Siste evalueringer (26)

Renovering av 3 bad pga gamle rør

Virket interesserte og ryddige ved befaring. Tok notater som stemte i ettertid. Lett å kommunisere med før og underveis. Lett å få fram ønske om endringer underveis. Godt utført arbeid , med et lite unntak i uheldig elektriker. Prisen var som tilbudet, mao forutsigbart. Godt fornøyd med det meste.

Håvard Ulstein, 5. juni 2020

Vaskerom/bad i råkjeller

Vi brukte Bygg og Rørleggerservice AS til å lage et bad/ vaskerom og en gang i en kjeller. Vi er utrolig glad for at vi valgte akkurat dette firmaet. Etter å ha hatt rundt syv firma på befaring, falt valget på dem. De framstod hyggelige, saklige og ordentlige og prisen de ga var vi også fornøyd med. Vi har ikke angret et sekund! Topp service, god kommunikasjon underveis, hyggelige arbeidere, pris som forventet og et veldig bra resultat! Vi kommer absolutt til å kontakte dem ved andre jobber, og anbefaler dette firmaet varmt videre!

Venill Aakermann, 21. april 2020

Totalrehabilitering av våtrom

Superfornøyd med alle deler av prosessen ifra planlegging, riving, til bygging, flisarbeid og rørleggerarbeid. Alle involverte har vært profesjonelle, superhyggelige og har utført et nydelig arbeid. Må spesielt trekke frem murerne og flisleggerne som har gjort en fantastisk jobb. Ørjan hos Bygg og Rørleggerservice har vært en prosjektleder som vi har stolt hundre prosent på, og har svart på våre dumme spørsmål til alle døgnets tider. Veldig fornøyd med møblement og annet utstyr levert gjennom samme firma. Ingen overraskelser på sluttregningen. Bygg og Rørleggerservice kom ut blant de 3 rimeligste anbudene (vi hadde 13 interesserte og 9 firma som leverte anbud), og vi hadde valgt dem igjen.

Tone-merethe Sæle Villanger, 15. april 2020

Renovering av 6 kvadrat bad med nytt røroplegg

Pålitelig, flott utført arbeid og til avtalt pris.

Vidar Hitsøy, 15. jan. 2020

Toalettrom 3,4 m2

Vi totalrenoverte det minste badet og er veldig fornøyd med arbeidet! De var alle veldig hyggelige, fleksible og lett å forholde seg til. Prisen var det heller ikke noe å si på. Anbefaler gjerne firmaet til andre!

Mai-britt Skjelbred, 12. des. 2019

Renovere bad.

Totalrenovering av bad. Har fått totalrenovert bad, gjort en jobb på vaskerom og lagt alt rør i rør. Veldig fornøyd med arbeidet. De hadde det laveste anbudet. Kommunikasjonen var kjempebra. Ryddig i forhold til priser og endringer. Og eg hadde stor frihet til å velge inventar. Ferdig i løpet av lovet tid. Har fått et nydelig bad.

Ellisiv Sælen, 20. nov. 2019

Avretting/flislegging av vaskerom/ny sluk/rør i rør vaskerom og kjøkken

Kan virkelig anbefales! Utført arbeid til avtalt tid og pris. Meget god kommunikasjon underveis i prosessen. Tommel opp til Bygg og Rørleggerservice AS.

Anders Birkeland, 3. nov. 2019

Total renovere bad ca 7 kvadrat

Kan gi mine beste anbefalinger. De ha utført jobben helt etter avtale og pris. For en amatør ser arbeidet perfekt ut så jeg har ingenting negativt å si om hvordan arbeidet er blitt gjennomført på.

Jan Kristoffer Solsvik, 1. okt. 2019

Helrenovering av bad

Det var opp-pussing av to bad. Resultatet ser flott ut. Bra kommunikasjon underveis. Hvis det finnes noe negativt å si om hele jobben eller prosessen er det våre egne feil jeg tenker på fordi vi ikke alltid var godt nok forberedt og var for trege med å ta enkelte avgjørelser eller med vår planlegging.

Petter N. Sæterdal, 13. sep. 2019

Helrenovering av bad

God kommunikasjon, og konkurransedyktig pris. Ble fornøyd med badene som de renoverte for oss.

Marius Horgen, 16. aug. 2019

Fliselegging kjøkkenvegg

Flott utført arbeid.

Britt Dolvik, 11. juli 2019

Flislegging

Veldig bra jobb. Følte at de virkelig kunne jobben og at eg kunne lita på de. Er kjempefornøyd med allt.

Grete Vikjord, 25. juni 2019

Oppussing baderom

Jeg anbefaler dere som skal oppusse baderom dette firmaet bode prisen og kvaliteten over alt påliteligheten og effektivitet.

Yosief Yemane Fkak, 17. juni 2019

Helrenovering av bad på ca.4,5 m2

Vi fikk 11 henvendelser og valgte ut 3 firma med gode evalueringer til å gi pris. Vi valgte Bygg og rørleggerservice som var best på pris. Vi kan gi de våre beste anbefalinger fordi; - flott og profesjonelt arbeid - god kommunikasjon under hele prosessen - ryddig Vi kunne ikke valgt et bedre firma !

Greta Halseth, 1. april 2019

Oppussing av bad

Veldig fornøyd med både kvalitet, kommunikasjon og resultat. Me fekk stor frihet til å gjere eigne val, noko som var avgjerande for oss og vårt budsjett. Prosjektet vårt var noko omfattande og utfordrande, men dei såg berre mulighetar og løysingar. Kan anbefalast vidare på det varmaste.

Astrid Emmerhoff Lothe Lothe, 26. jan. 2019

Etablere 1 vaskerom og 1 bad

Ryddig kommunikasjon og flinke i faget. Leverte gunstig pris i anbudsrunden, meget løsningsorienterte.

Sverre Mo, 23. jan. 2019

Oppussing av bad

Arbeidet ble gjort på en meget god måte. Prisen ble som avtalt, og arbeidet ble gjort til avtalt tid. Jeg kan anbefale firmaet til på det sterkeste. Dette er et profesjonelt og dyktig firma med flinke medarbeidere.

Petter Gjessing, 10. jan. 2019

Støp av gulv,membran og flislegging på bad

Gulvet ble støpt, membranen lagt, og flisene montert til avtalt tid og pris. Arbeidet ble utført profesjonelt og effektivt. Kommunikasjonen underveis i prosessen var til tider noe utfordrende på grunn av ikke-norsk/engelsk-talende arbeidere. Ellers flinke og hyggelige folk, kan anbefales!

Jørgen Moe, 8. jan. 2019

Totalanbud på renovering av lite bad

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort av denne bedriften. De var åpen for nye løsninger gjennom prosjektet og justerte anbudsprisen deretter. De gjennomførte en totalrenovering på badet mitt, og jeg hadde ingen punkt å klage på etter ferdigstillelse. Prisen var også veldig god. Vil trygt anbefale firmaet til andre som vurderer å renovere sitt bad.

Erlend Fjørstad, 8. jan. 2019

Oppussing bad

Totalrenovering av bad. Vi er meget godt fornøyd. De var best på pris og gjennomførte alt på beste måte og innen avtalt tid. Kvaliteten på arbeidet var topp. Bra oppfølging og kontakt underveis. Anbefales.

Gunnar Henry Fløystad, 1. jan. 2019

Baderom 2 - nye fliser,veggtoalett,dusjdører

Vi er svært fornøyd med utføring og kvalitet på jobben. Hyggelige og ryddige arbeidsfolk.

Norunn Og Rune Hjortland, 15. nov. 2018

Oppussing av bad

Denne gjengen vil jeg anbefale på det sterkeste videre. Når jeg bestemte meg for Bygg og Rørleggerservice AS, var det prisen og deres positivitet som fikk til å tenke at det var ingen tvil. Jeg hadde 10 forskjellige firma på befaring. Disse kom sjappest med tilbud. I tillegg så er de on-point med jobben. Og arbeidet er utmerket. Terningkast 6.

Kim Tanaia, 10. mars 2018

Renovering av bad og vaskerom

Akkurat som avtalt, bare bedre. Ferdig tre dager før avtalt tid. Tydelig kontrakt. Ukomplisert gjennomføring av totalrenovering av bad og vaskerom. Flott resultat.

Trine Sunde, 5. feb. 2018

Oppussing bad

Bygg og rørleggerservice pusset opp badet kjapt og greit og Ørjan Helland var fleksibel og løste de små problemene som kom underveis helt supert! Kan anbefale han og hans firma!

Arild Hagen, 8. mars 2016

Renovering av bad

Gjorde jobben ordentlig og til avtalt tid ! For oss var det viktig å bare ha ett firma å forholde oss til og det fungerte veldig bra. Anbefales !

Gro Hiis Wallmark, 19. des. 2014

Helrenoviering av eksisterende bad.

Bedriften var veldig fleksibel og jeg fikk badet akkurat slik jeg ville! Avtaler ble holdt både pris og tid! Fordelen med å velge denne bedriften er at msn kan velge og kjøpe den innredningen og fliser man vil ha. For meg ble dette mye billigere enn å ta et ferdig bad hvor alt er valgt på forhånd! !

Stian Borge Olsen, 7. okt. 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart