Siste evalueringer (80)

Oppussing før innflytting i ny bolig

Flott jobb, god kommunikasjon og gode forslag til løsninger underveis.

Per Kristian Amundsen, 22. okt. 2020

Renovering av vegger og tak

Dette var en stor jobb med renovering av vegger med gammel tapet i en 74 kvm leilighet. Varierende kvalitet på veggenes underlag, men MM bygg taklet alle utfordringene på en god måte. Ryddig, effektiv og løsningsorientert firma med en god pris på utførelsen.

Christiane Morrison, 17. sep. 2020

Overflateoppussing: jevne ut,male vegger og tak. tapetsere. slipe/lakke tregulv.

Veldig fornøyd med disse gutta. Tydelig kommunikasjon, alltid tilgjengelig, også etter at hovedjobben var gjort. Ble ferdig på tida, selv om slipingen av gulv viste seg å ta mye mer tid enn anslått. Anbefaler sterkt!

Nils Martin Silvola, 7. april 2020

Lister i 50 kvadratmeters bolig

Godt utført arbeid.

Filip Lind, 4. mars 2020

Helsparkle stue

Pålitelige og flinke håndverkere. Holdt oss oppdatert underveis med hvordan dem lå an. Dem helsparklet og malte stue/kjøkken. Resultatet ble kjempebra. Bruker dem gjerne igjen til slike jobber.

Matz Didrik Nilsen, 15. feb. 2020

Platelegging av vegger med gipsplater som sparkles og pusses

Høy kvalitet på arbeidet. Pålitelige, høflige og effektive. Fikk mer jobb av oss som vi også er meget godt fornøyd med. Kan anbefales.

Signe Kirkebø, 11. feb. 2020

Lekte ned tak og lage slette vegger

Sparklet og malte vegger og tak, flott resultat, god kommunikasjon og møtte opp dagen etter for å rette opp i utbedringer jeg fant. Alt i alt meget fornøyd!

Christer Bekken, 31. aug. 2019

Sparkling og tapetsering ca 45 kvm

Seriøst firma som har forholdt seg til avtaler og som har vært veldig profesjonelle under hele gjennomføringen av prosjektet. De har gjort en veldig god jobb, og har vist stor faglig kunnskap og interesse. Vi har også fått masse gode råd rundt oppussingen, utover den jobben som firmaet gjorde. Veldig enkel å kommunisere med, selv om kommunikasjonen har foregått på engelsk. Anbefales på det sterkeste!

Fiona Strand, 21. aug. 2019

Maling av tak,ca. 96 kvm

Michal var veldig fleksibel og utførte arbeidet raskt og på en god måte. Takk for hjelpen :).

Anders Halfdansen, 21. juli 2019

Maling av 88m2 leilighet

Totalt sett fornøyd med arbeidet som ble utført til avtalt tid og til avtalt pris, med et godt sluttresultat. Det var også mulig å tilpasse prosjektet underveis. Dessverre brukte de ikke malingen som avtalt på forhånd, men heller en billigere variant, hvilket gjør at det ikke blir toppscore. Ellers fornøyd.

Gisle B Helland, 16. april 2019

Sparkling or maling av 63m² leilighet

Helsparklet og malte 3 rom og kjøkken på kort tid. Vi er veldig fornøyd både med kommunikasjonen og med kvaliteten på arbeidet. Jobben ble gjort til vår tilfredshet og innenfor avtalt pris. Kan anbefales.

Vadym Markov, 5. april 2019

Maling av soverom

God kvalitet, punktlighet, ryddighet og leveranse i tråd med avtale. Anbefales!

Per Flaata, 14. mars 2019

Oppussing av stue og gang

MM Bygg AS er veldig pålitelig og har god effektivitet. De pusset opp stue og gang. Tak, vegger og nytt gulv. Ferdig i henhold til avtale på pris, tid og god kvalitet. God kommunikasjon underveis. Anbefalest.

Steinar Talle, 29. jan. 2019

Maling 37 kvm leilighet

Bra jobb. . . . . . . .

Magnus Strand Moen, 24. jan. 2019

Pussing/helsparkling/pussing

Helsparkling/reperasjon av vegger i enebolig. MM bygg gjorde en fantastisk jobb på mindre tid en avtalt. De var effektive og pålitelige og hele prosessen var veldig ryddig. Svært fornøyd og utrolig takknemlig for deres bistand. Anbefales på det varmeste.

