Company header image
Logo

NEVO TAK OG EIENDOM AS

4.9

NEVO TAK OG EIENDOM AS

Org nr. 825 064 532

Topprangert

Top rated badge

Topprangert

Snittscore på evalueringer høyere enn 4.8

4.9

105

Evalueringer

Om bedriften

Vi utfører alle slags jobber som har med tak og taktekking å gjøre, små og store reparasjoner på private boliger i primært østlandsområdet, og vi jobber også med nybygg og større jobber i næringslivet.Vi holder til sentralt plassert ved Hamar/ Brumunddal.VI SØRGER FOR AT DU FÅR RIKTIGE PRODUKTER OG LØSNINGERVi er et selskap som består av arbeidere som alle har lang erfaring når det gjelder taktekking, og som er tvers gjennom profesjonelle. Vi jobber alltid på en trygg måte med sikkerhet i høysete. Dette gjør at vi unngår skader på våre arbeidsplasser, og du kan være sikker på at arbeidet på ditt hus foregår trygt og sikkelig.I vår bedrift har vi verdier som vi bygger vårt daglige arbeid på. Det viktigste for oss er at vi alltid leverer kvalitet og at vi er effektive. Dette er for å sikre at kunden alltid får valuta for pengene, og at vi alltid kan stå inne for det vi leverer. Vi har en genuin interesse for faget, og vil derfor alltid være oppdatert når det gjelder siste nytt. Du kan derfor trygt stille oss spørsmål til og forvente gode svar.Hos oss er det også en selvfølge at kunder kommer først. Vi jobber derfor hardt for at alle våre kunder skal få den oppfølgingen de selv ønsker, og vi prøver å gi alle våre kunder individuell oppfølging. God service er derfor en selvfølge når du kommer til oss.Vi har nå også utvidet bedriften og startet AS, : Nevo Tak & Eiendom AS, bedriften vokser og da er dette den naturlige veien å gå, vi ser frem til videre vekst og godt samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi bruker også Boligmappa!

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Industri og blikkenslager

Snekker / Bygningshåndverkere

Større prosjekter

Steder vi tar oppdrag

Innlandet

Viken

Oslo

105 evalueringer gjennom Mittanbud

Ny takstein, bytte ut gammel takstein. I løpet av 2024.

Jeg er meget godt fornøyd med alle punktene over. Men måtte velge en. Dette er et firma jeg vil bruke i det meste av arbeid jeg måtte ha gjort på eiendommen i framtiden. Byttet tak og isolerte med ...

G

Gunnar

Moss, 22. mar

Legge om tak fra shingel til stålplater. enebolig i Våler, Viken.

De skiftet tak for meg; enebolig 140m2, og gjorde en bra jobb. De holdt seg til prisen vi hadde avtalt, og jobbet effektivt.

S

svein

Våler i østfold, 10. des 2023

Taklegging av hus

Nova tak og Eiendom er et pålitelig og dyktig firma.Grundig arbeid ved taklegging,og god kommunikasjon med ansatte.Mvh Hanne

H

hanne

Lillehammer, 2. nov 2023

Takreparasjon

Stephan is a person easy to deal with. The crew did a great job and kept me update the whole time. I strongly recommend Nevo Takk og Eiendom AS!

P

Pedro

Gamle fredrikstad, 31. okt 2023

Skifte tak

Jobben ble utført veldig bra! Veldig flinke folk, ryddige folk og meget fornøyd med arbeidet! Anbefales virkelig!

M

Mohammed

Lillehammer, 18. sep 2023

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Album

img20220406112638

18

Galleri

Ansatte

Isak Skjennum

Sikkerhets ansv. / Taktekker

S. Skjennum

Daglig Leder

Andreas Skjennum

Håndtverker

FS

Frode S

Taktekker

RK

Robert K

Tømrer

Robert M.

Tømrer

Peter K

Tømrer

KS

Karina S

Sekretær

Kontakt

NEVO TAK OG EIENDOM AS

+47 984 1** **

Org nr. 825 064 532