NÆRBYGG AS

4.0 (1 evaluering)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Bøgata 22, 6008 Ålesund
 • Åpner i dag klokken 08
  Søndag Stengt

NÆRBYGG AS

NÆRBYGG AS ble i 2009 etablert av en gruppe profesjonelle bygningsarbeidere fra Litauen.
I løpet av kort tid har vi sammen med lokale aktører utført mange spennende og vellykkede oppdrag. I dag er NÆRBYGG AS et ungt, lovende og pålitelig norsk firma, som ansetter profesjonelle byggingsarbeidere fra Litauen og Baltikum.

Gjennom erfaring og samarbeid med norske ingeniører har vi i NÆRBYGG AS etablert gode forretningsforhold med de beste og mest pålitelige aktører og eksperter innen en rekke områder.
I 2010 utvidet vi våre aktiviteter og åpnet en salgsavdeling for å møte alle kundebehov.

NÆRBYGGs hovedkompetanse ligger i:

1. Bygging av elementhus.
2. Innvendig og utvendig byggearbeid for alle typer bolig, industrielle og kommersielle kontorer og forretningslokalerDen beste vurdering av vårt arbeid ligger i den positive tilbakemeldingen vi har fått for godt utørt håndverk og høy kvalitetssikring fra våre kunder. Vårt mål er å hjelpe våre kunder i å ta de beste avgjørelser, fra start til slutt, både i forhold til oppussing av hjem og kontor, eller i forbindelse med planlegging og bygging av drømmehuset eller drømmehytta.

Til felles for alle oss i NÆRBYGG AS er arbeidsglede, flid og profesjonalitet. Dette har gitt grunnlag for firmaet til å vokse hvert år.

NÆRBYGG AS sin suksess skyldes våre medarbeideres individuelle evner og kunnskap til samarbeid og problemløsing i profesjonelle team. NÆRBYGG AS arbeider med høy kvalitet selv i utfordrende lokasjoner og med mange involverte parter. Dette har vært den gjennomgående tilbakemeldingen fra våre kunder og samarbeidspartnere. Vårt mål er opprettholde denne standarden og fortsette å skape kvalitetsresultater ? både i forhold til våre kunders budsjetter og til planlagt tid.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 08
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften