Siste evalueringer (4)

Overflatebehandling - kjøkken

Helsparklet tak og vegger på kjøkkenet. Innebar også rydding, fjerning av gammel flis og murpuss m. M. Enkelte uoverenstemmelser gjorde de litt forsinket. Men når arbeidet var utført var det så perfekt som du kan få det. Alt var helt strålende utført. (sammenlignet med omtrent samme jobb i stue hvor jeg hadde en annen bedrift som gjorde jobben). Vil benytte Oslo Byggfornying igjen dersom de har slike sluttresultater!

Håkon, Oslo, 14. april 2014

Montering av dusjdør

Bra utført.

Sanel, Oslo, 17. mars 2014

Nullstille vegg og tak

Oslo Byggfornying gjorde en utmerket jobb med preparasjon og helsparkling av murvegger. Arbeiderne møtte presis og var effektive og trivelige. De var også fleksible og rimelige når vi ønsket å utføre mer arbeid enn først forespeilet. Oslo Byggfornying utforte en plettfri jobb til en god pris. Vi vil absolutt anbefale Oslo Byggfornying til andre, og vi vil kontakte dem om vi skal utføre lignende arbeid hos oss ved et senere tidspunkt.

Jon, Oslo, 28. feb. 2014

Dele opp soverom til to rom.

Hadde en hyggelig og konstruktiv befaring og fikk et bra pristilbud. Jobben ble utført på utmerket måte til estimert tid av hyggelige og serviceinnstilte karer. All kommunikasjon underveis var bra og resultatet ble akkurat slik vi hadde ønsket. Kan trygt anbefale Oslo Byggfornying til andre.

Lars, Vøyenenga, 14. feb. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sordal Prosjekt AS

4.6 64 evalueringer Oslo

G-tjenester Gabriel Bursucanu

4.4 15 evalueringer Oslo

Fasadeeksperten AS

4.5 10 evalueringer Oslo