Steffen Roth, 15. jan. 2019

Sparkling og maling av 43 kvm leilighet

Vi var superfornøyde med at de gjennomførte arbeidet på svært begresnet tid og med ett fint resultat. Hyggelige folk også :).

Marion Celine, 4. des. 2018

Helsparkling av 5 rom i leilighet

Veldig fornøyd med resultatet og jobben ble fullført til avtalt tidspunkt, vet hva de holder på med. Noe slurv/småpirk avslutningsmessig, men selve sparklingen ble kjempebra. Utenlandsk, men snakker bra engelsk og lett å kommunisere med.

Pernille Kvernland, 1. des. 2018

Delvis renovering av leilighet 50 kvm

Jeg anbefaler MM BYGG AS på det varmeste! De renoverte min leilighet, rev ned panelvegger, gammelt gulv og tak, med mer. Deretter avrettet de, nye veggplater, et par lettvegger, nytt gulv, sparklet og malte. De var mer en hjelpsomme på råd og beste måte å gjennomføre ting på, og ved utvidelse av prosjektet underveis tok de på seg dette på strak arm. MM BYGG AS jobbet svært effektivt og de startet og var ferdig til avtalt tid.

Emil Niclas Hofseth, 23. nov. 2018

Sparkle og male stue ca 40m2 gulvflate

Anbefales! Ryddig og grundig. God kommunikasjon gjennom hele jobben. Benytter de gjerne igjen!

Elisabeth Kjernli, 21. okt. 2018

Skal pusse opp en 55 kvm leilighet

MM Bygg helsparklet 90% av veggene, satt på 3 vegger med W2paint (alle vegger med radiatorer og synlige rør) og malte taket for oss. Resultatet ble utrolig bra! De er effektive, ryddige, nøye og utrolig løsningsorienterte. De gjorde også noe ekstra arbeid som vi ikke hadde bedt, kun for å få et bedre redultat. Om det skulle være noe fikset de dette med en gang uten å stille spørsmål. Vi anbefaler MMBygg på det sterkeste :).

Haakon Istre, 20. okt. 2018

Maling/sparkling/legge gulv

Mateusz og kollegaene hans kan anbefales på det sterkeste! De kom stort sett når de skulle og ga beskjed hvis de var forsinket eller om noe annet hadde oppstått. Jeg var hele tiden informert om fremdriften og var hele tiden trygg på at de skulle nå tidsfristen vi hadde satt - noe de gjorde… og til avtalt pris. De kjøpte også inn materialer de trengte på utlegg. Arbeidet er upåklagelig og med god presisjon, de ryddet etter seg hver dag og tok hensyn dersom vi var hjemme. De renoverte en loftsetasje på 50-60 m2, og brukte ca 2 uker på det. Jobben var i hovedsak gipsing, sparkling, maling, snekkerarbeid og legging av gulv. Dere kan trygt bruke disse gutta! Mvh Alexander.

Alexander Åmtun, 16. okt. 2018

Helsparkling av vegger i stue

Veldig fornøyd med sluttresultatet! Vurderte ulike løsninger som dekking med papir eller plater. Ble anbefalt av Maxbo å ta ekstrakostnaden med å leie inn noen til å helsparkle. MM Bygg var ikke det rimeligste, men responderte raskt og kunne gjøre jobben ihht. Vår tidsplan. MM Bygg var veldig profesjonelle og ga beskjed selv om de bare var 10-15 minutter forsinket til avtale. Veggene ble HELT glatte og 2. Strøk maling var knapt nødvendig.

Peter Torgeir Nylund, 8. okt. 2018

Skifte bordkledning.

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort til avtalt tid og pris. Dette er et firma som jeg kan anbefale og vil nok kontakte igjen hvis jeg trenger noe gjort.

Ivar Arne Johansen, 22. sep. 2018

Maling av leilighet og utbedring av skapinnredning

Flinke, nøye, hjelpsomme, hyggelige og tilgjengelige. Trengte man noe ekstra eller noe som ikke var utført slik forventet så var det ikke noe problem for dem å fikse. Hadde brukt MM bygg igjen om jeg trengte.

Lena Skjolddal, 21. sep. 2018

Maling av hus i rekke

Kvaliteten er som forventet, og jeg er fornøyd.

Helge Vidar Michelsen, 21. sep. 2018

Fjerning av veggteppe for 50m2 leilighet

Snekker fra MM Bygg AS er profesjonelt, flink og hyggelig folk. Har opprinnelig ønsket å fjerne veggtepper men etter noe god dialog jeg bestemt å legge gipsplate, sparkle og maler vegg. I tillegg, de bytte ut tak i baderom og lagt nytt gulv i kjøkken. De ga mye forklaring om material og jobben som skal utføres og de er veldig nøye med liten detaljer. Jobben var levert som lovet og med høyt kvalitet. Veldig fornøyd med prosjekt.

Chean Sheong Yap, 27. juli 2018

Ombygging og sliping av gulv

Gutta i MM Bygg gjorde en fantastisk jobb hjemme hos meg. Arbeidet var proft, de var detaljorientert og grundige. Vi hadde en god dialog gjennom hele prosessen og de viste stor forståelse og var veldig hjelpsomme da problemer med materialer fra andre skapte trøbbel for oss. Da steppet de opp og jobbet t. O. M I helgen for at ting skulle bli ferdig. I tillegg er de veldig hyggelige. Anbefaler MM Bygg på det varmeste og vil bruke de igjen. Marianne.

Marianne J. Granberg, 2. april 2018

Maling av 180kvm bolig innvendig - kort varsel!

Eg ventet noen måneder før å anmelde bedriften og er glad eg ventet. Det måtte sparkles en del for så male i mørk farger. Tross alle mine varsler om å unngå sprekker brukte de noen "spesiell sparkel som ikke sprekker" og ikke duk f eks. I dag er veggene fullt av sprekker som er ekstra synlig siden sparkle bak er lys grått mens fargen er mørkt. De jobbet mye lengre enn planlagt og satset hardt men det er slutt resultat som teller dessverre.

Sebastien Fix, 30. mars 2018

Helsparkle vegger og male vegger,tak,dører og karmer/gerikter i 80 kvm leilighet på bolteløkka,oslo

MM bygg kom som avtalt på befaring, var løsningsorienterte og innga tillit. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Vi var spesielt godt fornøyd med helsparklingen av veggene og maling av vinduer og opplevde forøvrig god håndverksmessig utførelse av arbeidene. Påpekte småfeil ble utbedret raskt. Vi benytter gjerne MM bygg ved en annen anledning.

Kjell Anders Rønningen, 5. mars 2018

Sparkling/maling av tak og vegger på loft

God kommunikasjon og alt småplukk jeg kommenterte har de tatt tak i. Hyggelige folk.

Erik Lundby, 3. feb. 2018

Gipsplater,sparkling,maling av vegger + sliping og lakkering av gulv - ca 45 kvm

Kan absolutt anbefale MM Bygg! Michal og Mateusz er flinke, pålitelige og har øye for detaljer! De kommuniserte godt gjennom hele prosessen og resultatet ble veldig bra! Jeg kommer til å bruke dem igjen!

Cathrine Wirsching, 26. nov. 2017

Legge ny parkett i deler av leilighet,ca 40 kvm

It was a pleasure to have these guys working in our home. The job was done quickly and skilfully. They saw other and better ways of doing things and discussed that with us and made sure we agreed before proceeding. IT was a true pleasure watching them work with skill and love for their profession. You will not regret hiring these guys.

Elisabeth Nesheim, 22. okt. 2017

Overflatefornying (gulv,vegger og tak) av stue,kjøkken og gang

Svært fornøyd med Michal, Mateusz og gutta deres! De har totalrenovert vegger, tak og gulv i huset vårt, og bygget om trappen vår. Selv om det har dukket opp diverse utfordringer underveis (gammelt hus), har de vært løsningsorientert og effektive. Har allerede booket dem inn for nytt oppdrag, og har ingen problem med å anbefale MM-bygg videre.

Anja Ødegård, 2. aug. 2017

Sparkling og maling loftsleilighet

Jeg har ikke møtt noen håndverkere som er mer profesjonelle og har mer respekt for kunden sin enn MM Bygg. De fremsto som helt klart mest profesjonelle og seriøse av alle som kom på befaring. Underveis i prosessen: de er nøye; punktlige; oppstår det utfordringer så tar de kontakt istedenfor å ta snarveier; de lytter til alle våre ønsker og kommer med gode, faglige råd. God, hyggelig dialog hele veien. Rydder pent opp etter endt arbeid. Anbefales!

Janusz Ring, 21. april 2017

Renovere 81 kvm leilighet på romsås

Veldig bra kvalitet og gjennomføring. Proffe folk som tok ansvar når ting ikke gikk helt etter planen. Opplevde de som ærlige og ansvarlige.

Christian Marinius Rydheim, 22. feb. 2017

Maling og pussing av tak og vegger,legge nye lister,sliping og behandling av furugulv + legge ca 6kvm nytt gulv.

MM Bygg gjorde en meget god jobb, total oppussing av leilighet med unntak av bad og kjøkkeninnredning. La gipsvegger, slipte og behandlet furugulv, malte/pusset og sparklet vegger og tak, la nye lister, hang opp lamper, la nytt furugulv på kjøkkenet som matchet de gamle gulvet perfekt. Hadde en meget god dialog underveis, stort sett på mail, var flinke til å sende bilder av ting de lurte på. Service minded gjeng med dyktige håndverkere. Anbefales!

Mats Hegg Møllerop, 23. jan. 2017

Sparkling,maling,sette opp gipsvegger,legge parkett og små endringer av elektriske stikk i 3-roms leilighet

MM Bygg gjorde en meget god jobb. De kom med gode innspill på mine ønsker og fullførte til avtalt tid. Vi hadde noen forsinkelser, men dette ble avklart og avtalt hvordan det skulle fikses. Arbeidet innebar alle rom unntatt bad i en 3-roms leilighet: - sette opp rehabgips - sparkle og male vegger og tak - legge parkettgulv i 3 rom - avrette og flislegge gulvet på 2 rom - montere nytt kjøkken - sparkle og gipse døråpninger og sette inn 2 nye dører.

Håkon Husby, 20. des. 2016

Overflate oppussing 63 m2 leilighet - maling av tak,vegger og dører i stue/kjøkken,to soverom samt gang

Fantastisk flott jobb av MM gjengen. Jobben ble levert på tid og kost, og småplukk vi fant i etterkant ble umiddelbart rettet. Hyggelige og serviceinnstilte gjeng som også ryddet ordentlig opp etter seg. Anbefales!

Jakob Greger Gravdal, 23. nov. 2016

Overflate oppussing innvendig.

Vi benyttet MM Bygg AS til oppussing av vårt nye hus på ca 150m2. Vi pusset opp hele huset innvendig samt skiftet 10 vinduer+installerte balkongdør. Noe av det beste med MM Bygg er at de er enkle og kommunisere med underveis og de er pålitelige og nøyaktige. De går også grundig gjennom utført arbeid med kunden i etterkant for å forsikre at kunden er fornøyd. Vi vil absolutt benytte MM Bygg igjen og vi kan trygt anbefale MM Bygg til slike jobber!

Lars Andresen, 22. nov. 2016

Oppussing av stue

Gips- og malingsarbeid. Har brukt firma 2 ganger tidligere ifm oppussing, og aldri vært i nærheten av å oppleve den servicen og grundigheten som M og M leverte på denne jobben. Hyggelige karer som kom til tiden, og ryddet/ rengjorde etter seg daglig. De strakk seg utenfor det som var forventet, og ivaretok detaljer jeg ikke hadde tenkt på. Jeg er strålende fornøyd med resultatet og vil garantert bruke dem igjen.

Hilde Marit Mobråthen, 30. okt. 2016

Grunnarbeid samt maling av 68 kvm leilighet

Hadde flere på befaring, men ingen var så nøyaktig som disse gutta. Endte med at de la nytt gulv og list, grunnet og malte vegger, rev og bygget nytt rom, samt satt opp kjøkken. Alt i alt veldig godt fornøyd. Fikk et tilbud som de holdt seg til hele veien. Ved utfordringer som ikke var diskutert ved befaring/kontraktsinngåelse ble ting smidig løst, og de tok kostnaden på sin kappe. Ellers var de veldig effektive, enkle å holde kontakt med.

Truls Hollen, 18. aug. 2016

Sparkling og maling av tak

Godt utført arbeid. Tok litt lenger tid enn nødvendig, men dette var for å få perfekt resultat.

Torfinn Halmøy, 17. aug. 2016

Etterisolere etasjeskiller

Meget fornøyd med MMBygg! Flinke håndverkere, gode innspill og anbefalinger, ryddige og ordentlige.

Daniel Kohn, 18. juli 2016

Flytte/ombygge vegg&dør + renov./male vegger + parkett/listverk i 54 kvm leil.

Dette var topp, topp arbeid! ! På tiden, raske, likevel veldig grundige og konfererte hele veien med meg om hvordan jeg så ting for meg. Detaljorienterte! Svært hyggelige brødre lette å snakke med. Veldig ryddige, avfall raskt fjernet, selv naboene kommenterte det! Rev murvegg/satt opp ny isolert lettvegg, satt inn dør, gipset, sparklet og malte vegger/tak, parkett lagt. God pris ifølge alle jeg har snakket med. Arbeidet er upåklagelig/strøkent! !

Karsten Gundersen, 24. mai 2016

Oppussing av vegg og tak i stue og entre

Veldig godt utført arbeid med helsparkling av vegger og maling av både vegger og tak. MM bygg var ryddige å forholde seg til, jobbet effektivt og resultatet ble bra. Anbefales!

Siri Dahl Dørnes, 10. mai 2016

Bygging av platting

Vi er kjempefornøyde med bygging av platting i kolonihage. Alt arbeid ble utført innen avtalt tid, de ryddet opp etter seg og fjernet alt skrot som lå der til bortkjøring fra før! Håndtverket er meget bra utført og vi har allerede fått mye skryt for flott utført jobb! Kan anbefale brødrene videre på det sterkeste.

Sven-arne Strømsvåg, 13. april 2016

Oppussing flere rom i leilighet

MM Bygg AS ble valgt til å utføre oppussingsarbeidet i vår leilighet. De var raske med å vise interesse, kom fort på befaring av oppdraget og var i tillegg veldig oppmerksomme (notere) ift innholdet i oppdraget. Kom også med veldig mange gode forslag der vi selv ikke var helt i mål ift hva vi ønsket. Pristilbud ble levert meget raskt, oversiktlig og greit. Kjempegod innstilling og meget bra utført arbeide. Vil utvilsomt bruke MM Bygg AS igjen.

Tommy Hovdal, 3. mars 2016

Oppussing av 55 m2 leilighet,ca. 50 m2 utenom bad.

Fra første gang jeg traff brødrene Michal og Matheus fra MM Bygg forstod jeg at det var de jeg ville jobbe med. De var hyggelige og forstod hva jeg var ute etter, de kom med meget gode konstruktive og kreative innspill, og var veldig løsningsorientert. Når de begynte å jobbe forstod jeg raskt at min intuisjon hadde vært riktig, og i dag er jeg rett og slett kjempefornøyd med resultatet. Jeg anbefaler MM Bygg på det sterkeste! :).

Stein Gausereide, 13. feb. 2016

Innendørs tak soverom

Veldig fornøyd med gutta fra MM-bygg. De jobbet raskt, og fikk jobben gjort på få dager. Jobben er gjort grundig og nøyaktig. Underveis i arbeidet fikk vi gode tips, og vi følte oss veldig trygge på deres avgjørelser.

Anne Nordstrøm, 30. okt. 2015

Montere smartpanel

Monterte smartpanel i 4 rom, rev en vegg, malte trapp, tak og vinduer, la parkett i 2 rom, samt listing alle rom. Kom til avtalt tid, jobbet effektivt og nøyaktig. Kontrakt med gode beskrivelser av arbeidet. Ryddige, greie å kommunisere med på engelsk, og meget hyggelige. Velkommen tilbake!

Hilde Andresen, 20. okt. 2015

Sparkling og maling av 42 kvm betong tak

Veldig bra.

Håvard Larsen, 17. okt. 2015

Maling av vegger og vinduskarm i stue og lister i gang.

Jobben vart gjort på avtalt tid, men kom litt seint i gang. Svært hyggelege og hjelpsomme karar som gjorde godt arbeid. Dei var svært nøye med at det skulle vere pent. Eg er godt fornøgd, og har alt avtalt ny jobb når det lir på.

Inger Sigrun Ellingsen, 13. okt. 2015

Montering av listverk,maling av vegger,noe tapetsering i ny leilighet

Vi engasjerte MM Bygg til å male leiligheten vår, og de gjorde en kjempeflott jobb! Vi var ikke helt fornøyd med fargene vi hadde valgt, og spurte vi om de kunne male alt om igjen da de var ferdig. Ddet tok de veldig sporty og stilte opp. Veldig ordentlige folk, og med håndtverkerkontrakt på engelsk, slik at alt ble avtalt i forkant. De leverte det de lovde, og strakk seg langt for at vi skulle bli fornøyd. Vi kan absolutt anbefale MM Bygg.

Heidi S. Fjeldvig, 6. okt. 2015

Innvendig maling

Veldig fornøyd med MM Bygg AS. De gjorde en god jobb, innen planlagt tid. De lot meg få noen dager til å se over om jeg var fornøyd, og når jeg fant noe malingssøl, kom de samme dag og ordnet opp. Dette firmaet er interessert i at du skal bli fornøyd. De fant også tid til å sette opp en stor skyvedørsgarderobe. Ene speilet viste seg å være sprukket ved levering, og de tilbydde seg å komme tilbake å skifte det ut når jeg hadde fått byttet.

Marit Ødegaard, 16. sep. 2015

Panel og listing på vegger i enebolig

Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og vi fikk gode tilbakemeldinger om status på prosjektet underveis. Håndtverkerne var nøye i utførelsen av arbeidet, de har gjort en meget god jobb samt utført flere små detaljer som tildekking av spikerhull med mer. Vi er godt fornøyd med resultatet, og har ingen problem med å anbefale MM Bygg AS.

Pål Strømmen, 20. juli 2015

Helsparkling/maling av 2-roms leilighet på sandaker

Ønsket helsparkling og maling av vegger, nye lister og litt annet småpuss vi fant underveis, og MM Bygg var veldig behjelpelige. Det ble en del "Kan dere gjøre dette også, når dere først er i gang? " og MM Bygg taklet det uten problemer. Etter arbeidet var ferdigstilt gikk jeg gjennom leiligheten og fant noen små forbedringer jeg ønsket, sendte en liste til dem, og alt ble rettet opp på kort tid. Veldig fornøyd med resultatet.

Steffen Tøsse Brun-michalsen, 14. juli 2015

Maling innendørs,tak og vegger

MM bygg tok raskt kontakt og hadde mulighet til å komme på befaring kort tid etter. Jeg valgte dem fordi de fremsto som profesjonelle og engasjerte. Jeg er utrolig fornøyd med arbeidet de har gjort, malingsarbeidet er upåklagelig! I tillegg bestemte jeg meg underveis for å få slipt gulvene, noe de tok på strak arm og kunne utføre med det samme. Flinke og profesjonelle håndverkere, enkle å kommunisere med og fleksible. Anbefales!

Kaja Mjelstad, 18. juni 2015

Gipsplater i stue,bygge halv lettvegg,sparkling,maling og legge laminat på trappetrinn

Mateusz og Michal kom raskt med et anbud og hadde mulighet til å sette i gang med jobben to dager etter at den var annonsert. De oppførte seg veldig profft og hyggelig og satte dyktige menn på jobben. De var også veldig lydhøre i forhold til våre ønsker, og vi hadde en god dialog for å komme frem til gode løsninger. Jobben ble gjennomført perfekt og vi er utrolig fornøyde med resultatet. Jeg vil anbefale dem på det sterkeste.

Håvard Eriksen, 17. juni 2015

Sletting / rehabilitering av vegger,samt maling av vegger,gulv og tak

Supert arbeide til veldig god pris. Kan anbefale disse hyggelige og pliktoppfyllende håndverkerne til alle med lignende oppdrag. Kommer til å engasjere dem igjen.

Erlend Gjerde, 31. mai 2015

Rive teglstegnsvegg og sette opp lettvegg i døråpning

Bra kvalitet, god kommunikasjon og rask utførelse. Oppdraget som ble gjort var flytting av kjøkken, riving av teglstegnsvegg og sparkling/maling av hele leiligheten. Dette inkluderte rørlegger og elektrisk arbeid.

Simen Olsen Kulsvehagen, 22. april 2015

Maling av brystpanel og deler av kjøkken,bad og innglasset veranda

Bra arbeid, og god oppfølging. De malte en leilighet med en del kompliserte utføringer og en innglasset terrasse med trepaneler som krevde mye behandling. Ble langt mer jobb enn de hadde regnet med, men holdt seg til avtalt pris. Bra resultat. Det ble malingflekker noen steder som ble oppdaget først i etterkant, men de kom tilbake og fikset dette med en gang. Kan anbefales.

Jan Ivar Korsbakken, 21. mars 2015

Overhaling av hel leilighet utenom bad

Bra,folk, bra jobb og bra pris. Disse gutta leverte til minste detalj. Veldig fornøyd med sparling, maling og listing. De tok også på seg ektra arbeid på etterspørsel ved å bytte fliser og kjøkkenbenk, noe som ble veldig bra. Gis mine beste anbefalinger og jeg kommer til å bruke de ved behov på ved en senere anledning.

Anders Dees, 9. mars 2015

Litt forskjelige arbeider,helst starte nå til helgen 26 februar

Valgte Malin bygg. De gjorde jobben presis og til en bra og konkurranse dyktig pris. Meget fornøyd. Skal bruke dem fremover.

Michael, 4. mars 2015

Oppsett av vegg i kjeller

Maling Bygg har jeg brukt til både denne jobben og til flere andre mindre jobber. Jeg har vært utrolig godt fornøyde med dem. Oppsummert; De kommer til avtalt tid De ferdigstiller arbeidet til avtalt tid De er løsningesorienterte Prisen er rimelig Kvaliteten på arbeidet er MEGETGOD I tillegg er de meget hyggelige. Arbeidet er stort sett utført av Michal og Mateusz. Veldig serviceinnstilte, pålitelige og nøyaktige. Tommel opp!

Michal Høiby, 1. mars 2015

Helsparkling av to soverom

Jobben ble utført raskt og effektiv, og resultatet ble bra. Benytter de gjerne igjen.

Henning Bolstad, 1. mars 2015

Oppussing,interiør

Vi opplevde at Michal & Co leverte god kvalitet på både sparkling, tapetsering, maling, smartpanel og veggskifer. De anskaffer gjerne det som måtte behøves av materiell, fullfører jobben på kort tid, rydder opp og tar med seg søpla. De var også veldig enkle å kommunisere med, og har gode engelskkunnskaper. Denne gjengen kan trygt anbefales videre, og vi ønsker og benytte oss av deres tjenester igjen på nyåret.

Christian Stensvold, 13. des. 2014

Snekkerjobb i kolonihytte. ta ned to vegger og bygge opp to nye,montere 2 skyvedører,listing,flytte takluke til loft (30-40 cm) og flytte luke i gu

Michal & co kom til avtalt tid, rev vegger og fjernet rusk og rask underveis. De var veldig effektive og nye vegger med skyvedører ble satt opp, luker flyttet og laminatgulv ble lagt. Prisen på jobben var innen rimelighetens grenser og jeg er generelt fornøyd med utført jobb. De kan jobbe mer med finsnekring, detaljer og saging av lister - her har de et forbedringspotensiale. Hyggelig og imøtekommende karer som jeg vil anbefale videre.

Carine Fløystad, 2. des. 2014

Sparkling og maling samt gulvlegging av stue/gang/kjøkken ca 70 m2

Vi hyret inn brødrene Michal og Mateusz til en ganske stor rehabiliteringsjobb som inkluderte helsparkling av vegger, innsetting av nye dører/karmer, legging av 120m2 parkett, listing med mer. De viste hele tiden en meget god holdning til sitt arbeid, var presise, og hadde yrkesstolthet som inkluderte god egenkontroll på arbeidet. De var også veldig sympatiske og la hele tiden våre behov og ønsker til grunn for sitt arbeid.

Thomas Brovold, 28. nov. 2014

Sette opp skillevegg med skyvedør

Malin bygg utførte jobben alldeles utmerket. Kom med gode løsninger, blikk for detaljer og var effektive og grundige. I tillegg sympatiske og hyggelige. . Jeg bruker dem gjerne ved neste anledning. Nina Våbenø.

Nina Våbenø, 27. okt. 2014

Maling av dør ++

Kjapt utført med et godt resultat! Det ble litt feil nyanse/farge på døren, men det er nesten ikke forskjell!

Marko Roskar, 21. okt. 2014

Lage ca. 50kvm treplatting (kanskje kebony),samt trapp

Michal og broren hans gjorde en kjempejobb til avtalt pris og tid. Vi er godt fornøyd med resultatet!

Christophe Birkeland, 21. okt. 2014

Terrasse

Bra utført arbeid,overholdt både pris og tid.

Roger Steel, 4. juli 2014

Endre fra glassfiberstrier til slette/glatte vegger i tre rom,fjerne del av lettvegg og dørkarm

Malin bygg utførte jobben raskt og med god kvalitet. Benytter dem gjerne igjen til lignende oppdrag.

Jens Kilde Mjelva, 27. juni 2014

Oppussing av gammelt soverom

Disse to gutta gjorde en grundig og profesjonell jobb for oss selv om oppdraget tok lengre tid å sluttføre enn forutsatt. Men det skyldtes svært forsinket levering fra Maxbo, som vi ikke kan bebreide Malin Bygg for. Ikke desto mindre får disse mine beste anbefalinger!

Dag Urdal, 20. mai 2014

Maling av 65m2 leil. på lillestrøm

Veldig fornøyd med disse karene. Leverte på kortere tid enn avtalt og fikset alt det praktiske med materialer. Fra befaring til ferdig levering gikk det tre dager.

Christian Hager, 12. mai 2014

Treplatting og belegningsstein - inngangsparti rekkehusenhet

Vi fikk utbedret uteområde med belegningsstein og treplatting. De utførte arbeidet raskt og på avtalt tid. Møtte presist opp til avtaler og utførte godt håndtverk til en konkurransedyktig pris. Vi er veldig godt fornøyd. Vi vil absolutt anbefale Malin Bygg til andre.

Brynjar Indahl, 12. mai 2014

Maling av ca. 90m2 flate på tomannsbolig/vertikalt samt bygging av platting

Jobben besto i maling av husvegg & bygg av platting, blomsterkasse, benk m. M. Ble kontaktet av flere, men disse var raskt på befaring og virket seriøse. Kom kjapt med pristilbud og i gang med jobb. To dyktige og pålitelige karer som får toppscore for serviceinnstilling, holdning av avtaler og frister, prisnivå og kvalitet på utført jobb. De forlot ikke før de var sikre på at jeg var 100% fornøyd! Varmeste anbefalinger,skal brukes til nytt oppdrag.

Laila Dumont, 17. april 2014

Maling av tak + vegger der det er noe trepanel

Jeg kan anbefale Malin Bygg til andre som trenger fagfolk. Det er to brødre , de kom presis , jobbet godt, var hyggelige, nøye med jobben og resultatet ble godt. Hos meg har de malt gammel trepanel i stue og trapp. Dette er to greie og likendes brødre fra Polen som har startet egen bedrift her i Norge.

Astrid Ramstad, 4. april 2014

Oppussing av 25m 2

Jobben ble gjort akkurat som jeg ønsket. Etter jeg la ut oppdraget, ble jeg fort kontaktet av forskjellige, noen mer erfaing enn andre også videre. Men så kom jeg over Malin Bygg, han var på befaring to ganger og brukte god tid, det var da jeg merket av disse var seriøse. Etter en liten stund kom han tilbake til meg på mail med et prisoverslag for materialer og arbeid, dette synes var god deal og takket ja, nå er jeg veldig førnøyd med alt.

Thomas Eriksen, 20. mars 2014

Bygge ut platting/terrasse i hage

I am very satisfied with the job. Plattingen is exactly as I wanted it and it is stable. They came on time and cleaned up after the work. The price was also good.

Johnny Arntsen, 13. mars 2014

Legging av gulv lister

Jeg valgte Michal til å legge lister i min nyoppussede leilighet. De kom presist til avtalt tid og gjorde jobben raskt til en meget god pris. Hyggelige karer og meget bra utførelse. Jeg bruker de gjerne igjen.

Øyvind Våge, 13. des. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart