Siste evalueringer (33)

Hjelp til gressklipping

Meget godt utført arbeid. Hyggelig å komme hjem fra ferie når hagen er iorden.

Geir, Asker, 4. juli 2019

Omlegging av plen med ny ferdigplen - ca 100 kvm nesøya,asker

Svarte raskt etter at jobben ble lagt ut, kom på befaring samme helg og gav forpliktende tilbud etter kun få dager. Oppstart kun ca. 1 uke etter aksept av tilbud og i samsvar med omforent tidsplan. Arbeidet utført med god kvalitet i løpet av 3 1/2 dag uten opphold. God kommunikasjon med leder underveis. Profesjonelle og hyggelige arbeidere som utførende av oppdraget. Utelukkende positive erfaringer, og kan anbefales !

Dag, Nesøya, 3. juni 2019

Ferdigplen 150m2

Jobben ble godt utført til avtalt tid og pris. Problemet var at en stor del av ferdigplenen vår åpenbart av dårligere kvalitet enn resten. Det ble avtalt at denne skulle byttes ut, men jeg hørte aldri noe mer. Har mange bilder som viser tydelig forskjell i kvalitet.

Bernhard, Oslo, 30. april 2019

Støttemur

Meget bra kvalitet på arbeidet og helt i henhold til spesifikasjonene. Kommunikasjonen var også meget bra samt oppfølgingen underveis. Effektiviteten var iht avtale mht tid. Prisen var fast og den var det ingen ting å utsette på. Så vidt jeg kan bedømme hadde de god orden. Jeg vil betrakte Bygg og Anlegg som en av de mest profesjonell i dette segmentet. Kan trykt anbefales.

Jarle, Asker, 16. nov. 2018

Belegningsstein 25 m2

Bra kvalitet og oppfølging underveis.

Grete, Oslo, 7. nov. 2018

Støttemur (stablemur) / beplantning

Ryddig og oversiktlig tilbud, begynte og ferdigstillelse etter avtale. God kommunikasjon, god kvalitet på jobben samt grei pris. Meget godt fornøyd.

Arild, Drammen, 5. sep. 2018

Legging av ca. 70-65 m2 belegningsstein i hage

Ekstremt fornøyd med resultatet.

Tor, Rykkinn, 14. nov. 2017

Legge stein på parkeringsplass.

Bra resultat til avtalt pris.

Martin, Mjøndalen, 31. okt. 2017

Beleggningstein - 250m2 gårdsplass

Vi er MEGET fornøyde med Bygg & Anlegg. De har levert til forventning på alle områder. De stilte på befaring som avtalt og kom med gode innspill. Reidar kan faget sitt og er veldig tillitsvekkende. Han hadde det desidert mest detaljerte tilbudet og var nest best på pris av fem. Alt har gått på skinner ifbm oppstart, grunnarbeid, plassering av sluk/rør og selve steinleggingen. Veldig hardtarbeidene mannskap. Anbefales på det sterkeste.

Kristoffer, Asker, 21. sep. 2017

Utbedring av uteområde

Topp arbeid. Startet når dem skulle, og alt gikk på skinner.

Marius, Drammen, 6. nov. 2016

Omlegging av gammel plen,ca 200 m2

Svært fornøyd. En erfaren daglig leder, som både tilpasset seg til våre behov og ga gode faglige råd. Både ved befaring, i tilbud og under arbeidet. Dyktige og erfarne polske fagfolk, med yrkesstolthet og punktlighet. Både oppstart og ferdigstillelse skjedde på avtalt dato. Høy kvalitet i alt arbeid. Svært ryddig prissetting i tilbudet. Og like ryddig faktura etterpå. Mine beste referanser!

Tor, Gullaug, 11. okt. 2016

Gjøre ferdig jobb på gårdsplass (mur og kantstein)

Arbeidet ble startet veldig raskt etter godtatt tilbud. De kom med gode forslag til løsninger og påpekte saker jeg aldri ville sett selv. Veldig fornøyd!

Marius, Tranby, 19. sep. 2016

Utvendig trapp i stein

På tiden og til budsjett. Godt fornøyd og anbefales.

Morten, Oslo, 17. sep. 2016

Steinlegge utområder

Bygg og anlegg gjorde en kjempejobb! Meget punktlige og utførte alt til punkt og prikke. Kan anbefales!

Lisbet, Drammen, 22. juni 2016

Full rehabilitering av hageplen fra a til å

De gjorde en kjempejobb. En vinter har gått og vi har i sommer en frodig og "fullvoksen" plen som har overlevd vinteren. Effektivt jobba. On time og på budsjett!

Pål, Oslo, 9. juni 2016

Granitt trapper

Meget godt fornøyd, ryddig tilbud, kom når de skulle, anbefalte løsninger, gjorde seg ferdig, gjorde en meget god jobb, ryddet etter seg og faktura som avtalt. Virker pålitelige og anbefales absolutt!

Geir, Nesøya, 2. feb. 2016

Asfaltering,planering,kantstein

Kan ikke si meg annet enn svært fornøyd med Bygg og Anlegg AS. Vi fikk et tilbud som var detaljert og grundig spesifisert. Prisen var konkurransedyktig. De gjorde jobben til avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med hvordan jobben ble utført.

Espen, Oslo, 15. des. 2015

Legging av kantsten i innkjørsel

Punktil , ryddig , raskt.

Dagfinn, Østerås, 9. nov. 2015

Legge beleggningsstein ved innkjøring (ca 70 m2)

Terningkast 6 både mtp pris, oppfølging og utført arbeide! Reidar er en meget seriøs og hyggelig kar med lang fartstid i bransjen. Bruker polske arbeidere, men alle snakker norsk/engelsk, er hyggelige og alle papierer er på "stell". Detaljert tilbud som er fulgt til punkt og prikke. Meget nøye og profesjonelt utført arbeid. Løsningsorienterte og flinke folk! Kan anbefales på det sterkeste.

Stian, Oslo, 4. nov. 2015

Legge belegningsstein foran hus

Rask respons og oppmøte for befaring. Bra webside what you see is what you get. Ryddig fremtoning og bra resultat.

Christian, Snarøya, 30. sep. 2015

Legging av ca 100 m2 ferdigplen

De kom til avtalt tid og gjorde en flott og bra jobb. Kan anbefale dette firma på det sterkeste. Jobben ble utført meget bra.

Roy, Oslo, 18. mai 2015

Ferdigplen,rulle-ut-gress på ca 500 kvm hustomt

Meget god service og personlig oppfølging.

Nicolai, Oslo, 27. mars 2015

Legging av belegningsstein i innkjørsel

Rask respons, ryddig tilbud. Alt gjennomført til avtalt tid og pris med pent resultat. Tok også ekstraoppdrag på sparket. Meget godt fornøyd.

Håkon, Tranby, 18. nov. 2014

Brosteinslegging av 234 kvm gårdsplass.

Jobben ble utført på en meget profesjonell og god måte. I forkant kom entreprenør med gode forslag til løsning hvordan jobben burde gjøres. Jobben ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Vi var meget godt fornøyd med jobb og oppfølging.

Ole, Krokstadelva, 7. okt. 2014

Ønsker tilbud på legging av belegningsstein

Kjempe fornøyd med arbeid og hele prosessen. Høyst anbefalt!

Julia, Drammen, 16. aug. 2014

Anleggsgartner / snekker - ferdigstille hage rundt nyoppført hus,lage platting og bod.

Bygg og Anlegg kom kjapt på befaring og ga en konkurransedyktig pris på arbeidet. Fra de startet på jobben og til den var ferdig tok det ca 2 uker. Underveis var lederen ofte på befaring for å sikre at det ble gjennomført iht. Våre spesifikasjoner. Vi er godt fornøyd med jobben som er gjort og kan anbefale Bygg og Anlegg til andre!

Stig-Ove, Nesøya, 6. aug. 2014

Legging av beleggningsstein i gårdsplass

Bra jobb, seriøse. Hyggelig og flink leder son følger bra opp. Kan anbefales. Vi brukte de til å legge stein på uteplassen.

Mia, Jar, 7. juli 2014

Legging av stein på 110-115 kvm gårdsplass

Strålende fornøyd med alt fra prosessen før, kvalitet på selve jobben, og oppfølging i etterkant. Fikk lagt 117m2 med gårdsstein, 27m med støpt kantstein samt nødvendig grunnarbeid og duk. Arbeiderne startet hver morgen kl 7 og jobbet hele dagen. Selve jobben er utført grundig og med meget god kvalitet, helt ned til finskjæring av stein. Bygg og Anlegg var også mest konkurransedyktig på pris. Kan med trygghet anbefales!

Tore, Borgen, 6. juli 2014

Stentrapp (granittblokk) hage

God kommunikasjon, rask og effektiv gjennomføring og fint resultat.

Lene, Høvik, 3. juli 2014

Renovasjon av gammel steintrapp/skifer

Topp karakter. Hyggelige folk. Lette og samarbeide med. Holdt avtaler og trappen vi fikk restaurert ble kjempefin. Pernilla Jønsson.

Pernilla, Asker, 2. juli 2014

Legging av belegningsstein på ca 280 m2

Bra gjennomgående utført arbeid, meget profesjonelt alt til avtalt pris. Resultatet ble meget bra. Akkurat slik man forventer det skal være. Anbefaler Bygg og Anlegg AS.

Tareq, Drammen, 25. mai 2014

Steinlegging av oppkjørsel og inngangsparti

Rask og hyggelig befaring, profesjonelt utført med pent resultat, og til en konkurransedyktig pris.

Per, Drammen, 5. mai 2014

Div. hagearbeid - trefelling,bytte ut hekk og ny plen

Gjennomgående meget proffe på absolutt alle ting, helt fra tilbudet, til oppfølging og gjennomføring. Akkurat slik man forventer det skal være. Det å endre ting underveis med steinlegging og andre ting ble priset og fulgt opp på akkurat samme ryddige måte som det var fra starten av. Kan uten problemer anbefale Bygg og Anlegg AS.

Tom, Nesøya, 30. april 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SVART ASFALT AS

4.9 40 evalueringerBetalt Drammen

Bygg og Anlegg AS

4.8 33 evalueringer Tranby

Reiko Service Soszynski

5.0 2 evalueringer Tranby