MALERUD DJSERVICE Øyvind Malerud

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

MALERUD DJSERVICE Øyvind Malerud

PERSONLIG DATA INSTRUKTØR
Mitt mål ved min jobb er og formidle ønsket læring innen "datateknologi", på en måte så du/ dere forstår hva dere gjør og hvorfor. Jeg har spesialkompetanse innen Internett (studerte edb for humanister på Universitetet i Oslo allerede i 1995.) Min jobb går ut på og tilegne deg de ferdighetene som du trenger for å kunne utføre de arbeidsoppgavene/ syslene som du ansetter meg for.


Ettersom jeg har utdanning fra Universitetet (også innen sosiologi, psykologi og filosofi.) Så har jeg en mer kritisk tilnærming av datateknologi, og ønsker derfor og finne den beste løsningen for deg. Jeg kan både PC og Mac (konfigurering etc.), og ønsker at du skal forstå at det er ikke bare og kjøpe, hvis du har en maskin fra før, så er muligheten for at den kan brukes til det du måtte ønske nesten 100%


Det viktigste er at jeg har kunnskapen, og muligheten til og formidle den til deg på en måte så du forstår. Det er ikke sikkert at det er deg det er noe galt med, men heller ett uoversiktlig, og lite informativt medium. Og vite hvordan man skal søke etter informasjon er det første jeg viser deg. Jeg er opptatt av software, så er det noe du måtte mangle, så installerer jeg det gjerne for deg.


Jeg tar imot enkeltpersoner eller grupper (maks 5.), og kommer enten hjem til deg, eller vi møtes der du måtte ønske innenfor Oslo.  Jeg tar 1500,- for en time, med evt. oppfølging (oppfølgingstimer 1200,-). Prisen kan diskuteres hvis det er snakk om mer enn 10 timer.


Ta kontakt pr. e-post og fortell litt hva du ønsker, så finner vi ut av det.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kontakt bedriften