Siste evalueringer (28)

Riving og bytting av tak

Firmaet byttet tak på en treetasjers bygning som rommer ti leiligheter. Jobben ble gjort på en god måte, med spesielt god kommunikasjon underveis. Vi fikk ingen overraskelser hva gjelder pris på prosjektet, og det oppstod ingen større problemer underveis. Dette firmaet anbefales på det sterkeste.

Runar, Strømmen, 14. feb. 2022

Klipping av hekker med mer

Meget bra arbeid. Pålitelig og effektivt. Tok jobben på kort varsel, og ferdigstilte på et par-tre dager som avtalt. Var ingen tegn til at de hadde vært her annet enn at hekkene var kappet og fine. Alt ble ryddet opp raskt og effektivt. Meget godt levert! Kan absolutt anbefales. Prisen var det heller ingenting å si på. Ble godt informert på forhånd.

Elisabeth, Sofiemyr, 13. mai 2020

Drenering rundt enebolig,samt støping av støttemur og diverse grunnarbeid

Ubehagelig opplevelse. Ved innsalget gjorde innehaveren en god jobb og fremstår som kundevennlig og løsningsorientert, men så snart kontrakten var signert begynte problemene. I korte trekk opplevde vi at innehaveren manglet nødvendig fagkompetanse og fungerte som en ren mellommann. Firmaet hadde ikke ansvarsrett, men benyttet seg av underleverandør med ansvarsrett. Vi valgte å bryte kontrakten etter å ha opplevd blant annet følgende: - Fullstendig avhengighet av ekstern underleverandør uten kapasitet til å følge avtalt kjøreplan - Derav store forsinkelser med stadig nye bortforklaringer - Krangling på faktura Vi kom oss heldigvis ut av avtalen i tide. Styr unna!

Carl, Oslo, 9. mars 2020

Vil starte med å beklage dypt din opplevelse av utføringen av oppdraget fra vår side. Underleverandør som utførte arbeidet har både kompetansen og erfaring, og tok på seg ansvarsretten som var påkrevd for ditt oppdrag. I avtalen som er signert partene i mellom står dette skrevet som et eget punkt. For at det ikke skal være tvil, så er det vårt ansvar, og få gjennomført oppdraget som avtalt. Dette har vi ikke klart å få til hos deg, noe som vi beklager sterkt, pga. ulike underliggende forhold hos min underleverandør og et mellomliggende mellom oss og vår underleverandør. Vi registrerer at arbeidene som er blitt utført ikke er blitt påklaget og at du fortsatt bruker vår underleverandør

ET GODT LIV & EN TRYGG FRAMTID AS 10. juni 2020

Senke tak i stue/kjøkken ca 38 m2 og montere downlights

Bra kvalitet på resultatet. Også bra at arbeidene ble levert til den prisen som var avtalt. Det ble ikke topp score fordi arbeidet tok lengre tid enn vi hadde håpet, noe som var stress for oss når vi samtidig bodde i leiligheten.

Janjan, Oslo, 5. mars 2019

Flytte kjøkken med vann og avløp

Et godt liv og en trygg framtid utførte jobben på en utmerket måte, til avtalt tid og pris. Jeg fikk også svært god oppfølging og informasjon underveis i byggeprosessen. Kan anbefales på varmeste!

Yama, Rasta, 11. feb. 2019

Totalrenovering av kjøkken og oppsett av nytt kvik kjøkken

Det tok dobbelt så lang tid som avtalt. Det var noe justeringer underveis og arbeid som måtte gjøres om igjen da det ikke var gjort bra nok i første omgang. Men det ble bra til slutt.

Morten, Oslo, 23. okt. 2018

Nytt gulv

Fjernet fliser og la varmekabler + linoleumsgulv. Fornøyd med resultatet, men svært misfornøyd ellers. Noen forbedringspunkter: - Arbeidet tok 19 dager - ikke 4-5, som var estimatet - Håndverkere røyket i min leilighet + oppgangen (! ), og etterlot leiligheten grisete og skitten. - Ville ikke ta kostnad for vask av leilighet pga røyklukt - men kunne bistå med 250 kr i bytte mot topp evaluering her (. . . ) - Ukorrekt fakturering, kranglete.

Dina, Oslo, 3. mai 2018

Takk for tilbakemelding. Din tilbakemelding er så urimelig, langt fra de faktiske og underliggende forhold, at jeg velger å ikke kommentere dette videre, og vi beklager sterkt for din opplevelse av rammene på utførelsen av oppdraget. Dog er jeg veldig glad på dine vegner at du er fornøyd med sluttresultatet. Mvh Thomas K. Giamonti

ET GODT LIV & EN TRYGG FRAMTID AS 9. mai 2018

Totaloppussing av leilighet (minus bad)

Meget fornøyd med sluttresultatet :-) Skilte seg positivt ut under befaring ved å komme med ideer til løsninger som virkelig løftet prosjektet. Oppdraget bestod bla av å legge nye gipsplater, gulv, nye elkurser og stikk, downlights, og flytting av rør til vask. Oppdraget ble utført til tiden som var forespeilet med god oppfølging underveis – med bilder og løpende oppdatering. Thomas er hyggelig og svarer raskt om det skulle være noe! Ring Thomas!

Ole, Oslo, 9. april 2018

Legge fliser i kjokkenet ca 4-5m2

Jag kan verkligen anbefalla "Et godt liv & en trygg framtid". Kommunikationen har varit tydlig genom hela processen och Thomas var väldigt trevlig och hjälpsam. Arbetet påbörjades och avslutades enl vad vi sagt. De var punktliga och mötte upp på utsatt tid och resultatet blev kanonbra! Ska snart pussa opp mer och då ska jag bruka dem igen!

Peter, Oslo, 7. feb. 2018

Listefri løsning på 5 vinduer

Etter gode anbefalninger fra Thomas da han var på befaring endte prosjektet opp med å bli noe helt annet enn vi først så for oss. Vi brukte Et Godt Liv & En Trygg Framtid AS til å kle inn en vegg mellom stue og spisestue med gipsplater, sparkle denne og i tillegg liste både oppe og nede - samt liste soverom. De jobbet både raskt og nøyaktig og vi kan enkelt anbefale disse videre!

Christian, Oslo, 26. jan. 2018

Maling,sparkling,gulvslipping,riving og bygging

Totalrenovering av alle gulv, vegger og tak. Sluttresultatet ble veldig bra og jeg er godt fornøyd. Kommunikasjonen underveis var veldig bra, så da det dukket opp uforutsette ting fikk jeg god informasjon og vi fant en løsning sammen. Tilbudet var også godt spesifisert og alle ekstrakostnader underveis ble godt dokumentert, så jeg fikk ingen overraskelser da fakturaen kom. Kan anbefale dette firmaet på det varmeste! Takk for godt utført arbeid :).

Kathinka, Oslo, 2. okt. 2017

Fullstendig renovering av bod,entre og gang

Totalrenovering av entre, innvendig bod og gang. Arbeidet omfattet maling av tak, sparkling/glatting av vegger, maling av vegger, installasjon av downlights i tak og varme i gulv. Kommunikasjonen har vært god hele veien. De er nøye under befaring, flinke til å greie ut rundt ulike løsninger og spør når noe er uklart. Tilbudet var godt spesifisert. Arbeidet de har gjort er bra og jeg meget fornøyd med resultat og samarbeid.

Lars, Oslo, 25. sep. 2017

Maling av 62kvm leilighet + bytte parkett (15-20 kvm),oslo,majorstuen

Sluttresultatet ble veldig bra, og jeg er svært fornøyd. Det lille ekstra som jeg ønsker å meddele , var den unike evnen til prosjektlederen med å følge opp meg(kunden) fra inngåelsen av avtale til avslutningen av oppdraget. Prosjektleder tok jevnlig kontakt, var alltid tilgjengelig, og reagerte raskt og profesjonelt på mine eventuell henvendelser. Holdt ord hele veien. Jeg følte meg svært godt ivaretatt og i fokus hele tiden! Firmaet anbefales! ! !

Anna, Oslo, 8. sep. 2017

Treplatting/terrasse

Meget fornøyd med arbeidet til Et Godt Liv & Og en Trygg Fremtid AS. Treplatting og ikke minst gjerde og port er flott utført. Kom til avtalt tid og hyggelige/hjelpsomme arbeidere.

Rolf-Erik, Asker, 29. juni 2017

Platting

Bra utført jobb til avtalt tid.

Børre, Drammen, 15. juni 2017

Terrasse,platt og trapp

Veldig fornøyd. Topp service. Topp oppfølging. Topp leveranse.

Eivind, Hosle, 10. juni 2017

Oppussing 64kvm leilighet

Meget fornøyd med dette firmaet! Det ble totalrenovering av alle gulv, vegger og tak. Flott finish og flott jobb. Og god forutsigbarhet. Fastpris er alttid en utfordring danoe alltid kommer til underveis men dette ble alltid løst minnelig med god fleksibilitet på begge sider. Anbefalles! /Brynjar.

Brynjar, Oslo, 6. mai 2017

Legge trykkimpregnert terrassegulv på betonggulv

Avtalte arbeidsomfang og pris på søndag, befaring samme dag, og i løpet av påfølgende uke var jobben utført iht. Avtale. Fikk faktura etterfølgende mandag med avtalt pris. Da vi var godt fornøyd med arbeidsutførelsen betalte vi fakturaen samme dag. Både leder Thomas og hans team var veldig greie, pålitelige og effektive. Anbefales! !

Geir, Kongsberg, 11. april 2017

Slip og overflatebehandling av eldre furugulv

Veldig fornøyd med utført jobb - slip og maling av gammel gulv. Arbeiderne var veldig hyggelige og flinke. Kom til tiden og utførte avtalt jobb perfekt. Holdt oss også oppdatert underveis. Prosjektleder fulgte oss opp gjennom hele prosessen. Klar og tydelig info i forkant og god informasjon underveis. Bruker gjerne Et godt liv & en trygg fremtid AS igjen og kan trygt anbefale disse videre.

Lars, Kongsberg, 10. april 2017

Legging av flis og varmekabel på bad

Veldig fornøyd med valg av firma. De gjorde jobben innenfor tidsfristen og innenfor pristilbud. God oppfølging fra Thomas underveis og ingen problemer med og få tak i han når jeg hadde spørsmål. De var det billigste alternativet og mye billigere en de andre jeg fikk priser fra.

Ove, Rasta, 4. mars 2017

Rive og bygge opp gipsvegg,ca 8 kvm

Jobb utført effektivt og pent! Hyggelige håndtverkere som kom som avtalt og ordnet alt vi ikke hadde tenkt på. Super oppfølging underveis, kan trygt anbefale dette firmaet:).

Anette, Oslo, 10. feb. 2017

Sparkling,maling og gulvlegging i yttergang

Resultatet ble veldig bra. Hyggelige og flinke håndtverkere, samt veldig god oppfølging av prosjektleder som alltid var tilgjengelig og hjelpsom.

Anette, Oslo, 9. des. 2016

Snekkerarbeid

Jobben ble utført etter avtalen og i en meget tilfredstillende kvalitet. Veldig hyggelig og fleksibel daglig leder og flinke håndverkere. Jeg ble meget fornøyd med resultatet og kommer til å benytte meg av firmaet ved en senere anledning. Anbefales lett. -Tord Onarheim.

Tord, Oslo, 25. nov. 2016

Flislegging av historiske fliser

Håndverkerne pigget opp gulv, støpte, la varmekabler og la "historiske" fliser i yttergang og mellomgang. Arbeidet ble utført raskt og nøyaktig, innenfor avtalt tid. Resultatet ble kjempebra, og vi vil absolutt anbefale firmaet.

Jørgen, Eiksmarka, 22. nov. 2016

Legging av laminatgulv!

Jobben ble utført til avtalt tid med høy kvalitet. Arbeidere fant bedre løsninger enn vi hadde tenkt på. Vi er meget godt fornøyd.

Tor, Kolbotn, 12. nov. 2016

Benkeplate kjøkken + flislegging

Fantastisk god oppfølging både før, under og etter at arbeidet var utført. Ryddig og oversiktlig tilbud. Kvaliteten på jobben var utmerket. Håndverkerne var presise (møtte faktisk 10 min før avtalt tid) høflige, jobbet effektivt og ryddet pent opp etter seg. Kan absolutt anbefales.

Camilla, Oslo, 26. okt. 2016

Parkett 50m2 (g5 klikk)

Firmaet gjorde en grundig jobb med gode råd og evalueringer underveis. Sluttresultatet har blitt veldig fint. Vi er fornøyde og anbefaler dette formaet til andre.

Martine, Lysaker, 15. okt. 2016

Flislegge vegg på kjøkken

Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt pris. Veldig solid og flott resultat ble det også! Flisene gav kjøkkenet en flott finish og ble prikken over i-en! Anbefales!

Kristoffer, Oslo, 7. okt. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Svein Løkenflaen Rørleggerservice AS

4.9 715 evalueringer Oslo

Proff Rørlegger AS

4.5 653 evalueringer Oslo

Oslo Rørservice AS

4.9 337 evalueringer Oslo