Siste evalueringer (7)

Oppussing av kjeller

Kjempefornøyd med resultatet etter etablering av ny stue,ny gang og nytt bad. Huset vi bor i er fra 1955 noe som betyr mange skjevheter. Tadeusz og sine gutter rettet opp disse skjevhetene å fikk bygget på "stell" Prisen som ble avtalt oversteg ikke med ei krone. Vi er såpass fornøyd at de også skal pusse opp deler av 2 etasje. Har kun positive ord å si om Tadeusz Bygg Service.

Thomas, Kapp, 28. sep. 2020

Bytte vinduer

Er veldig fornøyd med utført arbeide hos oss. De var punktlige, effektive, ryddige, nøye og pålitelige. Vi hadde god kommunikasjon ang alt som skulle gjøres.

Tone, Lena, 16. sep. 2020

Liten reparasjon av tak

Raske, hyggelige, pålitelige og fakturaen var helt som avtalt.

Kristin, Lena, 6. juli 2020

Skifting av stålplatetak på stall

Godt utført arbeid, anbefales.

Terje, Nordre toten, 18. sep. 2019

Skifte av noen ødelagte takstein på enebolig

Svært fornøyd med vel utført jobb. Kom til avtalt tid. Ryddet etter seg,.

Frank, Kapp, 18. april 2019

Tilbygg,skifte kledning,vinduer og tak

Vi engasjerte Tadeusz Bygg Service til jobben med å totalrenovere huset. Det omfattet utvendig arbeider med nytt tak, etterisolere fasade, ny kledning og skifte vinduer. I tillegg har vi fått laget to tilbygg til huset. Innvendig også full rehabilitering. Jobben er utført på en særdeles bra måte med profesjonelle håndverkere hele veien. Dette er definitivt er firma jeg kan anbefale andre å bruke og ta gjerne kontakt for ytterligere referanse.

Mats, Gjøvik, 30. nov. 2015

Bytte tak på hus

Jobben ( bytte tak,undertak, lekter, lyre, pipebeslag, gradrenner og alle beslag ) på hus, ca. 300 kvm. Ble utført profesjonelt til avtalt tid og pris. De utførte også en del tilleggsjobb ( takvindu+en del panelering ) billigst etter regning og dette ble også meget bra. Og prisen ble som forventet. Kan absolutt anbefale bruk av Tadeusz Bygg Service til andre som har arbeid de ønsker utført.

Trond, Reinsvoll, 26. mai 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Håndverkere Robinsson AS

4.8 97 evalueringer Flateby

Lucjan Hasior Luco Bygg

4.4 9 evalueringer Lena

Tadeusz Bygg Service AS

4.9 7 evalueringer Lena