Siste evalueringer (12)

Bistand med samboerkontrakt

Hele jobben ble utført ryddig og med god kommunikasjon underveis. Spørsmål og endringer ble besvart og hensyntatt underveis i prosessen med å utarbeide en samboeravtale. Prisen ble som avtalt på forhånd. Godt fornøyd.

Erik, 27. mai 2019

Trenger advokat til å gjennomgå tidligere forlik i forbindelse med salg av eiendom

Fikk et ærlig og realt svar på gjennomgang av en tidligere sak som endte med forlik. Prisen var bra. Ingenting å utsette på dette!

Sindre, 11. des. 2016

Arbeid ved vannskade

Dyktig advokat, flink til å forklare. Dette bidro til at jeg forsto hvilke utfordringer/utfall saken min kunne få. Kommunikasjonen fungerte bra, både pr mail samt telefon. Kan trygt anbefale han til andre som ønsker å engasjere advokat.

Sven, 23. mai 2016

Samboer kontrakt og testament

Vi er meget fornøyd med jobben Bjørn gjorde for oss, på alle måter. Han kom hjem til oss, var svært hyggelig og gjorde jobben som avtalt Mvh Gunnar Eidhammmer og Hilde Kollerud.

Gunnar, 1. feb. 2016

Eiendomsoverdragelse

Rask tilbakemelding på anbudet. Konkurransedyktig pris. Dokumentene ble utarbeidet etter avtale. Saksbehandling på normert tid.

Petter, 14. okt. 2015

Opprette testament

Jobben gjort. Rask oppfattelse og behandling. Meget hyggelig og profesjonell forståelse av saken. Vi anbefaler firmaet på det beste. Kari og Erling.

Erling, 21. juli 2015

Gjesidig testamente for samboere

Opplevde meget god oppfølging og vil benytte oss av hans tjenester igjen om det skulle være behov for det!

Ulla, 10. april 2015

Olaglig brytning av hyreskontrakt

Björn gjorde ett fantastiskt arbete, Även om jag ringde honom utanför kontorstid, så lät han aldrig sur, stressad eller irriterad tvärtom. Jag skulle ge Björn mina varmaste rekommendationer till nästa kund utan att tveka en enda sekund.

Anonym, 2. mars 2015

Advokat - begjæring om fravikelse

Jeg trengte hjelp til å få ut en leieboer som ikke oppførte seg bra. Advokat Lervik gjorde en kjempegod jobb, og saken gikk nøyaktig som jeg håpet. Han er en veldig klar og tydelig advokat, og han er lett å snakke med. I tillegg er Lervik av den typen som gjerne gir det lille ekstra og strekker seg langt for kundene sine. Jeg kan trygt anbefale denne advokaten videre, og jeg kommer til å ringe ham igjen dersom jeg trenger advokatbistand.

Anonym, 18. des. 2014

Testament

Gjorde jobben raskt og effektivt. Vi er meget fornøyd. Mvh Familien Karlsen.

Anonym, 15. des. 2014

Overskjøting av tomt

Maken til service og oppfølging hadde jeg ikke trodd det var mulig å få fra denne bransjen. Raskt oppfølging og efektivt utført. Kan absolutt anbefales!

Jan, 11. feb. 2014

Oppgjør ved salg av bolig

Meget god service, informasjonsgivning og hjelp! Kan trygt anbefale videre til andre!

Cecilie, 16. des. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart