RECOVER NORDIC AS/ Avdeling Agder

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

RECOVER NORDIC AS/ Avdeling Agder

Recover Nordic er spesialister på opprydding etter brann-, vann- og miljøskader og er nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning.

Vi utfører også oppbygging etter skader, og er godkjent for ansvarsrett i flere klasser. Våre kunder er i første rekke forsikringsselskaper, men Recover Nordic har også oppgaver innenfor verftsindustrien, offshore, borettslag og i den offentlige sektor. Vi er til sammen mer enn 1000 ansatte i Norden, med ca 650 i Norge, og omsetningen i Norge er mer enn 600 mill. kroner.

Våre kunder og de skadelidte kan forholde seg til oss som en totalleverandør gjennom alle faser i skadesituasjonen.

Vi har engasjerte medarbeidere som jobber mot ett mål; å sørge for enkelhet, forutsigbarhet og rask leveranse når skaden har oppstått. Vårt motto og leveregel er "Tilbake til hverdagen. Så fort som mulig". Med andre ord hektisk, morsomt og utfordrende, hvor mennesket står i fokus.»

Det norske firmaet ble etablert som Sporty Skadeservice i 1975 og har siden 1997 vært eid av ISS Facility Services AS. Recover Nordic AS ble i 2013 etablert da ISS Skadeservice AS ble solgt til PE-fondet Agilitas.

Hovedadministrasjonen er i Oslo og vi har over 35 avdelinger som dekker hele landet
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften