ET GODT LIV & EN TRYGG FRAMTID AS

4.6 (27 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Bergkrystallen 5, 1155 Oslo
  • Åpent i dag til klokken 17

ET GODT LIV & EN TRYGG FRAMTID AS

Et godt liv & En trygg framtid AS, er et særs godt og trygt valg, når du skal velge din samarbeidspartner for bygge ditt nye hus, tilbygg/påbygg eller om du trenger håndverker til renovering av ditt hjem. Vi er et hyggelig og kompetanserikt konsulent-og entreprenørselskap med et bredt kontaktnett av samarbeidspartnere og underleverandører. Vi og våre samarbeidspartnere har satt sammen svært dyktige arbeidsteam som har særdeles god kompetanse og lang erfaring med nybygg, tilbygg/påbygg, renovering av boliger/leiligheter, og ulike type håndverksarbeid, samt miljøvennlig energi.

Arkitekter
Vi har dyktige, kreative, og løsningsorientert arkitekter, samt ryddige og erfarne ansvarlige søkere med over 20 erfaring. I tillegg har vi god kjennskap til forskrifter og lover når det gjelder søknader til kommunene. Vi har god rating, høytgjennomslag for våre prosjektarbeid og for vår oppdrag for våre kunder

Skal dere bygg nytt eller bygge ut eksisterende, kan vi ordne med alle nødvendige tegninger til kommunen. Vi leverer alt fra 2D/3D skisser, DAK tegninger, BIM modeller, alle type 3D visualisering av eksteriør-og interiørbygg og hus. Vi kan konvertere gamle tegninger til digitale formater.

Om det er ønskelig bistår vi gjerne dere med å få utført mulighetstudie, få utarbeidet tegninger og byggsøknader. Vi er behjelpelig som utførende på all nødvendige søknadsprossesser for godkjenning av deres byggeprosjekt.

Håndverkere
Vi besitter arkitekter, bygningsingeniører, ansvarshavere, graver, håndverkere, flisleggeren, malere, blikkenslager, autoriserte rørleggere for utvendig og innvendig VVS&Rør, samt elektro installatører m.m.


Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale, og eventuelt avtale et møte eller en befaring.


Vi ser fram til å høre fra deg!

- be well -


Mvh
Thomas K. Giamonti
Daglig leder

Et godt liv & En trygg framtid AS
- Consultancy for good & safe longstanding solutions -

Mobil +47 944 93 333
E-mail thomas@godt-trygt.no
www.godt-trygt.no

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

  • Åpent i dag til klokken 17

Kontakt bedriften