Råd Og Regnskap AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Råd Og Regnskap AS

Hei, vi er et autorisert regnskapskontor med 3 ansatte?som holder til?i Mo i Rana. Vi tilbyr allsidige regnskapstjenester som regnskapsføring, fakturering, lønns-kjøring, remittering, årsoppgjør m.v. for små og mellomstore bedrifter.

Siden oppstart i 2001 har vi benyttet oss av regnskapsprogram fra Uni Micro med nettløsningen Uni24 og Uni Economy (slik at vi kan knytte til oss kunder over hele Norge) samt årsoppgjør fra Visma. I tillegg bernytter vi også PowerOffice GO.

Vår timepris er kr 550,-, kr. 2500 for skattemelding (tidl selvangivelse) inkludert øvrige ligningsdokumenter. Vi kan også gi et fast pris tilbud.

I mange år har vi vært regnskapsfører for ulike drosje eiere i Mo i Rana med omegn. I tillegg har Erik vært deltidsansatt hos flere drosjeeiere opp gjennom årene. Slik sett kjenner vi næringen godt og har innarbeidede rutiner for innhenting av opplysninger om lønn og omsetning gjennom TaxiBiz.

Vi har kapasitet til å ta regnskapet for dere, og kan garantere at dere blir ivaretatt og fulgt opp.

Vi har kontakt med mange ulike klienter, ofte i samme bransje eller med samme utfordringer, som gjør at vi er gode sparringspartnere som kan gi deg verdifulle innspill til hvordan ditt selskap kan møte ulike utfordringer.


Ta gjerne kontakt.

Mvh.

- Råd og Regnskap AS
- E-post: erik@radogregnskap.no
- Mobil: 401 67521
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften