Siste evalueringer (19)

Takmaling i bolig

Meget godt fornøyd.

Synnøve, Dokka, 7. mars 2021

Montere kjøkken fra epoq

Særdeles ryddig og ordentlig firma. Brukte god tid på planlegging, og det var lurt med et så stort og kompleks kjøkken. Hadde fin dialog underveis, og jeg ble spurt om hvordan jeg ville ha det dersom utfordringer dukket opp. Kvaliteten på utført arbeid var meget bra. Prisen ble som avtalt. Anbefaler Vedesbygg. AS til andre. Trygt og topp kvalitet.

Ulf, Moelv, 25. juni 2020

Reparasjon av trapp til kjeller

Bygde tak over kjellerinngang. Raske og effektive. God kvalitet på den utførte jobben.

Stephan, Gjøvik, 29. sep. 2019

Lage kjøkken i kjelleren

Dette er et firma som jeg vil anbefale!

Bente, Gjøvik, 19. sep. 2019

Bytting av 2 stk vinduer

Svært pålitelig med hensyn til å holde avtale. Svært effektive og ryddige. Husets pirkete "amatørsnekker" er svært fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Framstår som svært seriøs bedrift.

Solveig, Gjøvik, 23. aug. 2019

Kle garasje

Hadde en jobb ute om å kle garasje og selv om vi endte opp med å ta jobben på dugnadsinnsats så fikk vi et godt inntrykk av Vedesbygg. De kom kjapt innom på befaring og fikk ganske raskt tilbud på jobben.

Emil, Biri, 9. aug. 2019

Teppelegging i kjellertrapp

Veldig bra kvalitet på jobben som ble utført, og dedikerte håndverkere.

Heidi, Raufoss, 8. aug. 2019

Lage soverom på hems på hytte aurdalsåsen

Vedesbygg AS laget soverom på hemsen på hytta i Valdres med vegg, dør og plassbygde senger, samt utvendig skap og plass til ved. Pent og solid arbeid. Kestas er hyggelig og ga god service, kom bla innom på befaring fredag kveld og sendte bilder på mail under arbeidet. Rimelig og med godt spesifiserte fakturaer.

Christian, Aurdal, 17. aug. 2016

Renovering kjøkken

Dette er en snekker jeg vil anbefale på det sterkeste. Han er utrolig dyktig i faget sitt, veldig presis og ordentlig. Har totalrenovert kjøkkenet og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Skulle jeg ha behov for snekker igjen, så ville jeg helt klart benyttet meg av Vedesbygg :-).

Maj, Lillehammer, 11. juli 2016

Montering av kvik kjøkken

Fikk tilbud med maks antall timer og timespris. De brukte vesentlig flere timer og ble krevd for dobbelt så mange timer. Jeg har godtatt og betale en del mer for og løse situasjonen, som ble ubehagelig. Det blir siste gangen jeg bruker firmaet.

Henning, Raufoss, 18. mai 2016

Bygge 93 kvm terrasse og 2 stk tette levegg.

Gjorde en veldig god jobb! Dyktige karer som jobber imponerende fort og har gode konkurranse dyktige priser! Kommer presis og gode til å kommunisere om arbeidet. Vil absolutt anbefale disse !

Morten, Dokka, 23. mars 2016

Innsetting av vindu

Effektivt og godt håndverk ved innsetting av vindu i ny bolig.

Jon, Lillehammer, 3. des. 2015

Montere garasjeport i ny garasje

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Fullført og "overlevert" fiks ferdig. I tillegg til godt arbeid var det ryddet og strøkent etterpå. Anbefales!

Arne, Lillehammer, 9. nov. 2015

Hundegård

Jobben ble gjort godt innenfor avtalt tidsrom, og med utmerket resultat. Jeg er veldig fornøyd, og kommer antagelig til å bruke Vedesbygg ved neste behov for håndverker.

Line, Vang på hedmark, 28. okt. 2015

Montere nytt bjelkelag i kjeller på hytte

Seriøs aktør som leverer god kvalitet til avtalt tid og pris.

Knut, Bjoneroa, 27. mai 2015

Ferdigstilling av bad,15 kvm

Vedesbygg består av en ung, rask og pålitelig kar fra Litauen. Han er veldig allsidig og mestrer mange teknikker, snekring, maling, tapetsering, flislegging og murerarbeid. Hos oss fikk han flere oppdrag, blant annet maling og tapetsering. Vi kommer kun til å benytte oss av ham heretter, også fordi han har en arbeidsmoral og oppriktighet som er mangelvare hos mange håndverkere.

Lillian, Hov, 18. jan. 2015

Maling av gang

Vedesbygg var et meget positivt og hyggelig bekjentskap, vi kan trygt anbefale hans tjenester! Dukket opp på befaring til avtalt tid og ikke lenge etter fikk vi et skriftlig tilbud på hele jobben. Han helsparklet vegger, limte glassfiberstrie og malte to strøk. Deretter primet han betonggulvet og la fliser. Alt utført til avtalt tid og avtalt pris, med et meget bra resultat! Kestutis holdt oss løpende oppdatert på fremdrift og alt var ryddig.

Jonny, Lillehammer, 21. okt. 2014

Påbygg trenger tak. ønsker seriøse bud for jobben.

Meget fornøyd. Veldig god kommunikasjon. Om han var usikker så spurte han med en gang så vi var hele tiden enige i konstrunskjonene. Meget flott resultat. Anbefales sterkt :).

Rune, Raufoss, 9. april 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tømrer Ole Dokka Nilsen

  Hvittingfoss

Vedesbygg AS

4.6 19 evalueringer Dokka