, 12. april 2018

Skifte kledning på hus

Skiftet kledning på hele huset! Ekstremt effektive! Veldig imøtekommende, positive og løsningsorienterte! God dialog gjennom hele prosessen! Holdt det veldig ryddig rundt huset hele tiden! Veldig punktlig, og Veldig gunstig pris ifht andre firma! Anbefafaler virkelig dette firmaet til andre som vurderer å skifte kledning +++.

David Fjelde, 16. nov. 2017

Oppussing av enebolig 191kvm,

Renovering av enebolig (maling, tapetsering, gulvlegging, trappefornyelse, nytt kjøkken, rør og elektro) er utført til vår største tilfredshet. Arbeide er utført på en særdeles profesjonell måte innenfor avtalte rammer og til avtalt tid. De har et høyt arbeidstempo, er presise og løsningsorienterte og gode til å kommunisere. Vi gir våre beste anbefalinger og vil benytte de igjen ved neste prosjekt,.

Mona & Runar, 2. april 2017

Oppussing av gang i 2.etasje enebolig

Totalrenovering av gang. Arbeidet ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Meget bra kvalitet på det som ble utført og firmaet kom med gode forslag til løsninger og materialvalg. Kan absolutt anbefales.

Trond Alexander Lindborg, 21. mars 2017

Renovering av kjøkken

Svært hyggelige og ryddige karer. Grei pris, effektive og gjorde en fantastisk bra jobb på alle detaljer. Vi er superfornøyd, og anbefaler dem gjerne videre. Marianne.

Marianne Viskum, 10. mars 2017

Utskifting av vinduer og dører + snekkerarbeide

Gutta gjorde an bra jobb med vinduene. Alt ble gjort til avtalt tid og pris. De er ryddige og nøye i jobben de gjør. Endringer underveis ble heller ingen problem, så fleksibilitet er ingen problem. Alt i alt et bra snekker firma. Kan anbefales! !

Lasse Sørensen, 30. jan. 2017

Nye vinduer

Jeg fikk byttet ut 2 store stuevinduer, 2 soveromsvinduer og 2 hagedører. Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort! Alt ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris, bra kommunikasjon hele veien. Jobben er veldig godt utført og de ryddet fint etter seg. Jeg gir min aller beste anbefaling og kommer til å kontakte de neste gang noe skal gjøres.

Anette Korneliussen, 2. jan. 2017

Bytte panel og isolasjon.

Bytting av panel utvendig, ny isolasjon, nye vinduer satt inn og flytting av eksisterende vinduer ble gjort perfekt. Kom til avtalt tid og alt ble gjort som avtalt. Holdt det ryddig og pent hver dag. Anbefales på det sterkeste og har anbefalt Petters Takservice til flere bekjente uten problem. Stian K. Johansen.

Stian K. Johansen, 23. okt. 2016

Skifte vinduer og verandadører enebolig

Godt utført arbeid til avtalt tid. Tolv vinduer, tre verandadører og en utgangsdør skiftet ut på enebolig. Effektiv og nøyaktig i sitt arbeid. Serviceinnstilt og hyggelig tone. Anbefaler gjerne Petters Takservice videre til andre, og kommer til å benytte dem igjen selv.

Kai Axel Hals, 12. juli 2016

Bytting av vinduer og veradadører

Vi er veldig fornøyde med jobben som Petters takservice gjorde for oss med bytting av vinduer og verandadører. De var hyggelige, effektive, hadde bra pris og ryddet bra opp etter seg. De støvsugde etter seg hver dag, og tok t. O. M. Med seg noe avkapp vi hadde fra før da de dro siste dagen. De gjør det lille ekstra for deg. Vi er strålende fornøyde med resultatet. Vinduene og dørene er veldig fine. Anbefaler Petters takservice på det sterkeste!

Cathrine Vestheim, 19. juni 2016

Isolering,ny kledning

Virker som en hyggelig fyr, men tar snarveier og følger ikke norske byggeforskrifter.

Liv Bente Hanssen, 27. mai 2016

Jeg er snill til en viss grad, men nå føler jeg meg utnyttet til de grader. For meg er dette et klart eksempel på at du har utnyttet meg på grunn av at jeg er en utlending (polakk). Jobben har du fått utført bra og nesten gratis, du er den eneste som har vært misfornøyd og lagt inn en dårlig anbefaling på meg på mitt anbud. Du burde skamme deg ! Får håpe du får dårlig samvittighet !!!

PETTERS TAKSERVICE 31. mai 2016

Listing stue og kjøkken 52 kvm

Anbefaler virkelig Petters Takservice. Listing, gulv og tak, i stue, kjøkken og på soverom. Meget godt fornøyd med resultatet. Nøyaktig og pent utført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Vil absolutt benytte Petters Takservice til evt nye prosjekter. Hans Petter Økern, 3409 Tranby.

Hans Petter Økern, 5. april 2016

Maling og fuging av lister,gulv ,tak og vinduer

Veldig fornøyd med utført arbeid! Disse gutta har øye for detaljer og utfører arbeidet raskt og presist! Ikke siste gang jeg kommer til å bruke dem. Anbefales på det sterkeste! :).

Ole Andre Sletteng, 22. mars 2016

Oppussing av kjøkken og stue

Hadde en hyggelig befaring med Petters Takservice. Han var løsningsorientert og kom med gode ideer for ferdigstilling av oppussingsprosjektet mitt. Utførte en glimrende jobb med øye for detaljer (spesielt listing og fuging). De jobbet effektivt, var nøye og avsluttet til avtalt tid og pris.

Andreas Vaaten, 18. mars 2016

Legging av fliser kjøkkenveggen

Meget bra utført arbeid: proft, presist, ryddig og etter avtalt fastpris.

Inna Pasynkova, 7. mars 2016

Male om en peis med heydi hvit

Veldig fornøyd med jobben. Vi er nøye, og stiller høye krav til sluttresultatet. Petters takservice var lydhøre for våre ønsker, og gjorde jobben raskt, med veldig bra resultat, og til en hyggelig pris. De heter "takservice", men gjør veldig mye mer enn det. Anbefales!

Rayner Brøndrup, 15. feb. 2016

Montering av kjøkken

Kjempefornøyd med jobben Piotr har gjort! Nøyaktig, til avtalt pris og med meget god kvalitet. Rett og slett anbefales!

Sergey Zaikov, 14. feb. 2016

Kle veggparti + diverse

Presise, raske og hyggelige.

Ole Andre Sletteng, 29. nov. 2015

Skifte vinduer og oppussing av stue.

Vi er meget godt fornøyd med jobben som ble gjort hos oss. Arbeidet er utført raskt og pent og detaljer som man kanskje ikke forventer blir gjort som en selvfølge, veldig bra. Vi fikk behov for hjelp med noe ekstra arbeider. Dette ble ordnet kjapt og greit. Egentlig bør Petters Takservice hete Petters Bygg og Takservice for de kan så mye mer enn tak. Takk for glimrende jobb.

Morten Francke Jensen, 30. juni 2014

Utskifting av vindu

Raskt, ryddig og billig. Herlig arbeid! ! ! Mvh Quoc Trung Le.

Hau Le, 6. mai 2014

Skifting av 22 stk vinduer og 3 stk dører.

Firma monterte 22stk vinduer og 3stk dører. Komplett tilbud inkludert riving. Bedriften svaret alltid kjapt på mine mailer, SMS og telefoner. Prisen var svært konkurramsedyktig. Oppstartsdato og ferdigstillelses ble overholdt. Jeg kan anbefale dette firma på det sterkeste. Mvh Augestad.

Robert Augestad, 15. mars 2014

Maling av hus og skifte av terrassedør(dobbel)

Firmaet gjorde en meget bra jobb. Effektive, nøye og meget pålitelige. Jeg kan trygt anbefale dette firmet til andre, noe som jeg også allerede har gjort.

Hilde Ekeberg, 14. jan. 2014

Utskifting av 13 vinduer og 2 balkong dører/veranda dører

Er kjempe fornøyd med arbeide som er utført, det ble utført til avtalt pris. Og avtalt tid, kan på det varmeste anbefale dette firmaet. Er kjempe fornøyd med jobben som er utført.

Richart Bjerke, 3. des. 2013

Maling av hytte

Vi har fått malt en hytte som medførte en del skraping. Uten vann og strøm ble det mye håndarbeid. Dette ble utført på en utmerket måte. Hytta har blitt så fin og vi er veldig fornøyde.

Gunn Smedsrud, 11. okt. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart