Siste evalueringer (27)

Maling (utvendig) av 130 kvm enebolig

Dette er en hyggelig malerbedrift, hvor de som utfører arbeidet oppleves å ta jobben sin på alvor. Ryddig kommunikasjon fra avtaleinngåelse til avslutning og godt utført arbeid. Anbefales.

Vaag, 7. mai 2019

Maling av trappeoppgang

Kom kjapt i gang med jobben og fullførte på planlagt tid. Veldig god dialog underveis og fulgte opp underveis slik at alle ble fornøyde med sluttresultatet. Anbefales.

Roar Krokstad, 29. april 2019

Vegg på ca 4 meter

Malerservice sparklet, grunnet og tapetserte en 4 meter bred vegg. De var punktlige, ryddige og gjorde en veldig god jobb. De kan trygt anbefales.

Wibecke Gjerløw Løvseth, 10. okt. 2018

Gå over malekant i stue for å få malingskanten helt rett.

Vi ønsket hjelp med å korrigere malearbeid på stua som vi hadde gjort selv. Malerservice tok raskt kontakt og kom på befaring. Fikk avtalt pris og jobben ble utført dagen etter. Michael er hyggelig og profesjonell og vi er svært fornøyd med resultatet. Kommer garantert til å bruke Malerservice ved en senere anledning og firmaet anbefales på det varmeste.

Maria Knudtsen, 3. okt. 2018

Slette vegger og maling gang

Er veldig fornøyd med Malerservice AS. De møtte opp på befaring kort tid etter kontakt via MittAnbud, og ga oss et tilbud dagen etter. Jobben ble så startet og gjennomført helt etter avtale. Sluttresultatet ble veldig bra, de er nøye og flink. I tillegg er de hyggelig :) Kan anbefales, og vil ikke nøle med å bruke de ved en senere anledning.

Tina Iversen Moum, 1. okt. 2018

Veggmaling ny leilighet reppe/trondheim ca 40 kvm

Fikk malt gang, stue og kjøkken. Kom på gratis befaring. Pålitelig og holdt avtalen. Superfornøyd med malerjobben. 2 strøk på 2 korte dager. Effektivt ! Fikk bra pris til sammenlikning med andre aktører. Prisen innkluderte maskering, utstyr, maling, rydding og mva. Kort ventetid (3 dager). God kommunikasjon og oppfølging. Firmaet tok initiativ til befaring/kvalitetssikring på dag 3 ,for å forsikre seg at vi var fornøyd. Lett tilgjenglig på telefon. Hyggelige folk. Kan virkelig anbefales ! ! !

Thomas Lundlie, 28. sep. 2018

Innendørs maling (vegger) i lita stue

Fint og raskt utført arbeid. Malerservice AS kan absolutt anbefales.

Bjørg Lervik, 27. sep. 2018

Sparkling og maling av gang ca 12kvm

Fikk jobben gjort greit og effektivt. Takker!

Nina Krogstad Sundberg, 18. sep. 2018

Maling av rekkehus,3 sider.

Godt fornøyd med resultatet. Bedriften var opptatt av at jeg skulle bli fornøyd med jobben. Svarte raskt på henvendelser, profesjonelle.

Cathrine Refsnes, 13. sep. 2018

Innendørs maling i 256 m2 bolig

Malerservice påtok seg å sparkle og male rom med listefrie vegger og krevende takkonstruksjoner. Vi er meget godt fornøyd med service og kommunikasjon underveis, og at jobben ble utført på riktig måte innen avtalt tidsfrist. Anbefales på det sterkeste!

Ingrid Köllensperger, 1. juni 2018

Enebolig innvendig maling alle flater,også tak

Gjorde en god jobb for oss. Serviceminded og forståelsesfull. Kanskje litt ustrukturert i arbeidsformen, men effektiv og med et meget godt sluttresultat.

Leif Johan Laugen, 22. mars 2018

Bor i ei 85 kvm stor leilighet i trondheim,og vurderer oppussing i forhold til å male tak og vegger i stue og gang

Greit utført oppdrag etter avtale, og kvalitet synes å være god. Kan anbefales.

Egil Hestnes, 3. nov. 2017

Helsparkling av toalett,ca. 9,5 kvadratmeter

Kom på befaring dagen etter at anbudet ble lagt ut og var generelt svært greie å forholde seg til hele veien. Resultatet ble også bra :).

Stine Halleraker, 12. sep. 2017

Maling av listverk i 50 kvm leilighet

Kjapt og effektivt gjennomført, helprofft fra befaring til gjennomføring med nydelig resultat. Ikke billigst, men kommer ikke til å benytte andre enn Michael og Malerservice i fremtiden. Meget fornøyd!

Christian Moholt Sehm, 8. sep. 2017

Utvendig maling av enebolig

En meget proff maler. Tok seg meget god tid på befaringen og gav et meget godt førsteinntrykk. Tilbød en meget konkurransedyktig pris. Informerte fortløpende om progresjon i arbeidet, og utførte arbeidet effektivt og profesjonelt. Meget grundig og dyktig maler som jeg lett kan anbefale til andre.

Sven Inge Flatås, 24. aug. 2015

Maling av innvendige vegger

Tok jobben på svært kort varsel og utførte den innen fristen. Hyggelig og imøtekommende. Svært fornøyd med arbeidet. Anbefales.

Harald Reed, 31. juli 2015

Hull i himling grunnet fukt

Hyggelig og løsningsorientert person. Dyktig i faget, noe som resulterte i et flott resultatet.

Brage Skaare Rist, 25. sep. 2014

Takk,for trivelig tilbakemelding.Håper og høre fra deg igjen ved en senere anledning. Michael Johansen.

MALERSERVICE AS 25. sep. 2014

Vurderer å få malt veggene på min stue...

Malerservice v/Michael Johansen gjorde en strålende jobb til en rimelig pris! De var klart billigst av tre anbud, og jobben ble gjort raskt og effektivt til en på forhånd avtalt tid. Arbeidet var feilfritt utført, og det ble gjort uten noe som helst søl, rot eller skader på innbo. Jeg opplevde Michael Johansen som serviceinnstilt, behagelig, pålitelig og svært kompetent. Basert på dette vil jeg varmt anbefale Malerservice AS til andre!

Geir Egil Øien, 13. okt. 2013

Tapesering og maling av 40 kvadrat stor stue

Kan trygt anbefale denne bedriften, ga grei pris, møtte til avtalte tider og gjorde et faglig godt arbeide med grunnarbeid, sparkling og legging av tapet i to etasjer. ANBEFALES.

Atle Maaø, 5. juni 2013

Maling av furupanel i tak / delvis skrånende. alternativ legging av nye ferdigmalte takpaneler

Meget tilfreds med alt malingsarbeidet som ble gjort. Jobben bestod av hvitmaling av gulnet furu i alle tak, på vegg, trapp og dører i to etasjer. 4 strøk på alle flater med meget presist overslag over tidsforbruk. Profesjonell og fleksibel, med gode tips om hvordan sluttresultatet skulle bli best mulig. I høyeste grad konkurransedyktig på pris, og med en service som var over forventning. Kan helt klart anbefales. Sluttresultatet ble glimrende.

Arve Måsøval, 22. mai 2013

Spakling av vegger innendørs - strie skal sparkles/dekkes til jevn overflate

Vil sortere evaluering inn i hovedpunkter: Kvalitet: Godt utført arbeid, men måtte gå over å inspisere en del selv, der noe var blitt uteglemt. Dette ble fikset kort tid etterpå uten ekstra kostnad. Alt i alt bra utført arbeid. Pris: Ble avtalt fastpris på forhånd, og begge parter var enig om pris i forhold til omfang. Småfiks i etterkant var en del av fastprisen. I alt veldig fornøyd, og anbefaler gjerne videre.

Ivar-øyvind Bjorøy, 10. april 2013

Skraping og maling av vinduer

MB Bil & Eiendom AS hjalp meg med å skrape og male 8 stk takvinduer samt reparering og maling av noen vegger. Jeg var veldig tilfreds med arbeidet de utførte. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Maleren møtte opp presis hver dag. I tillegg til å utføre avtalt arbeid hjalp også maleren meg med noen andre småting som ikke var inkludert i prisen uten tillegg i pris. Kan anbefale denne bedriften på det sterkeste.

Martine Gude Aamodt, 5. mars 2013

Maling av tak og taklister,ca. 40 kvadrat

Jeg fikk utført maling av tak, taklister, noe vegg + maling av en gammel skjenk. Arbeidet ble utført i henhold til avtaler gjort muntlig. Jeg hadde også mulighet til å legge til mer malearbeid underveis. Opplevde maleren som meget profesjonell og dyktig, og jobben ble gjort innenfor tidsrammen. Prismessig var de verken dyrest eller billigst. Jeg kan anbefale denne bedriften. Jeg kommer selv, ved behov, til å bruke dem igjen.

Ellen Kjønstad, 8. feb. 2013

Takk, vi kommer gjerne igjen, og garanterer at du blir fornøyd både med utført arbeid og pris. Mvh Michael Johansen.

MALERSERVICE AS 9. feb. 2013

Maling av stue,gang og soverom. ca 45-50 m2

Jeg var veldig fornøyd med Michael Johansen fra MB bil & eiendom. Det viktigste for meg var å få et flott resultat til en svært konkurransedyktig pris, og det fikk jeg virkelig. Han var ærlig, prøvde ikke å prakke på meg ting jeg ikke trengte, punktlig, dyktig og effektiv. Jeg kommer til å bruke denne maleren igjen om det trengs, og kan trygt anbefale ham videre.

Lise Aandal-herseth, 17. jan. 2013

Maling av leilighet

Jeg fikk malt vegger og tak i min leilighet + diverse småjobber, Jeg er meget godt fornøyd med Michael Johansen i Mb Eiendom og jobben som ble gjort. De arbeidet raskt og effektivt, var fleksibel i forhold til tidspunkter og i det hele tatt hyggelig å ha med å gjøre. Også gunstig på pris. Kan anbefales!

Øyvind Hauso, 8. nov. 2012

Tapetisering av soverom

Etter en befaring, fikk vi en god pris og tapetiseringa ble gjennomført bra. Vi er godt fornøyd med resultetet!

Line Moxnes Thomassen, 7. okt. 2012

Maling av tak - innvendig - stue og kjøkken

Jeg kan anbafale MB Bil & Eiendom på det varmeste. God service, punktlighet, og meget godt utført arbeid. Anbefales:-) mvh Bjørn Tore Gran.

Bjørn Tore Gran, 25. sep. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart