Siste evalueringer (5)

Fin planering

Er godt fornøyd med arbeidet Ditt Utemiljø utførte. Oppdraget besto i fin planering av hage, med rydding av skråning, felling av tre, nedløpsrenner i rør, planering for plen, utlegging av dukk, singel og bark. Kantstein ble lagt for avgrensing mot skråning, oppkjørsel og gang-sti. Dialogen med Ditt Utemiljø var god. Ditt Utemiljø kom med gode tips/ ideer til utforming, utførte arbeidet etter oppsatt tidsplan, og sluttresultatet ble meget bra.

Runi Vibeke Sommerstad, 19. aug. 2016

Asfalt og kantstein på uteplass

Valgte Ditt Utemiljø til denne jobben og anger ikke på det. Saklig og faglig befaring med fornuftige innspill. Pris midt på treet. Kom som avtalt og utførte pent arbeid innenfor avtalt tid. Det ble noen tillegg som ble utført samtidig med det opprinnelige oppdraget. Fakturaen kom med en pris som absolutt var innenfor det vi hadde forventet. Ikke noe tull. Kan trygt anbefale dette firmaet!

Anders Roll, 27. april 2015

Asfaltering av kjørevei enebolig

Punktlige, dyktige og løsningsorienterte mennesker. Veldig fornøyd med jobben og løsninger underveis . Prisen totalt var det heller ikke noe å si på. Vi avtalte fastpris og slik ble det.

Petter Biagioni, 27. mars 2015

Fikse gårdsplass. graving og asfaltering + stein

Trakk seg helt uten videre. Håpløst.

Jan-tore Ljøstad, 22. april 2014

Ditt Utemiljø v/ Eirik Granheim har rettet opp og fuget hellegang og terrasse. Arbeidet ble utført profesjonelt og til avtalt tid og pris. Det ble ryddet pent opp etter arbeidet. Firmaet var på alle måter et svært sympatisk bekjentskap som jeg gjerne vil bruke igjen og absolutt vil anbefale. Erik Dahl, Oslo 31. 03. 2013.

, 1. april 2014
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Ditt Utemiljø

4.0 5 evalueringer Grindvoll

Chrilles Smie

5.0 3 evalueringer Grindvoll