Siste evalueringer (13)

Fjerne terrasse av betong/stein

Miljø & Støyskjerm fjernet en gammel betong- og steinterrasse for oss, og fraktet vekk betongen og steinen. Kommunikasjonen fungerte, de kunne starte raskt og fikk jobben gjort, så vi er fornøyde!

Lea, Nesoddtangen, 25. aug. 2021

Sette opp nytt gjerde og evt støpe/ gravearbeid

Det ble dyrere enn antatt og ihht kontrakt og tok mye lenger tid. Sluttresultatet er strålende.

Grethe, Sandvika, 20. april 2021

Endringer i hagen

Jeg er fornøyd med både kvaliteten på arbeidet, kommunikasjonen underveis og prisen. Kan anbefale Miljø og Støyskjerm på det varmeste!

Hilde, Oslo, 23. sep. 2020

Oppsetting av gjerde

Alt kunne vært bedre, både kvalitet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, prisen jeg betalte, ryddighet og profesjonalitet i gjennomføringen. Fakturerte timer ble først nesten det dobbelte av timeantallet i tilbudet, selv om befaring ble gjort i forkant av tilbudet. Ubehagelig diskusjon angående timeforbruket. Timeantallet ble ikke dokumentert selv om dette ble etterlyst. Noe av arbeidet måtte gjøres om igjen. Manglende profesjonalitet vedr. Sluttfakturaen. Jeg vil ikke bruke dette firmaet igjen.

Karsten, Oslo, 4. sep. 2020

Bygging av terrasse platting

Meget dyktige på å legge platting. Tydelig at dette var noe de kunne. Utgravingen av jord og bygging av platting på stort området (tre leiligheter) på kort tid. Kom på dato, ble ferdig på dato. Ryddig og ordentlig.

Pål, Oslo, 12. juni 2020

Oppgradering av liten hage

Veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført.

Jan, Oslo, 25. mai 2020

Inngjerding av eiendom

Et flott gjerde ble satt opp i løpet av to dager. :-) Jeg bruker bedriften gjerne om igjen.

Kaja, Vinterbro, 1. april 2020

Gravearbeid

Vi er utrolig fornøyde med resultatet. Muren til hage og parkeringsplass ble akkurat sånn vi ønsket de, bygget med naturstein. Vår fastighet fikk seg et løft og naboer kommer innom for å se på den. Kommunikasjonen med Jens fungerte veldig godt og alt bel gjennomført på avtalt tid og til avtalt pris.

Johanna, Vinterbro, 2. mars 2020

Hage prosjekt

Punktlige og hyggelige serviceinnstilte folk som utførte jobben etter avtale.

Hege, Oslo, 21. jan. 2020

Oppgradering av bakgård

Flott utført arbeid til en god pris!

Christian, Oslo, 15. jan. 2020

Grave ned sviller

Kommunikasjonen underveis fungerte bra. Befaring gjort og prisoverslag diskutert. Effektivt arbeide utført. Dialog underveis i gravearbeidet og med svilleleggingen så det ble slik vi ønsket. Var lurt å være tilgjengelig underveis den dagen de gjorde jobben for oppfølging/enighet om hvordan det skulle se ut.

Hanne, Langhus, 29. nov. 2018

Oppsett av gjerde

Godt jobba.

Kai, Oslo, 4. nov. 2018

Sette opp gjerde/levegg av piletre

Jeg valgte Miljø og Støyskjerm AS til å sette opp et granraftegjerde. De kom til avtalt tid, og det var god kommunikasjon hele veien. Kontrakten var detaljert og entydig, og det tilkom ingen uventede kostnader. Arbeidet ble utført meget pent og nøye, og jeg er 100% tilfreds med resultatet. De jobbet effektivt og ryddet fint etter seg. Jeg gir Miljø og Støyskjerm AS mine aller beste anbefalinger!

Mette, Høvik, 16. okt. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER