Siste evalueringer (94)

Legge takshingel.

Lærling utførte deler av jobben alene, og takrenner er ikke loddet.

Ole Petter Falck Johansen, 28. okt. 2019

Nytt tak på gammel bod. restaurering

Greit gjennomført etter planen.

Geir Heierstad, 8. mai 2019

Bytte tak

Veldig bra utført jobb. Ryddig og etter prisen som vi avtalte.

Eigil Olaussen, 18. feb. 2019

Omlegging av tak

Bra resultat, flinke håndverkere Påslag på pris på grunn av uteglemte poster Vanskelig å få kontakt med foretakets ansvarlige underveis.

Nils Ellefsen, 28. nov. 2018

Legging av takstein ca 120 m2

Meget flinke gutter, står på fra morgen til kveld, raske og effektive, og ikke minst de ryddet etter seg. Dette firmaet kan trygt anbefales. Mvh Morten Berg.

Morten Berg, 11. sep. 2018

Murer og blikkenslagertilbud ønskes

Utmerket arbeid til en grei pris. Raskt og profesjonelt utført. Anbefales!

Petter Thøring, 1. sep. 2018

Nytt tak på enebolig

Alt ble gjort som avtalt. De begynte med grunnede vindskier men byttet på forespørsel til impregnerte som ønsket under befaringen. Litt skuffet over at de ikke var mer tydelige på at de bruker utenlandsk arbeidskraft, ønsket å benytte norsk firma for å støtte norske håndtverkere. Polakkene som kom var trivelige og effektive så det blir feil å trekke for det. God service når jeg har kontaktet dem.

Ola Magne Ruud, 1. des. 2017

Pipehatt

Veldig fornøyd.

Elen Karin Stølen, 24. nov. 2017

Bytte av tak.

Jeg la ut anbud på totalrenovering av tak. Blikkenslagern Tak og Fasader AS kom på befaring og kom med et detaljert og greit tilbud. De startet jobben i september og brukte ca 3 uker på jobben. De var effektive og dekket til taket underveis for regn etc. De byttet både takpapp, lekter, sløyfer og la nytt takk. Jobben de gjorde er jeg veldig fornøyd med. Sluttfakturaen ble lik tilbudet uten noe tillegg. Jeg anbefaler gjerne dette firmaet.

Kåre Roger Stokke, 5. nov. 2017

Skifte taktekking/reparere tak

Superfornøyd med utført arbeid. God service og oppfølging. Bra dokumentasjon for utført jobb og ekstraarbeid. Hyggelige folk. Rydder bra opp etter seg. God kvalitet. Anbefaler dette firmaet til andre som ønsker skifte tak.

Tore Volle, 3. nov. 2017

Bytte tak og sette inn takvindu enebolig

Godt utført jobb, til avtalt tid. Hyggelige håndtverkere.

Jonas Haugum Lindstad, 30. juli 2017

Flytte en lite tak,og kle om en gavel vegg

Fantastisk firma! Ved første møte med Daniel Bjerk, som virket proff og dyktig. Gikk alt som en lek. Fikk tilbud raskt, bra pris. Satte igang som avtalet, jobbet raskt og effektivt. Snekker som holdt på med vårt hus var vennlig og høflig, hold oss underettet hele veien. Sprurte oss også om hvilke farge vi skulle ha på blikk over og under vindu. Noen vi ikke hadde tenkt på . Et firma jeg kan anbefale 150 % Strålende fornøyd! !

Armand Ekvold, 18. mai 2017

Bytting av tak på 2 - 3 etg tomannsbolig

Kjempefornøyd. De svarte rask på forespørsel, kom med ett seriøst anbud. Hyggelige og flinke folk som utførte jobben til avtalt pris ,og ett par dager forsinket, noe som er helt forståelig da de fikk vinterens eneste snøfall mitt i jobben. Jeg har anbefalt dette firmaet til naboen og til en kamerat. Hvis mulig hadde de fått en stjerne til.

Per Limmesand, 14. mars 2017

Insetting av takvindu

Godt utført jobb, tilpasset beslag ved behov osv. Hyggelige arbeidere. Prisen ble noe høyere da de brukte lenger tid en anslått defor ikke 5 stjerner.

Rune Andersen, 8. nov. 2016

Blikkenslager til takvinduer

Veldig fornøyd med jobben som er gjort og grad av servicenivå. I tillegg ble det avdekket en del andre ting som må fikses, noe som gjør at jeg ser på Blikkenslager Tak og Fasader som en stødig aktør, som virkelig kan sakene sine. Føler de gjorde en utmerket jobb, og ytte bedre service enn jeg hadde forventet!

Marie Nord, 18. okt. 2016

Omlegging av tak

Litt forsinket oppstart grunnet værforhold og sykemelding. Da jobben kom i gang, ble den utført raskt, effektivt og fagmessig, til avtalt pris. Vi er godt fornøyd med resultatet og har bedt om pris på et omlegging av et betydelig større tak på samme eiendom.

Fridheim Barnehage As, 15. okt. 2016

2 stk. pipehatter i sort

Bra utført arbeid i henhold til pris og avtale. Service innstilt og profesjonelle anbefales.

Kjell Anders Fosshaug, 20. sep. 2016

Dekking av kjøkkenventilator med messingplate

De skulle dekke en kjøkenventilator fra IKEA med messing. Nydelig utført arbeid! De kom og hentet og leverte den så servicen var upåklagelig og bedre enn jeg hadde ventet:).

Tuva Fuglseth Kongsvold, 25. aug. 2016

Lägga om tak på hytte hvaltjern fetsund

Bra kommunikation. Bra utfört proffesionellt.

Per-erik Hilding Johansson, 17. aug. 2016

Renovering av skifertak på uthus

God jobb. Fulgte tidsplan.

Bjørn Haugstad, 6. aug. 2016

Legge ny takpapp på hytta

De gav oss adekvat informasjon, vi følte vi kunne gjøre riktige valg i forhold til hvilket tak vi skulle velge. De kom og gjorde jobben som avtalt og til avtalt pris.

Stein Bjarne Westnes, 10. juli 2016

Fjerne ovn,brannvegg og pipe gjennom tak.

God kommunikasjon og bra arbeid. Ryddig og fint etter at de var ferdige.

Anders Finsrud, 28. juni 2016

Taktekking

Blikkenslagern Tak og Fasader AS la nytt tak (betongtakstein) på vår tomannsbolig på Skøyen. Arbeidet var i tråd med kontrakten vi hadde inngått. Bedriften framsto som høyst profesjonell. Det var lett å kommunisere med daglig leder. Svein.

Svein Arne Strømsodd, 21. juni 2016

Renovering av tak

Taket er synlig ujevnt, toppdeksel ugjevnt. Takrenne har bulk. Utelatelse av sikring gav vannlekasje. Ble ikke utarbeidet før 6 måneder, halvgjort. . Flekkvasket tak. Anbefales ikke dessverre, til tross for at Daniel gir et godt inntrykk og er en likanes!

Christine Rohde, 20. juni 2016

Renovering av tak

Taket er synlig ujevnt, toppdeksel ugjevnt. Takrenne har bulk. Utelatelse av sikring gav vannlekasje. Ble ikke utarbeidet før 6 måneder, halvgjort. . Flekkvasket tak. Anbefales ikke dessverre, til tross for at Daniel gir et godt inntrykk og er en likanes!

Christine Rohde, 20. juni 2016

Skifte tak

Vi var veldig fornøyd med jobben. Dyktige og serviceinnstilte arbeidere, og alle våre ønsker ble fulgt opp raskt og presist. Sluttresultatet ble veldig bra. Blikkenslagern Tak og Fasader AS kan anbefales!

Ole Terje Horpestad, 12. juni 2016

Skifte tak

Effektiv gjennomførelse og vi er veldig fornøyd. Anbefales!

Anne Christine Knudsen, 9. mai 2016

Skifte gammelt tak på tilbygg+ evt takrenne 1 side hus+ evt rep lekkasje ifm balkong

Blikkenslagern gav et prismessig godt tilbud, med faglærte medarbeidere. Jobben ble utvidet til å skifte hele taket, innsetting av Velux og nytt kobberdekke med renner på karnapp - utført til avtalt pris og tid. Dialog underveis god - viktig - anbefales!

Geir Meland, 25. april 2016

Inddækning af pipe,samt mønebeslag + diverse

God kommunikation, fuldført før aftalt (dette er ikke en joke) hele vejen igennem hyggelige folk - kan andbefales varmt!

Johannes Stjernholm Møller, 27. jan. 2016

Restaurering/bytte tak

Kan anbefale firmaet til andre. Meget hyggelige og ryddige.

Lars Nordbæk, 11. jan. 2016

Legge nytt tak

Oppdraget er utført i sin helhet og vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort. Gutta som gjorde jobben, var hyggelige å ha med å gjøre og vi hadde en god dialog, de kunne faget sitt. Anbefaler Blikkenslagern Tak & Fasade videre, uten betenkeligheter.

Knut Sørensen, 23. nov. 2015

Bytte beslag rundt pipe

De stilte på kort varsel og utførte jobben svært raskt.

Tore Johan Onstad, 14. nov. 2015

Legge takplater på hovedhuset og bygge svalgang foran inngangspartiet

Jobben ble ferdigstilt før det ble lovet påbegynt! Og innenfor den prisen og tidsforbruk som var avtalt. Meget sympatiske håndverkere med høy faglig kvalitet i arbeidet. Hyggelige og sympatiske.

Tom-anders Skjæraasen, 10. nov. 2015

Montering isola takplater

Fint arbeid og hurtig levet. Greie gutter.

Thom Thoresen, 30. sep. 2015

Total skift av tak

Seriøst og vennlig fra første mailkontakt. Møtte tidsnok på visning. Ga tilbud raskt. Sikring av stedet i påvente av oppstart som skjedde til avtalt tid. Arbeiderne som utførte jobben var høflige,vennlige og flinke. Litt avtalt tillegsarbeid til bra pris.

Eivind Mathisen, 28. sep. 2015

Enebolig røa - bytte tak

Pålitelige. Solide. Hyggelige. Kundevennlige. Fleksible.

Einar Tønnessen, 15. sep. 2015

Trenger nytt tak

Best på pris + imøtekommende på ønsker. Skiferstein ble benyttet for å bevare det gamle murhusets egenart,disse ble importert fra utlandet for å ikke overstige budsjettet. Resultatet er et særdeles vakkert tak som mange forbipasserende har stoppet opp ved.

Hanne , 27. aug. 2015

Legge om utvendig tak driftsbygning

Jeg er godt fornøyd med omlegging av tak på driftsbygning som ble utført av Blikkenslagern Tak og Fasader. Hyggelige folk som ryddet opp etter seg Kjell.

Kjell Halstvedt, 10. aug. 2015

Legge ny takstein på enebolig

Førsteklasses jobb utført punktlig, innenfor avtalt tidsramme og til konkurransedyktig pris. Svært godt fornøyd med arbeidet som ble utført samt dialogen før, under og etter utførelsen av jobben. Hyggelige og vennlige håndverkere i tillegg:-) Anbefales!

Jarle Nakken, 29. juli 2015

Reparere litt av undertak og legge ny takstein

Jeg er meget fornøyd med jobben som ble gjort. Ting som dukket opp underveis ble avklart på en hurtig og god måte, og jobben ble levert innenfor avtalte tidsrammer. Jeg kan trygt anbefale Blikkenslagern Tak og Fasader AS.

Thomas Riiser, 27. juli 2015

Legge nytt tak i forbindelse med ut lufting av skråtak for utbygging av loftsleiligheter

Meget seriøst firma som utførte en stor og krevende jobb til avtalt tid og pris. Daniel er en løsningsorientert, pålitelig og hyggelig fyr som er til å stole på. Anbefaler denne bedriften. Kommer absolutt til å bruke disse i fremtiden. Også.

Oslo Rør & Varmeteknikk As, 8. juli 2015

Skifte/utbedre plate ved takpipe

De utførte jobben til avtalt tid og pris. Jeg er godt fornøyd.

Torgeir Johansen, 9. juni 2015

Helbeslå pipe

Greit og rakst gjennomført iht avtalt tid og pris. Godt fornøyd.

Øivind Andresen, 27. mai 2015

Rehabilitering av tak.

Meget bra arbeid, kom når de skulle og leverte ferdig arbeid til avtalt tid. Anbefales.

Kaare Høiland, 22. mai 2015

Pusse pipe eller montere pipehatt

Veldig bra presentert tilbud og meget godt utført arbeid etter avtalen.

Synnøve Skjærstad, 16. mai 2015

Legging av nytt plate tak

De gjorde en fantastisk jobb . Kom når de skulle og leverte det de hadde lovet pluss ryddet oppettter seg. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale Blikkenslageren Tak og Fasader AS. Geir Haug.

Geir Haug, 30. april 2015

Pipehatt/heldekkende beslag

La inn anbud søndag kveld, fikk tilbud mandags morgen og gikk for det. Blikkenslagern var og målte opp dagen etter og onsdag morgen var jobben ferdig utført! Kan anbefales!

Morten Tangerås, 22. april 2015

Reparere og feste en takrenne

Fullt ut tilfredsstillende arbeid.

Alf Hageler, 13. april 2015

Omlegging av låvetak,ca 900 kvm

Befaringen ble gjennomgått på en meget god måte og nødvendige endringer ble ivaretatt ryddig og trygt. Gutta som utførte arbeidet hadde høy fokus både på kvalitet og sikkerhet. De var også veldig hyggelige. Jeg er meget fornøyd!

Dan Philip Flesjø, 17. mars 2015

Legge platetak på ny garasje

Leverte meget bra arbeid til fornuftig pris. Kan anbefales!

Jon Ugland, 26. feb. 2015

Skrivebord

Leverte etter ønsket resultat - rask (til avtalt tid) med de materialene og finishen vi ønsket.

Fieldwork As, 19. feb. 2015

Feiertrinn eller -stige

Kjapt og greit og til avtalt pris og tid.

Hege Strand, 15. feb. 2015

Taksering av skade

Serviceminded, kjapp, presis, dyktig! Takseringen var gratis, utbedring av skade til en bra pris!

Ellen Kristin Hansen, 4. feb. 2015

Montere tastoler

Raske og flinke, godt fornøyd med dette arbeidet!

Roar Nafstad, 2. feb. 2015

Reparasjon av skifertak med lekkasje – oslo –tåsen

God kommunikasjon og utførte reparasjonen til avtalt tid på en god måte. Kan anbefales.

Terje Wivestad, 30. jan. 2015

Oppretting av gulv + ny tekking for veranda 2 etg

Kom som avtalt, jobbet meget effektivt og godt. Ryddet fint etter seg når ferdig. Anbefales.

Roy Dommersnes, 27. jan. 2015

Legging av papp/shingel på del av tak

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris.

Hilde Pedersen, 26. jan. 2015

Taket er utett og råtner...

Møtte til avtalt tid, jobe et raskt og effektivt. Manglet litt informasjon underveis, men når vi etterlyste dette dukket arbeidslederen raskt opp og svarte på spørsmål.

Julie Synnøve Eikeland, 26. des. 2014

Lekkasje i tak

Leverte iht avtale. Grei pris og rask gjennomføring.

Morten Buan, 25. des. 2014

Demontering og bortkjøring av kjøkkennnredning og hvitevarer

Møtte til avtalt tid, og jobbet raskt, ryddig og profesjonelt. Anbefales.

Christine Løvf, 5. des. 2014

Bytte tak

Veldig fornøyd med resultat og fremdrift. Hyggelige arbeids folk var det også.

Kjell-arne Torhov, 14. nov. 2014

Leggetak

Det er godt at det finnes firmaer som Blikkenslagern Tak og Fasader. Jeg har fått gjort mye de seneste årene, men ingen har vært i nærheten av dette firmaet. De var ryddige, punktlige og utførte arbeidet på en veldig bra måte! Anbefales på sterkeste.

Wasim Ahmed Bakhsh, 19. okt. 2014

Bytte av tak,nedløp,takvindu

Vi har byttet tak, forlenget møne og takskjegg, byttet takvindu og etterisolert taket. Dette ble gjort på tid og pris, og håndverkerne er kompetente og dyktige.

Markus Haukebøe, 29. sep. 2014

Nytt membran og oppretting av gulv på veranda

Godt og raskt utført jobb til bra pris. Hyggelig og ryddig kontakt med firmaet.

Jan Fredrik Heyerdahl, 17. sep. 2014

Nytt tak

Veldig fornøyd med vårt nye tak. Daniel var veldig behjelpelig med utforming av planer og ha oss en veldig god pris. Kan anbefales på det sterkeste.

Steinar Weydahl Juliussen, 23. aug. 2014

Utskifting av platetak med oppbygging og isolasjon med mer.

Behagelig firma å jobbe med. Alt fungerte som det skulle etter avtalen. Pris og gjennomføring som avtalt. Takk for en godt utført jobb. Mvh Arne Bergum.

Arne Bergum, 13. juli 2014

Legge nytt tak

De gjorde en god jobb, var blide og hyggelige. Fikk jobben gjort raskt, og ryddet bra etter seg. Anbefales på det sterkeste.

Asbjørn Larsen, 13. juli 2014

Utskifting av hyttetak i trysil

Bra gjennomført jobb til avtalt pris og tid. Kan anbefales på det sterkeste.

Wendy Sæthre, 16. juni 2014

Skifte takstein

Gjorde en god jobb ! !

Thomas Thieme, 3. juni 2014

Bytte av tak. 127m2

Kan absolutt anbefale dette firmaet! Etter 20-30 anbud, hadde vi 10 aktører på befaring, valgte vi B. T. F til jobben. Det var en grundig prosess. Er meget godt fornøyd med resultatet! Til avtalt tid/pris OG de tok sikkerheten på alvor (asbest fjerning) Hadde ett par endringer/tilleggsarbeider som vi fikk skriftelig tilbud på underveis. Kan også legge til at de holdt det ryddig under hele perioden,rigget tom ned alle stillaser 17. Mai helgen!

Glenn Andersen, 30. mai 2014

Bytte tak

Kan absolutt anbefale dette firmaet! Etter 20-30 anbud, hadde vi 10 aktører på befaring,valgte vi B. T. F til jobben. Det var en grundig prosess. Er meget godt fornøyd med resultatet! Til avtalt tid/pris OG de tok sikkerheten på alvor (asbest fjerning).

Glenn, 30. mai 2014

Skifte tak på gammelt hus

God dialog og ryddige arbeidere er ikke en selvfølge. Det fikk vi hos Blikkenslagern. Kan anbefales!

Hallstein Mæland, 14. mai 2014

Bytte av takstein

Vi valgte Blikkenslageren Tak og Fasader v/ Daniel i fjor høst. Vi er meget godt fornøyd med oppdraget og leveransen som helhet. Ingen feil eller mangler. Det leverte til avtalt pris og tid, og anbefales videre til andre. Mvh, Petter S.

Petter Sætherbakken, 22. april 2014

Reparering/utskiftning av tak

Byttet taket mars 2014 og er veldig godt fornøyd. God og rask kommunikasjon med firmaet og de var meget imøtekommende. De som byttet taket var veldig flinke, ryddige og hyggelige. Ble ferdige ca. 1 uke før fristen. Anbefales.

Camilla L. Lilleaas, 14. april 2014

Legge nytt tak. nytt undertak.

Arbeidet med taket ble utført raskt og effektivt, og godt innenfor tidsrammen som var avtalt. Alt avfall ble ryddet opp og kjørt bort. Hyggelige håndverkere og god kommunikasjon med firma.

, 13. april 2014

Lekasje fra terasse

Fint utført job, kom på befaring og til jobben når de skulle og ble fort ferdige.

, 31. mars 2014

Utskifting av takshingel

De er effektive folk,flinke,dykdige og er til å stole på og jeg er veldig fornøyd med dem.

Haddou Said, 20. mars 2014

Blikkenslagerarbeider på enebolig

Fikk utført forkantbeslag på taket+Beslag mellom tak og vegg(overgangen) og ble fornøyd,gjorde jobben til avtalt og riktig pris. . Altialt meget bra. -Anbefaller firmaet for andre som trenger blant annet blikkenslagerarbeide. Mvh Atle :-).

Atle Welo, 14. mars 2014

Taklekkasje

Utbedring av dimensjon på takhatt/lufteventil. Jobben ble gjort fint og raskt til avtalt pris. Hyggelig og imøtekommende.

Magne Hareide, 6. mars 2014

Skifte tak + 1 vindu

Meget godt fornøyd med utført arbeid. De møtte opp til avtalt tid og jeg ble kontaktet dersom det oppstod noen uklarheter. Kan absolutt anbefales. Jeg vil nok bruke dem igjen om jeg skal ha utført noe arbeid på huset.

Atle Solberg Berland, 4. mars 2014

Skifte ut tak i ljørdalen - trysil kommue

Fin dialog i forkant. Jobben ble gjort effektivt og ble ferdig tidligere enn antatt. Taket ble veldig fint, og de ryddet opp etter seg.

Inger-johanne Smordalen, 24. feb. 2014

Ny takrenne

Ingenting å utsette på jobben. Anbefales.

Harald Bjerke, 24. feb. 2014

Kle inn bord med alum.plater og en vegg

Meget bra firma. Til å stole på. Godt sammarbeid, pålitlig ikke minst. Er stor fornøyd. Anbefaller dem på det høyeste.

Mai Linn Skarsten, 14. jan. 2014

Har lekkasje fra tak.

Blikkenslagern anbefales på det sterkeste! Daniel kom, så, vurderte, anbefalte, og satte i gang jobben straks vi var enige. Veldig god dialog hele veien. Vil absolutt anbefale til venner.

Jan Tore Hafell, 14. des. 2013

Snøfanger og takrenne.

Kommer på befaring/lett tilgjengelig per epost. Fikk raskt pristilbud med fast pris. Veldig proffe, vet hva de snakker om og kunne anbefalle diverse/komme med løsninger. Billigere enn andre pristilbud av blikkenslagern. Vi er veldig fornøyde. Anbefalles!

Lars Martin Sandvik, 27. nov. 2013

Legge nytt tak

Vi er meget godt fornøyd med jobben. God fremdrift, ryddig arbeidsplass, positive og imøtekommende arbeidsfolk. Kan absolutt anbefales!

Thomas Herland, 26. nov. 2013

Montere takstige

Levert iht avtale. Tilsendt faktura var for høy, men aksepterte min korrigering uten diskusjon.

Øyvind Skoglund, 18. okt. 2013

Lekkasje tak

Rask og effektiv befaring med god løsning på problemet. Fikk fast pris og arbeidet ble utført innen rimelig tid.

Ole Christian Skjelbæk, 3. okt. 2013

Enebolig 1285

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Det ble lagt nytt planja tak ink. Takrenner og nye vindskier. Fagmessig god utførelse. Levert innenfor avtalt pris og tid. Opptrer som en god og seriøs leverandør med gode råd og tips. Annbefales.

Erik Norderud, 18. sep. 2013

Hyttetak

Vi fikk en god pris, arbeid avtalt ble utført som ønsket og de hadde ingen spesielle ekstra kostnader som ble tillagt etter endt arbeid. Vi er veldig fornøyd med taket.

Frank Olsson, 5. aug. 2013

Legge nytt tak - jar

Rask oppstart, god gjennomføring, god pris og strålende resultat. Gode diskusjoner og rådgivning.

Rune Aasgaard, 27. juli 2013

Montere snøfangere

Jobben ble utført raskt. Vet ikke enda om snøfangeren holder mot snøen,men vi får tro at det går bra.

Liv Bodil Skogen, 18. juli 2013

Legge ny takstein,takrenner. rive gammelt tak.

Veldig fornøyd med taket og jobben som ble utført. Ryddet bra opp etter seg. Kan absolutt anbefale de videre.

Trine, 22. mai 2013

Få pris på skifte takplater eller takstein

Det anbefales sterkt,meget hyggelige arbeidere. Arbeide ble godt gjennomført. Ble ferdige som avtalt, fikk en bra pris:-).

Harpreet Singh, 10. april 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

ØKONOMIBYGG ARKITEKTUR AS

5 6 evalueringerBetalt Oslo

Blikkenslagern Tak og Fasader AS

4.6 94 evalueringer Hølen

Quarry Scan AS

  Hølen