Siste evalueringer (30)

Sette opp våtromsplater.

Vi hadde en ryddig og fin dialog. Knut jobbet iherdig og planmessig. Pris på jobben ble som avtalt på forhånd.

Ole, Skjeberg, 24. jan. 2020

Snekre ferdig et rom

Knut er en dyktig og pålitelig håndverker. Anbefaler ham videre!

Lars, Gressvik, 19. des. 2019

Nytt gulv i kjellerstue

Ryddig og greit, jobben ble utført etter mine ønsker.

Torill, Moss, 6. okt. 2019

Legge paneltak 2 soverom ca. 15m2 hver,installere dør ++ diverse oppussing/snekkerarbeid

Vi er veldig god fornøyd med Knut og jobben han utførte for oss, han er effektiv og grei å kommunisere med.

Pål, Moss, 16. sep. 2019

Oppussing kjøkken/stue

Knut er profesjonell og utfører jobben på en god måte. Vi har hatt god kommunikasjon under hele prosessen. Prisen er vi også veldig fornøyd med :).

Cathrine, Våler i østfold, 6. juli 2019

Male tak og vegger på soverommet,legge gulv

Kjempe fornøyd med jobben som ble gjort, kan anbefales.

Solveig, Fredrikstad, 5. mars 2019

Legge varmekabler og parkett. vurdere å rive ned en vegg i stue.

Veldig bra utført jobb!

Rita, Gamle fredrikstad, 4. mars 2019

Bytte vinduer

Knut er en trivelig fyr, som vi hadde god kommunikasjon med underveis i arbeidet med å bytte vinduer på hytta. Han tok utfordringer på strak arm. Og vi er veldig fornøyd med arbeidet han har gjort. Knuts Håndverktjenester kan virkelig anbefales!

Geir, Svinndal, 2. feb. 2019

Oppussing av kjøkken

Tjenesten på arbeidet er det lite å utsette på. Mindre detaljer om man er supernøye. Prisen man betaler er absolutt verd tjenesten. Knut er løsningsorientert hyggelig og pålitelig. Vil absolutt anbefale Knuts håndverkstjenester. Mvh Geir Haakon Mordt.

Mordt, Kråkerøy, 28. jan. 2019

Legge parkett gulv

Vel gjennomført jobb. Kan anbefales.

Christer, Sarpsborg, 1. nov. 2018

Oppussing av rom + entre

Godt utført arbeid. Effektiv og dyktig. Fornuftige priser. Kommer til å benytte deres tjenester flere ganger og kan anbefales videre til andre.

Steinar, Moss, 9. april 2017

Skifte av vinduer

Knut var hos oss og skiftet 14 vinduer og to dører, og vi er kjempefornøyd med jobben som ble utført. Han kommer til avtalt tid og får jobben gjort. Han holdt seg også innenfor tidsrammen som ble satt , i tilegg er Knut en pålitelig mann som en trygt kan stole på. Anbefales på det sterkeste.

Dag, Sarpsborg, 29. mars 2017

Bytte gulv

Fantastisk kunskaprik.

Yuusuf, Sarpsborg, 7. feb. 2017

Skifte 5 vinduer i 2.etg på enebolig

Knut gjorde et godt inntrykk og jobben ble utvidet til å innebære legging av takpanel, veggpanel og laminatgulv i 2 soverom + loftstue inkl. Skifte av 2 dører og alt av tilhørende listverk. Er meget godt fornøyd med prosessen og samarbeidet i forhold til tidsplan og forslag til løsninger underveis. Sluttresulatet ble veldig bra og Knut kan trygt anbefales videre.

Håkon, Fredrikstad, 2. feb. 2017

Vegger,tak og gulv inne

Knut har lagt gipsplater på vegger , gulv og montert kjøkken hos oss. Knut kommer til avtalte tider, gjennomfører jobben med nøyaktsomhet. God og ryddig dialog gjennom hele perioden. Vi er kjempe fornøyd og vil anbefale Knuts håndverkstjenester videre.

Marianne, Fredrikstad, 7. april 2016

Nytt kjøkken

Knut var en topp mann til å bygge vårt nye kjøkken. Tak, vegg og gulv kom opp på vårt kjøkken på en strålende måte. Og når selve kjøkkenet kom fra IKEA, ble det satt opp på 1-2-3. Han var nøye og presis på mm. Han kan vi trygt anbefale. Vi kommer helt sikkert til å bruke han igjen.

Kjell-Vidar, Borgenhaugen, 18. jan. 2016

Bygge rom på garasjeloft

Vi hadde en svært god erfaring med Knuts håndverkstjenester på å bygge rom på garasjeloftet vårt og resultatet ble helt strålende. Det ble beskrevet drøye to ukers arbeid, og arbeidet ble utført godt innenfor tidsrammen. Prisen på jobben ble også innenfor avtalt sum. Det var enkelt og hyggelig å samarbeide rundt dette prosjektet, og vi anbefaler gjerne Knuts håndverkstjenester.

Tor, Larkollen, 7. des. 2015

Utbygging av terrasse

Vi har brukt Knuts Håndverkstjenester til utvidelse av terrasse med ca 25 kvm, pluss bygging av skjermvegg rundt terrassen og montering av glass på toppen av veggen. Utmerket arbeid som ble gjennomført av Knut alene i løpet av to arbeidsdager. Alle avtaler holdt når det gjelder tid, pris og arbeidets kvalitet. En ytterst seriøs og hyggelig håndverker, med en svært anstendig pris inkludert moms. Han kan jeg anbefale. Vennlig hilsen Thor Viksveen.

Thor, Engelsviken, 24. juni 2015

Bytte av 5 innerdører og bytte av dusjkabinett/wc

Stødig kar som kom å så på jobben til avtalt tid. Jobben ble så utført innenfor avtalt tid. Nøyaktig og pent med både innsetting av dører og belistning. Kan anbefales!

Pål, Sarpsborg, 10. juni 2015

Legging av laminatgulv

Jobben var å fjerne lister og heldekkende teppe i 3 rom og legge lydplater og laminat. Han vurderte jobben og anslo tidsforbruk over telefon, og så ikke at det største teppet var hellimt og at listene var omtrent umulig å fjerne. Så jobben tok lenger tid enn han antydet. Men Knut Opdal er løsningsorientert, ansvarsfull og arbeidsom. Jobben ble løst tilfredsstillende og jeg kan trygt anbefale ham videre. Ryddet og fjernet søppel. Vigdis Berg.

Vigdis, Kråkerøy, 17. april 2015

Male og legge nytt gulv..

Vi har hatt Knut hos oss i vel fire uker, hvor han har utført oppussing av en rekke rom: Stue, kjøkken, soverom, yttergang, og trappegang. Montert nytt kjøkken, lagt nye gulv, kledd vegger med gips + diverse maler- og snekkerarbeid. Knut er 100% ryddig, og har løst alle utfordringer som har dukket opp. Fantastisk arbeidsmoral og presist prisestimat. Vi anbefaler Knut på det varmeste, og vil garantert bruke hans tjenester igjen ved behov.

Liv, Greåker, 25. feb. 2015

Innvendig tak,vegg og gulv

En fantastisk person med et ønske om å gjøre kunden fornøyd! Slike håndverkere er det dessverre alt for få av! ! Kjempefornøyd; både med resultatet og prosessen, Knut kan anbefales! ! !

Jonny, Gressvik, 2. des. 2014

Legge parkett på ca 40 m2

Valgte Knuts Håndverkstjenester til å utføre denne jobben - og det var et lykketreff. Jeg er superfornøyd med jobben Knut gjorde. Han er nøyaktig, blid, positiv, og ikke minst billig. Gulvet ble så nydelig - og jeg har allerede booket Knut til å legge gulv i resten av leiligheten samt skifte innedører. Jeg anbefaler Knuts Håndverkstjenester på det varmeste - det var en glede å få jobbe med Knut - og jeg har fått meg en handy-man til nye oppdrag.

Anne, Sarpsborg, 24. sep. 2014

Treterasse

Knuts håndverktjenester gjorde en meget solid jobb med terrassen, og under arbeidet meget oppmerksom på om v ønsket noen justeringer. Alt ble gjort etter avtalen. I tillegg fikk vi laget ekstra trapper. Knut er en seriøs ,ryddig og dyktig håndverker og vi er meget fornøyd med resultatet. Knut kan anbefales på det sterkeste og vi vil definitivt bruke han på andre prosjekter i fremtiden. Vil også legge til at Knut er en meget hyggelig snekker.

Arne, Gamle fredrikstad, 6. sep. 2014

Oppussing av 3 stk soverom

Knut har pusset opp 3 soverom i henhold til utlysningen. Lagt MDF plater på tak og vegger. Lagt laminatgulv, satt inn dører og belisting/utforing. Oppdraget tok noe lenger tid enn først planlagt grunnet mye skjevheter i bygget. Knut har utført jobben meget bra. Knut er dyktig, ryddig og vi har hatt en god dialog hele perioden. Knut anbefales til nye oppdrag, og vi vil gjerne benytte oss av ham ved neste oppussing.

Henrik, Gamle fredrikstad, 29. juni 2014

Ferdigstille hems over garasje ca 30kvm

Knuts håndverktjenester gjorde en meget grundig og solid jobb. Alt ble gjort etter avtalen som vi hadde inngått på forhånd og han holdt meg fortløpende orientert på fremdriften. Knut er en seriøs ,ryddig og dyktig håndverker og jeg er meget fornøyd med resultatet. Knut kan anbefales på det sterkeste og jeg vil definitivt bruke han på andre prosjekter i fremtiden.

Egil.herikstad, Kråkerøy, 2. juni 2014

Bygge platting på terasse

Denne jobben ble 100% perfekt utført på alle måter. Knut kom på befaring og ga et tilbud på jobb og materialer, som lå langt under alle andre tilbud som ble mottatt. Ikke nok med det så ble matrialene nesten 1000 kroner billigerer enn han anslo! ! Denne jobben er vi så godt fornøyde med at vi ønsker å anbefale han på det varmeste til alle som måtte ønske å bruke en seriøs, punktlig, ærlig norsk snekker. Virkelig en seriøs mann! ! Lena og Sven Horvi.

Lena, Moss, 28. mars 2014

Riving og montering

Har hatt gleden av å bruke Knuts Håndverkstjenester til oppsussing av gang. Jobben besto i riving av eksisterenede skap, tak og gulv legging samt montering av lister og skyvedører. En velutført jobb av en hyggelig og dyktig håndtverker, som var punktlig og lett å samarbeide med. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og vil komme til å bruke Knuts Håndverkstjenester til flere oppdrag senere. Anbefaler gjerne denne bedriften på mittanbud.no.

Anne, Moss, 27. mars 2014

Sette opp plater,lister og legge gulv

Vi er veldig fornøyde med resultatet. Vi kommer til å ta i bruk samme til eventuelt senere oppussing. Absolutt å anbefale.

Einar, Gressvik, 23. mars 2014

Kjøkken

Knuts Håndverkstjenester utførte malerarbeider på bad og soverom. Arbeidet ble gjort bra og effektivt.

Marte, Moss, 6. feb. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Murmester Øyvind Høgslund

4.9 41 evalueringer Skedsmokorset