Siste evalueringer (13)

Omkledning av to stk gavlvegger

Roy hos Mesterhandtverkerne har kledd om to vegger i Festningstunet borettslag. Roy gav et troverdig tilbud med rett pris og kvalitet til rett tid. Arbeidet var godt fagmessig utført og kan trygt anbefales.

Stian Gretland, 10. mai 2020

Renovering av garasjetak

Skiftet garasjetak hos meg. Ingen ting å utsette på jobben. Erik.

Erik Gallefoss, 2. sep. 2019

Maling av hus,ca 140 kvm på 1,5 etg. enkel adkomst.

Mesterhåndverkerne kom til avtalt tid, god forståelse og kommunikasjon på hva vårt behov besto av. Ved planlagt oppstart, var det punktlig oppmøte, og arbeidet ble utført på en glimrende måte. Positiv opplevelse av arbeidet/arbeiderne, og profesjonelt utført!

Rune Larsen, 10. mai 2019

Snekkerarbeid i entre/gang

Vi pusset opp en gang, og Mesterhåndverkeren gjorde alt av snakkerarbeid, sparkling og maling. Innbygging av garderobeskap, gipsing på tak og vegger. Vi er veldig fornøyd med kommunikasjonen underveis og arbeidet som ble utført. Ryddig. Arbeidet ble utført til avtalt pris.

Trine Ellingsen Storvik, 25. jan. 2019

Skifte av kledning + etterisolering og bytte av 2 vinduer.

For oss med ti tommeltotter og lite kunnskap er det greit å ty til profesjonell hjelp dersom man ønsker jobben gjort riktig og etter forskriftene. Mesterhåndtverkerne anbefales! De utfører godt arbeid til avtalt tid og pris. Kjempehyggelige karer som er ærlige og pålitelige. Vi har allerede bestemt oss for at vi kommer til å benytte de igjen.

Heidi Kristine Hjelmark, 21. okt. 2017

Bytte av kledning,vinduer og inngangsdør,samt etterisolering av enebolig

Vi er super fornøyde med jobben Roy og Morten gjorde på huset vårt! De er veldig profesjonelle og kommer med mange gode innspill og ideer til gode løsninger. Jobben ble veldig pent utført, og huset ble veldig fint! Vi brukte de også til å bytte taket. De jobber veldig ryddig, det var alltid pent og ryddig på slutten av arbeidsdagen. Neste gang noe skal gjøres, kommer vi til å bruke de igjen. De holdt seg til prisen og gav beskjed om det var noe.

Liv-kristin Bjerkøe, 9. mars 2017

Bytting av vedovn

God dialog, fine priser og jobben var gjort på kort tid. Anbefales!

Zsuzsanne Kirsten Karlsen, 12. okt. 2016

Lage ny garderobe

Veldig bra service og god jobb :) Kan anbefales.

Marita Eliassen, 16. mars 2016

Helrenovering av bad på ca. 5.5 m2

Roy og Mesterhandtverkerne har gjort en kjempejobb med badet vårt. Badet er totalrenovert, og resultatet er meget godt. De er veldig konkurransedyktige på pris, og jobben er utført med meget stor profesjonalitet. Roy er nøye med detaljer, så finishen er plettfri. Det var også lett å kommunisere med firmaet før, under ig etter jobben. Vi anbefaler Mesterhandtverkerne på det sterkeste, både til baderomsarbeid og generelt tømrerarbeid.

Christian Lund, 25. feb. 2016

Sparkling og maling av gipstak

Fornøyd med jobben som ble gjort. Sparkling og maling av gipstak.

Stine Mandem Mathisen, 2. jan. 2016

Skifte tak på låve

Strålende jobb,og meget hyggelige mennesker. God pris og kvalitet.

Jan Borgen, 16. nov. 2015

Bygging av bad

Vi har hatt Mesterhåndtverkerne v/ Roy Arve Hovind hjemme hos oss flere ganger. 1. Gangen svarte han på et arbeidsoppdrag vi la ut på Mitt anbud. Han ga oss en akseptabel pris, og ga et positivt første inntrykk. Han skulle lage bad i en gammel bod. Han sa 4 uker, og et par dager over 4 uker var alt ferdig. Rørlegger og elektriker ordnet Roy med. Han er en dyktig fagmann, og i tillegg en blid og hyggelig mann som også er lett å samarbeide med. Alt gikk greit for seg, og vi kan anbefale Roy på det varmeste. Senere har vi brukt det samme firma for å skifte tak på huset vårt. Vi fikk en pris – den stemte! Jobben ble raskt og meget bra gjort. Igjen merket vi at det var folk som visste hva de gjorde. Det er trygt for oss som ikke har kunnskap på dette feltet, og vite at vi har med folk å gjøre som vi kan stole på. Rett før jul kom Roy og Morten og skiftet 2 vinduer. Fort og ordentlig gjort! ! Trenger vi en snekker til oppdrag i vårt hus ved en senere anledning, vet vi hvor vi skal ringe. Ingen tvil om det ! !

Rolf Skullerud, 16. jan. 2015

Bytte tak på 100kvm hus. takplater i taksteinsutseende.

Gjorde en helt grei jobb, hverken mer eller mindre. Hyggelige og serviceinnstilte, men de brukte meget lang tid på jobben. Dette bidro til at helhetsinntrykket av jobben og firmaet ble noe svekket. Kan dog anbefale firmaet til andre, men vil da poengtere at de bør sette en tidsfrist overfor firmaet.

Per Roar Holen, 5. jan. 2015

Riktig Godt Nyttår Takker for evalueringen :) Jobben tok lenger tid da dette taket skulle byttes da værgudene samarbeidet minst med oss i høst dessverre, vi velger og ikke " åpne" tak når nedbøren er på 15-25 mm . Takplatene skulle også spesialbestilles ;>) Takker for samarbeidet og gratulerer med flott tak! MVH Mesterhandverkerne DA

MESTERHANDTVERKERNE DA 5. jan. 2015

Vis flere evalueringer

Kart

Kart