Siste evalueringer (19)

Nytt bad - membran

Bra service og pris.

Frank Skogvold, 9. okt. 2019

Oppussing av kjøkkenrom og montering av jke design kjøkken

Vifix anbefales på det sterkeste. Veldig ryddige helt fra starten av. Fikk et oversiktlig og godt tilbud fra de samtidig som de var konkurransedyktig på pris. De skrev kontrakt med god beskrivelse av arbeidet før de startet. Selve jobben ble utført på et meget god måte til avtalt tid og pris. Vi totalrenoverte kjøkkenet og Vifix tok seg av hele prosessen. Hyggelige håndverkere som var flinke fagfolk. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med jobben.

Frode Sand, 9. aug. 2016

Oppussing kjøkken

Vi pusset opp kjøkkenet i april. Det var en stor jobb med å slå ned en vegg, legge nytt tak og vegger, skifte vinduer og legge gulv. Saulius, som var svært hyggelig, gjorde et grundig arbeid både før under og etter. Han kom også med forslag på billigere løsninger for oss. Vi er veldig fornøyde, og anbefaler VIFIX på det varmeste.

Gunvor Moreskine, 12. okt. 2015

Platting 30 kvm,trapp og glassrekkeverk

Vi er veldig fornøyde med arbeidet Vifix AS gjorde for oss. De var profesjonelle både i kommunikasjon og faktisk utført arbeide. De gjorde jobben til avtalt tid og pris, og leverte et meget godt stykke arbeid. Vi har nå en veldig fin terrasse takket være Vifix AS. Vi har allerede anbefalt de til andre, og vil benytte dem igjen i fremtiden.

Stina Korsbøen, 10. juni 2015

Renovering 2 stk bad + takløft

Totalrenovering av 2 bad, og oppløft av taket. Vi hadde flere på befaring. Vifix AS skilte seg klart ut. Best på pris, punklighet og profesjonalitet. De gav oss et oversiktlig og detaljert tilbud skriftlig. De tok hele jobben, også arkitekt og søknad til kommune. Underveis fikk vi oppdateringer på hva som var gjort, og planen fremover. Jobben er perfekt utført, grundig og feilfri, og avsluttet 1 uke før tiden! Vi anbefaler dem på det sterkeste.

Renate Søvik-hammarstrøm, 28. april 2015

Oppussing av lite bad

VIFIX gjorde en kjempe bra jobb på badet vårt. Rev ut alt helt inn til reisverket og bygget det opp igjen med varmekabler, spotter i taket, ny dør, nytt vindu og fliser. Arbeidet ble utført nøye og resultatet er tilnærmet perfekt. Saulius ordnet med elektriker og rørlegger, så vi trengte ikke tenke på annet enn å kjøpe de fliser og innredning. De tilpasset seg våre ønsker og ga hele tiden oppdateringer underveis. God fastpris på jobben i tillegg.

Beatrice Brandt, 30. mars 2015

Sveisemembran

Rask og bra utført jobben.

Anor As, 8. des. 2014

Oppussing av kjøkken,ca 12kvm

I forbindelse med oppussing av mitt kjøkken, opplevde jeg at folkene i vifix var hyggelige, forekommende og serviceinnstilte. God fremdrift og effektivitet. Et flott resultat til en hyggelig pris. Anbefales.

Sigmund Lillesletten, 2. des. 2014

Trenger membran på baderom snart

Får jobben gjort raskt, effektivt og til konkurransedyktig avtalt pris. Meget fornøyd med jobben. Jeg anbefalle disse på det sterkeste.

Simon Budvytis - Oslo Maler, 30. nov. 2014

Renovere bad/toalett

Vifix AS gjorde en meget god jobb, da de utførte følgende oppdrag, renovere bad, nytt tak soverom og bytte av vinduer, dette er ett firma jeg kommer til å bruke igjen. Kan trygt anbefales på det sterkeste Gunnar.

Gunnar Røine, 25. nov. 2014

Taktekking og etterisolering av tak

Vifix gjorde en super og rask jobb. Veldig grundige og effektive. Vi fikk hele tiden tilbakemelding på hva som ble gjort og hva som måtte gjøres, og hvorfor. Ingen uventede utgifter, og full oppdatering hele tiden. Vi er veldig fornøyde, og bruker dem gjerne igjen!

Mari Devik, 24. nov. 2014

Helsparkle ca 100m2 vegg

Godt utført arbeid. Møtte opp til avtalt tid, vennlig og imøtekommende. God kontakt gjennom hele prosessen for å sikre at alt ble utført korrekt. Brukes gjerne igjen.

Chrisander Silsand, 19. okt. 2014

Bytte av utv kledning,vinduer,isolasjon etc hos 3 rekkehusfasader

Tilbudet vi mottok var meget ryddig og lett å forstå. Prisen var konkurransedyktig. Arbeidet startet som avtalt. Arbeidet var ferdig som avtalt, og vi ble holdt informert om fremdriften hele tiden. Norsk-kunnskapene var gode. Prisen ble akkurat som avtalt. Dersom det var mulig, ville jeg gitt seks stjerner, men kan bare bli 5 siden det er maks-grensen. Selskapet Vifix og de ansatte får de aller beste referanser.

Ragnar Brekke, 6. okt. 2014

Bytte utvendig panel på 2 kortvegger

Vifix AS / Saulius har gjordt en kjempejobb hos oss ! Alt ble gjort til avtalt pris og i motsetning til andre håndtverkere jeg har hatt på huset så kom disse når de hadde avtalt. Ryddig og ordentlig etter dem også. Vi kan absolutt anbefale dem og vil helt klart bruke dem igjen.

Robert Clausen, 17. juni 2014

Påbygg

Veldig fornøyd med Vifix AS som fikk jobb med påbygg på huset vårt. Kom alltid til avtalt tid, arbeidet ble gjort i løpet av den tiden som var lovet, og vi er kjempefornøyd med resultatet. Prisen vi til slutt betalte tilsvarte kostnadsoverslaget vi hadde fått. Dette firmaet kan vi anbefale på det varmeste :).

Jan Vidar Karlsen, 6. mai 2014

Takk skal dere ha! Hvis kunde er fornøyd, da vi er fornøyd også :)

VIFIX AS 6. mai 2014

Tegne søke og bygge terrasse

Gjorde en veldig god jobb anbefales.

Philipe Hage Bodnar, 8. april 2014

Fjerne ribbevegg og sette opp vegg

Raskt utført og bra resultat til en fin pris!

Elisabeth Holien, 31. mars 2014

Skifte av ytterdør og balkongdør

Vifix AS byttet vår inngangsdør, og vi er fornøyde med jobben. Billige og effektive. Kan anbefales. Vi ville brukt de igjen.

Ellen Nyvold, 30. okt. 2013

Bytte av takrenne

Godt og raskt utført til en billig penge.

Magne Solberg, 26. okt. 2013

Tusen takk for bra evaluering!

VIFIX AS 27. okt. 2013

Vis flere evalueringer

Kart