Siste evalueringer (8)

Regelmessig rengjøring av 67m2 leilighet

Sen evaluering (beklager det). Polinor Tjenester vasket hos meg fra januar 2015 til august 2018. Svært fornøyd med arbeidet og prisen. De gjorde en grunndig jobb hver gang, og det var alltid god kommunikasjon rundt eventuelle endringer av dato og lignende. Aldri noe tull. Anbefales på det sterkeste.

Jeanett, Vestby, 9. juni 2019

Flyttevask

Hyggelige jenter som gjorde en strålende jobb. Kan anbefales på det sterkeste.

Kjersti, Greåker, 30. okt. 2016

Vaskehjelp

Vi valgte Polinor Tjenester ved Dorota til å vaske ned hele huset etter omfattende oppussing. De gjorde en rask og flott jobb. Dorota er veldig hyggelig og gir god oppfølging hele veien. Hun kunne også gi oss gode anbefalinger til en annen jobb vi hadde på anbud (pussig av peis). Vi er veldig fornøyde og ønsker å fortsette å benytte oss av deres vaske tjenester hver 14 dag. Vi anbefaler Polinor Tjenester for vasking!

Maritha, Moss, 20. mars 2015

Vask av bolig ifm salg

Meget god arbeidsinnsatts. Huseier ønsket å overta en dag før planlagt. Polinor stilte mannsterke opp og klarte å få ting unna. 1/2 time før overtagelse var alt klart. Kan anbefales.

Kai, Gressvik, 14. mars 2015

Vindusvask utvendig

Raskt og effektivt utført. 100% som avtalt!

Jan, Moss, 12. mars 2015

Utskiftning av vinduer

Jeg kan varmt anbefalte Mathias, Dorota og resten av teamet. 10 dager etter befaring var to stuetak gipset, et soverom med 100 år gammel panel på tak og vegger (full av spikerhull/gammel maling) rehabilitert og malt. To stuetak gipset, sparklet og malt, inkludert fiksing av rosetter. Brannvegger ble armert og pusset. Når vinduer ankommer om to uker, skal Mathias og gutta få skifte ut dem også. God kommunikasjon, godt, grundig arbeid og god pris.

Elisabeth, Moss, 22. nov. 2014

Flyttehjelp

Vårt valg falt på Polinor Tjenester AS da måtte ha hjelp til flytting, og det er det beste valget vi kunne ha tatt! Jeg snakket med lederen i firmaet (Dorota) for å avtale dato og tidspunkt og jeg ble møtt med den beste og mest profesjonelle kundeservicen! Vi ble enige om å bruke 2 mann til flyttejobben. På flyttedagen dukket de opp helt til avtalt tidspunkt -og med 4 mann selv om vi bare betaler for 2 :-) Høflige og VANNVITTIG effektive!

Marte, Borgenhaugen, 21. nov. 2014

Avretting av gulv

Meget bra jobbet.

Per, Saltnes, 18. sep. 2014

Tusen takk !

Polinor Tjenester AS 18. sep. 2014

Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Lear Service Partner AS

4.7 37 evalueringer Borgenhaugen

Polinor Tjenester AS

4.6 8 evalueringer Borgenhaugen

Monika Puidokaite

  Borgenhaugen