Siste evalueringer (6)

Slå sammen bad og toalett,lage dusjnisje,flytte vask,membran og flislegging

Blodstrupmoen totalrenoverte vårt bad: slo sammen toalett og baderom, nytt gulv med varmekabler, nye vegger med fliser og panel. Fastpris som forventet, ingen overaskelser, tydelige på hva de leverte. Vi vil anbefale Blodstrupmoen. De jobbet effektivt, leverte kvalitet, holdt avtaler, alltid hyggelige. Spesielt fornøyd med hvordan de kom oss i møte og ryddet opp da en underleverandør ikke leverte som avtalt.

Christine Sørøy Rokkan, 6. juli 2014

Skifte 4 stk. vinduer + bordkleding på 1. stk gavelvegg

Jeg fikk en avtalt pris og dato for oppstart. Jobben ble raskt og effektivt utført innenfor tidsfristen. Hyggelig og flinke arbeidere som stod på for å bli ferdig til rett tid. Jeg kan trygt anbefale bedriften til andre. De har fått nytt oppdrag fra meg. May Omenås.

May Omenås, 2. juli 2014

Skifte av kledning på en vegg og innsetting av to vinduer

Skifte av kledning og to vinduer på hytte. Hytta har ikke bilvei frem, matrialer ble brakt inn av Blodstrupmoen. Meget godt fornøyd med jobben og informasjonen underveis. Vil benytte samme firma igjen ved neste behov. Tipp topp, tommelen opp. Frode Ellingsen, Drammen.

Frode Myhre Ellingsen, 15. juni 2014

Restaurering av bad

Er kjempefornøyd med utført arbeid og oppfølging underveis. Helt topp. Anbefales :).

Siv Tandberg, 13. jan. 2014

Oppussing av gang

Meget bra gjennomført arbeid. Serviceminded fra A-Å. Gjorde mye mer enn det som stod i kontrakten. Prosjektleder snakket godt norsk. Øye for detaljer som gjør finishen til det lille ekstra. Effektive og trivelige håndverkere og ledelse gjennomsyrer en bedrift som tar kunden på alvor, og ønsker at kunden skal få jobben gjort til en billigst mulig (med likevel forskriftsmessig utført) jobb. Tar på seg ekstrajobber som måtte oppstå under prosjektet.

Stein Arne Windju, 20. des. 2013

Støpe kjellergulv og legge fliser

Nøye og holdt avtaler. Ingen problemer med å anbefale dette firma.

Per Kristian Gustavsen, 8. nov. 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Martin Amundsen

  Råholt

Extemplo AS

5.0 1 evalueringer Råholt