Siste evalueringer (7)

Carport

Kom som avtalt. Flinke og ryddige håndverkere. Forklarte jobbgangen og fikk tips/anbefalinger underveis. Ryddet alltid etter seg etter endt arbeidsdag. Nøye med arbeidet, men resulterte i at de brukte mer tid enn planlagt. Vi er veldig fornøyd med håndverkerne, arbeidet og resultatet. Vil absolutt bruke dem igjen og vil anbefale dem til andre.

Oanh Tran, 26. okt. 2020

Etterisolering av hus fra 1975

Veldig bra start men dårlig på slutt. Alt gikk veldig bra mens David var med. Når han måtte hjem pga Korona, da alt ble veldig dårlig. Ingen oppfølging. Slutt resultat er ikke ompenerende!

Mehmet Serkan Yildirim, 14. aug. 2020

Innvending snekkerarbeid,isolasjon,maling

Utførte isloering og panelarbeid innvending garasje, beising garasje, maling grunnmur samt diverse takarbeid. Svært godt fornøyd. Meget pålitelige og der det oppsto spørsmål/utfordringer kom de med forslag til gode og rimelige løsninger.

André Istad Johansen, 30. sep. 2019

Bytte panel

Hyggelig og samarbeidsvillig. Løsningsorientert når noe uforutsett dukket opp. Jobbet effektivt.

Espen Bekkevold, 4. sep. 2019

Snekring av utebod og levegg

Veldig bra utført jobb. Effektive og profesjonelle. Litt raske når de estimerte pris, så det gikk litt over, men ellers veldig bra.

Anniken Berg, 29. mars 2019

Isolering og kledning av enkelt garasje

Arbeidet ble utført kvalitetsmessig og ferdig til avtalt tid.

Trond Simarud, 10. mars 2019

Bytte bordkledning 2 mannsbolig nesodden

Lukakz og Aktiv bygg og renovering er positive og hyggelig. De gir raskt tilbakemeldinger og enkelt å komme i kontakt med. De tilbyr god pris og gode håndverkere.

Kristian Ophaug, 20. feb. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart